Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 05 March 2008 - 13:34
Αλλα δυστυχως, αυτο δεν προκειται να γινει.
Αρα εχεις δικιο προς το παρον, Eri.
Posted 05 March 2008 - 13:43
Το ιδιο το ΛΑΟΣ λεει οτι δεν ειναι φασιστικο. Και δεν εχω ακουσει ποτε καποια δηλωση τους η πολιτικη τους που να δικαιολογει αυτο το χαρακτηρισμο... Αλλα το εχουμε ξαναπει... Οι αριστεροι πιστευουν το εξης: Αν δεν εισαι μαζι τους, εισαι φασιστας...έλα μωρέ ποιος θα πάρει στα σοβαρά ένα συλλαλητήριο οργανωμένο από ακροδεξιούς φασίστες?
να το διοργάνωνε κάποιος άλλος να πήγαινα.
Και εσυ βρε Eri... Εισαι και ποντια τρομαρα μου. Θα περιμενα λιγη ευαισθησια πανω στο θεμα. Ηδη χασαμε τον Ποντο, αμα χασουμε και την Μακεδονια, να σε δω που θα πας...
Βλεπω παρακολουθεις τι λεει ο κυριος Τσιπρας... Η πλακα ειναι οτι ο ιδιος και η παρεες του καθε τρεις και λιγο και με το παραμικρο κατεβαινουν στους δρομους μαζι με τον συνηθισμενο εξοπλισμο (βενζινη, μπουκαλια, τουβλα, λοσταρια, φυλλαδια αλληλεγυης σε οποιον ειναι εναντια στην χωρα, πιστολια φοτωβολιδων, κτλ κτλ....)Βασικά, τους διαφεύγει ότι πέρασαν πια οι εποχές που άλλαζε κάτι με πορείες στους δρόμους.
Το παρον θεμα της Μακεδονιας δεν διακατεχεται απο κομματισμους... Απλα παρτε μια ελληνικη σημαια και φωναξτε την γνωμη σας σε μια απο τις δυο εκδηλωσεις που γινονται.
Posted 05 March 2008 - 13:48
Το ιδιο το ΛΑΟΣ λεει οτι δεν ειναι φασιστικο. Και δεν εχω ακουσει ποτε καποια δηλωση τους η πολιτικη τους που να δικαιολογει αυτο το χαρακτηρισμο...
το οτι θελανε να δωσουν αμνηστια στους χουντικους και το οτι τοτε με το περιστατικο στη βιλα του Παπαδοπουλου βγηκε να μιλησει βουλευτης ου Λ.Α.Ο.Σ.
δεν ειναι λιγο υποπτο...??
Posted 05 March 2008 - 13:49
Το παρον θεμα της Μακεδονιας δεν διακατεχεται απο κομματισμους... Απλα παρτε μια ελληνικη σημαια και φωναξτε την γνωμη σας σε μια απο τις δυο εκδηλωσεις που γινονται.
Αντε.... θα μας τη φανε την ωραια Ελλαδα πριν καλα το καταλαβουμε!
Που πηγε η περηφανεια σας?:df13952b:
Posted 05 March 2008 - 13:52
Don't jump to conclusions there. Όχι απλά δεν παρακολουθώ τι λέει ο Τσίπρας, αλλά αλλά και ποτέ δεν με απασχόλησε το κόμμα του. Οι έννοιες "αριστερά - δεξιά" είναι πολύ οπισθοδρομικές, για να πορεύομαι με βάση αυτές.Βλεπω παρακολουθεις τι λεει ο κυριος Τσιπρας...
Είναι απλά δική μου σκέψη. Ή, αν επιμένεις, είναι και δική μου σκέψη.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 05 March 2008 - 13:58
Εγω βλεπω οτι στο συγκεκριμενο θεμα της Μακεδονιας μας γραφουνε απο το 1992... Καλα τα γκαλοπ, αλλα καλα θα ειναι να ακουσουν και μια βροντερη προηδοποιηση απο το λαο, οτι δεν τους παιρνει να κανουν και αλλες μ@#$#%ς..Don't jump to conslusions there. Όχι απλά δεν παρακολουθώ τι λέει ο Τσίπρας, αλλά αλλά και ποτέ δεν με απασχόλησε το κόμμα του. Οι έννοιες "αριστερά - δεξιά" είναι πολύ οπισθοδρομικές, για να πορεύομαι με βάση αυτές.
Είναι απλά δική μου σκέψη. Ή, αν επιμένεις, είναι και δική μου σκέψη.
Βεβαια με τα απαγορευτικα, με τα κομματικα, και τα καθοδηγουμενα τηλεοπτικα καναλια, ηδη καταφεραν να χαλασουν τις συγκεντρωσεις και ο λαος θα φοβηθει να παει μην τυχον και τους περασουν για χρυσαυγητες.... (βλεπω μονο αυτοι να πηγαινουν).
εγω θα παω, και μαλλον τελικα στο Αλεξανδρειο. Τουλαχιστον να δωσω το παρον. Ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω.
Posted 05 March 2008 - 14:13
Το ιδιο το ΛΑΟΣ λεει οτι δεν ειναι φασιστικο. Και δεν εχω ακουσει ποτε καποια δηλωση τους η πολιτικη τους που να δικαιολογει αυτο το χαρακτηρισμο... Αλλα το εχουμε ξαναπει... Οι αριστεροι πιστευουν το εξης: Αν δεν εισαι μαζι τους, εισαι φασιστας...
και εγώ σου λέω ότι δεν είμαι πασοκ το πιστεύεις?
όχι επειδή ξέρεις ότι είμαι πρασινοφρουρός μέχρι τα μπουνια
Και εσυ βρε Eri... Εισαι και ποντια τρομαρα μου. Θα περιμενα λιγη ευαισθησια πανω στο θεμα. Ηδη χασαμε τον Ποντο, αμα χασουμε και την Μακεδονια, να σε δω που θα πας...
θα γυρίσω στον πόντο να κάνω ανταρτικο μαζί με τους συμπατριώτες μου
είπαμε εθνικίστρια είμαι μονο στο θέμα του πόντου. Η γη της μακεδονίας έινια τεραστια και μας χωράει όλους. αν θέλουν το όνομα της ας το κρατήσουν, εμείς έχουμε την χάρη του μακεδόνα όμως
[YOUTUBE]http://uk.youtube.com/watch?v=hzdQeyMt2zw[/YOUTUBE]
αν θέλουν ας την πάρουν κιόλας μαζί με εμάς να δω την μαγκιά τους μπροστά στην μαγκιά του γραικού.
Posted 05 March 2008 - 14:21
Posted 05 March 2008 - 14:34
Βασίλη Κολιό, Μιχαήλ Παπαδημητρίου, Νικόλαο Σκάντζο και Ηλία Παναγιώταρο, και οι 5 πρώην μέλη της Χρυσής Αυγής και μέσα στο ψηφοδελτιό του,αν θυμάμαι καλά.Καλύτερα να μη μιλήσουμε και για υποστήριξη στο πρόσωπο του 'κυρίου' Πλεύρη, ούτε για το ότι ο γιός του αποτελεί μέρος του ΛΑ.Ο.Σ.
Αλλά επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά,ας μιλήσει ο ίδιος ο Καρατζαφέρης για τον εαυτό του
Απο την εκπομπή Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη,ημερομηνία 16/1/1998.- «ποιο μπορεί να είναι το συμπλήρωμα της Νέας Δημοκρατίας;»
και απάνταει μόνος του
-Είναι οι ευρισκόμενοι δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, η Χρυσή Αυγή, η οποία έχει πρωταγωνιστές του αγώνα, και μπορεί η Χρυσή Αυγή με όσους έχει, πολλούς ή λίγους, να κάνει τόσο θόρυβο και να συμμετέχει, όσο δεν μπορεί σήμερα δυστυχώς η ΟΝΝΕΔ»
Edited by Kenny, 23 May 2008 - 17:09.
Posted 05 March 2008 - 14:48
Edited by Kenny, 23 May 2008 - 17:09.
Posted 05 March 2008 - 14:51
Όποιος αμφιβάλει για τις απόψεις και το τι είναι η Χρυσή Αυγή,ας δεί απλά έστω και το εξώφυλλο της εφημερίδας τους.Πόσο μάλλον να κάστει να διαβάσει.
Edited by Kenny, 23 May 2008 - 17:10.
Posted 05 March 2008 - 15:01
Το ιδιο το ΛΑΟΣ λεει οτι δεν ειναι φασιστικο. Και δεν εχω ακουσει ποτε καποια δηλωση τους η πολιτικη τους που να δικαιολογει αυτο το χαρακτηρισμο... Αλλα το εχουμε ξαναπει... Οι αριστεροι πιστευουν το εξης: Αν δεν εισαι μαζι τους, εισαι φασιστας...
Εννοείς το ίδιο ΛΑΟΣ με τον φιλοβασιλικό πρόεδρο (καρατζαφέρη) τους χρυσαυγήτες και το λιπό σκυλολόι γιατί αμαλές για μή φασιστικο ΛΑΟΣ τότε θα μιλάς γιακάποιο άλλο
Οπουδήποτε μακριά από εδώ.Την χώρα και το έθνος δεν τοκάνουν τα σύνορα (που τηντελική λίγο με νοιάζει τι εθνικότητα γράφει η ταυτοτητά μου)
Βλεπω παρακολουθεις τι λεει ο κυριος Τσιπρας... Η πλακα ειναι οτι ο ιδιος και η παρεες του καθε τρεις και λιγο και με το παραμικρο κατεβαινουν στους δρομους μαζι με τον συνηθισμενο εξοπλισμο (βενζινη, μπουκαλια, τουβλα, λοσταρια, φυλλαδια αλληλεγυης σε οποιον ειναι εναντια στην χωρα, πιστολια φοτωβολιδων, κτλ κτλ....)
Ξεκαθάρισε κάτι στο μυαλό σου άλλο αγαπάω την χώραμου και άλλο μισώ όλλους τους άλλους ..... και όσο για τον εξοπλισμό έ τι να κάνουμε κάπως πρέπει να σταματήσουν και αυτοί να πέρνουν πίσω νεκρούς και βαριά τραυματισμένους από τα μαχαίρια της οργάνωσης δολοφώνουν που πάντα λειτουργεί δίπλα δίπλα με τους μπάτσους
Συμφωνώ αλλά μια κίνιση τόσο κοματοποιημένη πουέχουνε πέσει πάνω όλλοι για να εξυπηρετήσουντις διάφορεσπολιτικές σκοπιμότητες και μοθ την έχει κάνει ο καθένας τσιφλίκη του μόνο και μόνο για να δήξει πόσο κακοί είναι οι άλλοι (γιατί ναι τέτοια λαμόγια μας κυβερνάνε και μιλάω και για τους 300) και πόσο καλά θα ήτανε άλλαζαν τα πράγματαπρος την σκοπιά ιδεολογική πολιτική του καθενός τελικά είναι κομματικός αγώνας
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted 05 March 2008 - 15:06
Το θεμα ειναι το ειναι καλο για τη χωρα, και τουλαχιστον οσον αφορα τα εθνικα θεματα, χρειαζεται πυγμη στην θεση που βρισκομαστε. Ο ΛΑ.Ο.Σ εχει καποιες θεσεις που ειναι πιο λογικες απο καποιων ακροαριστερων που δεν δεχονται καν την υπαρξη της "χωρας" και ονειρευονται καταργηση στρατου, κτλ, κτλ...
Τα συνορα μας και το εθνος μας, ειναι εννοιες που διαφυλλατουν την ελευθερια μας, την κουλτουρα μας, και την ιστορια μας.... Αν και στο θεμα της Μακεδονιας δεν ειμαστε ενωμενοι, τοτε μας αξιζουν ολα τα δεινα που θα μας βρουν...
Posted 05 March 2008 - 15:10
Οι έννοιες "αριστερά - δεξιά" είναι πολύ οπισθοδρομικές, για να πορεύομαι με βάση αυτές.
Γι'άλλη μια φορά συμφωνώ με τον Kenny!
Καλές ιδέες υπάρχουν παντού. Δεν χρειάζεται να τις βάφουμε. Και δυστυχώς αυτό κάνουν οι πολιτικοί. Βάφονται με ένα χρώμα, ένα κόμμα, μία συγκεκριμένη ιδεολογία, χωρίς να κοιτάξουν πουθενά αλλού. Ψηφίζουν ΜΟΝΟ τα νομοσχέδια του δικού τους κόμματος, χωρίς καν ν'αναρωτηθούνε εαν η πρόταση που έκανε το άλλο κόμμα είναι καλή, εαν μπορεί όντως να βοηθήσει, κλπ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ. Κανένα κόμμα όσο και να λέει δεν δέχεται να συζητήσει και ν'ακούσει. Ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον, χωρίς όμως να μας πούνε τι θα κάνουν τελικά και τι δεν θα κάνουν. Και το χειρότερο είναι ότι εξακολουθεί να τους ακούει ο κόσμος... Εγώ θα ήθελα να δώ τι θα γίνει εαν κάποια στιγμή ΟΛΟΙ ψηφίσουν ΛΕΥΚΟ. Να μην βγεί κανένας. Τότε να δούμε τι θα πούνε και τι θα κάνουνε.
Έχω βαρεθεί την πολιτική, επειδή όλοι τους είναι ανούσιοι και όσο και να φωνάξουν κάποιοι δυστυχώς θα κοιτάξουν την τσέπη τους και την πολιτική τους. Δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν δύσκολες αποφάσεις, δεν πρόκειται ποτέ από μόνοι τους να κάνουνε τίποτα. Εδώ δεν ξέρουν τι να κάνουν με την παιδεία και το ασφαλιστικό... Και αντί να κάτσουν να τα ξαναφτιάξουν από την αρχή κοιτώντας και μοντέλα που λειτουργούν στο εξωτερικό, και προτάσεις διάφορων κομμάτων, φορέων και μη, προσπαθούν όλοι να κάνουν μισές δουλειές μπας και σώσουν τίποτα...
Posted 05 March 2008 - 15:16
Συμφωνω με αυτα που λες. Μια καλη ιδεα ειναι καλη απο οπου και αν αυτη προερχεται. Για αυτο συμφωνω με πολλες προτασεις της αντιπολιτευσης για θεματα οπως το ασφαλιστικο.Γι'άλλη μια φορά συμφωνώ με τον Kenny!
Καλές ιδέες υπάρχουν παντού. Δεν χρειάζεται να τις βάφουμε. Και δυστυχώς αυτό κάνουν οι πολιτικοί. Βάφονται με ένα χρώμα, ένα κόμμα, μία συγκεκριμένη ιδεολογία, χωρίς να κοιτάξουν πουθενά αλλού. Ψηφίζουν ΜΟΝΟ τα νομοσχέδια του δικού τους κόμματος, χωρίς καν ν'αναρωτηθούνε εαν η πρόταση που έκανε το άλλο κόμμα είναι καλή, εαν μπορεί όντως να βοηθήσει, κλπ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ. Κανένα κόμμα όσο και να λέει δεν δέχεται να συζητήσει και ν'ακούσει. Ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον, χωρίς όμως να μας πούνε τι θα κάνουν τελικά και τι δεν θα κάνουν. Και το χειρότερο είναι ότι εξακολουθεί να τους ακούει ο κόσμος... Εγώ θα ήθελα να δώ τι θα γίνει εαν κάποια στιγμή ΟΛΟΙ ψηφίσουν ΛΕΥΚΟ. Να μην βγεί κανένας. Τότε να δούμε τι θα πούνε και τι θα κάνουνε.
Έχω βαρεθεί την πολιτική, επειδή όλοι τους είναι ανούσιοι και όσο και να φωνάξουν κάποιοι δυστυχώς θα κοιτάξουν την τσέπη τους και την πολιτική τους. Δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν δύσκολες αποφάσεις, δεν πρόκειται ποτέ από μόνοι τους να κάνουνε τίποτα. Εδώ δεν ξέρουν τι να κάνουν με την παιδεία και το ασφαλιστικό... Και αντί να κάτσουν να τα ξαναφτιάξουν από την αρχή κοιτώντας και μοντέλα που λειτουργούν στο εξωτερικό, και προτάσεις διάφορων κομμάτων, φορέων και μη, προσπαθούν όλοι να κάνουν μισές δουλειές μπας και σώσουν τίποτα...
Θεματα ομως οπως τα εθνικα απαιτουν πυγμη και ενοτητα. Αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι καποιοι χωροι εχουν μισος για οτιδηποτε εθνικο και παραδοσιακο. Αυτο για μενα ειναι καταστροφικο ιδιαιτερα αμα επηρεαζει την εξωτερικη πολιτικη.
Υπαρχουν καποιοι που κατευθυνουν τα επιρρεπη μελη της νεολαιας μας να μισουν την εθνικη τους ταυτοτητα, κατι που ειναι πολυ λυπηρο...