Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 22:50
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 22:56
Μήπως οπτικές ίνες;
Γιατί κάτι είχε πάρει το αυτί μου πριν μέρες ότι ετοιμαζόταν μια γενική αναβάθμιση του δικτύου.
Ναι. Οπτικές ίνες βάλανε.
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 22:57
Μήπως οπτικές ίνες;
Γιατί κάτι είχε πάρει το αυτί μου πριν μέρες ότι ετοιμαζόταν μια γενική αναβάθμιση του δικτύου.
Και πολυ σωστα ακουσες.
Πριν ενα μηνα, ενω ειχα 750bit, o οτε τη ανεβασε σε 1mbit....
Ουτε που καταλαβα τι εγινε... αν και την διαφορα ταχυτητας δεν την βλεπω, ιδια μου φαινεται.
Και με την ιδια τιμη κιολας... ή μας κανει πλακα ή προσπαθει να παιξει τον γεναιοδωρο ο οτε
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 23:02
FaH στην Ελλάδα?...uso!!...
Ποικίλα σχόλια από τα στελέχη όλων των τηλεπικοινωνιακών εταιρειών έχει προκαλέσει η πρόσφατη ανακοίνωση του σχεδίου του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για τη δημιουργία δικτύου οπτικών ινών που θα φθάσει σε 2 εκατ. νοικοκυριά με προϋπολογισμό 2,5 δισ. ευρώ. Αν και σε γενικές γραμμές η υλοποίηση του έργου αντιμετωπίζεται θετικά τα ερωτήματα είναι πολλά και κρίσιμα.
Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κ. Χατζηδάκης.
Είναι σαφές ότι πρόκειται για τη δημιουργία ενός νέου τηλεπικοινωνιακού δικτύου, το οποίο σε ένα μεγάλο βαθμό θα υποκαταστήσει πολλά από τα υπάρχοντα δίκτυα, ενώ θα είναι ευθέως ανταγωνιστικό του χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ.
Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κ. Χατζηδάκη «χώρες όπως η Γαλλία, η Βρετανία και η Γερμανία, έχουν ήδη προσανατολίσει ξεκάθαρα τη στρατηγική τους στην ανάπτυξη δικτύων οπτικών ινών. Δίκτυα που καλύπτουν μέχρι και το έσχατο άκρο, last mile, της σύνδεσης του τελικού χρήστη με το Διαδίκτυο.
Φθάνουν, δηλαδή, μέχρι και το σπίτι του χρήστη και λέγονται γι' αυτό Fiber to the Home. Στη Σουηδία μισό εκατομμύριο σπίτια έχουν συνδεθεί μέσω της τεχνολογίας αυτής, ενώ στη Δανία βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο για τη σύνδεση 967.000 κατοικιών, που αντιστοιχούν στο 33% των συνολικών σπιτιών. Στη Γαλλία αναπτύχθηκε Εθνική Στρατηγική με στόχο τη σύνδεση 4 εκατ. κατοικιών μέχρι το 2012».
Τα στοιχεία αυτά προδιαθέτουν φυσικά για την αναγκαιότητα της επένδυσης που θα έχει ως στόχο να πάψει η Ελλάδα να καταλαμβάνει την τελευταία θέση στην κατάταξη της διείσδυσης των νέων τεχνολογιών.
Για περισσότερες λεπτομέρειες:Η NΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ : Αλλάζει τα δεδομένα το νέο δίκτυο οπτικών ινών αξίας 2,5 δισ. ευρώ - 19/2/2008 7:00:00 πμ

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 23:08
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 23:13

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 23:30
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 23:41
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 23:47
Hey, ΟΤΕ, με ακούς; Θέλω περισσότερο upload. Ευχαριστώ.
"I like you Kenny,I really do...But you don't show me the proper respect! You never come to visit, you don't salute me at the church...you don't even call me Godfather!
Someday-and that day may never come-I may call upon you to make a favor for me,but...until that day,except this,as a gift."

Courtesy of Kenny!
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 23:47
Τεσπα παρτε κατι για να μην παραπονεθειτε ποτε για την εμφανιση σας:
Σημερα την πηρε το ματακι μου και η αρρωστια αυτη λεγεται Recklinghausen
Ο μεγαλυτερος ογκος στο προσωπο στην ιστορια
Και επειση ό,τι θυμαμαι χαιρομαι να και ενα αρθρο για τους υπερμαχους των μεταλλαγμενων ή γενικα όσων μου λεγανε να παρω τα βιολογικα μου εγω και να ησυχασω καποτε...Οχι τπτ αλλο,απλως θελω να αναφερω οτι ουτε τα βιολογικα ειναι η λυση διοτι και αυτα σκατωμενα ειναι.
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 00:14
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 00:23
+ {over 9000}Hey, ΟΤΕ, με ακούς; Θέλω περισσότερο upload. Ευχαριστώ.
Η αλλιώς δέρμα με θόρυβο
Σημερα την πηρε το ματακι μου και η αρρωστια αυτη λεγεται RecklinghausenSpoiler:
Πάντως samurai_pizza_dora ήρεμα με αυτά που postάρεις,θα μας πέσουν τα μαλλιά μια ώρα αρχύτερα
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 00:51
"I like you Kenny,I really do...But you don't show me the proper respect! You never come to visit, you don't salute me at the church...you don't even call me Godfather!
Someday-and that day may never come-I may call upon you to make a favor for me,but...until that day,except this,as a gift."
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 01:00