Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#10516 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 26 February 2008 - 23:09

Eεεε, έχουμε καιρό να κάνουμε meeting oμως...

#10517 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 26 February 2008 - 23:09

να σαι καλα ρε DXS πεθανα στα γελια παλι:hahaha::nod:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#10518 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 26 February 2008 - 23:33

Spoiler:

ελιωσα...γαματο...

#10519 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 February 2008 - 00:45

Posted Image

:respect:

Posted Image

#10520 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 27 February 2008 - 00:53

Posted Image

:respect:

RESPECT
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#10521 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 27 February 2008 - 01:11

Μόλις είδα ότι πάνω αριστερά στο firefox εκεί που λέει latest headlines ενώ μέχρι χτες είχε ειδήσεις από το BBC αν θυμάμαι καλά τώρα έχει ειδήσεις από ελληνικά site.Wtf πώς άλλαξε;Εγώ δε πείραξα τίποτα:emptyonexg1:

Posted Image

#10522 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 27 February 2008 - 01:32

Αρε πού έχουμε φτάσει σήμερα κατέβηκα στη μερσεντες μου (σσσ smart είναι) να πάρω τα τσιγάρα μου και με φρίκη διαπίστωσα ότι το πορτ μπακάζ έχει παραβιαστεί και αν είναι δυνατών δε μου πήρανε την εργαλειοθήκη και μου πήρανε 2 μικρά μαξιλαράκια και τα υγρομαντιλα.:oo:
Posted Image

#10523 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 February 2008 - 04:38

xaxa να διαβαζω chuck norris facts ενω παιζει στο star ταινια chuck norris τι αλλο να θελω απ' τη ζωη μου ^^ :hahaha:

@ Shin_Getta εγω απο την αλλη ειδα 2 αμαξια στουκαρισμενα πολυ ωραια σε μια κολωνα και ενα φοινικα στην παραλιακη, καθως και ενα αλλο αμαξι που του επεσε καποιος απο πισω και ειχε φτασει το πορτ de garage (xD + 3 lol) στα μπροστινα καθισματα.

#10524 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 27 February 2008 - 07:57

ξέχασα να πιω το zandac μου.....:Crying2:

σαν γριούλα νιώθω, αμάν....:drink:

Posted Image

#10525 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 27 February 2008 - 08:07

Καούρα έχεις?

Απολαμβάνω τα σπανία ρεπό μου αχ υπέροχη μέρα.

Τις καλημέρες μου.^^
Posted Image

#10526 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 27 February 2008 - 08:25

Καούρα έχεις?

Απολαμβάνω τα σπανία ρεπό μου αχ υπέροχη μέρα.

Τις καλημέρες μου.^^

γαστρίτιδα...i guess:sadist::ill2:

καλό ρεπό...και γω πάω να δώσω τελευταίο μάθημα και να αράξω μετά σε κανά πεζουλάκι στον ήλιο να κοιμηθώ κανά 3ωρο.....:joyful::awww:

Posted Image

#10527 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 27 February 2008 - 20:44

Τώρα που λετε για WoW μόλις άκουσα μια τρομακτικη ιστορια για το lineage που μου ειπε η φιλτατη doom_angel...
Ηταν ενα παιδι που ηταν σε ενα νετ καφε για 25 παιζοντας χωρίς να ειδοποιησει στο σπιτι και ερχεται η μανα του και τον πλακωνει στο βρισιμο.Καθεται διπλα του σε ενα υπολογιστη και φωναζει "θα σε #$^$%&% σοτ lineage ρε κωλοπαιδι!" Και ξεκινανε μια μαχη για να λυσουν τις διαφορες τους...

#10528 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 27 February 2008 - 20:55

Δούλευα σε νετ καφέ πιο πιτσιρικάς και ήτανε ένα ζευγάρι που παίζανε WoW αντί να βγαίνουνε έξω η κάτι τσπα νέα παιδιά είναι παίζανε ολονύχτια WoW έλεος ώσπου κάποτε χώρισαν για το λόγω ότι η κοπέλα του σταμάτησε να παίζει WoW. :oo:
Posted Image

#10529 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 27 February 2008 - 21:06

Δούλευα σε νετ καφέ πιο πιτσιρικάς και ήτανε ένα ζευγάρι που παίζανε WoW αντί να βγαίνουνε έξω η κάτι τσπα νέα παιδιά είναι παίζανε ολονύχτια WoW έλεος ώσπου κάποτε χώρισαν για το λόγω ότι η κοπέλα του σταμάτησε να παίζει WoW. :oo:

μήπως μου θυμίζει κάτι αυτό ... ονόματα δεν λέω???????

#10530 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 27 February 2008 - 21:07

Καλα αυτες οι καταστασεις στα νετ καφε δεν υποφερονται.....