Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 22 February 2008 - 10:20
Posted 22 February 2008 - 10:22
ι θα δωσω το παρον στην Τουμπα αυριο..
..
Posted 22 February 2008 - 10:36
ενταξει την βριζουμε που την βριζουμε την Ελλαδα, αλλα ενα απο τα καλα της χωρας μας ειναι οτι αμα ξερεις τους καταληλους ανθρωπους, ολα γινονται.
:oo: how?
Εχω ενα γνωστο που ηταν παλια στα διοικητικα του μπασκετικου τμηματος, που πηρε κατι τηλεφωνα και ειπε οτι μου βρηκε.
Μην αγχωνεσαι παντως. Αμα πας μιαμιση ωρα πριν το ματς στο γηπεδο, το πιο πιθανο ειναι να βρεις:
- απο επιστροφες. συνηθως συχναζουν εξω απο τα εκδοτηρια και πουλανε αυτα που δεν τους χρειαζονται
- απο τα "χρησιμοποιημενα" που πετανε κατω απο τις θυρες
- απο τα "σκαναρισμενα" που σιγουρα θα κανουν την εμφανιση τους σε αυτο το ματς.
Τα τελευταια 2 εχουν και το αναλογο ρισκο βεβαια.
Posted 22 February 2008 - 10:40

Posted 22 February 2008 - 11:44
Τι ακριβως παιζει με τα posts? Γιατι ξερω οτι σιγουρα εχω ποσταρει πολλα περισσοτερα απο αυτα που μου καταλογιζει το post count..
Από όσο ξέρω δεν μετράνε τα posts στο offtopic κλπ.
Posted 22 February 2008 - 11:48
ξύπνησα μόλις τώρα
η διαδρομή είναι 40 λεπτά
μαντέψτε ποιός δεν θα πάει στο πρώτο μάθημα της ημέρας
Posted 22 February 2008 - 12:07
ναι ε? κριμα που δεν εχω τιποτα κονεενταξει την βριζουμε που την βριζουμε την Ελλαδα, αλλα ενα απο τα καλα της χωρας μας ειναι οτι αμα ξερεις τους καταληλους ανθρωπους, ολα γινονται.
Εχω ενα γνωστο που ηταν παλια στα διοικητικα του μπασκετικου τμηματος, που πηρε κατι τηλεφωνα και ειπε οτι μου βρηκε.
Μην αγχωνεσαι παντως. Αμα πας μιαμιση ωρα πριν το ματς στο γηπεδο, το πιο πιθανο ειναι να βρεις:
- απο επιστροφες. συνηθως συχναζουν εξω απο τα εκδοτηρια και πουλανε αυτα που δεν τους χρειαζονται
- απο τα "χρησιμοποιημενα" που πετανε κατω απο τις θυρες
- απο τα "σκαναρισμενα" που σιγουρα θα κανουν την εμφανιση τους σε αυτο το ματς.
Τα τελευταια 2 εχουν και το αναλογο ρισκο βεβαια.
τελειωσε η εξεταστικη και δεν εχω τι να κανω.Ειχα μπει και σε ενα προγραμμα οσο ναναι και τωρα μου φενετε περιεργη η κλασσικη απραξια
Posted 22 February 2008 - 13:07
ναι ε? κριμα που δεν εχω τιποτα κονε
. (οχι οτι ειμαι φαν του αθληματος αλλα μου ειχαν πει καποιοι φιλοι μου απο πτολεμαιδα να παμε και τελικα λογω εισιτιριων μας βγηκε ξυνο).αλλα ρε συ σε μια μερα να εξαντληθουν ειναι πολυ τραγικο.
τελειωσε η εξεταστικη και δεν εχω τι να κανω.Ειχα μπει και σε ενα προγραμμα οσο ναναι και τωρα μου φενετε περιεργη η κλασσικη απραξια
Δες anime, διάβασε κανά manga, ή κανά βιβλίο, πήγαινε για καφέ... Τόσα πράγματα!
Posted 22 February 2008 - 13:41
ειναι αεροπλανο???
ΟΧΙ ειναι ο Ψωμιαδης!!!!!!

Posted 22 February 2008 - 13:55

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 22 February 2008 - 13:59
Posted 22 February 2008 - 14:00
πρέπει να ήταν ο ληστής
με ιατρεία και ένας φούρνος τα χωρίζουν τα καταστήματα. Και αυτός πήγε να μου ληστέψει
το ταχυδρομείο
Έκλεισε και το ταχυδρομείο Kαι εγώ δεν μπορούσα να παραλάβω το συστημένο μου
Posted 22 February 2008 - 14:02
απίστευτο αλλά εδώ σήμερα ληστέψανε το ταχυδρομείο μας. Πάντως πολύ ερασιτέχνης
πρέπει να ήταν ο ληστήςΣχεδόν δίπλα στο ταχυδρομείο υπάρχει μια τράπεζα, ένα κτίριο
με ιατρεία και ένας φούρνος τα χωρίζουν τα καταστήματα. Και αυτός πήγε να μου ληστέψει
το ταχυδρομείοΜετά πλάκωσε αστυνομία,κακό,κάτι λίγοι δημοσιογράφοι
Αλλη μια συνηθισμενη μερα...
Posted 22 February 2008 - 14:07
πλεον αποφευγεις να στα φερνει ο ανηψιος?απίστευτο αλλά εδώ σήμερα ληστέψανε το ταχυδρομείο μας. Πάντως πολύ ερασιτέχνης
πρέπει να ήταν ο ληστήςΣχεδόν δίπλα στο ταχυδρομείο υπάρχει μια τράπεζα, ένα κτίριο
το ταχυδρομείοΜετά πλάκωσε αστυνομία,κακό,κάτι λίγοι δημοσιογράφοι
βασικα δεν ξερω ποτε πληρονονται συνταξεις κλπ αλλα γενικα στα ταχυδρομια υπαρχουν μερες που χουν απειρα φραγκα και λιγοτερη ασφαλεια απο οτι οι τραπεζες.
σου κλεψε και το πολυτιμο συστημενο?
Posted 22 February 2008 - 14:14
ειναι πουλι???
ειναι αεροπλανο???
ΟΧΙ ειναι ο Ψωμιαδης!!!!!!
hahahaha. Ψωμιαδης ο μαγκας, δν παει απο τις σκαλες
Holy Shit, I've got ADSL again....(την μαμίσατε)
wb βρε.