Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 11:58

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 12:32
:hahaha:
ο λάητ είναι ο μόνος χαρακτήρας από άνιμε που θα μπορούσα να τον βρίζω μέρες. μήνες μάλλον. αν και η sara mudou παίζει να τον έχει ξεπεράσει.............
Απεκτησες και μια αλλη φιλη!
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 13:01
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 13:07
Απεκτησες και μια αλλη φιλη!
κοίταξε μικρή μου...... ΚΆΤΩ τα χέρια σου απο την Glastenen... είναι δική μου!!!!!
εσύ αν θες μπορείς να έχεις για θεά σου εμένα ή την Yami -Sama (επειδή όλοι την έχουμε για θεά μας) αλλά!!!
την Glastenen MONO ΕΓΩ θα την έχω το άκουσες!!!!!?????
πφ.. πάνω που τη συμπάθησα την γαία πάει να μου φάει την Glastenen.
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 13:19
κοίταξε μικρή μου...... ΚΆΤΩ τα χέρια σου απο την Glastenen... είναι δική μου!!!!!
εσύ αν θες μπορείς να έχεις για θεά σου εμένα ή την Yami -Sama (επειδή όλοι την έχουμε για θεά μας) αλλά!!!
lol, εγω δεν αφηνω τα χερια μου πουθενα, αλλα επειδη συμπαθω κι εσενα θα κανω μια εξαιρεση....
Οκ, δικια σου αλλα.... κατσε να δουμε τι θα πει κι εκεινη!
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 14:30
thanks dear! ε μα του τα κρατάω μανιάτικα πόσα χρόνια του μόμολου. σίγα το βόιδι, που ήθελε να μου γίνει και θεός. για να σκουπίζει τα γαρύφαλλα από καμιά πίστα στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής καλός είναι...
Έχε χάρη που δεν θέλω να θυμώσει κι άλλο η Lucy....
End of story
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 14:37
Αλλά ο θεός είναι ένας απο male characters
Spoiler:
End of story
θα επικροτησω το περιεχομενο του spoiler σου and we'll call it a day...
γιατι ετσι και διανοηθω οτι μπορει να υπαρχει εστω η μηδαμινη πιθανοτητα να υποστηριζεις τον Yagami....
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 15:01
κορίτσα μη μαλώνετε για όλους έχουμε.
θα εκπλειστηριάσω κάτι σκουριασμένα μου ξυραφάκια ποδιών που δεν τα θέλω, τα τρίμματα της χτεσινής σπανακόπιτας, τις τρίχες στο μαξιλάρι μου, το τετράδιο σκέφτομαι και γράφω που είχα στην τετάρτη δημοτικού και το συλλεκτικό ζιπουνάκι Duck Tales που είχα βρέφος και έτσι όλοι θα έχουν ένα κομμάτι μου και θα είναι ευχαριστημένοι, οκ?
+1 lucy για την απάντησή σου στον πυραμίδα...αν και εξακολουθεί να μη συγκρίνεται το ένα με το άλλο, ουγκχ....

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 15:05
Αλλά ο θεός είναι ένας απο male characters
Spoiler:
End of story
ναι ο τυπος θα ηταν πρωτη μουρη στον ΦΟΙΝΙΚΑ.....

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 15:07
Χμφ! Λεσβίες. Τι άλλο να περιμένεις απ' αυτές (αστιεύομαι, φυσικά, μην το πάρεις προσωπικά).κοίταξε μικρή μου...... ΚΆΤΩ τα χέρια σου απο την Glastenen... είναι δική μου!!!!!
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 15:09
ναι ο τυπος θα ηταν πρωτη μουρη στον ΦΟΙΝΙΚΑ.....
ποιος ειν ο φοινιξ?

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 15:11
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 15:14
κορίτσα μη μαλώνετε για όλους έχουμε.
Να η απαντηση σου, Eri....
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 15:24
Λίγα λόγια για Iason Και Lucy,μόνο η Katan έχει δικαίομα να θάφει τον πρώτο....
α εμείς δηλαδή να μη σου θίξουμε την ηλίθια που έχεις για άβαταρ??? ρατσισμό διακρίνω και θα σε διαγράψω απ' την τηλεφωνική μου ατζέντα.....(ναι, τόσο χάλια)