Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9916 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 16 February 2008 - 03:17

Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω πουθενά κανά mp3 που να λέει μια κοπέλα με kawaii φωνή:Onii-chan asa dayo.Okite kudasai για να το βάλω για ξυπνητήρι στο κινητό;Γιατί από ηχογράφηση δεν ακούγεται τόσο καλά:hihi2:

Posted Image

#9917 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 16 February 2008 - 03:19

Στην Akihabara πωλούνται ξυπνητήρια με αυτόν ακριβώς τον ήχο αφύπνισης. o_________________________________O

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#9918 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 16 February 2008 - 03:21

Στην Akihabara πωλούνται ξυπνητήρια με αυτόν ακριβώς τον ήχο αφύπνισης. o_________________________________O

Δυστυχώς πέφτει λίγο μακρυά αλλιώς θα είχα τσιμπήσει ήδη κανένα.Όταν με το καλό πάω Ιαπωνία θα πάρω ένα και για σένα:hehehe:

Posted Image

#9919 Bulle

Bulle

Μust Die

• Members
  • 66 posts

Posted 16 February 2008 - 03:45

Eπαθα τροφική δηλητιρίαση απο το
fast food PRASSAS

MEINETE MAKRIA

#9920 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 February 2008 - 06:01

:oo::oo::oo::oo::oo:

εγω εχασα επεισοδια χτες!!!!!!!!!!!!:cry5::erk:

red pyramid εισαι παρα πολυ τυχερος που δε σε πετυχα οταν τα λεγες live!!!
ελεος πια!!! ο kira ειναι θεος!!! τα κακεντρεχη σχολια εχουν και το οριο τους!!!
αντε γιατι αμα μου τη δωσει θα ριξω κανα voodoo στους Lakers και θα κανουν να ξαναδουν πρωταθλημα απ τη Δευτερα πραρουσια και μετα και θα την πληρωσει αμαχος πληθυσμος τη νυφη!!!!!!!!!

Spoiler:

Spoiler:

ολοι οι αλλοι kir-ες ειναι fake και πρεπει να αλλα ξουν ονομα τωρα(ή τουλαχιστον να πληρωνουν πνευματικα δικαιωματα)!! ειδικα ο YL που το χει κανει και παρατσουκλι (δε γραφω ολοκληρο το ονομα ειναι πολυ απαισιο) πρεπει να παραιτηθει αμεσως που μιαινει αυτο το υπεροχο ονομα!

τον kira (μη σε ακούσει η LucyBR...) δεν τον ξεπερνάει τίποτα :nod:
και σταμάτα να είσαι πνεύμα αντιλογίας σε ό,τι έχει σχέση με την kaori yuki-sama γιατί με κάνεις και την υπερασπίζομαι συνέχεια και έτσι μεταλλάσσομαι όλο και πιο πολύ σε φανατικό φανγκερλ της, και γενικά θα σε πάρει ο διάλαλος, κάτσε διάβασε όλο το ρημάδι και μετά να εκφέρεις γνώμη για τον καθένα εκεί μέσα.

ακου την!!!!!!! εχει δικιο!!!!! :nod:

in Kira Sakuya we trust! Amen!

Εrisabetsu διαφωνω καθετως!!
women like that are networked and have coolness!:thatsit:
ξερεις τι πλακα να εχει να εισαι στην πενταημερη εσυ και αλλοι 10 μαντραχαλοι, να παιζετε pro και να τους εχεις πατησει τ αυτια ανεξαιρετως?? ηθικη ικανοποιηση απ τις λιγες! ασε που εισαι κατι σαν τον kami-sama απο ενα σημειο και μετα (everybody looks up to you).
και επιτελους ελεος με τα στερεοτυπα (αυτο ειναι για αντρες το αλλο ειναι για γυναικες και δε συμμαζευεται)! γιατι θα πρεπει δηλαδη ενα ρημαδι στερεοτυπο να μας περιοριζει μια ζωη?:emptyonexg1:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#9921 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 16 February 2008 - 06:07

γιατι θα πρεπει δηλαδη ενα ρημαδι στερεοτυπο να μας περιοριζει μια ζωη?

cuz that's life?

#9922 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 February 2008 - 06:10

cuz that's life?

then shouldn't we rise above it, make our own way into it and not be brought down by every stupid chain that makes everyone a clone?

Posted Image

#9923 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 16 February 2008 - 06:13

then shouldn't we rise above it, make our own way into it and not be brought down by every stupid chain that makes everyone a clone?

σίγουρα! Αλλά δυστηχώw δεν σκέφτονται όλοι έτσι :/

#9924 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 February 2008 - 06:17

σίγουρα! Αλλά δυστηχώw δεν σκέφτονται όλοι έτσι :/

we agree then!^^
unfortunately not...
that's why i say that we should leave the few people who do think that way in peace..

Posted Image

#9925 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 16 February 2008 - 06:22

we agree then!^^
unfortunately not...
that's why i say that we should leave the few people who do think that way in peace..

ναι άλλα δεν εξαρτάται απο εμάς μόνο που συμφωνούμε αλλά και από αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη και δεν νομίζω να τους συμφέρει να μην υπάρχουν στερεότυπα οποιουδήποτε έιδους

#9926 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 February 2008 - 08:10

ας μην το παμε σε τοσο απολυτα πλαισια.. εγω σ ενα απλο "live and let live" αναφερομουν.. τελοσπαντων.. :emptyonexg1:

Posted Image

#9927 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 16 February 2008 - 08:47

οι ανθρωποι εινα ιετσι φτιαγμενοι ωστε να κρινουν τους διπλα τους..
μπορεις να το πεις συνεπειες της ανθρωπινης νουμοσηνης..
"ποτε μην αποδεχεσαι κατι που ειναι διαφορετικο απο'σενα"
και αυτο εχει αποδειχτει απειρες φορες κατα την περιοδο της ιστοριας..
(το βαθυνα πολυ το θεμα ε? :bleh:)
Posted Image

#9928 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 16 February 2008 - 08:59

(το βαθυνα πολυ το θεμα ε? :bleh:)

Ναι, στην μαύρη τρύπα είμαστε, μην το φιλοσοφούμε τόσο πολύ ρε παιδιά!
In other news...
Τις τελευταίες μέρες μας έχουν ζαλίσει και πανικοβάλει όλα τα ΜΜΕ για το κύμα χιονιά που έρχεται από την Σιβηρία και ακόμα ήλιο βλέπω έξω. Νιώθω λες και θα συμβεί αυτό που έγινε στο ''The Day After Tomorrow''. Ξαφνικά η θερμοκρασία θα πέσει 20-30 βαθμούς σε λίγα λεπτά, θα χιονίζει υπερβολικά και ακατάπαυστα, θα παραλύσει η χώρα και όλοι μας θα είμαστε εγκλωβισμένοι στα σπίτια μας!:terror2:
Matsu, η προβολή την Κυριακή θα γίνει ή θα ξεπαγιάσουμε εκεί μέσα;(ή θα χρειαστούμε πέδιλα του σκι για να έρθουμε με grand slalom κατά μήκος της Πατησίων;:hahaha:) Εγώ πάντως και υπό του μηδενός να είναι η θερμοκρασία θα είμαι εκεί...αν έχω επιζήσει από το 5x5 που έχω κανονίσει την Κυριακή το απόγευμα:ballumad:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#9929 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 16 February 2008 - 09:13

ολοι οι αλλοι kir-ες ειναι fake και πρεπει να αλλα ξουν ονομα τωρα(ή τουλαχιστον να πληρωνουν πνευματικα δικαιωματα)!! ειδικα ο YL που το χει κανει και παρατσουκλι (δε γραφω ολοκληρο το ονομα ειναι πολυ απαισιο) πρεπει να παραιτηθει αμεσως που μιαινει αυτο το υπεροχο ονομα!

πέστα χρυσόστομη πρωί πρωί θα κάνω μετάνοιες στο όνομά του sakuya:nod: ψόφος στον (B)Light και τα λοιπά κωλοπαίδια που επιπλέον είναι και τόσο ξενέρωτοι ώστε να σκοτώνουν με τετράδια. είσαι και δειλός παληκάρι μου, όχι μόνο σούργελο. άιντα. :fromabove:

Posted Image

#9930 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 February 2008 - 09:24

πέστα χρυσόστομη πρωί πρωί θα κάνω μετάνοιες στο όνομά του sakuya:nod: ψόφος στον (B)Light και τα λοιπά κωλοπαίδια που επιπλέον είναι και τόσο ξενέρωτοι ώστε να σκοτώνουν με τετράδια. είσαι και δειλός παληκάρι μου, όχι μόνο σούργελο. άιντα. :fromabove:

o sakuya μονο τεμεναδες αξιζει...:wooi2::wooi2::wooi2:

και αυτο που εχω βαλει σε bold ειναι οι πιο ομορφες λεξεις που ακουσα τον τελευταιο καιρο... Glastenen YOU GO GIRL!!!!!!!!!!!!!:nod:

Posted Image