Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9931 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 16 February 2008 - 09:31

thanks dear! ε μα του τα κρατάω μανιάτικα πόσα χρόνια του μόμολου. σίγα το βόιδι, που ήθελε να μου γίνει και θεός. για να σκουπίζει τα γαρύφαλλα από καμιά πίστα στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής καλός είναι... :hahaha:

Posted Image

#9932 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 February 2008 - 09:32

yare yare, 3 pages to go...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#9933 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 February 2008 - 09:45

thanks dear! ε μα του τα κρατάω μανιάτικα πόσα χρόνια του μόμολου. σίγα το βόιδι, που ήθελε να μου γίνει και θεός. για να σκουπίζει τα γαρύφαλλα από καμιά πίστα στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής καλός είναι... :hahaha:

+568:congrats:

και μαλλον θα τα σκουπιζει και χαλια..

αλλα τωρα που το σκεφτομαι μαλλον αυτο φταιει! ειχε ακουσει τοσες φορες την Κατερινα Στανιση να λεει το "σ εχω κανει θεο" με φωνη νταλικιερη που εγινε το μυαλο του (ακομα πιο) νερωμενο κουρκουτι απ οτι ηταν...:hahaha:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#9934 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 posts

Posted 16 February 2008 - 09:56

Ναι, στην μαύρη τρύπα είμαστε, μην το φιλοσοφούμε τόσο πολύ ρε παιδιά!
In other news...
Τις τελευταίες μέρες μας έχουν ζαλίσει και πανικοβάλει όλα τα ΜΜΕ για το κύμα χιονιά που έρχεται από την Σιβηρία και ακόμα ήλιο βλέπω έξω. Νιώθω λες και θα συμβεί αυτό που έγινε στο ''The Day After Tomorrow''. Ξαφνικά η θερμοκρασία θα πέσει 20-30 βαθμούς σε λίγα λεπτά, θα χιονίζει υπερβολικά και ακατάπαυστα, θα παραλύσει η χώρα και όλοι μας θα είμαστε εγκλωβισμένοι στα σπίτια μας!:terror2:
Matsu, η προβολή την Κυριακή θα γίνει ή θα ξεπαγιάσουμε εκεί μέσα;(ή θα χρειαστούμε πέδιλα του σκι για να έρθουμε με grand slalom κατά μήκος της Πατησίων;:hahaha:) Εγώ πάντως και υπό του μηδενός να είναι η θερμοκρασία θα είμαι εκεί...αν έχω επιζήσει από το 5x5 που έχω κανονίσει την Κυριακή το απόγευμα:ballumad:

μωρε οσο πεζεις καλα ειναι...μολις σταματησεις να πεζεις σου ερχετε το ψιχος στην μαπα :P εγω ειχα κανονισει για σημερα αλλα ακυρωσα.. :nosey:

αλλα τωρα που το σκεφτομαι μαλλον αυτο φταιει! ειχε ακουσει τοσες φορες την Κατερινα Στανιση να λεει το "σ εχω κανει θεο" με φωνη νταλικιερη που εγινε το μυαλο του (ακομα πιο) νερωμενο κουρκουτι απ οτι ηταν...:hahaha:

πεφτει χοντρο θαυιμο η μου φενεται? :hahaha:
Posted Image

#9935 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 February 2008 - 10:01

πεφτει χοντρο θαυιμο η μου φενεται? :hahaha:

φαινεται ο στολος εκσκαφεων με το αυτοκολλητακι "devoted to Yagami" να υποθεσω....:P

Posted Image

#9936 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 16 February 2008 - 10:02

Εγω εξακολουθω να πιστευω οτι σημερα δε θα χιονισει καν :borednn9:

Posted Image

#9937 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 16 February 2008 - 10:08

Αν χιονίσει πολύ, πάντως εγώ την έβαψα... Δεν θα μπορώ να κουνηθώ μέχρι να λιώσουν τα χιόνια...

#9938 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 16 February 2008 - 10:25

καλημεεεερα, καηκαν 2 λαμπες η μια μετα την αλλη στο σπιτι μου, χωλ, μπανιο. τουλαχισον δν καηκε της κουζινας κ κανα καφε :>

#9939 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 posts

Posted 16 February 2008 - 10:33

φαινεται ο στολος εκσκαφεων με το αυτοκολλητακι "devoted to Yagami" να υποθεσω....:P

ειναι για "οσους εχουν καποια εργασια μονο" η μπορω να μπουκαρω κια εγω? :P

Εγω εξακολουθω να πιστευω οτι σημερα δε θα χιονισει καν :borednn9:

εγω πιστευω θαχωνισει αλλα δεν θα το στρωσει..η που θα ριξει χαλαζι για λιγο..

καλημεεεερα, καηκαν 2 λαμπες η μια μετα την αλλη στο σπιτι μου, χωλ, μπανιο. τουλαχισον δν καηκε της κουζινας κ κανα καφε :>

περνε οικονομικες λαμπες και οχι πυρακτωσεως..αξινουν 100 φορε περισσοτερο
Posted Image

#9940 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 16 February 2008 - 10:35

:hahaha::hahaha::hahaha:

ο λάητ είναι ο μόνος χαρακτήρας από άνιμε που θα μπορούσα να τον βρίζω μέρες. μήνες μάλλον. αν και η sara mudou παίζει να τον έχει ξεπεράσει.............:terror2:

Posted Image

#9941 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 February 2008 - 10:50

:hahaha::hahaha::hahaha:

ο λάητ είναι ο μόνος χαρακτήρας από άνιμε που θα μπορούσα να τον βρίζω μέρες. μήνες μάλλον. αν και η sara mudou παίζει να τον έχει ξεπεράσει.............:terror2:

me too!!!

τον εχω τρελο αχτι, μπορω να του βρισω ο,τι θες!!!
να κανουμε μαραθωνιο-ξεσπασμα καμια μερα...:hahaha:

Posted Image

#9942 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 16 February 2008 - 10:57

ναι και να έχουμε την Lockie από μια μεριά να μας ακούει, please :hahaha: το πόσες φορές κάναμε πέρισι την διαδρομή ομόνοια-ιπποκράτους και μας άκουγαν όλοι οι περαστικοί να ωρυόμεθα καθώς τσακωνόμασταν γι'αυτό το θέμα δε λέγεται :bath:

άιντα πάω να ξανακοιμηθώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Posted Image

#9943 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 February 2008 - 11:09

^ deal!!!:hahaha:

ok καλον υπνο!! ^^

Posted Image

#9944 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 16 February 2008 - 11:41

Μήπως άκουσες και κάνα μουγκρητό όταν έγινε αυτό;:nosey:

Αν ναι, κάλεσε τον εξορκιστή σύντομα :hahaha:
phmava.php

#9945 Shadowstrike

Shadowstrike

• Members
  • 370 posts

Posted 16 February 2008 - 11:52

Μήπως άκουσες και κάνα μουγκρητό όταν έγινε αυτό;:nosey:

Αν ναι, κάλεσε τον εξορκιστή σύντομα :hahaha:

rofled :hahaha: