Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9886 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 00:52

Ε,άμα διαβάζεις manga της μπογιατζού αυτά παθαίνεις.......

ετοιμάσου για πυρά από πολλαπλές μεριές...(τουλάχιστον 6 και δεν ξέυρω ποιοι/ες μου διαφεύγουν). Ι warned you...και βασικά η σπανακόπιτα φταίει αλλά δεν το λέω παραέξω

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9887 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 00:54

*sigh*
/random
I want some ガンダム...ToT

Ήθελα να τα ποστάρω όταν τελειώσω και το τρίτο αλλά με το σχόλιό σου μπήκα σε πειρασμό και δεν άντεξα.Ορίστε λοιπόν:

Spoiler:

:hehehe:

ΥΓ.Κάντε ρε παιδιά και κανά σχόλιο στο topic με τη νέα σειρά.Κανείς δε τη βλέπει;:emptyonexg1:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9888 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 00:54

Hating me makes me all warm inside....

υ.γ. οι 2 απο αυτούς που υπολογίζεδις θα με συνχωρέσουν
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9889 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 00:57

Ήθελα να τα ποστάρω όταν τελειώσω και το τρίτο αλλά με το σχόλιό σου μπήκα σε πειρασμό και δεν άντεξα.Ορίστε λοιπόν:

Spoiler:

ΥΓ.Κάντε ρε παιδιά και κανά σχόλιο στο topic με τη νέα σειρά.Κανείς δε τη βλέπει;:emptyonexg1:

να τετοια ガンダム θελω :wooi2:
και τα Throne ガンダム αν βγουν ποτε...especially the Ein one :P which got pwned in epi 18 :>

#9890 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 00:58

Spoiler:

Go buy a Gundam Marker and make those lines sexy young man.

LfNX0dh.png

#9891 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 01:00

Real Life Gundam Would Cost $725 Million | Gadget Lab from Wired.com

You can has ガンダム... :hahaha:

Ερώτηση, πόση ώρα μπορείς να το χρησιμοποιείς; Επίσης, τι οπλισμό διαθέτει;
Και από ανέσεις πως πάμε; Χώρο αποσκευών, κλιματισμό κλπ; Τέλος... Διαθέτει μεγάλη μπαλαντέζα 150 χιλιομέτρων, ή είναι ασύρματο; :nosey:

Spoiler:

phmava.php

#9892 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 01:04

Hating me makes me all warm inside....

υ.γ. οι 2 απο αυτούς που υπολογίζεδις θα με συνχωρέσουν

ΕΓΩ ΔΕΝ θα σε συγχωρήσω και ΑΥΤΟ θα έπρεπε να σε απασχολεί!!! ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9893 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 01:07

Εσύ έχεις πεί κακό λόγο ια Lucy οπότε δεν με νοιάζει

Eri,αν με προδώσεις σε ξαναμιλάω και θα κάνεις και που-απς με υπουργικό διάταγμα....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9894 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 01:09

Posted ImagePosted ImagePosted Image

Ultimate hook-up ατάκα:

"Πστ, κοριτσάκι... θες να έρθεις σπίτι μου, να παίξεις με τα Gundam μου; :8):"

...

...

...

...

...
Bakayaro! Τις ποζεριές τις κάνουν στο σωστό thread! :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#9895 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 01:14

Πωπω τωρα θα κανω εχθρο μου τη Glastenen...-_-
Το Angel Santuary παραειναι -πώς να το πω- ψευτικο να το πουμε,υπερβολικα μελω να το πουμε,με το 95% να ειναι overly bishounen-bishoujo που απο ενα σημειο και μετα σου ερχεται να ξερασεις...
Νταξ ενδιαφερον manga,αλλα δεν μπορω να πω οτι θα το ονομαζα και επος,λογω του οτι μου φαινεται αρκετα επιτηδευμενο.υ_υ

#9896 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 01:18

Go buy a Gundam Marker and make those lines sexy young man.

Ναι όντως μερικές γραμμές θέλουν βάψιμο.Στην επόμενη παραγγελία μου μάλλον θα πάρω και Gundam markers.Πάντως να πω την αλήθεια καλό το 1/100 αλλά το 1/60 είναι άλλο πράγμα.Πραγματικά η διαφορά είναι τεράστια.Απλά δε χορταίνω να κοιτώ το Exia.Και Yami απ'ότι ξέρω πρόσφατα πρέπει να ανακοινώθηκε και το Virtue σε 1/100 οπότε σε λίγο καιρό υποθέτω ότι βγουν και τα άλλα.Προς το παρόν πάντως εγώ το Virtue θέλω για να συμπληρώσω τη τετράδα.

Bakayaro! Τις ποζεριές τις κάνουν στο σωστό thread! :hahaha:

Αυτό ήταν προθέρμανση.Η κανονική ποζεριά θα γίνει όταν φτιάξω και το Dynames:burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9897 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 01:22

Πωπω τωρα θα κανω εχθρο μου τη Glastenen...-_-
Το Angel Santuary παραειναι -πώς να το πω- ψευτικο να το πουμε,υπερβολικα μελω να το πουμε,με το 95% να ειναι overly bishounen-bishoujo που απο ενα σημειο και μετα σου ερχεται να ξερασεις...
Νταξ ενδιαφερον manga,αλλα δεν μπορω να πω οτι θα το ονομαζα και επος,λογω του οτι μου φαινεται αρκετα επιτηδευμενο.υ_υ

ωχ μην τα λες αυτά δημόσια γιατί θα πέσουν να σε φάνε οι άλλες σύσσωμαι xDDD :hahaha:

η kaori yuki τους κάνει όλους πανέμορφους, απλά αυτό. σε αντίθεση με άλλα bishounen-bishoujo overloaded manga, που πέρα από αυτό δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα, η kaori yuki σου τραντάζει τα σωθικά. σου ξεριζώνει την καρδιά μόνο και μόνο για να στην πετάξει πάλι μέσα.

ερώτηξις: το έχεις διαβάσει ΟΛΟ?? και τους 20 τόμους?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9898 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 01:25

Ε οχι στον 8ο ειμαι...:P
Ε λιγο οι εξετασεις,λιγο το οτι δεν με τραβηξε τρελα.Θα το συνεχισω οταν εχω καθαροτερο μυαλο,γιατι ισως τοτε που το διαβαζα να μην ειχα το μυαλο μου εκει αλλα στις εξετασεις.

#9899 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 01:37

Ε οχι στον 8ο ειμαι...:P
Ε λιγο οι εξετασεις,λιγο το οτι δεν με τραβηξε τρελα.Θα το συνεχισω οταν εχω καθαροτερο μυαλο,γιατι ισως τοτε που το διαβαζα να μην ειχα το μυαλο μου εκει αλλα στις εξετασεις.

8ος αν θυμάμαι καλά είναι οι τίγκα mad hatter εποχές...:wooi2: σνιφ...απ'τον 11το και μετά δεν θα προλαβαίνεις να γυρίζεις σελίδα btw. χαμός.
της sara mudou το κάγκελο γίνεται λέμε. (ψόφα μωρή):hahaha:

αν το διαβάσεις μέχρι τέλους θα σε ανταμοίψει πιστεύω. και επιπλέον, έχεις στο καστ άγγελους, δαίμονες (= πρώην άγγελοι) και τον KIRA SAKUYA. αμά ήταν μπάζα θα είχαμε σεναριακό κενό xD seriously τώρα, όλες οι δουλειές της αξίζουν. και το λέω επειδή ό,τι υπάρχει με exquisite artwork το έχω ξεψαχνίσει, και πολλά ή είναι πίνακες ζωγραφικής με μηδενικό σενάριο, ή είναι απλά φάτε μάτια ψάρια. so...your choice:congrats:

και btw για να με κάνεις εχθρό σου πρέπει να μου βρίσεις τον Morita, οπότε για την ώρα καλά είσαι :bike::hahaha:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9900 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2008 - 01:54

Και Yami απ'ότι ξέρω πρόσφατα πρέπει να ανακοινώθηκε και το Virtue σε 1/100 οπότε σε λίγο καιρό υποθέτω ότι βγουν και τα άλλα.Προς το παρόν πάντως εγώ το Virtue θέλω για να συμπληρώσω τη τετράδα.

I wanna go :

Dynames

Exia

Kyrios

Virtue

:3
the point is to start :P