Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9856 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 12:54

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι θα κάνω εγώ τώρα που αρχίζω τον 3ο τόμο. Γιατί να μην μπορώ να βρω πουθενά τον 6ο τόμο.

Άτιμη ζωή.

Άσχετο αλλά το A song of Storm and Fire τα σπάει. Απο τα καλύτερα OST που έχω ακούσει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9857 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 13:15

Πωπω,πραγματικα τωρα καταλαβαινω τι παει να πει να ειναι το μυαλο σου λιωμα...Ενω σωματικα ειμαι ξεκουραστη δεν μπορω πια να σκεφτω...Σχεδον με ποναει το μυαλο μου(οχι το κεφαλι! ο_Ο) μονο και μονο που προσπαθω να καταλαβω τους υποτιτλους απο το major.
Δεν μπορω να κανω βασικα πραγματα πια...
Κακο να μην νυσταζω και να μην μπορω να κοιμηθω,αλλα το μυαλο να ειναι εκτος λειτουργιας.(κοιμηθηκα 2,5 ωρες χθες γιατι διαβαζα για τις σημερινες εξετασεις )

#9858 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 13:37

Πωπω,πραγματικα τωρα καταλαβαινω τι παει να πει να ειναι το μυαλο σου λιωμα...Ενω σωματικα ειμαι ξεκουραστη δεν μπορω πια να σκεφτω...Σχεδον με ποναει το μυαλο μου(οχι το κεφαλι! ο_Ο) μονο και μονο που προσπαθω να καταλαβω τους υποτιτλους απο το major.
Δεν μπορω να κανω βασικα πραγματα πια...
Κακο να μην νυσταζω και να μην μπορω να κοιμηθω,αλλα το μυαλο να ειναι εκτος λειτουργιας.(κοιμηθηκα 2,5 ωρες χθες γιατι διαβαζα για τις σημερινες εξετασεις )

Ελεος ρε Dora καλο, χρυσο το διαβασμα, μπραβο σου που μπορεις να πειθαρχησεις τον εαυτο σου αλλα ηρεμησε λιγακι, 18 χρονων εισαι ακομα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9859 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 13:42

Βρε αυτο εγινε επειδη δεν πειθαρχησα τον εαυτο μου...Επιδη ειχα 3 μερες να διαβασω ενα μαθημα που δεν ειχα αγγιξει και τη 1,5 μερα καθομουνα...Και μετα ηθελα να βγαλω και την υλη...-_-
Να΄ναι καλα ο δημοκρατικος διαλογος κατα τη διαρκεια των εξετασεων...^^

#9860 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 14:38

Εγώ με το που ξύπνησα μου είπαν πως είμαι χλωμός...Άτιμες εξετάσεις,καμιά μέρα θα μας ξεκάνουν...Αλλά ευτυχώς τελειώσαμε...At last I can relax :gn2:

#9861 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 14:43

Βρε αυτο εγινε επειδη δεν πειθαρχησα τον εαυτο μου...Επιδη ειχα 3 μερες να διαβασω ενα μαθημα που δεν ειχα αγγιξει και τη 1,5 μερα καθομουνα...Και μετα ηθελα να βγαλω και την υλη...-_-
Να΄ναι καλα ο δημοκρατικος διαλογος κατα τη διαρκεια των εξετασεων...^^

πραγματικά ανησυχώ με αυτά που λες. συνειδητοποιείς ότι έχεις μπροστά σου όλο το χρόνο που θες? στο τέλος θα καταλήξεις σαν κάτι ημίτρελες γιατρούς που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του ιπποκράτειου και παραμιλάνε.

#9862 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 14:46

σημερα φαγαμε επικη ηττα στο μαθημα... με κεφαλαια γραμματα ομως!
ετσι και το εχω περασει με οποιονδηποτε βαθμο, διοργανωνω forum meeting σε strip club και σας κερναω ολους απο ενα lapdance... for the guys nekomimi καταστασεις και for the girls τον κλωνο οποιου τυπα εχετε σταμπαρει στο ecchi united...

Spoiler:

και btw Alexiel αν εχεις την καλοσυνη να μου πεις απο που κανατε αυτη την παραγγελια πολυ θα το εκτιμουσα... γιατι εχω τα χω παραγγειλει στο Jemma εδω και 3 μηνες περιπου και προκοπη δεν εχω δει...:deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#9863 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 14:53

πραγματικά ανησυχώ με αυτά που λες. συνειδητοποιείς ότι έχεις μπροστά σου όλο το χρόνο που θες? στο τέλος θα καταλήξεις σαν κάτι ημίτρελες γιατρούς που κυκλοφορούν στους διαδρόμους του ιπποκράτειου και παραμιλάνε.

Xαχα η bitch mode της Eri! Πρεπει να το κατοχυρωσεις αυτο το mode,σοβαρα!:hahaha:

#9864 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 14:57

σημερα φαγαμε επικη ηττα στο μαθημα... με κεφαλαια γραμματα ομως!
ετσι και το εχω περασει με οποιονδηποτε βαθμο, διοργανωνω forum meeting σε strip club και σας κερναω ολους απο ενα lapdance... for the guys nekomimi καταστασεις και for the girls τον κλωνο οποιου τυπα εχετε σταμπαρει στο ecchi united...

Spoiler:

και btw Alexiel αν εχεις την καλοσυνη να μου πεις απο που κανατε αυτη την παραγγελια πολυ θα το εκτιμουσα... γιατι εχω τα χω παραγγειλει στο Jemma εδω και 3 μηνες περιπου και προκοπη δεν εχω δει...:deadga6:

Πες μου όνομα καθηγητή,μαθήματος και το δικό σου και θα κινήσω γη και ουρανό για να περάσεις.Είναι ιερός ο σκοπός:hehehe:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9865 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 15:07

Xαχα η bitch mode της Eri! Πρεπει να το κατοχυρωσεις αυτο το mode,σοβαρα!:hahaha:

i wasnt being a bitch , i am honestly worried about you
i want you to have fun not to read all the time

#9866 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 15:20

Πες μου όνομα καθηγητή,μαθήματος και το δικό σου και θα κινήσω γη και ουρανό για να περάσεις.Είναι ιερός ο σκοπός:hehehe:

το μαθημα ειναι γλωσσολογια... στο ονομα καθηγητη τα βρισκουμε λιγο σκουρα ομως.. αυτος που μας εκανε πηρα συνταξη τωρα και ιδεα δεν εχω ποιος στο κερατο θα βαθμολογησει...:deadga6: for the rest Makis Surveillance Network...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#9867 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 15:32

Με έπιασε η αλλεργία μου πάλι σήμερα.

Εν το μεταξύ ο γιατρός λέει οτι είμαι αλλεργικός σε κάτι αγριόχορτα, δε θυμάμαι ακριβώς.

Πώς γίνεται να παίρνω το φάρμακο + να με πιάνει μόλις σηκώνομαι το πρωΐ (και την υπόλοιπη μέρα συνεχίζω να έχω ελαφρό συνάχι);

Σε πολυκατοικία μένω γαμώ τη.
Τι χόρτα και πιπεριές μου λες.

HnH5aB0.jpg

#9868 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 15:38

Επειδή η φύση έχει βρεί τον τρόπο να φυτρώνει παντού ευτυχώς. Ακόμα και δίπλα από έναν κήπο να περάσεις μπορεί να υπάρχουν τα συγκεκριμένα αγριόχορτα, και να τα ακουμπήσεις ή απλά να υπάρχει λίγη γύρη στον αέρα.

#9869 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 15:41

Όταν λέω "μόλις σηκώνομαι" το εννοώ.
Κυριολεκτικά.

Σηκώνομαι και στο δρόμο π.χ. για το μπάνιο να το πρώτο αψου.

Και ξέρω οτι ούτε στο δωμάτιο μου έχει χόρτα ούτε στο διάδρομο. D:

HnH5aB0.jpg

#9870 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2008 - 15:43

Με έπιασε η αλλεργία μου πάλι σήμερα.

Εν το μεταξύ ο γιατρός λέει οτι είμαι αλλεργικός σε κάτι αγριόχορτα, δε θυμάμαι ακριβώς.

Πώς γίνεται να παίρνω το φάρμακο + να με πιάνει μόλις σηκώνομαι το πρωΐ (και την υπόλοιπη μέρα συνεχίζω να έχω ελαφρό συνάχι);

Σε πολυκατοικία μένω γαμώ τη.
Τι χόρτα και πιπεριές μου λες.

σταματα να καπνίζεις χόρτα τότε.
γιατί να το πω αυτό?