Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 14 February 2008 - 15:25
Posted 14 February 2008 - 16:05
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ EMO!!!!Και δευτερον δεν σημαινει οτι καθε παιδι στην ηλικια μου που ευχεται χρονια πολλα στους αλλους πρεπει να τα εχει και αυτο!!Και σε παρακαλω την αλλη φορα μην βριζεις ειδικα το πρωι κανει κακο στα νευρα!!!βρε αστο διάτανο πρωί πρωί παλιό emo teenager:puke:
:puke:
Posted 14 February 2008 - 16:11
Posted 14 February 2008 - 16:12
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ EMO!!!!Και δευτερον δεν σημαινει οτι καθε παιδι στην ηλικια μου που ευχεται χρονια πολλα στους αλλους πρεπει να τα εχει και αυτο!!Και σε παρακαλω την αλλη φορα μην βριζεις ειδικα το πρωι κανει κακο στα νευρα!!!
αυτό ισχύει και για σένα γλυκανάλατο πλάσμα
vetus : εσύ με ζηλεύεις... γι αυτό τα λες. γιατί ρε δεν ήρθες στην προβολή να σε δω
Posted 14 February 2008 - 16:28
Posted 14 February 2008 - 16:30
Eri creates rules, doesn't follow them...
Posted 14 February 2008 - 16:33
βρε αστο διάτανο πρωί πρωί παλιό emo teenager:puke:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ EMO!!!!Και δευτερον δεν σημαινει οτι καθε παιδι στην ηλικια μου που ευχεται χρονια πολλα στους αλλους πρεπει να τα εχει και αυτο!!Και σε παρακαλω την αλλη φορα μην βριζεις ειδικα το πρωι κανει κακο στα νευρα!!!
αυτό ισχύει και για σένα γλυκανάλατο πλάσμα
Μετα απο ενα ασκοπο ξυπνημα μεσα στα αγρια χαραματα για να παω να γραψω ενα παλιομαθημα του οποιου τα θεματα ηταν απο πανεπιστημια εξωγηινων πολιτισμων και ενα καρο σιχτιρισμα στον φιλο μου που δεν ηρθε να (αντι)γραψουμε μαζι επειδη "δεν εβρισκε θεση για παρκαρισμα" ... ενα catfight ειναι οτι πρεπει για να αρχισει να παει καλα η μερα
Posted 14 February 2008 - 16:42
Συμφωνω οτι δεν τους τηρει αλλα εαν ηταν κανενας αλλος θα του τι ειχαν πει πολυ
ανετα!!!!!
well.. εμενα μου την λένε συνεχεια αν δεν το έχεις καταλάβει και πάντα έχω το warning γεμάτο.
αν δεν κατάλαβες ότι σε πείραζα λόγο της ευχής που έγραψες και νομίζεις ότι έχω προσωπικά μαζί του τότε τι να πω... φάε και εσύ μια φέτα vegemite
anyway το βουλώνω γιατί μερικοί δεν ξεχωρίζουν την σάτιρα, από τον σαρκασμό... να δείτε που θα είναι αυτοί που βλέπουν λαζόπουλο.
Adventurer... i only do bitch fights
Posted 14 February 2008 - 16:43
Περισσοτερο απο καθε αλλο μελος...
Eri creates rules, doesn't follow them...
την μπερδευεις με τον chuck norris.
Posted 14 February 2008 - 16:43
φάε και εσύ μια φέτα vegemite
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VEGEMITE????
Posted 14 February 2008 - 16:55
Posted 14 February 2008 - 16:57
την μπερδευεις με τον chuck norris.
επρεπε να το εχω καταλαβει τοσο καιρο...
τελικα διπλα σε καθε ισχυρο αντρα υπαρχει και μια πανισχυρη γυναικα