Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9826 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 14 February 2008 - 15:25

Κοίτα όταν θα αρχίσει να βρέχει φωτιά τότε όλοι θα αναγκαστούν να πιστέψουν την αλήθεια :hehehe::kill4u:
phmava.php

#9827 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 posts

Posted 14 February 2008 - 16:05

βρε αστο διάτανο πρωί πρωί παλιό emo teenager:puke::puke::puke::puke::puke:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ EMO!!!!Και δευτερον δεν σημαινει οτι καθε παιδι στην ηλικια μου που ευχεται χρονια πολλα στους αλλους πρεπει να τα εχει και αυτο!!Και σε παρακαλω την αλλη φορα μην βριζεις ειδικα το πρωι κανει κακο στα νευρα!!!
Posted Image

#9828 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 14 February 2008 - 16:11

Angel of Dream, μην πολυδίνεις σημασία στα λεγόμενα της Erisabetsu. Ως γνωστόν, η κοπελία ψοφάει μονίμως για φαρμακογλωσσίδι (έτσι είναι το hum or της, ισχυρίζεται). :kill4u: Και ελέφαντα να σε πει, πες της ναι. Συμβουλή του γιατρού. :hihi2:

#9829 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 February 2008 - 16:12

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ EMO!!!!Και δευτερον δεν σημαινει οτι καθε παιδι στην ηλικια μου που ευχεται χρονια πολλα στους αλλους πρεπει να τα εχει και αυτο!!Και σε παρακαλω την αλλη φορα μην βριζεις ειδικα το πρωι κανει κακο στα νευρα!!!

αυτό ισχύει και για σένα γλυκανάλατο πλάσμα

vetus : εσύ με ζηλεύεις... γι αυτό τα λες. γιατί ρε δεν ήρθες στην προβολή να σε δω :( ?

#9830 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 14 February 2008 - 16:28

Εγώ πάλι παρόλο που περνώ τα χάπια της κορτιζόνης (ξαναέπαθα αλλεργία το ντούβλο) και μου φέρνουν απίστευτη υπνηλία τον σεισμό τον κατάλαβα, 55χρονών και το σπίτι μονοκατοικία κουνήθηκα κάπως αρκετά.Ίσως να φταίει και το ότι ήμουν ξαπλωμένη και δεν κινιόμουν. Τέλος πάντον παρόλα αυτά όμως τελείως μουλάρα η δίκια σου. Και εγώ και ο Τσίφτης Μπεμπέ ( ο γατούνος μου) αλλάξαμε πλευρό και συνεχίσαμε ακάθεκτοι τον ύπνο μας. Πλήρης αναισθησία δλδ. Μόνο κάτι τηλέφωνα που ακολούθησαν,με περνάνε να δούνε αν είμαι καλά,αυτά τα τηλέφωνα μου τον χαλάσανε τον ύπνο =.=

rrmr.png

#9831 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 posts

Posted 14 February 2008 - 16:29

vetus : εσύ με ζηλεύεις... γι αυτό τα λες. γιατί ρε δεν ήρθες στην προβολή να σε δω :( ?

Εri να σου κανω μια ερωτηση?Εχεις διαβασει του κανονες του forum?

Posted Image

#9832 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 14 February 2008 - 16:30

Περισσοτερο απο καθε αλλο μελος... :P

Eri creates rules, doesn't follow them...
Posted Image

#9833 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 14 February 2008 - 16:33

βρε αστο διάτανο πρωί πρωί παλιό emo teenager:puke::puke::puke::puke::puke:

Μετα απο ενα ασκοπο ξυπνημα μεσα στα αγρια χαραματα για να παω να γραψω ενα παλιομαθημα του οποιου τα θεματα ηταν απο πανεπιστημια εξωγηινων πολιτισμων και ενα καρο σιχτιρισμα στον φιλο μου που δεν ηρθε να (αντι)γραψουμε μαζι επειδη "δεν εβρισκε θεση για παρκαρισμα" ... ενα catfight ειναι οτι πρεπει για να αρχισει να παει καλα η μερα:Blissfull:
Posted Image

#9834 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 posts

Posted 14 February 2008 - 16:34

Συμφωνω οτι δεν τους τηρει αλλα εαν ηταν κανενας αλλος θα του τι ειχαν πει πολυ
ανετα!!!!!

Posted Image

#9835 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 February 2008 - 16:42

Συμφωνω οτι δεν τους τηρει αλλα εαν ηταν κανενας αλλος θα του τι ειχαν πει πολυ
ανετα!!!!!

well.. εμενα μου την λένε συνεχεια αν δεν το έχεις καταλάβει και πάντα έχω το warning γεμάτο.

αν δεν κατάλαβες ότι σε πείραζα λόγο της ευχής που έγραψες και νομίζεις ότι έχω προσωπικά μαζί του τότε τι να πω... φάε και εσύ μια φέτα vegemite

anyway το βουλώνω γιατί μερικοί δεν ξεχωρίζουν την σάτιρα, από τον σαρκασμό... να δείτε που θα είναι αυτοί που βλέπουν λαζόπουλο.

Adventurer... i only do bitch fights :P and only Glastenen is Bitch enough to fight with me

#9836 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 posts

Posted 14 February 2008 - 16:43

την μπερδευεις με τον chuck norris. :P
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#9837 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 14 February 2008 - 16:43

φάε και εσύ μια φέτα vegemite

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VEGEMITE???? :fromabove:
Posted Image

#9838 Angel of dream

Angel of dream

Live Your Dreams!!!!

• Members
  • 54 posts

Posted 14 February 2008 - 16:53

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VEGEMITE???? :fromabove:

Αληθεια και εγω την ιδια απορια εχω
Posted Image

#9839 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 14 February 2008 - 16:55

Γούγλι, ιζ γιορ φριέντ!

LfNX0dh.png

#9840 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 February 2008 - 16:57

την μπερδευεις με τον chuck norris. :P

επρεπε να το εχω καταλαβει τοσο καιρο...

τελικα διπλα σε καθε ισχυρο αντρα υπαρχει και μια πανισχυρη γυναικα

1345977285497_zps066ae44a.jpg