Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9796 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 February 2008 - 09:57

bitch mode again mistress? λογικο λογικο με αυτα που ακουμε και βλεπουμε..

καλημερα σε ολους λοιπον

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#9797 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 14 February 2008 - 10:30

βρε αστο διάτανο πρωί πρωί παλιό emo teenager:puke::puke::puke::puke::puke:

Εσύ κοίτα την δουλειά σου και άσε τα teenagers να χαρούν την ηλικία τους :Blissfull:
phmava.php

#9798 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 February 2008 - 10:32

Εσύ κοίτα την δουλειά σου και άσε τα teenagers να χαρούν την ηλικία τους :Blissfull:

εσύ τι ζόρι τραβάς?
δεν το ξέρεις ότι να ασχολείσαι στη ηλικία σου με teenagers είναι παράνομο?
η va σου θυμίσω ότι είσαι 21 and there is no teen in twenty one.

#9799 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 14 February 2008 - 10:40

εσύ τι ζόρι τραβάς?
δεν το ξέρεις ότι να ασχολείσαι στη ηλικία σου με teenagers είναι παράνομο?
η va σου θυμίσω ότι είσαι 21 and there is no teen in twenty one.

Αν είναι παράνομο τότε μην ασχολείσαι ούτε εσύ :thatsit:
Τώρα για το αν υπάρχει εφηβεία στα 21... Άσε με να αμφιβάλλω :sigh2:
phmava.php

#9800 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 February 2008 - 10:50

σε αριθμούς δεν είσαι έφηβος και εγώ είμαι γυναικα.... δεν απειλώ την αθωότητα των εφηβων την προστατεύω.

#9801 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 14 February 2008 - 10:55

σε αριθμούς δεν είσαι έφηβος και εγώ είμαι γυναικα.... δεν απειλώ την αθωότητα των εφηβων την προστατεύω.

Υπάρχει στην εποχή μας αθωότητα στη νεφηβική ηλικία :o ???

#9802 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 14 February 2008 - 10:58

Λοιπόν δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που θα κάνω, απλά δεν αντέχω άλλο.

Γιατί αργούν τόσο πολύ τα funsub groups;;;;

Πού είναι το Ghost Hound από Genjo, που είναι το Spice and Wolf από Ayako, που είναι το Shigofumi από Menclave και άλλα πολλά.

Ναι το καταλαβαίνω ότι όλα τα groups μπορεί να αντιμετοπίζουν προβλήματα, μεγάλο παιδί είμαι έτσι και αλλιώς.

Απλά ήθελαν να ξεσπάσω :hahaha: .
Posted Image

#9803 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 February 2008 - 11:00

Υπάρχει στην εποχή μας αθωότητα στη νεφηβική ηλικία :o ???

είπε κανεις κάτι?

#9804 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 14 February 2008 - 11:01

Κοίτα αν μιλάμε για μένα εγώ δεν λέω ότι είμαι έφηβος ακριβώς... Έχω μεγάλες διακυμάνσεις, άλλες φορές νιώθω 10 άλλες 50 (αν και κατά μέσο όρο νομίζω είμαι κοντά στην ηλικία μου :nosey:):hahaha:

Τώρα πως προστατεύεις την αθοότητα των εφήβων από την στιγμή που λές πράγματα σαν κι αυτό "βρε αστο διάτανο πρωί πρωί παλιό emo teenager" και από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι εγώ μάλλον απειλώ την αθωότητα των εφήβων δεν ξέρω.
phmava.php

#9805 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

Self Imposed Ban

• Banned
  • 66 posts

Posted 14 February 2008 - 11:11

Είστε με τα καλά σας; Όταν τα 15άχρονα και τα 16άχρονα ξεπετάνε συστηματικά παππούδια, καθηγητές και δηλώνουν πράματα όπως "αν δεν γκριζάρει ο κρόταφος ο άντρας δέν είναι σέξυ" (τάδε έφη Ελίνα, μοντέλο, 16 χρονών, πρώην ενός φίλου), ποιά αθωότητα και τί προστασίες λέτε ρε παιδιά; Και λίγο έλεος, μην τα πετάτε τόσο απότομα! Άλλωστε δεν είναι λίγα τα teens που όχι μόνο τά 'χουν με φαντάρους ή γενικότερα κάτι σχετικό με στολές και τσαμπουκά και βγάζουν τα μάτια τους μαζί τους, αλλά καμαρώνουν κι από πάνω σαν γύφτικα σκεπάρνια που κατάφεραν να τυλίξουν τον μεγάλο, το μαγκάκι κτλ. Προστασία εμείς οι άνδρες χρειαζόμαστε. Ξυπνάτε ρε γιατί χανόμαστε! :erk:

#9806 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 February 2008 - 11:11

Κοίτα αν μιλάμε για μένα εγώ δεν λέω ότι είμαι έφηβος ακριβώς... Έχω μεγάλες διακυμάνσεις, άλλες φορές νιώθω 10 άλλες 50 (αν και κατά μέσο όρο νομίζω είμαι κοντά στην ηλικία μου :nosey:):hahaha:

Τώρα πως προστατεύεις την αθοότητα των εφήβων από την στιγμή που λές πράγματα σαν κι αυτό "βρε αστο διάτανο πρωί πρωί παλιό emo teenager" και από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι εγώ μάλλον απειλώ την αθωότητα των εφήβων δεν ξέρω.

με κουράζεις αν δεν καταλαβαίνεις το humour μου πειές ξύδι.. η μάλλον καλύτερα φάε μια φέτα Vegemite.

Posted Image

#9807 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 14 February 2008 - 11:16

με κουράζεις αν δεν καταλαβαίνεις το humour μου πειές ξύδι.. η μάλλον καλύτερα φάε μια φέτα Vegemite.

Posted Image

Μπα άσε θα πάω για διάβασμα καλύτερα, γιατί δεν γίνεται αλλιώς :emptyonexg1:
phmava.php

#9808 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 14 February 2008 - 12:10

Σεισμουλης στην αθηνα, εδω και λιγη ωρα, και διαρκει ακομα λεμε....

εντιτ: Συνειδητοποιησα οτι ειμαι μονη μου στη Μαυρη Τρυπα, και ειναι σαφες, οτι μεχρι να το δειτε εχει σταματησει...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#9809 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 14 February 2008 - 12:12

Δεν κατάλαβα κάτι... αν και τώρα που βλέπω κάποια φωτιστικά όντως κουνιούνται λίγο...

#9810 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 14 February 2008 - 12:15

Δεν κατάλαβα κάτι... αν και τώρα που βλέπω κάποια φωτιστικά όντως κουνιούνται λίγο...

Δεν ηταν μεγαλος, και πρεπει να ηταν μακρυα...εγω τον καταλαβα, αλλα καποια στιγμη νομιζα οτι κουνιομουν μονη μου...και κοιταξα και τα φωτιστικα για να το επιβεβαιωσω....το σκυλι απο την αλλη, αμολαγε αετο...χαμπαρι δεν πηρε...απ'εξω του φωναζουν τα αλλα, οποτε ηταν απασχολημενος....:hahaha:
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm