Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 14 February 2008 - 09:57
καλημερα σε ολους λοιπον
Posted 14 February 2008 - 10:30
βρε αστο διάτανο πρωί πρωί παλιό emo teenager:puke:
:puke:
:puke:
Εσύ κοίτα την δουλειά σου και άσε τα teenagers να χαρούν την ηλικία τους
Posted 14 February 2008 - 10:32
Εσύ κοίτα την δουλειά σου και άσε τα teenagers να χαρούν την ηλικία τους
εσύ τι ζόρι τραβάς?
δεν το ξέρεις ότι να ασχολείσαι στη ηλικία σου με teenagers είναι παράνομο?
η va σου θυμίσω ότι είσαι 21 and there is no teen in twenty one.
Posted 14 February 2008 - 10:40
Αν είναι παράνομο τότε μην ασχολείσαι ούτε εσύεσύ τι ζόρι τραβάς?
δεν το ξέρεις ότι να ασχολείσαι στη ηλικία σου με teenagers είναι παράνομο?
η va σου θυμίσω ότι είσαι 21 and there is no teen in twenty one.
Τώρα για το αν υπάρχει εφηβεία στα 21... Άσε με να αμφιβάλλω
Posted 14 February 2008 - 10:50
Posted 14 February 2008 - 10:55
σε αριθμούς δεν είσαι έφηβος και εγώ είμαι γυναικα.... δεν απειλώ την αθωότητα των εφηβων την προστατεύω.
Υπάρχει στην εποχή μας αθωότητα στη νεφηβική ηλικία
Posted 14 February 2008 - 10:58
Γιατί αργούν τόσο πολύ τα funsub groups;;;;
Πού είναι το Ghost Hound από Genjo, που είναι το Spice and Wolf από Ayako, που είναι το Shigofumi από Menclave και άλλα πολλά.
Ναι το καταλαβαίνω ότι όλα τα groups μπορεί να αντιμετοπίζουν προβλήματα, μεγάλο παιδί είμαι έτσι και αλλιώς.
Απλά ήθελαν να ξεσπάσω
Posted 14 February 2008 - 11:00
Υπάρχει στην εποχή μας αθωότητα στη νεφηβική ηλικία
???
είπε κανεις κάτι?
Posted 14 February 2008 - 11:01
σε αριθμούς δεν είσαι έφηβος και εγώ είμαι γυναικα.... δεν απειλώ την αθωότητα των εφηβων την προστατεύω.
Κοίτα αν μιλάμε για μένα εγώ δεν λέω ότι είμαι έφηβος ακριβώς... Έχω μεγάλες διακυμάνσεις, άλλες φορές νιώθω 10 άλλες 50 (αν και κατά μέσο όρο νομίζω είμαι κοντά στην ηλικία μου
Τώρα πως προστατεύεις την αθοότητα των εφήβων από την στιγμή που λές πράγματα σαν κι αυτό "βρε αστο διάτανο πρωί πρωί παλιό emo teenager" και από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι εγώ μάλλον απειλώ την αθωότητα των εφήβων δεν ξέρω.
Posted 14 February 2008 - 11:11
Posted 14 February 2008 - 11:11
Κοίτα αν μιλάμε για μένα εγώ δεν λέω ότι είμαι έφηβος ακριβώς... Έχω μεγάλες διακυμάνσεις, άλλες φορές νιώθω 10 άλλες 50 (αν και κατά μέσο όρο νομίζω είμαι κοντά στην ηλικία μου
)
Τώρα πως προστατεύεις την αθοότητα των εφήβων από την στιγμή που λές πράγματα σαν κι αυτό "βρε αστο διάτανο πρωί πρωί παλιό emo teenager" και από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι εγώ μάλλον απειλώ την αθωότητα των εφήβων δεν ξέρω.
με κουράζεις αν δεν καταλαβαίνεις το humour μου πειές ξύδι.. η μάλλον καλύτερα φάε μια φέτα Vegemite.
Posted 14 February 2008 - 11:16
με κουράζεις αν δεν καταλαβαίνεις το humour μου πειές ξύδι.. η μάλλον καλύτερα φάε μια φέτα Vegemite.
Μπα άσε θα πάω για διάβασμα καλύτερα, γιατί δεν γίνεται αλλιώς
Posted 14 February 2008 - 12:10
εντιτ: Συνειδητοποιησα οτι ειμαι μονη μου στη Μαυρη Τρυπα, και ειναι σαφες, οτι μεχρι να το δειτε εχει σταματησει...

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 14 February 2008 - 12:15
Δεν κατάλαβα κάτι... αν και τώρα που βλέπω κάποια φωτιστικά όντως κουνιούνται λίγο...
Δεν ηταν μεγαλος, και πρεπει να ηταν μακρυα...εγω τον καταλαβα, αλλα καποια στιγμη νομιζα οτι κουνιομουν μονη μου...και κοιταξα και τα φωτιστικα για να το επιβεβαιωσω....το σκυλι απο την αλλη, αμολαγε αετο...χαμπαρι δεν πηρε...απ'εξω του φωναζουν τα αλλα, οποτε ηταν απασχολημενος....

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm