Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9466 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:23

σιγα μωρε.
εκει δεν ειπες τιποτα προχθες που λεγαμε για τους πακιστανους και την απολυτη εξωντωση τους ,τωρα παρεξηγηθηκες?

Τις τελευταίες 2-3 μέρες ασχολήθηκα ελάχιστα με το forum λόγω τρεξίματος με την δουλειά και δεν παρακολούθησα την συγκεκριμένη συζήτηση.

Ελα βρε black hole ειναι!(raw raw fight the power! :P)Και δεν προσεβαλε ο ενος τον αλλον,απλως ο POM τα εβαλε με ενα fangirl!:hahaha:(δεν ειμαι τυχαιο fangirl)

Καλά, σφαχτείτε όπως θέλετε!
Αλλά μην παραπονεθείτε μετά και μην αρχίσετε τα report post...:whistling:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#9467 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:25

Καλά, σφαχτείτε όπως θέλετε!
Αλλά μην παραπονεθείτε μετά και μην αρχίσετε τα report post...:whistling:

Por favor, τα αγόρια δε πρέπει να χτυπάνε τα κορίτσια ούτε με τριαντάφυλλο!! :awww:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9468 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:27

Ελα βρε black hole ειναι!Και δεν προσεβαλε ο ενος τον αλλον,απλως ο POM τα εβαλε με ενα fangirl!:hahaha:(δεν ειμαι τυχαιο fangirl)

agree.

Λοιπον πες μου εναν ανθρωπο που στην αρχη της καριερας του δεν του περασε απο το μυαλο η οικονομικη ανεληξη!Πες μου εναν που προτιμαει να μενει στα παγκακια για χαρη της τεχνης!

attila csihar.

Αυτα μαλλον ειναι προσωπικοτητες που βλεπει καποιος 1 στα 100 χρονια.Και οταν βλεπει οτι ο τροπος που εκφραζεσαι αποδιδει και οικονομικα τι στο διαολο να κανεις?Να αλλαξεις στιλ μεχρι να γινεις εκκεντρικος ωστε να μην σε ακουει κανενας?Να μοιραζεις τα cd και να κανεις φιλανθρωπικες συναυλιες μονο και μονο για να μην παρεις το καταραμενο το χαρτακι του διαβολου?

να μην "προκαλεις" με γελοιους μαρκετιστικους τροπους τα μηντια ?

Δεν ηταν wannabe stars που απευθυνθηκαν σε εναν ατζεντη-μανατζερ δεν ξερω γω τι(βλεπε Ψινακης) και του ζητησαν να τους πει τι πρεπει να κανουν για να γινουν διασημοι και πλουσιοι!
Αυτοι ονομαζονται εμπορικοι!Αυτοι που φτιαχνουν μουσικη σκεφτομενοι το κοινο,

οι nightwish πχ ξεκινησαν σαν ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ μπαντα.
αφου εφτιαξαν κατι αυθεντικο και σε κλιμα παρεειστικο ΠΡΟΦΑΝΩΣ πηραν μανατζερ και ΕΦΤΙΑΞΑΝ ιματζ.
αν οι μπαντανες του μπαμπουινου ντραμερ,η μεταγραφη του γνωστοτερου χεβι μετσαλ φινλανδου μπασσιστα,τα κοστουμια και σκηνικα ΔΕΝ θυμιζουν μια ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ μπαντα ,το ακριβως αντιθετο θα ελεγα.

Και αν στην πορεια γινει διασημος ακομη και αν δεν εισαι απαραιτητα wannabe star,ειναι φυσικο οτι η δοξα και το χρημα θα σε αναγκασει να κανεις καποιες υποχωρησεις(ξερω αυτο δεν ειναι ποδεκτο,αλλα τι να κανουμε?ειναι στη φυση του ανθρωποι,δεν μπορουμε να αλλαξουμε τη βιοχημεια μας!)

δεν σε αναγκασε κανεις.
η Cobain πχ ΔΕΝ αντεξε αυτη την αποτυχια,εβαλε ενα περιστροφο και πηγε να βρει αυθονη πρεζα στα ονειρα του.
Αν ειχαν στο μυαλο τους την τεχνη δεν θα εβγαζαν ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ αλλα τεχνη.

Και εγω νιωθω οτι οι στιχοι τους δεν γραφτηκαν για να χαροποιησουν το καθε ποζερακι 14χρονο που θελει να το παιξει και πολυ cool...

δεν αλλαζει το γεγονος οτι ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕ.

Εμενα ως ανθρωπο με αγγιξαν οσο δεν με εχει αγγιξει αλλος στιχος και παρομοια πολλους αλλους.

ειναι δυσκολη η ζωη στη Μεση Γη ,ε?
εμενα οι στιχοι τους μου ακουγονται σαν στιχους μια κοινης στρουμφοpower μπαντας.
τριαλαριλαρο τι να πω εδω για να βγαλω τις κορωνες μου και να κολλησει με το ρεφρενακι μετα.

Και μαλιστα τους λατρευσα χωρις ποτε να ειμαι προκατειλημενη οτι και καλα ειναι διασημο συγκροτημα.Οταν ακουσα για πρωτη φορα δεν ειχα ιδιαιτερο ενδιαφερον για τη μουσικη,και γενικα δεν ακουγα τπτ το συγκεκριμενο.

εφτασαν στα αυτια σου χωρις να εχεις ιδιαιτερη σχεση με το χωρο.και πως μας "φτανουν" τετοιες μπαντες?
οταν ειναι εμπορικες!
σαν τα λαικοποπ που ακους παντου και παντα.
-και στην τελικη μαθαινεις αποξω κι ανακατωτα τους στιχους χωρις να δινεις και σημασια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9469 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:30

Spoiler:

Spoiler:

δεν αντεχω αλλο...

αν υπαρχει ακριβής ορισμός του cult ειναι αυτο το βιντεο.....:oo:
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#9470 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:30

τράβα για ύπνο ανήλικο

komenasae!!komenasae:nanana:
kχεχασα οτι ειχε ελθει η ώλα ζα νανι μανούλα...αλλα σέλω να φαω μακαλονάδα πλώτα...
Spoiler:

#9471 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:36

attila csihar.

Άπειρα respect.

Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#9472 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 01:00

Αφου λοιπον θελεις να με πεισεις οτι αντικειμενικα εχεις δικιο,τοτε θα προσπαθησω και εγω να το κανω αυτο(αχρειαστες αναλυσεις θα κανω,αλλα τεσπα).
Θα σου δωσω λοιπον μερικους τους λογους για τους οποιους με εκφραζουν εμενα σαν ατομο.
Το βρισκω απολυτα αποδεκτο να μην εκφραζουν πολλα εκατομυρια ατομα,αλλα σε παρακαλω να προσπαθησεις μια φορα να δεις κατι χωρις προκαταληψεις και αχαλιναγωγιτου μισους προς εμπορικοτητας.
Οπως θα σου φανουν αυτα που γραφω παρακατω,ετσι μου φανηκαν και εμενα αυτα που εγραψες παραπανω.
Απλως προσπαθω να σου αποδειξω οτι ναι μπορει να υπαρχει ατομο στο οποιο αυτα τα τραγουδια να λενε κατι και να μην περναει απλως μια φαση αμυαλου ποζερα.
Και μην νιωθεις ποτε οτι μονο αυτα που ακους εκφραζουν την πραγματικη τεχνη,διοτι ετσι γινεσαι κλειστομυαλος.

Have a nice night!(οχι δεν φευγω)

Forever Yours

Spoiler:

-----Αν αυτο εσενα σου φαινεται σαν τις Περιπετειες του Μπαρμπαστρουμφ στη Χωρα των Ξωτικων τοτε με γεια σου και χαρα σου!
Αν εσυ δεν μπορεις να δεις την ομορφια και τα συναισθηματα που βγαζει(ειδικα απο την εξαιρετικη εκτελεση της Karjas) ε τοτε μπορω να πω οτι ειναι προσωπικη σου αποψη και να το αποδεχτω!
Αλλα δεν μπορω να αποδεχτω οτι κατηγοροιοποιεις τοσο επιθετικα αυτο το συγκροτημα νομιζοντας οτι οι υπολοιποι γυρω σου ειναι ηλιθιοι,αντι απλως ννα παραδεχτεις οτι εσενα ως ανθρωπο δεν σε αγγιζει.

Deep Silent Complete

Spoiler:

Δεν ειναι απαραιτητα κυριολεκτικο αλλα η εικονα που δημιουργει η αισθητικοτατη εκφραση "deep silent complete" πραγματικα ειναι απεριγραπτη.Εδω οι στιχοι και η μουσικη μιλαει στις αισθησεις.
Δεν ειναι αναγκη καθε τραγουδι να μιλαει για το οτι θελει καποιος να αυτοκτονησει ή για το οτι εχει καταθλιψη.

Dead Boy's Poem

Spoiler:

Οπως ειπα οι στιχοι ΜΠΟΡΟΥΝ μερικες φορες να ειναι μεταφορικοι.Δεν μιλαει για τα κατορθωματα του μικρου κοντου χομπιτ στη μεση γη...

While Your Lips Are Still Red

Spoiler:

Επος για την αθωοτητα και την αγνη αγαπη.

Dead To The World

Spoiler:

Η πιο συγκινητικη ερμηνεια του Marco.
Προσπαθησε σε παρακαλω να φανταστεις λιγο οτι οι στιχοι δεν μιλανε για ενα τυπα που θα το κανει με την αλλη για να γεννησουν το "παιδι του αιωνα" με τις σουπερ δυναμεις που θα αλλαξουν το συμπαν!
Υπεθεσε ο,τι μιλανε για τον πονο του ανθρωπου, που ψυχικα εχει χασει την επαφη του με τον κοσμο και ζηταει απεγνωσμενα λυτρωση για να "αναγεννηθει" πνευματικα.

Και φυσικα να μην παραλειψω το αγαπημενο μου poet and the pendulum που ειναι ο,τι πιο θεικο εχει γραψει ο ανθρωπος.Και πολλα πολλα αλλα!

Και αν πηρες αφορμη απο το Elvenpath για να τους θεωρησεις ενα πραγμα εκτος πραγματικοτητας,μπορει σε εσενα να φαινεται ηλιθιο,αλλα τα παραμυθια για καποιους ανθρωπους δεν φανταζουν ποτε χαζα.

Ο Tuomas παραθετει τον προβληματισμο του για τον κοσμο με εναν πιο λυρικο τροπο για να μεταφερει ενα πιο αισθητικο αποτελεσμα.Διοτι στην τεχνη δεν ειναι μονο η ουσια αλλα και ο τροπος που την παρουσιαζεις.
Ενας καλλιτεχνης που παρουσιαζει το ιδιο πραγμα με εναν πιο αισθητικο τροπο απο εναν αλλο καλλιτεχνη για εμενα "προσωπικα" υπερεχει.

Και δεν ειναι πια και τοσο κακο να αναφερεσαι σε ευαισθητα ζητηματα και να μην γινεσαι χυδαιος!Ναι οι χυδαιοτητα εμενα μερικες φορες με ενοχλει και το βρισκω πιο ευχαριστο οταν εκλειπει.Διοτι ναι αυτη τη στιγμη ειμαι σε εναν προστατευομενο κοσμος και δεν θελω να ερχομαι σε επαφη με χυδαια πραγματα ακομη.

Ειναι απλα αυτο που οριζει την ψυχοσυνθεση μου αυτη τη στιγμη,τι να κανω!?Παντως σε καμια περιπτωση δεν νιωθω ηλιθια.

#9473 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 01:06

Αυτοακυρώθηκα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9474 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 01:12

agree.
attila csihar.
να μην "προκαλεις" με γελοιους μαρκετιστικους τροπους τα μηντια ?

οι nightwish πχ ξεκινησαν σαν ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ μπαντα.
αφου εφτιαξαν κατι αυθεντικο και σε κλιμα παρεειστικο ΠΡΟΦΑΝΩΣ πηραν μανατζερ και ΕΦΤΙΑΞΑΝ ιματζ.
αν οι μπαντανες του μπαμπουινου ντραμερ,η μεταγραφη του γνωστοτερου χεβι μετσαλ φινλανδου μπασσιστα,τα κοστουμια και σκηνικα ΔΕΝ θυμιζουν μια ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ μπαντα ,το ακριβως αντιθετο θα ελεγα.

δεν σε αναγκασε κανεις.
η Cobain πχ ΔΕΝ αντεξε αυτη την αποτυχια,εβαλε ενα περιστροφο και πηγε να βρει αυθονη πρεζα στα ονειρα του.
Αν ειχαν στο μυαλο τους την τεχνη δεν θα εβγαζαν ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ αλλα τεχνη.

δεν αλλαζει το γεγονος οτι ΑΥΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕ.
ειναι δυσκολη η ζωη στη Μεση Γη ,ε?
εμενα οι στιχοι τους μου ακουγονται σαν στιχους μια κοινης στρουμφοpower μπαντας.
τριαλαριλαρο τι να πω εδω για να βγαλω τις κορωνες μου και να κολλησει με το ρεφρενακι μετα.

εφτασαν στα αυτια σου χωρις να εχεις ιδιαιτερη σχεση με το χωρο.και πως μας "φτανουν" τετοιες μπαντες?
οταν ειναι εμπορικες!
σαν τα λαικοποπ που ακους παντου και παντα.
-και στην τελικη μαθαινεις αποξω κι ανακατωτα τους στιχους χωρις να δινεις και σημασια.

πλιτσ
Spoiler:

σοβαρά ρε παιδί μου όλλα αυτά μόνος σου? διλαδί για εσένα η μουσικήδε ν μπορεί να σε ταξιδέψει κάπου αλλού ή άμα το κάνει είναι εμπορικό........... nice nice διλαδί όποια μπάντα πάρει α πάνω της πρέπει αυτόματα να τους ρίχνουμε στην πυρά.....

χωρίς βέβεα αυτό να συμέει ότι Nightwish δεν μου αφήσανε μια πείργη γεύση από το nemo kai meta
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9475 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 01:19

Πετάγομαι σαν τσόντα στο καουμπόυκο και απαντώ: Αν είναι μούφα, ναι

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9476 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 01:22

Πετάγομαι σαν τσόντα στο καουμπόυκο και απαντώ: Αν είναι μούφα, ναι

Μην μην το κανεις αυτο!!!:terror2::emptyonexg1:
Αφου νομιζω εδειξα το ποσο γελοια ευκολα τσαντιζομαι οταν προσβαλουν τον θεο Tuomas...:hahaha:Μη με βασανιζεις,σε παρακαλω!
Θα χασω την ψυχικη μου υγεια :P

#9477 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 01:24

Αφου νομιζω εδειξα το ποσο γελοια ευκολα τσαντιζομαι οταν προσβαλουν τον θεο Tuomas...:hahaha:Μη με βασανιζεις,σε παρακαλω!

Θα με βρίσεις αν σου πω πως δεν έχω ακούσει Nightwish μόνο κάποιο Nemo που άκουγε μανιωδώς η αδερφή μου?? --don't shoot me when you see me next time!!--

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9478 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 01:25

Oχι δεν θα σε φωναξω φυσικα!!!^^
Αλλα τωρα μου δινεις δικαιωμα να σου κανω πλυση εγκεφαλου! :hehehe

#9479 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 01:27

Spoiler:
:P

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9480 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 01:28

Oχι δεν θα σε φωναξω φυσικα!!!^^
Αλλα τωρα μου δινεις δικαιωμα να σου κανω πλυση εγκεφαλου! :hehehe