Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9451 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:02

ευχαριστω πολυ για την φιλοφρονηση.
η τεχνη δεν ειναι τεχνη αλλα εμπορευμα οταν εισαι στην Nuclear Blast.

Οπα οπα!Η κλασσικη σταση του παλιου μεταλλα!:hahaha:
Ο,τι ειναι εμπορικο και το γνωριζουν τα 15χρονα ξαφνικα γινεται χαζο,διοτι εμεις που το ακουμε δεν ειμαστε πια ξεχωριστοι αλλα μαζα...(την εχει τρομαρα της αυτη την αποψη και η doom_angel 15 χρονων κοριτσακι,που παει ο κοσμος...:terror2:)

#9452 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:04

η τεχνη δεν ειναι τεχνη αλλα εμπορευμα οταν εισαι στην Nuclear Blast.

Νομίζω οτ είσαι λίγο απόλυτος, μιας και κρίνεις κάμποσα συγκροτήματα μόνο απο την δισκογραφική τους.

Είναι σαν πολλούς "ψαγμένους" και έτσι που αν ένα συγκρότημα είναι εμπορικό δεν το ακούν.

Δε λέω, και εγώ προσπαθώ να μην ακούω εμπορικά αλλά όταν κάτι μ'αρέσει δε πα νά'ναι ότι θέλει.
Spoiler:

HnH5aB0.jpg

#9453 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:05

Οπα οπα!Η κλασσικη σταση του παλιου μεταλλα!:hahaha:
Ο,τι ειναι εμπορικο και το γνωριζουν τα 15χρονα ξαφνικα γινεται χαζο,διοτι εμεις που το ακουμε δεν ειμαστε πια ξεχωριστοι αλλα μαζα...(την εχει τρομαρα της αυτη την αποψη και η doom_angel 15 χρονων κοριτσακι,που παει ο κοσμος...:terror2:)

μα ΔΕΝ ειμαι μεταλλας.
οι "μεταλλαδες" ειναι στην ιδια τραγικη μοιρα με τους σκυλαδες και το χιπχοπαδες και λοιπες -αδες ομαδες.
και εννοειται οτι η τεχνη οταν γινεται για τα φραγκα-και οι Nightwish ειναι τετοιο παραδειγμα- και οχι για να εκφραστουν φαινεται στους ΜΗ κολλημενους.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9454 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:05

Ήρεμα παιδιά!
Υπάρχουν και τα pm...για να λύσετε τις διαφορές σας.:thatsit:
Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#9455 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:06

edit:

Ειδες ειδες ποσο απειλει τον κοσμο? :hahaha:
Αλλη ηρθε η ωρα να αντισταθει καποιος στον House.:P

Καλά εγώ γενικά απο απειλές δε καταλαβαίνω! Ωραιότατη μαύρη ζώνη στο καράτε έχω απο δάσκαλο αλλά.... Pai Mei!! :byejg9:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9456 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:06

Ήρεμα παιδιά!

No the black hole needs fights :dwarf::dwarf:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9457 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:10

beach fight! για να μη πω τίποτα άλλο και φάω μπαν

#9458 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:11

Το "ειρήνη υμίν" φαντάζομαι πήδηξε απο το μπαλκόνι right?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9459 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:11

Νομίζω οτ είσαι λίγο απόλυτος, μιας και κρίνεις κάμποσα συγκροτήματα μόνο απο την δισκογραφική τους.

Είναι σαν πολλούς "ψαγμένους" και έτσι που αν ένα συγκρότημα είναι εμπορικό δεν το ακούν.

Δε λέω, και εγώ προσπαθώ να μην ακούω εμπορικά αλλά όταν κάτι μ'αρέσει δε πα νά'ναι ότι θέλει.

Δεν θέλω σχόλια για τους Κραντλ, δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα απλά ο τυπάς προσφέρθηκε να μου δώσει μερικά σιντιά να αντιγράψω.
Σιγά μην έλεγα όχι.

εκραξα τους COF?
οχι.
τους εκραξα που πηγαν στην ΣΟΝΥ?
ΟΧΙ!
τους εκραξα οταν βαλαν τον Βιλαμπαχο Βαλο σε τραγουδι μπας και πουλησουν καμια κοπια παραπανω?
ΟΧΙ!!!
γιατι?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ οποτε δεν ισχυει το "δε σηκωνω μυγα στο σπαθι μου"

Ήρεμα παιδιά!

σιγα μωρε.
εκει δεν ειπες τιποτα προχθες που λεγαμε για τους πακιστανους και την απολυτη εξωντωση τους ,τωρα παρεξηγηθηκες?

No the black hole needs fights :dwarf::dwarf:

Spoiler:

βδελα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9460 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:13

atsa o pom

#9461 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:15

εκραξα τους COF?
οχι.
τους εκραξα που πηγαν στην ΣΟΝΥ?
ΟΧΙ!
τους εκραξα οταν βαλαν τον Βιλαμπαχο Βαλο σε τραγουδι μπας και πουλησουν καμια κοπια παραπανω?
ΟΧΙ!!!
γιατι?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ οποτε δεν ισχυει το "δε σηκωνω μυγα στο σπαθι μου"

D:

Δεν πόσταρα για τους CoF, απλά τους ανέφερα γιατί περίμενα ένα κωμικό/ειρωνικό/ταπωτικό reply.
Απο αυτά που κάνεις συνήθως και γουστάρουμε.

Και ούτε πόσταρα για να υπερασπιστώ τη Νιουκλίαρ Μπλάστ.
Σε αυτήν ανεφέρθηκες, σε αυτήν αναφέρθηκα.

HnH5aB0.jpg

#9462 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:16

Ήρεμα παιδιά!

Ελα βρε black hole ειναι!(raw raw fight the power! :P)Και δεν προσεβαλε ο ενος τον αλλον,απλως ο POM τα εβαλε με ενα fangirl!:hahaha:(δεν ειμαι τυχαιο fangirl)

και εννοειται οτι η τεχνη οταν γινεται για τα φραγκα-και οι Nightwish ειναι τετοιο παραδειγμα- και οχι για να εκφραστουν φαινεται στους ΜΗ κολλημενους.

Λοιπον πες μου εναν ανθρωπο που στην αρχη της καριερας του δεν του περασε απο το μυαλο η οικονομικη ανεληξη!Πες μου εναν που προτιμαει να μενει στα παγκακια για χαρη της τεχνης!
Αυτα μαλλον ειναι προσωπικοτητες που βλεπει καποιος 1 στα 100 χρονια.Και οταν βλεπεις οτι ο τροπος που εκφραζεσαι αποδιδει και οικονομικα τι στο διαολο να κανεις?Να αλλαξεις στιλ μεχρι να γινεις εκκεντρικος ωστε να μην σε ακουει κανενας?Να μοιραζεις τα cd και να κανεις φιλανθρωπικες συναυλιες μονο και μονο για να μην παρεις το καταραμενο το χαρτακι του διαβολου?

Δεν ηταν wannabe stars που απευθυνθηκαν σε εναν ατζεντη-μανατζερ δεν ξερω γω τι(βλεπε Ψινακης) και του ζητησαν να τους πει τι πρεπει να κανουν για να γινουν διασημοι και πλουσιοι!
Αυτοι ονομαζονται εμπορικοι!Αυτοι που φτιαχνουν μουσικη σκεφτομενοι το κοινο,

Και αν στην πορεια γινεις διασημος ακομη και αν δεν εισαι απαραιτητα wannabe star,ειναι φυσικο οτι η δοξα και το χρημα θα σε αναγκασει να κανεις καποιες υποχωρησεις(ξερω αυτο δεν ειναι αποδεκτο,αλλα τι να κανουμε?ειναι στη φυση του ανθρωποι,δεν μπορουμε να αλλαξουμε τη βιοχημεια μας!)

Και εγω νιωθω οτι οι στιχοι τους δεν γραφτηκαν για να χαροποιησουν το καθε ποζερακι 14χρονο που θελει να το παιξει και πολυ cool...
Εμενα ως ανθρωπο με αγγιξαν οσο δεν με εχει αγγιξει αλλος στιχος και παρομοια πολλους αλλους.

Και μαλιστα τους λατρευσα χωρις ποτε να ειμαι προκατειλημενη οτι και καλα ειναι διασημο συγκροτημα.Οταν ακουσα για πρωτη φορα δεν ειχα ιδιαιτερο ενδιαφερον για τη μουσικη,και γενικα δεν ακουγα τπτ το συγκεκριμενο.

Αυτα!:wooi2:

edit:Τελευταια εχω γινει πολυ εριστικη!Μπραβο μου!

#9463 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:18

Spoiler:

Spoiler:

δεν αντεχω αλλο...

#9464 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:22

edit:Τελευταια εχω γινει πολυ εριστικη!Μπραβο μου!

Το πολύ άγαρμπο σεχ φταίει!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9465 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2008 - 00:23

Spoiler:

δεν αντεχω αλλο...

τράβα για ύπνο ανήλικο

Το πολύ άγαρμπο σεχ φταίει!!