Τι λε ρα.
Φαΐ και νερό να έχει και όλα τα άλλα περιττά.
~half a year.
αυτα π ειπες κ λιγα ωραια j girls κ εμενα για παντα...
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 01:50
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 03:05
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 04:19
Μπηκες σε λαθος πολυτεχνικη.Στη σχολη μου η αναλογια ειναι 50-50:rolleyes:
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 04:37
Ενω εδω οταν το κανει καποιος αυτο τον κοροϊδευουν πισω απ'την πλατη τουΕίναι ένας απο τους 3 κεραυνοβόλους μου στην Ιατρική! Τον είχα πετύχει εκεί που έμπαινα για να μπω στο αμφιθέατρο και μάλιστα μου κράτησε και την πόρτα και με το που λέει "ορίστε" τα είδα όλα! Ιππότες υπάρχουν ελάχιστοι, αλλά υπάρχουν ακόμα!! <3
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 09:42
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 09:47
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 10:04
ABTA Complaints!!!
The Association of British Travel Agents (ABTA) has published some of the more bizarre
complaints received from Britons holidaying abroad:
“No-one told us there would be fish in the sea. The children were startled.”
“We had to queue outside with no air conditioning.”
“It is your duty as a tour operator to advise us of noisy or unruly guests before we travel.”
“I was bitten by a mosquito no-one said they could bite.”
“We booked an excursion to a water park but no-one told us we had to bring our
swimming costumes and towels.”
“We found the sand was not like the sand in the brochure. Your brochure shows the
sand as yellow but it was white.”
“It took us nine hours to fly home from Jamaica to England it only took the Americans
three hours to get home.”
“My fiancé and I booked a twin-bedded room but we were placed in a double-bedded
room. We now hold you responsible for the fact that I find myself pregnant. This would
not have happened if you had put us in the room that we booked.”
“I compared the size of our one-bedroom apartment to our friends’ three-bedroom
apartment and ours was significantly smaller.”
“The brochure stated: ‘No hairdressers at the accommodation’. We’re trainee
hairdressers will we be OK staying here?”
And finally, from a holidaymaker in Spain: “There are too many Spanish people. The
receptionist speaks Spanish. The food is Spanish. Too many foreigners.”
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 11:52
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 14:57
Η σημερινη μερα ηταν τελειααααα!!!!!καναμε 5ωρο και εμαθα οτι μπορω να φυγω απο το λυκειο που ειμαι τωρα και να παω σε ενα αλλο
:blingeye2:!!!!και ακομα πιο ωραια εγινε οταν αυτη που αντιπαθουσα εφαγε τριημερη
:hehehe:
!!!!
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 16:25
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 16:35
Μαυρη ηταν η δικη μου η μερα...
Κοπηκα στο μαθημα στο οποιο εκτος απο το οτι ηταν το πιο δυσκολο του εξαμηνου, οι καθηγητες μας κρεμασαν και μας εβαλαν ο,τι πιο ANTISOS υπηρχε στο βιβλιο(καποια δεν υπηρχαν καν,οποιος το ακουσε πεταχτα στο εργαστηριο τον Κυριο ειδε)
Απο 100 σελιδες θερμοδυναμικη δεν μας εβαλαβ τπτ απολυτως!Και μας εβαλαν στη θεση της εναν τυπο υποσημειωση...
Αλλα το καλο ηταν ο,τι βγηκαν τα εργαστηρια σε αυτο το μαθημα και τα πηγα υπερβολικα γαματα!(αλλα τι να τα κανω θα πει κανεις?...καλο Σεπτεμβριο τωρα...)
Επισης η αλλη μαλακια ηταν οτι εχουμε party στην ιατρικη για το καρναβαλακι(ε στην Πατρα ειναι γελοιο να μην γινει...) στις 7/3!!!
Και επειδη ειμαι και εγω στην οργανωση και τα ατομα τα οποια υπολογιζα να συρω μαζι μου στη συναυλια των nightwish,παει...Κανεις δεν θα ερθει τωρα αν γυρισει σπιτι του 6 το πρωι...ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!Ειμαι καταραμενη...Δεν θα παω ποτε...
Το ισως καλο ειναι οτι αφου ειναι να παμε μασκαρεμενοι,σκεφτομαι οτι αυτη θα ειναι η μονη μου ευκαιρια να κανω τπτ cosplay και να μην με παρουνε με τις ντοματες!
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2008 - 16:39