Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94186 replies to this topic

#94186 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 296 posts

Posted Today, 00:11

Α ειχα παει Πηλιο χειμωνα μια φορα, και μαλιστα πανω στο βουνο. Χιονισε και ενα βραδυ και το επομενο πρωι ειχε πηχτη ομιχλη, και το απολαυσα γιατι μου αρεσουν πολυ τετοιες καταστασεις. Ηταν και μεσα στο δασος το σπιτι που μειναμε και αναψαμε και τζακι και ηταν η καλυτερη μου.

Βρηκαμε ενα πρωι και εναν τεραστιο γρυλλο να κοβει βολτες στα παπουτσια μας αλλα δεν με ενοχλουν καθολου αυτου του ειδους τα εντομα, αναφερομαι κυριως στις κατσαριδες που δεν τις μπορω καθολου,  :congrats:  και στις μυγες και τα κουνουπια που ειναι ενοχλητικα αλλα ειναι πιο πολυ καλοκαιρινο προβλημα.

Στην Ικαρια που ημουν φετος παντως ηταν ΤΙΓΚΑ σε μυγες και σφηκες για καποιο λογο, και όποτε βγαιναμε εξω για φαγητο επρεπε να ζηταμε πιατακι με αναμμενο καφε για να τις διωχνει λιγο.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#94187 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 399 posts

Posted Today, 00:37

Ντάξει στην πόλη το καλοκαίρι δεν αντέχεται, είναι αλήθεια. Φέτος πάντως είχαμε ένα από τους ψυχρούς Ιούληδες που θυμάμαι στην τελευταία δεκαετία. Αλλά μετά ήρθε το δεύτερο μισό του Αυγούστου να μας ξεκατινιάσει έτσι κι αλλιώς  :P

Στο εξοχικό πάντως πέρασα τέλεια. Τέλειες θερμοκρασίες όλη μέρα, θάλασσα από δίπλα για περπάτημα. Δυστυχώς, φύγαμε νωρίς (στις 4 μέρες) γιατί η μάνα μου είχε κάκιστους ίλιγγους δυστυχώς. Και έτσι, ευκαίρησα να πάω θάλασσα μόνο μια φορά  :if: Και η μαλακία είναι ότι φέτος ήταν η πρώτη φορά στα τελευταία πέντε χρόνια που το ένιωσα έστω και λίγο ότι μου έχει λείψει το νερό. Οριακά σκέφτηκα μήπως του χρόνου έπιανα καμιά εποχιακή εκεί να κάνω μπάνια μετά από βάρδιες αχαχαχ

8J90AKf.jpg

that's a dude!