10 ήσυχες μερουλες διακοπες διπλα απο τη θαλασσα ηταν αυτο ακριβως που χρειαζομουν.
Το προβλημα τωρα που γυρισα ειναι πώς ξαναπροσαρμοζομαι στην Αθηνα.
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2025 - 21:18
10 ήσυχες μερουλες διακοπες διπλα απο τη θαλασσα ηταν αυτο ακριβως που χρειαζομουν.
Το προβλημα τωρα που γυρισα ειναι πώς ξαναπροσαρμοζομαι στην Αθηνα.
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2025 - 23:51
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2025 - 01:49
Εγώ πήγα μια εβδομάδα εξοχικό αρχές Αυγούστου, έκανα ΑΚΡΙΒΩΣ ένα μπάνιο, μια χάρα ήμουν.
Τώρα έχω πήξει με σχέδιο, τρέχουμε για ετοιμασίες animecon. Αν όλα πάνε καλά, και τον χειμώνα θα είμαι πολύ πολυάσχολος με τα επόμενα comic con κιόλας. Τελείωσα και το κόμικ και πρέπει να κάνω αφίσες, αυτοκόλλητα, λοιπές μαλακίες λολ
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2025 - 13:45
Είχα ανεβάσει το προηγούμενο στο instagram (angel_tze), που το βιάστηκα για να προλάβω τις συμμετοχές στο animecon, αλλά το δεύτερο δεν το έχω ανεβάσει ακόμα. Μόνο σε αυτό το λινκ, αλλά αυτή τη στιγμή ο σέρβερ τους έχει πέσει:
https://cubari.moe/read/imgur/Z9yXYee/
Να και το σκέτο album στο Imgur (απλά δεν θεωρώ ότι είναι ο ιδανικός τρόπος ανάγνωσης):
Εκεί το έβαλα γιατί έχει 2-page mode και μπορούσα να δείξω στα παιδιά πώς θα φαίνεται τυπωμένο, δηλαδή με ποια σειρά θα εμφανίζονται οι σελίδες στα spreads. Θέλει κάποιες μικρές διορθώσεις, αλλά ουσιαστικά έτσι θα είναι.
Τα σχέδια που έχω ανεβάσει στο instagram μου δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα, αλλά το καινούργιο κόμικ με ικανοποιεί αρκετά παραπάνω.
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2025 - 17:00
ΈΞΩ ΌΜΩΣ ΠΆΜΕ ΚΆΛΑ111!!!!
warning slightly nsfw
Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2025 - 11:59
cinema χθες για demon slayer infinity castle movie....
H τανια ηταν 2 ωρες και 35 λεπτα!!!!!!
Overall καλη ταινια ωραιες μαχες (οταν ειχε) και τρομερο animation.AΛΛΑ πολυ μπλα μπλα ρε αδερφε...επρεπε να μαθαινω το backstory καθe demon moon που παλευαν....
γενικα σαν εμπειρια αξιζει να πατε.
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2025 - 18:14
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2025 - 14:25
Σε άλλα νέα
Η περίεργη υπόθεση που ερευνάται από τις αρχές, παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες καθώς οι ανήλικοι αγόρασαν τα ψεύτικα σπαθιά κατά την διάρκεια του φεστιβάλ «Gameathlon 2025» που διοργανώθηκε το Σάββατο και την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του ΤΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ διοργανώνεται παγκοσμίως και είναι γνωστό στην κοινότητα των «gamers» καθώς εκτός από την παρουσίαση των τελευταίων παιχνιδιών γίνονται εκδηλώσεις cosplay, δηλαδή εμφανίζονται αγόρια και κορίτσια με ρούχα που χρησιμοποιούνται σε anime σειρές, που τα τελευταία χρόνια κάνουν θραύση στη νεολαία.
Το νου σας ρε
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2025 - 21:11
Nα τους δείξω το στραβο κατάνα κομμένο απο CNC μηπως το θέλουν και αυτό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zennith666: 16 Σεπτέμβριος 2025 - 21:11
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2025 - 07:31
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2025 - 11:25
Ε καιρός ήταν να εξαρθρωθεί και η υπόλοιπη σπείρα του Καφετζόπουλου. Να μπει τάξη σε αυτή τη χώρα.
Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2025 - 18:50
Έτσι είναι όταν μια κοινωνία είναι στο ζενίθ της και δεν έχει πραγμάτικα προβλήματα πρέπει να τα εφεύρει.