Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94059 replies to this topic

#94036 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 30 March 2025 - 16:44

Μόνο σε εμένα δεν εμφανίζονται τα βίντεο στο youtube στο forum μετά την τελευταία συντήρηση; Αυτός είναι και ο λόγος που δεν συνέχισα τη συζήτηση σχετικά με τη διαδήλωση.

In other words, δεν σας είπα ότι πήγα τελευταία μέρα και επισκεύτηκα την έκθεση για τον Θόδωρο. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πόσο μεγάλη υπόθεση ήταν τότε η εννοιολογική τέχνη και πόση βαρύτητα έδινε ο καλλιτέχνης στον γραπτό λόγο ως μέρος του έργου ή ως θεωρητική πλαισίωση. Συνολικά δεν με χάλασε, αν και από μουσειακές εκθέσεις γενικά βαριέμαι τα τελευταία χρόνια.

Η σαγήνη του αλλόκοτου, αντιθέτως, αν και πολύ μικρή, έχει εξαιρετικά εκθέματα, για τον δε Goya δεν το συζητάμε. Κρίμα μόνο που δεν άφησαν τα σπασμένα στο πάτωμα. Εγώ για αυτό πήγα. Πάλι καλά που δεν πληρώνω εισιτήριο, αλλιώς τα λεφτά μας πίσω!

O6rrvsU.jpg

#94037 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 30 March 2025 - 16:50

Μόνο σε εμένα δεν εμφανίζονται τα βίντεο στο youtube στο forum μετά την τελευταία συντήρηση; Αυτός είναι και ο λόγος που δεν συνέχισα τη συζήτηση σχετικά με τη διαδήλωση.

Για να μου εμφανιζονται εμενα επρεπε να παω στις ρυθμισεις του firefox και να κανω το site exception στο https-only mode για να το φορτωνει σε απλο http. Απο τοτε βλεπω ολα τα βιντεο κανονικα.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#94038 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 30 March 2025 - 19:11

Όταν το κάνετε embed βάλτε όλο το link και αφερεστε το s από το http για να σας φτιάξει το thumbnail.
Το θέμα υπάρχει πριν από την συντήρηση, θα μπορούσε να πει κανείς ότι "συντηρήθηκε" κι αυτό, Χο Χο Χο πως τα λέω.

Σχετικά με την σαγήνη, κρίμα που τα βγάλανε γιατί νομίζω το ότι τα ρίξανε κάτω και ειδικά ο συγκεκριμένος τύπος ήταν ακριβώς αυτό που ήθελε να πει ο καλλιτέχνης.
rsrGbGx.gif

#94039 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 10 April 2025 - 23:42

Τι γίνεται φέτος πολλά καλλιτεχνικά νέα.
Kamui ποια η γνώμη σου για την έκθεση πορτρέτου της αμισθη, για την Ελλάδα ρε γμτο, συμβούλου της υπουργού πολιτισμού.

https://tvxs.gr/news/ellada/ethniki-pinakothiki-filoxenei-to-portreto-tis-panagiotarea-ta-vandalismena-erga-ochi-akomi/
rsrGbGx.gif

#94040 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 11 April 2025 - 00:23

Τώρα το πληροφορήθηκα, δεν το έχω επεξεργαστεί ακόμα ως μη fake news, αν και αυτή η διάκριση έχει εκμηδενιστεί εδώ και καιρό. Ο καλλιτεχνικός σουρεαλισμός έχει προ πολλού ξεπεραστεί και τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο του υπαρκτού σουρεαλισμού, στο οποίο κίνημα ανήκει προφανώς το έργο.

Νομίζω ότι είναι ακριβώς η κατάλληλη απάντηση του Υπουργείου μετά το άκυρο που έφαγε ο Λάνθιμος από τη Μενδώνα.

Νομίζω ότι τα συναισθήματα που προκαλούνται είναι σχεδόν τα ίδια με το ai βίντεο που ανέβασε ο Trump για τη Γάζα.

Είναι σίγουρα fake news, μέχρι που δεν είναι.

O6rrvsU.jpg

#94041 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 12 April 2025 - 14:33

Μολις ειδα οτι ο χρηστης MoRmEnGiL εκανε νεο ποστ στο animaplanet αλλα εμενα δεν με αφηνει ουτε να ποσταρω, ουτε να απαντησω σε θεμα, ουτε να στειλω καν ΠΜ εδω και κανενα χρονο τουλαχιστον και νομιζα πως το φορουμ εκεινο ειναι οφφ φορεβερ, ξερει κανεις πώς τα καταφερε γιατι με εχει φαει η περιεργεια και δεν εχω τροπο να ρωτησω εκει; :shock:

Edited by Kain, 12 April 2025 - 14:34.

#94042 Left64Vegeta

Left64Vegeta

Technical Staff

• Administrators
  • 374 posts

Posted 12 April 2025 - 15:20

Μολις ειδα οτι ο χρηστης MoRmEnGiL εκανε νεο ποστ στο animaplanet αλλα εμενα δεν με αφηνει ουτε να ποσταρω, ουτε να απαντησω σε θεμα, ουτε να στειλω καν ΠΜ εδω και κανενα χρονο τουλαχιστον και νομιζα πως το φορουμ εκεινο ειναι οφφ φορεβερ, ξερει κανεις πώς τα καταφερε γιατι με εχει φαει η περιεργεια και δεν εχω τροπο να ρωτησω εκει; shocked.gif

Γύρισα το site σε UTF-8 (Unicode) και μόνο τότε με άφησε να κάνω post.

Αλλά γενικά είναι λίγο ασυντήρητο και χαλασμένο σε διάφορα σημεία.

Ενδεχομένως να λειτουργεί καλύτερα με κάποιον αρχαίο browser.

#94043 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 376 posts

Posted 12 April 2025 - 15:54

Youtube Video

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#94044 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 12 April 2025 - 16:51

Γύρισα το site σε UTF-8 (Unicode) και μόνο τότε με άφησε να κάνω post.

Αλλά γενικά είναι λίγο ασυντήρητο και χαλασμένο σε διάφορα σημεία.

Ενδεχομένως να λειτουργεί καλύτερα με κάποιον αρχαίο browser.

Στο συγχρονο Firefox δεν βλεπω να με αφηνει να αλλαξω το encoding σε UTF-8, και ακομα και σε legacy edition με αφηνει να το αλλαξω μονο σε Unicode χωρις ομως να δεχεται ελληνικα, μου τα εμφανιζει αλαμπουρνεζικα! :wacko: Καταφερα ομως να κανω ενα ποστ σε γκρηκλις και νοιωθω τελειως

psEAGqT.jpeg

Youtube Video

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! :clap:  Πως και πως περιμενω νεο JoJo!

#94045 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 12 April 2025 - 16:55

Είστε όντως χάκερς γιατί ούτε που μου πέρασε από το μυαλό. Είναι έτσι τρία τέσσερα χρόνια.
rsrGbGx.gif

#94046 Left64Vegeta

Left64Vegeta

Technical Staff

• Administrators
  • 374 posts

Posted 12 April 2025 - 22:41

In the meantime, εμείς εδώ φτιάξαμε κάποια θέματα με το https, το login και τα youtube videos. Και μειώσαμε και τα bots.

#94047 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 13 April 2025 - 13:03

Ευχαριστώ, τώρα όντως εμφανίζονται τα youtube videos χωρίς να έχω αλλάξει εγώ κάτι με τον browser.

O6rrvsU.jpg

#94048 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 16 April 2025 - 21:10

Σε άλλα νέα χακαρανε το 4chan.

Εδώ η τεχνική ανάλυση για όποιον ενδιαφέρεται.

Youtube Video

rsrGbGx.gif

#94049 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 21 April 2025 - 10:23

d3c775b78100d7f4d69f345e5b884297.jpg

rsrGbGx.gif

#94050 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 376 posts

Posted 21 April 2025 - 22:54

Για πείτε. Απολογισμός? Βουλώσανε αρτηρίες? Εγώ φέτος έφαγα αρκετά λιγότερο από άλλες χρονιές συγκριτικά. Έχω να το λέω!

8J90AKf.jpg

that's a dude!