Δύο μέρες τώρα τρώω τόσο εγκληματικά (δηλαδή από ευγένεια, μην πάνε χαμένα!) που τουλάχιστον δεν τρώω το βράδυ, κάτι είναι κι αυτό.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 22 April 2025 - 00:58
Posted 22 April 2025 - 12:30
τουλάχιστον δεν τρώω το βράδυ, κάτι είναι κι αυτό.
Ναι, ακριβώς έτσι με πήγε και μένα αχαχαχ
that's a dude!
Posted 23 April 2025 - 10:58
Παϊδάκια, σεφταλιές, χαλούμι, γαλακτομπούρεκο, αρνί στο φούρνο, πατάτες ΚΑΙ λίγο σαλάτα/τζατζίκι.
Καλά τα πήγαμε και φέτος.
ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΑΚΟΜΑ.
Θέλω να πιστεύω ότι τα έχεις παραθέσει με τη σωστή σειρά, δηλαδή το γαλακτομπούρεκο έρχεται λίγο πριν το αρνί. Τι είμαστε, τίποτα mainstream?
Posted 23 April 2025 - 12:27
Posted 24 April 2025 - 18:45
Για πείτε. Απολογισμός? Βουλώσανε αρτηρίες? Εγώ φέτος έφαγα αρκετά λιγότερο από άλλες χρονιές συγκριτικά. Έχω να το λέω!
εφυγα για εξοχικο παρασκευη και γυρισα τριτη βραδυ.
ελεο οτι απεναντι μενει μονιμα μια θεια μου μαζευομαστε εκει συνηθως φετος ηταν χαλαρα ειμασταν 12 ατομα την κυριακη αλλα ολες της αλλες μερες 8...
συνολικος απολογισμος με αληθινα νουμερα...(ναι τα βγαλαμε γιατι ολοι αυτοι θα ξαναμαζευτουμε καλοκαιρι και ειμασταν και ολιγον ποιωμενοι)
20 κιλα κρεας 10 αρνι 10 διαφορα (κοκκορετσια κοντοσουβλια κ.α)
12 κιλα πατατες
10 μαρουλια 5 κιλα ντοματες αγγουρια δεν μετρησαμε
2 κιλα φετα
3 κιλα τζατζικι
1 κιλο αλλες αλοιφες/σαλτσες/κρεμες/πες τες οπως θελετε
6 κιλα κρασι
10 λιτρα κοκα κολα
30 μπυρες μικρες
1 γαλακτομπουρεκο
1 μιλφειγ
και 4.5 κιλα τουλουμπακια που εφερε ενας γαμπρος απο την κοζανη απο εναν γαματο εργαστηριο που εχουν εκει....
ακομα χωνευω...
Posted 25 April 2025 - 17:48
Άξιος! Πρωταθλητής! Τα τουλουμπακια φαγώθηκαν; Όσες έχω φάει μετά από τραπέζια, αντέχω κάνα δυο οπότε 4.5 κιλά μου φαίνεται άθλος.
4.5 κιλα ηρθαν σαββατο μεσημερι και τριτη απογευμα ειχαν μεινει 4 (ολογραφως τεσσερα!!!) σε ενα πιατακι στο ψυγειο...
οπως ειπα βεβαια ειμασταν 8 ατομα καθημερινα.εκτος κυριακης που ειμαστα 12 μονο το μεσημερι...οποτε ανοιγες ψυγειο για νερο?τουλουμπακι στο στοματακι.
Ανοιγες για φαγητο?τουλουμπακι στο στοματακι...και ου το καθεξης
επειδη ειδα οτι εγραψες οσες και οχι οσα ελπιζω να μην καταλαβες τις μεγαλες τουλουμπες που ειναι σαν φραντζολακια?τα μικρα λεω που ειναι σαν μπουκιτσες
φαν φακτ. εμαθα στα 42 μου οτι τα μεξικανκα τσουρος ειναι ουσιαστικα τουλουμπακια αλλα δεν ειναι σιροπιασμενα...εχουν ακριβως την ιδια συνταγη