Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 10 April 2025 - 23:42
Kamui ποια η γνώμη σου για την έκθεση πορτρέτου της αμισθη, για την Ελλάδα ρε γμτο, συμβούλου της υπουργού πολιτισμού.
https://tvxs.gr/news/ellada/ethniki-pinakothiki-filoxenei-to-portreto-tis-panagiotarea-ta-vandalismena-erga-ochi-akomi/
Posted 11 April 2025 - 00:23
Τώρα το πληροφορήθηκα, δεν το έχω επεξεργαστεί ακόμα ως μη fake news, αν και αυτή η διάκριση έχει εκμηδενιστεί εδώ και καιρό. Ο καλλιτεχνικός σουρεαλισμός έχει προ πολλού ξεπεραστεί και τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο του υπαρκτού σουρεαλισμού, στο οποίο κίνημα ανήκει προφανώς το έργο.
Νομίζω ότι είναι ακριβώς η κατάλληλη απάντηση του Υπουργείου μετά το άκυρο που έφαγε ο Λάνθιμος από τη Μενδώνα.
Νομίζω ότι τα συναισθήματα που προκαλούνται είναι σχεδόν τα ίδια με το ai βίντεο που ανέβασε ο Trump για τη Γάζα.
Είναι σίγουρα fake news, μέχρι που δεν είναι.
Posted 12 April 2025 - 14:33
Μολις ειδα οτι ο χρηστης MoRmEnGiL εκανε νεο ποστ στο animaplanet αλλα εμενα δεν με αφηνει ουτε να ποσταρω, ουτε να απαντησω σε θεμα, ουτε να στειλω καν ΠΜ εδω και κανενα χρονο τουλαχιστον και νομιζα πως το φορουμ εκεινο ειναι οφφ φορεβερ, ξερει κανεις πώς τα καταφερε γιατι με εχει φαει η περιεργεια και δεν εχω τροπο να ρωτησω εκει;
Edited by Kain, 12 April 2025 - 14:34.
Posted 12 April 2025 - 15:20
Μολις ειδα οτι ο χρηστης MoRmEnGiL εκανε νεο ποστ στο animaplanet αλλα εμενα δεν με αφηνει ουτε να ποσταρω, ουτε να απαντησω σε θεμα, ουτε να στειλω καν ΠΜ εδω και κανενα χρονο τουλαχιστον και νομιζα πως το φορουμ εκεινο ειναι οφφ φορεβερ, ξερει κανεις πώς τα καταφερε γιατι με εχει φαει η περιεργεια και δεν εχω τροπο να ρωτησω εκει;
Γύρισα το site σε UTF-8 (Unicode) και μόνο τότε με άφησε να κάνω post.
Αλλά γενικά είναι λίγο ασυντήρητο και χαλασμένο σε διάφορα σημεία.
Ενδεχομένως να λειτουργεί καλύτερα με κάποιον αρχαίο browser.
Posted 12 April 2025 - 15:54
that's a dude!
Posted 12 April 2025 - 16:51
Γύρισα το site σε UTF-8 (Unicode) και μόνο τότε με άφησε να κάνω post.
Αλλά γενικά είναι λίγο ασυντήρητο και χαλασμένο σε διάφορα σημεία.
Ενδεχομένως να λειτουργεί καλύτερα με κάποιον αρχαίο browser.
Στο συγχρονο Firefox δεν βλεπω να με αφηνει να αλλαξω το encoding σε UTF-8, και ακομα και σε legacy edition με αφηνει να το αλλαξω μονο σε Unicode χωρις ομως να δεχεται ελληνικα, μου τα εμφανιζει αλαμπουρνεζικα! Καταφερα ομως να κανω ενα ποστ σε γκρηκλις και νοιωθω τελειως
Youtube Video
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Πως και πως περιμενω νεο JoJo!
Posted 12 April 2025 - 22:41
In the meantime, εμείς εδώ φτιάξαμε κάποια θέματα με το https, το login και τα youtube videos. Και μειώσαμε και τα bots.
Posted 13 April 2025 - 13:03
Ευχαριστώ, τώρα όντως εμφανίζονται τα youtube videos χωρίς να έχω αλλάξει εγώ κάτι με τον browser.
Posted 21 April 2025 - 22:54
Για πείτε. Απολογισμός? Βουλώσανε αρτηρίες? Εγώ φέτος έφαγα αρκετά λιγότερο από άλλες χρονιές συγκριτικά. Έχω να το λέω!
that's a dude!
Posted 22 April 2025 - 00:58
Δύο μέρες τώρα τρώω τόσο εγκληματικά (δηλαδή από ευγένεια, μην πάνε χαμένα!) που τουλάχιστον δεν τρώω το βράδυ, κάτι είναι κι αυτό.
Posted 22 April 2025 - 12:30
τουλάχιστον δεν τρώω το βράδυ, κάτι είναι κι αυτό.
Ναι, ακριβώς έτσι με πήγε και μένα αχαχαχ
that's a dude!