Μόνο σε εμένα δεν εμφανίζονται τα βίντεο στο youtube στο forum μετά την τελευταία συντήρηση; Αυτός είναι και ο λόγος που δεν συνέχισα τη συζήτηση σχετικά με τη διαδήλωση.
In other words, δεν σας είπα ότι πήγα τελευταία μέρα και επισκεύτηκα την έκθεση για τον Θόδωρο. Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν πόσο μεγάλη υπόθεση ήταν τότε η εννοιολογική τέχνη και πόση βαρύτητα έδινε ο καλλιτέχνης στον γραπτό λόγο ως μέρος του έργου ή ως θεωρητική πλαισίωση. Συνολικά δεν με χάλασε, αν και από μουσειακές εκθέσεις γενικά βαριέμαι τα τελευταία χρόνια.
Η σαγήνη του αλλόκοτου, αντιθέτως, αν και πολύ μικρή, έχει εξαιρετικά εκθέματα, για τον δε Goya δεν το συζητάμε. Κρίμα μόνο που δεν άφησαν τα σπασμένα στο πάτωμα. Εγώ για αυτό πήγα. Πάλι καλά που δεν πληρώνω εισιτήριο, αλλιώς τα λεφτά μας πίσω!