Δυστυχώς έπρεπε να φύγω τον Σεπτέμβρη για διάφορους λόγους. Πάντως, διατηρώ καλές σχέσεις με τα παιδιά του μαγαζιού, οπότε όλα κομπλέ βασικά.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 13 December 2024 - 17:30
that's a dude!
Posted 13 December 2024 - 19:12
Οι αποθήκες του Σκρουτζ που είναι;
Posted 13 December 2024 - 21:42
Πέρασα από εκεί το Σάββατο και κοιτούσα από το απέναντι πεζοδρόμιο σαν καλός κριπουλας να δω αν είσαι μέσα να το παίξω ιστορία ότι θα ψωνίσω ενώ στην πραγματικότητα πέρναγα για να πάω στον Φανό να πάρω βαριστερακια με 20 λεπτά το ένα. Κρίμας έχασαν ένα θεωρητικά καλό πελάτη. Χο Χο Χο.
Hazuki ασχολυσαι και με ηλεκτρονικα ;
Posted 14 December 2024 - 01:38
Πέρασα από εκεί το Σάββατο και κοιτούσα από το απέναντι πεζοδρόμιο σαν καλός κριπουλας να δω αν είσαι μέσα να το παίξω ιστορία ότι θα ψωνίσω ενώ στην πραγματικότητα πέρναγα για να πάω στον Φανό να πάρω βαριστερακια με 20 λεπτά το ένα. Κρίμας έχασαν ένα θεωρητικά καλό πελάτη. Χο Χο Χο.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ όχι ρεεεεε, να πέρναγες τον Αύγουστο να τα λέγαμε ρεεεεε. Βέβαια, τα Σάββατα δεν δούλευα έτσι κι αλλιώς, οπότε κλάιν αχαχαχ
Έχει αποθήκες σε διάφορα σημεία, εγώ είμαι στον Ελαιώνα, μισό λεπτό από τον σταθμό. Με έχει βολέψει τρελά σαν απόσταση. Επίσης, έχει app που διαλέγεις ουσιαστικά τις βάρδιές σου. Πας όποτε θες. Θα μπορούσα να διαλέξω πέντε φορές αυτήν την εβδομάδα (αν προλάβαινα αχαχαχ, ανοίγουν βάρδιες για όλους τους extra και πιάνεις από αυτές), μέτα δύο φορές την άλλην εβδομάδα, μετά να μην πατήσω πόδι για τρεις μήνες ξέρω γω. Αυτός είναι και ο λόγος που με βόλεψε εν τέλει σαν δουλειά. Για χαρτζηλίκι είναι, μην φανταστείς. Ακόμα περιμένουμε αποτελέσματα από τον διαγωνισμό ΑΜΕΑ για το δημόσιο, λογικά κάπου θα μπω, ελπίζω σε κάποιο από τα τελωνεία που διάλεξα εδώ κοντά στο σπίτι ή στον Νιάρχο στην Εθνική Βιβλιοθήκη και όχι κάπου στην Αθήνα. Απλά λογικά δεν θα έχω πιάσει πριν το καλοκαίρι (και αυτό είναι το καλό σενάριο )
that's a dude!
Posted 14 December 2024 - 10:23
Hazuki ασχολυσαι και με ηλεκτρονικα ;
Το παίζω μάστορας. Μου χάλασαν κάτι πρίζες της xiaomi από διακοπή ρεύματος και λέω δύο την ίδια στιγμή δεν παίζει θα έχουν ασφάλεια μέσα. Τελικά δεν είχαν και έτσι έμαθα τι είναι οι varistor γιατί τέτοιους έχουν. Τους άλλαξα αλλά τίποτα οπότε τώρα πάω για τους πυκνωτές αν δεν δουλέψουν ούτε και με αυτή την αλλαγή θα τα στείλω μπλε κάδο. Αν ασχολείσαι Φανός Εξάρχεια αν θες μπαρμπαδελια ή grobotronics στο από πάνω στενό.
Angel.tze ωραίο σύστημα αυτό. Έτσι εγκυκλοπαιδικά τι σύμβαση έχεις υπογράψει για να είσαι τόσο flexible, part time; Ή ξέρω γω σου λένε πρευνα συμπληρώσεις τόσες ώρες τον μήνα όπου θέλεις;
Posted 14 December 2024 - 15:05
that's a dude!
Posted 17 December 2024 - 13:58

Eπισης, οι financial Times έχουν το καλύτερο
Error 404 page not found μήνυμα που έχω δει στη ζωη μου
https://www.ft.com/buy/offer?segmentId
Posted 17 December 2024 - 17:51
Σ'ευχαριστώ! Χτες το βράδυ 11 έφυγα από το σπίτι και έκανα την μεταμεσονύκτια βάρδια μέχρι οκτώμισι το πρωί σήμερα. ΠΟΛΥ βαρετά, η ώρα δεν πέρναγε με τίποτα αχαχαχαχ
Πάντως είναι όντως κομπλέ δουλειά στην τελική.
that's a dude!
Posted 24 December 2024 - 22:26
καλα χριστουγενα παιδες
Μαιρη Κριστμας
Posted 25 December 2024 - 00:15
Καλα Χριστούγεννα και από μένα, παιδιά. Άντε να περάσει και η επόμενη εβδομάδα, να μπούμε στο 2025. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά?
that's a dude!
Posted 30 December 2024 - 22:50
Ελειπα σε διακοπες τα χριστουγεννα οπότε δεν ειχα την ευκαιρια να ευχηθω στο φορουμ, αλλα θα ειμαι σπιτι πρωτοχρονια. Χρειαζομουν παρα πολυ λιγες μερες μακρυα απο την Αθηνα.
Ιν αδερ νιους, μου αρεσουν παρα πολυ οι προσωπικες λιστες του anime-planet.com (καμια σχεση με το νεκρο πλεον αδελφο φορουμ - αδελφορουμ; ) για να κραταω track ολα τα anime που βλεπω, αλλα με ενοχλει λιγο που χωριζει το καθε anime σε σαιζον αντι να εχει μονο ενα entry για ολη τη σειρα. Συν το οτι οταν τελειωνει η καθε σαιζον δεν παει αυτοματα στα watched αλλα παραμενει στα watching με κανει να θελω να βρω κανενα σαϊτ με παρομοιο συστημα αλλα λιγο περισσοτερο στα μετρα μου. Τεσπα, φερστ γουορλντ προμπλεμς, απλα με εχουν κακομαθει τα streaming sites οταν τα χρησιμοποιουσα, για την ωρα τη δουλεια του την κανει, αλλα αν εχει κανενας να προτεινει κανενα καλυτερο σαϊτ για αυτη τη δουλεια θα βοηθουσε.
Edited by Kain, 30 December 2024 - 22:50.
Posted 30 December 2024 - 22:58
Wishlist, ongoing, completed, paused και dropped.
Για anime και manga.
Τα anime τα έχει έτσι όπως βγαίνουν π.χ. attack on titan που έκανε πολλές ξεχωριστές σεζόν. Το one piece που έχει πολλές αλλά στην ουσία δεν έχει σταματήσει ποτέ το έχει σαν μια σειρά.
Τέλος μόλις πατήσεις ότι είδες και το τελευταίο επεισόδιο το πάει στα completed.
Αν θες πιο hardcore υπάρχει ακόμα το anidb, εκεί νομίζω μπορεις να πεις και πιο fansub/rip είδες.
Πιο obscure το anilist δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά καλύτερο ui.
Posted 30 December 2024 - 23:54
Anilist. Τέλος. ΤΕΛΟΣ!!!!
Πολύ καλύτερο UI από το MAL, πολύ καλύτερη κοινότητα, αν και μικρότερη. Δυστυχώς, δεν έχει τον ίδιο όγκο πληροφοριών σε κάθε anime/manga entry, αλλά εσένα απ' ό,τι βλέπω το logging σε ενδιαφέρει, οπότε σε καλύπτει μια χαρά.
Πάρε και την προφιλάρα μου να δεις μια ιδέα πώς είναι σαν πλατφόρμα:
https://anilist.co/user/angeltze/
that's a dude!