Πέρασα από εκεί το Σάββατο και κοιτούσα από το απέναντι πεζοδρόμιο σαν καλός κριπουλας να δω αν είσαι μέσα να το παίξω ιστορία ότι θα ψωνίσω ενώ στην πραγματικότητα πέρναγα για να πάω στον Φανό να πάρω βαριστερακια με 20 λεπτά το ένα. Κρίμας έχασαν ένα θεωρητικά καλό πελάτη. Χο Χο Χο.
Οι αποθήκες του Σκρουτζ που είναι;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ όχι ρεεεεε, να πέρναγες τον Αύγουστο να τα λέγαμε ρεεεεε. Βέβαια, τα Σάββατα δεν δούλευα έτσι κι αλλιώς, οπότε κλάιν αχαχαχ
Έχει αποθήκες σε διάφορα σημεία, εγώ είμαι στον Ελαιώνα, μισό λεπτό από τον σταθμό. Με έχει βολέψει τρελά σαν απόσταση. Επίσης, έχει app που διαλέγεις ουσιαστικά τις βάρδιές σου. Πας όποτε θες. Θα μπορούσα να διαλέξω πέντε φορές αυτήν την εβδομάδα (αν προλάβαινα αχαχαχ, ανοίγουν βάρδιες για όλους τους extra και πιάνεις από αυτές), μέτα δύο φορές την άλλην εβδομάδα, μετά να μην πατήσω πόδι για τρεις μήνες ξέρω γω. Αυτός είναι και ο λόγος που με βόλεψε εν τέλει σαν δουλειά. Για χαρτζηλίκι είναι, μην φανταστείς. Ακόμα περιμένουμε αποτελέσματα από τον διαγωνισμό ΑΜΕΑ για το δημόσιο, λογικά κάπου θα μπω, ελπίζω σε κάποιο από τα τελωνεία που διάλεξα εδώ κοντά στο σπίτι ή στον Νιάρχο στην Εθνική Βιβλιοθήκη και όχι κάπου στην Αθήνα. Απλά λογικά δεν θα έχω πιάσει πριν το καλοκαίρι (και αυτό είναι το καλό σενάριο )