Νεα μακρη, παραλιακα. Δεν ειναι τοσο οτι το μερος ειναι μαγικο οσο οτι απλα δεν αντεχω την Αθηνα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2024 - 08:04
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2024 - 11:02
Παντως και στη Νεα Μακρη ολη την εβδομαδα που ημουν ειχαμε ελικοπτερα πυροσβεστικα να πετανε συνεχεια. Βρηκα κι εγω να παω εκει λιγες μερες μετα τις φωτιες...
ΑΘΗΝΑ ΡΕ, ΜΠΕΣΤ ΣΙΤΙ ΟΦ ΔΕ ΓΟΡΛΝΤ.
Καμ το Αθηνα, εξπηριενς δε γιουνικ σμελλς.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 28 Αύγουστος 2024 - 11:02
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2024 - 12:17
Οχι απλα εκει ετυχε να εχουμε κλεισει δωματιο απο πριν. Πηγαμε λιγες μερες μετα απο οταν εσβησαν οι φωτιες.
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2024 - 21:41
Μονο εγω ηρθα Αθηνα και χαιρομαι ?? Επιτελους ειμαι καπου με νορμαλ καιρο
ΑΘΗΝΑ ΡΕ, ΜΠΕΣΤ ΣΙΤΙ ΟΦ ΔΕ ΓΟΡΛΝΤ. Νταξ λίγο αυτά τα ελικόπτερα της πολιτικής προστασίας μου χουν σπάσει τα νεύρα, κάθε μέρα τα ακούω δύο μήνες τώρα, νιώθω ότι είμαι σε βάση του Βιετνάμ και φεύγουν κάθε μέρα τα ελικόπτερα για την μάχη.
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2024 - 19:48
Διάβασε η μάνα μου την πρώτη προσπάθεια για light novel.
Δεν της άρεσε καθόλου, είπε ότι έβαλα too much stuff. Δεν έχω ιδέα τι να αφαιρέσω.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2024 - 21:04
Αποδέξου το επιτέλους, είσαι χιλιόμετρα μπροστά από αυτό τον μάταιο κόσμο. Δεν σε πιάνει κανείς.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2024 - 20:19
Αποδέξου το επιτέλους, είσαι χιλιόμετρα μπροστά από αυτό τον μάταιο κόσμο. Δεν σε πιάνει κανείς.
Χαίρομαι που με λες πρωτοπόρο.
Μάλλον είμαι ο σταθμός Μοναστιράκι διότι στην σκέψη μου πάντα παίζει το warning:
Please Mind the gap between the train and the platform.
Άρα αυτό είναι που σε εμποδίζει να ταξιδέψεις στον κόσμο μου.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 04 Σεπτέμβριος 2024 - 20:20
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2024 - 00:57
Και γιατί Μοναστηράκι συγκεκριμένα;
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2024 - 21:27
Και γιατί Μοναστηράκι συγκεκριμένα;
Γιατί η Πλατφόρμα έχει το gap σαν τα άλματα στον λογισμό μου.
In the meantime κοιτώ να γράψω σενάριο για ταινία. κοίταξε conceptara:
```
Η Πριγκίπισα Kristina της Σουηδίας κουράστηκε την στείρα και αυστήρη ζωή στον βασιλικό οίκο. Στην δεξίοση αυτή ο Βασιλάς Eric και η Βασίλισσα προσπαθούν να κάνουν προξενιά στην κόρη τους με αποτερο σκοπο την διατηρηση του Status Quo. H Kristina με δικαιολογία ότι πάει στην τουαλέτα το σκάει απο το Venue.
Οι σωματοφύλακες την κυνηγάνει αλλά εκείνη ανέβηκε σε μια Hayabusa που την οδηγά ένας οδηγός "αυτοσχέδιων" αγώνων ταχύτητας εν ονόματι Johan aka 00 (Double Zero), saυτό αποτελεί μια είσοδο στον κόσμο της κόντρας. Ο Johan ένας ευγενικός, αυτοδίδακτος μηχανικός την φιλοξενεί στο γκαράζ του και ζητά βοήθεια από την παιδική του φίλη Veronika. Η Veronika, που έχει κάποια αισθήματα για τον Johan και είναι επιφυλακτική με την επισκέπτρια στο γκαράζ του Johan.
Εντομεταξύ, οι φρουροί έχουν σαρώσει όλη την Στοκχόλμη για να την βρούν και τελικά την βρίσκουν, την ίδια στιγμή που καταφθάνει η Veronika στο ίδιο σημείο οδηγώντας την Μπορντό Porche 930. Η Kristina συνοδευόμενη απο τους φρουρούς της πριν φύγει σκαει ένα φιλάκι στο μάγουλο του Johan. Αυτό κάνει έξαλη την Veronika και την προκαλεί σε κόντρα...
```
E??? δεν τα σπάει The fast and furious με plot που είναι μεταξύ Anime και Μεξικάνικου.
Only by PC_MAGAS the psonara you maybe love(?) .. I assume, plz love me onegaishimasu.
In the meantime έχω ψιλοφρακάρει σε ένα καίριο σημείο: https://www.reddit.com/r/sweden/comments/1fdrrpj/how_could_princess_kristine_fictional_name_become/
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 16 Σεπτέμβριος 2024 - 22:39
Ι GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 22 Σεπτέμβριος 2024 - 17:32
delete me
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 25 Σεπτέμβριος 2024 - 17:01
Καταχωρήθηκε 23 Σεπτέμβριος 2024 - 10:01
Έχω τελειώσει με το μεταπτυχιακό στα Γιάννενα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 25 Σεπτέμβριος 2024 - 17:01