παλι ξαναπεσε η animeclipse?
νομιζω πως ηρθα Αθηνα και ξεκινησε να βρεχει
Posted 05 July 2024 - 06:59
παλι ξαναπεσε η animeclipse?
νομιζω πως ηρθα Αθηνα και ξεκινησε να βρεχει
Posted 05 July 2024 - 13:56
Εισαι ο χαρακτηρας στα καρτουν που εχει παντα ενα βροχερο συννεφο πανω απο το κεφαλι του. XD
Posted 05 July 2024 - 21:50
Guess who's back Μπρο!!!!! Τζα ινα μου κάμνετε;
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 05 July 2024 - 22:06
Που χάθηκες εσύ, τι λέει το εξωτικό Ίλιον;
Μενίδι μπρο. Μενίδι City.
Εδώ Anime, Προγραμματισμός, και Αγ. Ο Θεός (σε ανάστροφη σειρά προτεραιότητας)
Edited by pc_magas, 05 July 2024 - 22:11.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 10 July 2024 - 16:08
Την τρελα μου μεσα, η μανια μου με τα κομικς με τον Dylan Dog θα με καταστρεψει!
Ειχα παρει ολα τα τευχη που ειχαν εκδοθει τοοοοτε απο τη Μαμουθκομιξ και νομιζα οτι ειχα ολα οσα εχουν εκδοθει στα ελληνικα.
Τσουπ μια ωραια πρωια βγαινουν μερικα ακομα αλμπουμ μαζι με ενα ακυρο κομικ που λεγεται Dampyr, τελεια λεω τα παιρνω, τωρα εχω οσα εχουν βγει ελλαδα.
Μετα βλεπω βγαζουν νεα τευχη οι εκδοσεις Μικρος Ηρως. Οκει τα παιρνω κι αυτα, τωρα τα εχω ολα λεω.
Παω καποια στιγμη σε ενα παζαρι, πεφτω τυχαια πανω σε μια μια σειρα κομικ που λεγεται Μιστερ Νο και βλεπω να με χαιρεταει το σημα ΝΤΥΛΑΝ ΝΤΟΓΚ στο εξωφυλλο καθε τευχους, ευτυχως τα ειχε φτηνα, νταξει λεω τα παιρνω ολα, ησυχαζω, λεω ΤΩΡΑ τα εχω ολα.
Και σημερα τυχαια βλεπω πως πριν λιγα χρονια στο Νεο Μπλεκ ειχε κι αλλες ιστοριες Dylan Dog και μαλιστα αυτη τη φορα μαζι με Martin Mystere που επισης λατρευω (που για καποιο λογο εκει τον λενε "Μαρτιν Μιστερι"). Και ειναι και 60 τευχη, ε σιγα σιγα θα τα μαζεψω και αυτα και θα ησυχασω.
Χαιρομαι βεβαια που εχει τον ατελειωτο γιατι θα εχω πιο πολυ Dylan Dog να διαβαζω, αλλα θα μου αρεσε να μπορω να βρω καπου μια πληρη λιστα με ολες τις φορες που εχει εκδοθει στην ελλαδα για να μην τα ανακαλυπτω στην τυχη ενα ενα.
Edited by Kain, 10 July 2024 - 18:29.
Posted 11 July 2024 - 17:25
Boomer ερωτηση προς τους teck freaks του φορουμ.
Mηπως ξερει κανεις κανα προγραμμα για pc (και να ειναι σχετικα ευκολο να μην χρειαζεται γνωσεις μουσικου παραγωγου για να το δουλεψω )που μα μπορω να ψηφιοποιησω τα απειρα cd's που εχω απο την εποχη που το επαιζα dj?εχω πολλα κομματια που δεν τα βρισκω πουθενα σε πλατφορμες τυπου spotify κ.α. και εινα μια καλη ευκαιρια να τα μαζεψω ολα σε ενα μερος
Posted 11 July 2024 - 17:31
Boomer ερωτηση προς τους teck freaks του φορουμ.
Mηπως ξερει κανεις κανα προγραμμα για pc (και να ειναι σχετικα ευκολο να μην χρειαζεται γνωσεις μουσικου παραγωγου για να το δουλεψω)που μα μπορω να ψηφιοποιησω τα απειρα cd's που εχω απο την εποχη που το επαιζα dj?εχω πολλα κομματια που δεν τα βρισκω πουθενα σε πλατφορμες τυπου spotify κ.α. και εινα μια καλη ευκαιρια να τα μαζεψω ολα σε ενα μερος
Εγω παντως ριπαρω τα cd μου απλα με το windows media player και βγαινουν μια χαρα. Ο μονος λογος που ανοιγω ποτε αυτο το προγραμμα.
Edited by Kain, 11 July 2024 - 17:34.
Posted 13 July 2024 - 13:53
Κάποιος με προκάλεσε να μπω στο forum έπειτα από 5 γεωλογικές περιόδους που είχα να μπω, και να κάνω έτσι χωρίς λόγο post σ' αυτό thread, λες και δεν θα τόλμαγα.
Your move, punk.
Ε ποτέ, ο Κεννης! Είχαμε ξεχάσει την ύπαρξή σου!
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 15 July 2024 - 10:50
Μια γνωστη μου μου εδειξε αυτο και μου ανατιναξε το μυαλο!
Posted 24 July 2024 - 06:42
Posted 26 July 2024 - 09:34
Ζεστη + δουλεια + τρεξιματα + μεγαλο πρωτο τατου = εγω τον τελευταιο καιρο:
Μετραω μερες αντιστροφα μεχρι την αδεια.
Posted 26 July 2024 - 14:33
Το ανεβαλλα και το ανεβαλλα για ενα χρονο μεχρι που βρηκα επιτελους την ευκαιρια να το κανω και λεω καλοκαιρι ξεκαλοκαιρι δεν το αναβαλλω παλι!
Δε μετανοιωνω τιποτα, πονώ αλλα ειναι για την τεχνη!