Καθάρισμα cache; Πως γίνεται αυτό;
---edit---
Το βρήκα, το έκανα, τίποτα.
Θα τους πάρω τηλέφωνο αύριο, κρίμα και έχει και ένα ωραίο μπρελοκάκι μέσα.
Δυστυχώς είναι από σκρουτζομαγαζο, καλά ξεμπερδέματα.
Posted 06 May 2023 - 01:18
Εγώ θυμάμαι όταν είχαμε πάρει το PS4, είχαμε ένα Mortal Kombat, κατά το οποίο έσβηνε το ps4 κάθε φορά που εμφανίζονταν τα animations του πάγου του Sub-zero. Ψάχνοντας στα ίντερνετς, ο αδερφός ανακάλυψε πως είναι μια σπανιότατη περίπτωση ασυμβατότητας ανάμεσα σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια κονσόλας και το συγκεκριμένο παιχνίδι. Υπήρχαν και άλλοι που το πάθαιναν, αλλά όχι πολλοί. Έχοντας διαπραγματευτεί με το κατάστημα, αντί να αλλάξουμε την κονσόλα τελικά απλώς αλλάξαμε το παιχνίδι.
Posted 06 May 2023 - 19:18
καλησπερα! εχει κανεις καμια προταση για κινητο 5g VODAFONE? το τονιζω γιατι νομιζω υπαρχουν ασυμβατοτητες.
βασικη χρηση του θα ειναι σαν πομπος hotspot και επισης κανα βιντεακι και νετφλιξ.
Posted 08 May 2023 - 18:24
Όσο περνάνε τα χρόνια, συνειδητοποιώ ολοένα και περισσότερο πως το Whisper of the Heart είναι η καλύτερη ταινία Ghibli, με διαφορά. Ακόμα πιστεύω πως το Spirited Away είναι αρκετά υπερεκτιμημένο, αν και είναι σίγουρα από τις πιο ambitious ταινίες τους. Έχει φοβερές ιδέες, τις πιο striking τοποθεσίες, αλλά είναι all over the place. Τo Whisper of the Heart είναι ακριβώς το αντίθετο: φανταστικά compact, με πρωταγωνίστρια που μιλάει στην ψυχή μου. Δεν ξέρω γιατί το αναφέρω τώρα, απλά το σκεφτόμουν για πολλοστή φορά.
that's a dude!
Posted 08 May 2023 - 23:31
Να το δεις οπωσδήποτε και να μας πεις την αποψάρα σου
that's a dude!
Posted 11 May 2023 - 18:57
Posted 11 May 2023 - 20:05
Ως περήφανος χρήστης AniList, έχω να δηλώσω ότι το hack είναι απίστευτα αστείο
that's a dude!
Posted 16 May 2023 - 15:13
Είναι μια αλήθεια αυτή, σε όσους χώρους και τους έχουν βάλει μέχρι τώρα, πάλι της Πόπης γίνεται από κόσμο. Προσωπικά δεν μπόρεσα να τσεκάρω όλους τους καλλιτέχνες με την άνεσή μου γιατί είχε απίστευτα πολύ κόσμο και ΠΑΡΑ πολλή ζέστη. Πάντως, το Γκάζι είναι πολύ καλύτερος χώρος συνολικά απ' οτιδήποτε στο παρελθόν.
that's a dude!
Posted 16 May 2023 - 18:06
Τέλος πήγα κομικντομ, όπου και να γίνει το χρόνιο ζήτημα του ιδιαίτερου μικροκλίματος που δημιουργείτε στα τραπεζάκια δεν λύνεται.
Είναι μια αλήθεια αυτή, σε όσους χώρους και τους έχουν βάλει μέχρι τώρα, πάλι της Πόπης γίνεται από κόσμο. Προσωπικά δεν μπόρεσα να τσεκάρω όλους τους καλλιτέχνες με την άνεσή μου γιατί είχε απίστευτα πολύ κόσμο και ΠΑΡΑ πολλή ζέστη. Πάντως, το Γκάζι είναι πολύ καλύτερος χώρος συνολικά απ' οτιδήποτε στο παρελθόν.
Συμφωνω και εγω με το γκαζι σαν μερος διοργανωσης πολυ καλυτερο απο την ελληνοαμερικανικη αλλα καποια στιγμη οι διοργανωτες πρεπει να καταλαβουν οτι ειδικα το artist alley δεν μπορει να γινεται σε τοσο μικρα δωματια.ειδικα φετος εκτος απο το μεγεθος ηταν χαλια και η διαρυθμιση.
και η φαση ειναι οτι λιγο ποιο κατω ηταν ενα μεγαλυτερο κτηριο μακροστενο που θα μπορουσε να ειχε γινει καλυτερη διαχειρηση των artists αλλα anti aytoy εβαλαν yu gi oh τournament
Λογο παλαιοτερης εργασιας εχω ασχοληθει με τον χωρο της τεχνοπολης και τον ξερω απεξω...θα μπορουσαν αν τους ειχαν βαλει ιδανικα στον χωρο που ειναι στην μπροστινη εισοδο δεξια. εκει που γινεται το vintage game festival αν θυμαμαι καλα. η ακομα και στους φουρνους..πραγματικα ηταν αποπνικτικα για ακομα μια φορα
πηρα 3 print απο ενα παλικαρι και ουτε που θυμαμαι ποιος ηταν ουτε εβαλα να μου τα υπογραψει μονο και μονο απο το σπροξιδι και την μποχα
Posted 16 May 2023 - 19:28
Posted 17 May 2023 - 04:09
Ρε vectra, πόσες δουλειές έχεις κάνει, ελπίζω να μην ήσουν πόρτα να κινδυνεύεις. Τώρα ναι θα μπορούσαν να είναι κάτω που συνήθως κάνουν τις εκθέσεις με πίνακες. Πιστεύω είναι ξεκάθαρα πολιτική του comicdom, να βάλουν όσο περισσότερα τραπεζάκια μπορούν για περισσότερα έσοδα. Δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Μόνο από το κύμα ζέστης και το στριμωξιδι δεν μπήκα μέσα. Ο χώρος είναι καλός αλλά η διαρρύθμιση όχι και τόσο. Στους φούρνους δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα γιατί παρά τα χρόνια ακόμα μυρίζουν γκάζι και δεν αντέχονται για πάνω από λίγα λεπτά.
Akihito πες στους τσοπανιδες που έχεις για συναδέλφους ότι δεν βάζουν δημόσιους υπαλλήλους γενικά
https://www.lifo.gr/now/politics/ekloges-2023-eforeytiki-epitropi-ti-ishyei-gia-ta-meli-diorismos-kai-kathikonta
Λογικά επειδή υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων, θα θέλουν να βγει ο δικός τους.
Τέλος, ρε παιδιά, τι αδικία στην Γιουροβίζιον, το τρολ που στείλανε οι Φιλανδοι βγήκε δεύτερο επειδή οι επιτροπές έβγαλαν πρώτη την Σουηδία που έστειλε το ίδιο κομμάτι με αυτό που είχε κερδίσει πριν από 11 χρόνια.
Posted 17 May 2023 - 09:45
Ρε vectra, πόσες δουλειές έχεις κάνει, ελπίζω να μην ήσουν πόρτα να κινδυνεύεις.
Κοιτα.δεν ειναι πολλες..αλλα καποιες ειναι παραληλες..αν εννοεις πορτα νυχτα σε μαγαζι οχι δεν το ειχα ουτε σαν χαρακτηρας αλλα ουτε και σαν σωματοτυπο
εγω τελειωσα Τ.Ε.Ε μηχανικος αυτοκινητων (To σημερινο ΕΠΑ.Λ),στα 18 επιασα δουλεια σε αντιπροσωπεια opel αυτοκινητων και ξεκινησα για χαβαλε dj ενα συνοικιακο cafe φιλων και αυτο τραβηξε μεχρι τα 23.
Οσο δουλευα παραληλα στην αντιπροσωπεια ειχα ενα side project που εκανα κατι εξτραδακια συνηθως σ/κ σε μια διαφημιστικη και εκανα promotion τα αυτοκινητα της opel.
Πηγα φανταρος το 2004 απολυθηκα το 2005 η αντιπροσωπεια εκλεισε καπου το 2006.επειδη το ηξερα οτι θα γινει το 05 ξεκινησα την σχολη κομμωτικης,παρατησα την αντιπροσωπεια και το DJing και απο δουλεια επειδη ειχα καλομαθει με ολα αυτα να συντηρουμε μονος μου και δεν ηθελα ξαφνικα να περνω λεφτα απο τους γονεις κρατησα το promotion των σ/κ και δουλευα τα πρωινα οικοδομη με τα ξαδερφια μου και το βραδυ σχολη.Οταν τελειωσα την σχολη αυτοι που την ειχαν ηταν ενεργοι κομμωτες με δικα τους μαγαζια και επειδη ημουν απο τους αριστουχους με κρατησαν και με εβαλα να δουλεψω απευθειας σε δικο τους μαγαζι
Ετσι ηρθε και αυτο πχ με το γκαζι,ηταν μεσω της σχολης που πηγαιναμε καθε χρονο 2 φορες που γινοταν η ελληνικη εβδομαδα μοδας(α ρε πασοκαρα ωραιες εποχες)και η σχολη που πηγαινα ειχε αποκλειστικη συνεργασια με την διοργανωτρια αρχη του fashion και χτενιζαμε τα μοντελα καθε μερα για μια εβδομαδα για να κανουν τις πασαρελες(αν εχεις δει το φιλι τις τζουλιας με τον κωστετσο εγω ημουν πισω απο την σκηνη εκεινη την ημερα και μαζευα τουφες απο τα μοντελα που αλλαζαν και τα εκαναν κωλος τα χτενισματα τους )
Ε απο την προσληψη και μετα κανω μονο αυτο.6 χρονια μετα παραιτηθηκα και ανοιξα το μπαρμπερικο....
Υγ1.αυτο το ποστ θα το κρατησω να το κανω copy/paste αμα χρειαστει να στειλω βιογραφικο ποτε.!
Υγ2.εχω προσληφθει και απολυθει σε ενα μηνα ακριβως οταν εκανα αποπειρα να δουλεψω σε πωλησεις αλλα θα καριδωνα κοσμο και αυτο δεν το μετραω....