Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94074 replies to this topic

#92881 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 20 January 2022 - 21:12

Ιν δε meantime μου ήλθε το ρεύμα και πόνεσε η τσέπη της μάνας μου.

So I asked:
https://www.insomnia.gr/forums/topic/785715-the-photoelectric-thread-%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%84%CF%83%CE%AD%CF%80%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%82/

Και σαφώς απέριψε την προσφορά μου για το επίδομα του developer. (U know να τσοντάρω και λίγο)
Την παρακαλάω να πληρώσω το ρεύμα και μου λέει όχι.

Συμβαίνει και σε εσάς αυτό;

#92882 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 20 January 2022 - 23:20

μαρεσει δηλαδη να χαζευω αμετοχος στον χορο αλλα μεχρι εκει.

Χμμμ ...

Spoiler:

Αφού πήγες ας χόρευες μωρέ έτσι κι αλλιώς τώρα έχεις κορονααααα, μουχαχαχαχαχαχχχα!

Ιν δε meantime μου ήλθε το ρεύμα και πόνεσε η τσέπη της μάνας μου.

So I asked:
https://www.insomnia.gr/forums/topic/785715-the-photoelectric-thread-%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%84%CF%83%CE%AD%CF%80%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%82/

Και σαφώς απέριψε την προσφορά μου για το επίδομα του developer. (U know να τσοντάρω και λίγο)
Την παρακαλάω να πληρώσω το ρεύμα και μου λέει όχι.

Συμβαίνει και σε εσάς αυτό;

Δες αν θέλει να βαλει My home enter, αν είναι στην ΔΕΗ.

rsrGbGx.gif

#92883 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 21 January 2022 - 03:04

+9647733554330

Με πηρε αυτο το νουμερο πριν λιγα λεπτα και χτυπησρ για λιγο.

Τι σημαινει;

wdasa.png

#92884 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 21 January 2022 - 08:42

Ή σε πήραν από Ινδία ή από το Ιράκ. Μάλλον τηλεφωνικό phishing.
rsrGbGx.gif

#92885 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 21 January 2022 - 13:24

Φοραω μπλε φορμες και μου ηταν ασυνηθιστο στην αρχη μιας και φοραω παντα μαυρα.

Γενικα ειμαι των sweatpants. Ειχα φτασει σε σημειο να φοραω πυτζαμοφορμες απο H and M γιατι ηθελα να ειναι λεπτες και ανετες.

Τωρα αρχισα να φοραω πιο νορμαλ φορμες οπως bodyaction.

wdasa.png

#92886 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 21 January 2022 - 16:06

Περνάς δύσκολα έτσι. Τελικά τώρα που δουλεύεις; Δεν είπες ότι παραιτήθηκες από το escape room;

rsrGbGx.gif

#92887 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 21 January 2022 - 16:17

γιατι να περναω δυσκολα? επειδη φοραω φορμες? χααχχααχχαχαχα παντα φορα φορμες.

δουλευω ακομη. περναω ωραια!

wdasa.png

#92888 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 22 January 2022 - 22:38

Δες αν θέλει να βαλει My home enter, αν είναι στην ΔΕΗ.

Είμαστε στο φυσικό αέριο.

γιατι να περναω δυσκολα? επειδη φοραω φορμες? χααχχααχχαχαχα παντα φορα φορμες.

Youtube Video

In the meantime: https://f-droid.org/en/packages/pcmagas.vodafone_fu_h300s/

Ανέβηκε!!!!!!!

(Ναι θα άρει λίγο χρόνο να φτιάξω τα typos)

#92889 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 24 January 2022 - 12:38

Τι έγινε ρε παιδιά; Δεύτερος χειμώνας που το στρώνει Αθήνα; Έρχεται η αποκάλυψη; 

rsrGbGx.gif

#92890 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 24 January 2022 - 14:04

Και γιαννενα λιακαδα ξερω γω.
Θα πηγαίνουμε για σκι στις παραλιες στο τελος και στην Πίνδο για πικ νικ
フカフカ

#92891 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 25 January 2022 - 23:23

Τι έγινε ρε παιδιά; Δεύτερος χειμώνας που το στρώνει Αθήνα; Έρχεται η αποκάλυψη; 

Πέρσυ ήταν ποιο ήπια.

#92892 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 26 January 2022 - 12:09

Το επιδημιολογικό τοπίο λοιπόν θολώνει ξαφνικά από την κακοκαιρία με τους εδικούς να θεωρούν ότι θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον 10 ημέρες για να αποτυπωθεί η όποια επίδραση του χιονιά στην πορεία των ημερήσιων κρουσμάτων και η παραμονή όλων μας σε κλειστούς χώρους για παρατεταμένο χρονικό διάστημα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.

wdasa.png

#92893 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 posts

Posted 26 January 2022 - 14:12

Από περιέργεια να ρωτήσω:

Ξέρει κανείς τι παίζει με τα πακέτα οπτικών ινών; Έχει βάλει κανείς; Απ' τη μία ακούω ότι συμφέρει, μιας και η εγκατάσταση είναι τελείως δωρεάν (αφού είναι επιχορηγούμενη) και η πάγια μηνιαία τιμή είναι ελάχιστα μεγαλύτερη από αυτήν του "τυπικού" πακέτου των 24mbps. Aπ' την άλλη ένας που έχει βάλει μου είπε ότι μετά τον ένα χρόνο λήγει η "τιμή γνωριμίας" και μπορεί να πληρώνεις μέχρι και 100 ευρώ το μήνα, οπότε πολλοί το σταματάνε και ξαναγυρίζουν στο 24άρι. Επίσης, τα υλικά εγκατάστασης είναι πανάκριβα και αν χαλάσει κάτι, δεν καλύπτεσαι πλέον από την επιχορήγηση, οπότε πρέπει να πληρώσεις απ' την τσέπη σου.

#92894 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 26 January 2022 - 15:00

Έχει βάλει φίλη οπτική από την Vodafone, μια χαρά όλα. Λογικά την ζημιά θα την πληρώσεις αν η ζημιά είναι μέσα στο σπίτι. Μέχρι εκεί λογικά θα ευθύνεται ο πάροχος.

Για τις τιμές πάντα διαβάζουμε όλους τους όρους της σύμβασης, λογικό μου φαίνεται ότι ανεβαίνει το κόστος αλλά ελπίζεις ότι στο τέλος των δύο ετών να έχουν αλλάξει οι τιμές.

Αν είσαι σε περιοχή που καλύπτει η Inalan μπορείς να βάλεις από αυτούς. Δεν καλύπτεται από το κουπόνι αλλά έχουν πολύ φτηνό πάγιο, συνοπτική σύνδεση και δωρεάν εγκατάσταση αλλά και επισκευή σε περίπτωση βλάβης.

Χρεώνουν αν τους φωνάξεις χωρίς να υπάρχει πρόβλημα ή αν κάνεις factory reset το modem τους καθώς δεν μπορούν να το κάνουν provision και το ρυθμίζουν κατά την εγκατάσταση.

rsrGbGx.gif

#92895 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 26 January 2022 - 15:29

Οπτικη ινα τι ταχυτητα φτανει;

Πχ εχω 100 και πιανω 11.

Οταν ειχα 24 επιανα καπου 1

Με οπτικη ινα ποσο πιανω;

Edited by Erudinam, 26 January 2022 - 15:30.

wdasa.png