Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole


  • Please log in to reply
93858 replies to this topic

#92686 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 December 2021 - 17:25

Εγω περιμενω τις γκιλοτινες παντως, πολυ αργούν. Ή κανα κυνηγητό μαγισσων και μάγων να δραστηριοποιηθουμε.
フカフカ

#92687 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 01 December 2021 - 18:42

Καθόλου καλά δεν έκαναν, μιλάμε κυριολεκτικά για φόρο εμβολιασμού. Ο σκοπός σίγουρα δεν αγιάζει τα μέσα, ειδικά όταν μιλάμε για μια κυβέρνηση η οποία έχει αποδείξει εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν νοιάζεται για τίποτα παρά την αποποίηση κάθε ευθύνης που έχει. Και παρολ'αυτά έχουμε ανθρώπους που χαίρονται επειδή η κυβέρνηση ζητάει το ένα τρίτο της σύνταξης ορισμένων, οι οποίοι, σε τεράστια ποσοστά, φοβούνται το εμβόλιο λόγω των τυχόν παρενεργειών που έχουν ακουστεί. Ανθρώπους που λένε "και πολύ τους πήρε" στην αναγκαστική και εκφοβιστική υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, τρομάζοντάς τους με την οικονομική ανεπάρκεια που η ίδια κυβέρνηση έχει προκαλέσει. Άτομα που πιστεύουν ότι η φοβέρα είναι ο σωστός τρόπος για να διαχειριστούν δημοκρατικά μια κατάσταση. Πόσω μάλλον όταν ο εμβολιασμός είναι μια απόφαση καθαρά προσωπική που επηρεάζει μόνο το άτομο που τη λαμβάνει. Ο μόνος που θα μπορούσε να κινδυνέψει παραπάνω από την απόφαση να μην εμβολιαστεί θα ήταν ο ίδιος ο εκάστοτε παππούς, κανένας άλλος. Φαντάσου να καταπατά μια κυβέρνηση το δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή ενός ατόμου που επηρεάζει μονάχα τον ίδιο. Και γι'αυτό μην ακούσουμε πάλι άτοπες και επικίνδυνες για την κοινωνική συνοχή συγκρίσεις με πρόστιμα επειδή κάποιος παραβίασε το φανάρι, έλεος.

 

edit: και για τη σκέψη ότι ο εμβολιασμός επηρεάζει κι άλλους, εφόσον, όταν ο εκάστοτε παππούς νοσήσει, καταλαμβάνει θέση στις ΜΕΘ, την οποία σκέψη όντως κατανοώ, θεωρώ ότι, εφόσον υπάρχουν εγκεκριμένα φάρμακα για την αντιμετώπιση του ιού και άπειρο νοσηλευτικό προσωπικό που βρίσκεται σε αναστολή για ηλίθιους λόγους (ενώ οι μπάτσοι ταυτόχρονα δεν ελέγχονται, πόσο ειρωνικό), είναι καθαρά ευθύνη της κυβέρνησης και δικό της λάθος που ασκείται αυτή τη στιγμή πίεση στο υγειονομικό σύστημα. Ένα λάθος για το οποίο ρίχνει ευθύνες, για μια ακόμη φορά, στους πολίτες. Η βασική πολιτική της κυβέρνησης είναι "καμία ευθύνη για μένα".


Edited by Angel.tze, 01 December 2021 - 19:00.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#92688 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 December 2021 - 21:43

Nevermind delete it.

Edited by GhostPrince, 01 December 2021 - 23:03.

フカフカ

#92689 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 01 December 2021 - 22:48

Ναι σιγουρα μονο με τον εαυτο του εχει να κανει, οψι οτι ακομα κιαν νωσησει και ειναι εν γνωση του φορεας θα συνεχισει μα βολταρει και να πηγαινει δουλεια προπαατζιδικο καφενειο ή σουπερ κιοπουδηποτε μεχρι να του κανουν κανα αυτοφορο ξερω γω. Και δεν ειναι καθολου λιγες αυτες οι περιπτώσεις καμικαζι. Εχει ξεφυγει το πράγμα και δεν εχει να κανει με την ηλικια κάποιου αυτό.

Και ούτε έχει να κάνει με ανεμβολίαστους/εμβολιασμένους. Όλοι μεταδίδουν κανονικά και νομίζω ότι οι περιπτώσεις ανθρώπων που θα νοσήσουν και, γνωρίζοντας ότι έχουν κόβιντ και έχοντας και θετικό τεστ το οποίο τους καταχωρεί στο σύστημα, άρα και πιάνονται αμέσως όπου και να πάνε (αφού ελέγχονται σχεδόν παντού πλέον), θα βγουν έξω σαν να μην συμβαίνει τίποτα και χωρίς καμία προφύλαξη είναι πολύ πολύ λιγότερες από τις περιπτώσεις των εκατομμύρια εμβολιασμένων που βγαίνουν έξω με ένα πιστοποιητικό "ελευθερίας" χωρίς κανέναν έλεγχο, ταυτοχρόνως μεταδίδοντας κανονικά όπως όλοι οι άνθρωποι. Οπότε καλύτερα να λειτουργήσουμε φασιστικά και να αποκλείσουμε τους ανεμβολίαστους από τα πάντα, εκτός κι αν εμβολιαστούν, ακόμα κι αν τα ράπιντ (σε ιδιωτικούς φορείς παρακαλώ) δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν νοσούν, και να θεωρήσουμε το πρόβλημα της πανδημίας λυμένο. Άσε που δεν φαντάζομαι ότι ο μέσος παππούς που θα κολλήσει θα είναι σε κατάσταση να βγαίνει και έξω... Μόνο εγώ βλέπω παράνοια σε αυτό? Ποιες είναι λοιπόν οι περιπτώσεις καμικαζι και πόσες πραγματικά είναι? 

 

Με λίγα λόγια, το εμβόλιο είναι μια προσωπική απόφαση που επωφελεί και επηρεάζει τη μονάδα και μόνο. Όλοι καλούνται να λάβουν μια απόφαση και μετά επιλέγουν αν θα προσέχουν ή όχι. Αν, για παράδειγμα, κάποιος άνω των εξήντα αποφασίσει να μην εμβολιαστεί (για τον οποιονδήποτε λόγο), έχει λάβει το ρίσκο. Επιλογή του, δικαίωμά του, δεν επιβαρύνει κανέναν άλλον με αυτή την απόφαση. Δεν γίνεται να φοβερίζουμε τους ανθρώπους για να πάρουν αναγκαστικά αποφάσεις για τις οποίες η κυβέρνηση ταυτόχρονα δεν παίρνει καμία απολύτως ευθύνη. Και να τα θέλει ο κώλος μας? Δεν με νοιάζει, είναι άκρως απαράδεκτη στάση και δεν θα έπρεπε να είναι ανεκτή για κανέναν λόγο.

 

Πάντως, για το ότι η πανδημία έχει πάρει πολιτική διάσταση, πιστεύω πάλι πως τα κόμματα είναι που το έχουν πουσάρει πολύ. Συμφωνώ πάντως ότι κανονικά οι άνθρωποι θα έπρεπε να λάβουν τις αποφάσεις τους καθαρά ιατρικά, ζυγίζοντας τα θετικά και τα αρνητικά με βάση την περίπτωσή τους και όχι να προχωρούν σε βίαιες αναγκαστικές αποφάσεις με φόβο επειδή μια κυβέρνηση θέλει να λειτουργήσει πολιτικά (να και η πολιτική διάσταση). Εννοείται πως υπάρχει και το ζήτημα της ατομικής ευθύνης, αλλά πρέπει πάντα να είναι ανεξάρτητο από το εάν θα κάνει το εμβόλιο και γιατί. Νομίζω όμως ότι η πολιτική χροιά του ζητήματος είναι αναπόφευκτη, αφού έτσι το διαχειρίζεται η ίδια η κυβέρνηση. 


Edited by Angel.tze, 01 December 2021 - 22:48.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#92690 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 December 2021 - 23:05

Νομιζω εχω ξεκαθαρισει πολλες φορες οτι δεν τα εχω με αυτον που δεν θελει να εμβολιαστει αλλα με αυτους που δεν ενδιαφερονται και δε σέβονται κανεναν. Απλα τυχαινει να συνεπάγεται πολλες φορες. Αρνητης ολου του πακέτου δλδ. Και κυριως αρνητης του τεστ. Και άρνησης να αποδεχθουμε την επικινδυνοτητα.
Κατα ταλα δεν διαφωνω σε κατι επι της ουσιας.
Απλα με εχει κουρασει ολη αυτη η σταση περι "ελευθεριας του παρτακια" που λεω. Μας πιανει κιολους λιγο πολυ.
Ειμαι υπερ των υποχρεωτικων τεστ στην ουσια δε πα να μου πεις οτι ειναι καρκινογόνα η μπατονετα ορ whatever, να σε περιμενουν και στη πορτα δλδ να σε κυνηγανε και θα ηταν προτιμότερο απ οτιδιποτε αλλο.
Αν το πιασουμε ποσοι εμβολιαστηκανε γιατι σκεφτηκαν τον ϊο θεωρω πως θα ειναι παρα πολοι λιγοι επισης, ολο για την διθεν ελευθερια γινεται μη χεσω.


On another news βγηκε το παρτ 6, του τζοτζο νεφλιξ, το βλέπει/ειδε κανεις;

Edited by GhostPrince, 01 December 2021 - 23:32.

フカフカ

#92691 ZeLiGa

ZeLiGa

    In Trance

  • Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 01 December 2021 - 23:42

ντάξει μαλάκες είναι ακραία η φάση με το μηνιαίο πρόστιμο αν δεν εμβολιάζονται, δε χωράει συζητηση το πράμα



#92692 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 02 December 2021 - 00:57

δεν υπαρχιε ομως αλλη λυση.

 

οι 60χρονοι δεν πειθονται. γεμιζουν τις μεθ. τι αλλο να γινει δηλαδη? παραπανω μεθ θα βοηθουσε αλλα δεν θα αποτελουσε λυση στο θεμα.


wdasa.png


#92693 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 02 December 2021 - 01:13

To χω απορια πάντως απο την αρχη της πανδημίας, γιατι δεν ενισχυουν τα δημόσια νοσοκομεία που επι πρακτεως εχουν καταντησει ενα νεο ειδος γκιλοτινας και ευθανασιας στη χωρα μας εκτος κιαν εχεις καλλες πλατες κ λεφτα ξερω γω...
Μονο φασισμος που μια ζωη καταληγει να χει αντιθετο αποτελεσμα γιατι και τα μετρα ειναι εντελεως ηλιθια μονημως και δεν φερουμ κανενα αποτελεσμα επι της ουσιας.
Θεωρω οτι θα αποτελουσε μια λυση τοο παραπανω μεθ και προσωπικού γιατι ειμαστε η μονη χωρη στην ευρωπη αυτη τη στιγμη με τοσο μεγαλη αυξηση στους θανατους, ασχέτως κρουσμάτων.

Edited by GhostPrince, 02 December 2021 - 01:27.

フカフカ

#92694 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 02 December 2021 - 01:37

Εγω περιμενω τις γκιλοτινες παντως, πολυ αργούν. Ή κανα κυνηγητό μαγισσων και μάγων να δραστηριοποιηθουμε.

Κι εγώ αυτό περιμένω εδώ και πολλούς μήνες, αλλά ήμουν τόσο αφελής που δεν κατάλαβα τη διαφορά ανάμεσα στο σύνταγμα και τους...συνταγματολόγους.

 

Και ούτε έχει να κάνει με ανεμβολίαστους/εμβολιασμένους. Όλοι μεταδίδουν κανονικά και νομίζω ότι οι περιπτώσεις ανθρώπων που θα νοσήσουν και, γνωρίζοντας ότι έχουν κόβιντ και έχοντας και θετικό τεστ το οποίο τους καταχωρεί στο σύστημα, άρα και πιάνονται αμέσως όπου και να πάνε (αφού ελέγχονται σχεδόν παντού πλέον), θα βγουν έξω σαν να μην συμβαίνει τίποτα και χωρίς καμία προφύλαξη είναι πολύ πολύ λιγότερες από τις περιπτώσεις των εκατομμύρια εμβολιασμένων που βγαίνουν έξω με ένα πιστοποιητικό "ελευθερίας" χωρίς κανέναν έλεγχο, ταυτοχρόνως μεταδίδοντας κανονικά όπως όλοι οι άνθρωποι. Οπότε καλύτερα να λειτουργήσουμε φασιστικά και να αποκλείσουμε τους ανεμβολίαστους από τα πάντα, εκτός κι αν εμβολιαστούν, ακόμα κι αν τα ράπιντ (σε ιδιωτικούς φορείς παρακαλώ) δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν νοσούν, και να θεωρήσουμε το πρόβλημα της πανδημίας λυμένο. Άσε που δεν φαντάζομαι ότι ο μέσος παππούς που θα κολλήσει θα είναι σε κατάσταση να βγαίνει και έξω... Μόνο εγώ βλέπω παράνοια σε αυτό? Ποιες είναι λοιπόν οι περιπτώσεις καμικαζι και πόσες πραγματικά είναι? 

Πρόσφατα έμαθα ότι όταν ένας εμβολιασμένος πιστοποιηθεί με θετικό τεστ ως κρούσμα, δεν υπάρχει κανένας αυτόματος τρόπος μπλοκαρίσματος του πιστοποιητικού του. Μιλάμε για μια υπέροχη πραγματικότητα όπου οι "covid-free" χώροι (πλέον σχεδόν όλοι δηλαδή) μπορούν να δεχτούν ανθρώπους που κρύβουν το θετικό τεστ τους, αρκεί να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά όχι ανθρώπους με αρνητικό τεστ. Φυσικά όλο αυτό είναι για την ασφάλειά μας, έτσι; Είμαστε που είμαστε ανέυθυνοι, μας προστατεύουν κιόλας.

 

Οπότε αφού δεν προσέχω που δεν προσέχω, είπα ας εξαγοράσω τα θεμελιώδη πολιτικά μου δικαιώματα από το κράτος υποβάλλοντας τον εαυτό μου σε γενετικά πειράματα, σημασία έχει να είμαι πιστοποιημένος από το κράτος και ως εκ τούτου να μην χρειάζεται να προσέχω γιατί έχω κάνει το...χρέος μου απέναντι στην κοινωνία. Χθες έκανα το μονοδοσικό και τα ξημερώματα με έπιασε ένα ακραίο ρίγος, για λίγη ώρα έτρεμε όλο μου το σώμα ακατάσχετα και πονούσα παντού, αμφιβάλλω αν ήταν απλός πυρετός, νομίζω  ότι προερχόταν από το νευρικό σύστημα. Σε κάποια φάση ήλπισα λίγο ότι μπορεί να πεθάνω αλλά τελικά απλώς τελείωσα το κείμενο που διάβαζα τρέμοντας και πήγα να κοιμηθώ. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα μου ζητηθεί να το κάνω να υπάρχει οργανωμένο κίνημα και να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν, αλλά δυστυχώς στην Ελλάδα κάτι γίνεται και οι περισσότεροι φοβούνται μη τους πουν...ακροδεξιούς!
 

ντάξει μαλάκες είναι ακραία η φάση με το μηνιαίο πρόστιμο αν δεν εμβολιάζονται, δε χωράει συζητηση το πράμα

Πράγματι, αλλά η φάση με τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας, τα sms, τα πρόστιμα, τις αναστολές και το διαβατήριο υγειονομικών φρονημάτων, δεν ήταν ακραία; Τώρα που θίγεται το θέμα των συντάξεων να δείτε που κάποιοι αριστεροί θα αρχίσουν τάχα μου να κλαίνε πάλι, όχι βέβαια τίποτα συριζαίοι, αυτοί είναι ικανοί να αφαιρέσουν ολόκληρη τη σύνταξη, είναι εξάλλου θέμα δημόσιας υγείας και τίποτα παραπάνω. Νοιάζονται οι άνθρωποι, για αυτό τηρούν σιγή ιχθύος για την απαγόρευση των αμέτρητων εγκεκριμένων φαρμάκων που δεν κυκλοφόρησαν ποτέ γιατί η ΕΕ είχε κλείσει συμβόλαιο με τη φιλάνθρωπη βιομηχανία του Μπουρλά. Το παραδέχτηκε και ο Μαργαρίτης Σχοινάς αλλά το έγραψαν μόνο ακροδεξιοί και το Google δεν βγάζει την είδηση, μάλλον κάποιο θέμα με τον αλγόρυθμο πάλι θα συμβαίνει.

 

Κατά τ' άλλα αν κάποιος ενδιαφέρεται και έχει άπλετο χρόνο μπορεί να ακούσει ηχογραφημένο το διήμερο, φαντάζομαι είναι δύσκολο το 6ωρο χωρίς εικόνα αλλά νομίζω ειπώθηκαν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Προσωπικά σχολιάζω στο 2:46 και στο 3:39. Κάντε εικόνα 200 αρνητές χωρίς μάσκες σε εσωτερικό χώρο για 12 ώρες. Περνούσαν απ' έξω και μας κοιτούσαν από τα παράθυρα οι περαστικοί, με έναν συνδυσασμό απορίας, τρόμου και θαυμασμού. Καλή φάση η ελευθερία, την επομένη βέβαια με έπιασε μια εμμονή ότι αν έχω κολλήσει δεν πρέπει μετά να πάω πουθενά αλλού για να μη χρειάζεται να ενημερώνω κόσμο σε περίπτωση που βγω θετικός, φυσικά πάλι δεν κατάφερα να κολλήσω γιατί βγήκα αρνητικός μετά από 3 μέρες, οπότε μάλλον τελικά αρρώστησα από το μπόλι.

 

Youtube Video


Edited by Kamui, 02 December 2021 - 01:41.

O6rrvsU.jpg


#92695 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 02 December 2021 - 01:48

Εγω που πήγα για φρονημητη στα εκτακτα της σχολης (επειδη ειχα πρηστει σα τον Σρεκ) παντος νομιζα πως δεν βγω υγειης γιατι ολοι ητανε για καταγραφη ως κρουσματα τρυγυρω μου. Δεν ξερω γιατι δεν κολλησα αλλα νμζω μεσα στις 14μερες παντα υπαρχει πιθανότητα να βγει ενδειξη. Τα σελφ τεστ δεν ειναι κ τοσο αξιοπιστα.


Τελειο αυτο με τους θετικους εμβολιασμενους, τοπ συστημα δν το ξερα οτι ηταν τοσο σαπιο.

Edited by GhostPrince, 02 December 2021 - 01:50.

フカフカ

#92696 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 02 December 2021 - 02:29



Με λίγα λόγια, το εμβόλιο είναι μια προσωπική απόφαση που επωφελεί και επηρεάζει τη μονάδα και μόνο.


Φυσικά και επηρεάζει το σύνολο. Δες τα ποσοστά ανεμβολίαστων στις ΜΕΘ. Όσο και να τα μαγειρεύουν όποιος το έχει κάνει έχει λιγότερες πιθανότητες να πιάσει κρεβάτι στη ΜΕΘ αν νοσήσει.
Κρεβάτι που θα πήγαινε σε κάποιον που έχει άλλο νόσημα ή έχει τραυματιστεί σοβαρά. Επίσης δεν θα έπηζαν τα νοσοκομεία με αποτέλεσμα να κάνουν τα χειρουργία ΜΕΘ και να πηγαίνουν πίσω ασθενείς που περίμεναν την επέμβασή τους.
 

 



To χω απορια πάντως απο την αρχη της πανδημίας, γιατι δεν ενισχυουν τα δημόσια νοσοκομεία που επι πρακτεως εχουν καταντησει ενα νεο ειδος γκιλοτινας και ευθανασιας στη χωρα μας εκτος κιαν εχεις καλλες πλατες κ λεφτα ξερω γω...


Γιατί ακόμα και η πανδημία είναι ένα προσωρινό γεγονός σε μακροχρόνιο επίπεδο. Η πολιτική της κυβέρνησης είναι εξευτελισμός του υγειονομικού ώστε οι πολίτες να στραφούν από μόνοι τους στον ιδιωτικό τομέα και άρα την έμμεση σε πρώτο επίπεδο κατάργησης της δημόσιας υγείας.
Σε δεύτερο χρόνο την καταργούν και τελείως, αντικαθιστώντας τα νοσοκομεία με υπηρεσίες υγείας προς το δημόσιο από ιδιώτες. Τέλος κρατάνε μερικά σαν δομές που θα στεγάζονται οι απόκληροι του συστήματος.


rsrGbGx.gif

#92697 ge0__

ge0__

    Starting...

  • Members
  • 28 posts

Posted 02 December 2021 - 09:40

Μιας και μιλάτε όλοι για σοβαρά θέματα ας πετάξω ένα random post... Έκλεισα θέση στο TCGCon τον Ιανουάριο στη Φλόριντα!!! Very excited για το πρώτο μου Digimon τουρνουά χεχε. My deck will be ready :8): 



#92698 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 02 December 2021 - 11:32

https://www.tilestwra.com/sastise-me-tis-diloseis-toy-mitsotaki-gia-tis-meth-o-neyrocheiroyrgos-panos-papanikolaoy/?fbclid=IwAR28qZj5w7x2LeSsHI3KxARd1T_mPioUzv9fMMbxnNxyMLOO7HuUDlPVRuU

[quote name="ge0__" post="702041" timestamp="1638430844"]

Μιας και μιλάτε όλοι για σοβαρά θέματα ας πετάξω ένα random post... Έκλεισα θέση στο TCGCon τον Ιανουάριο στη Φλόριντα!!! Very excited για το πρώτο μου Digimon τουρνουά χεχε. My deck will be ready :8):



ισως στο ταξιδι σου να μην ειναι τοσο απλό και το τουρνουά να μην είναι ένα απλό τουρνουά. Μπορεί να κρύβεται ολόκληρη πλεκτάνη από πίσω. Μπορεί να έχει να κάνει και με την πανδημία και όλο το true story της. Σώσε τον κόσμο νικώντας σε ένα children's card game!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by Erudinam, 02 December 2021 - 12:16.
Βρει κάνε edit

wdasa.png


#92699 teo13

teo13

    Anime Freak

  • Members
  • 491 posts

Posted 02 December 2021 - 16:49

Παίδες προσέχετε τι γράφεται μην φάμε κάνα πρόστιμο και εδώ μέσα.
Καλά έκαναν λέει ο άλλος...Τους έχουν κόψει την σύνταξη όσο δεν πάει τόσο χρόνια , ας τους κλέψουν και λίγο ακόμα...

Τώρα για την δημόσια υγεία και το τι θα έπρεπε να έχει γίνει εκεί είναι μεγάλη ιστορία..Έτσι και αλλιώς δεν ενδιαφέρει κανέναν έχουμε μπάτσους (ανεμβολιαστους κυρίως) για να μας σώσουν από την πανδημία.

Edited by teo13, 02 December 2021 - 16:59.


#92700 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 02 December 2021 - 17:24

αμα δεν θελουν να εμβολιαστουν για το καλο τους και για το καλων ολων μας, θα πρεπει να εμβολιαστουν με το ζορι.

 

έχουμε Π-Α-Ν-Δ-Η-Μ-Ι-Α.


Edited by Erudinam, 02 December 2021 - 17:25.

wdasa.png