Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9151 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 04 February 2008 - 13:59

Ναι δεν αγανακτουν διοτι βρισκονται στην Ελλαδα.
Εδνε θα αλλαξουμε και την χωρα μας για να μην ενοχλουνται οι υπολοιποι λαοι!
Τι λες τωρα red pyramid???????

οταν εμεις πηγαμε αμερικη/γερμανια/αυστραλια μας επετρεψαν να εχουμε τους δικους μας χωρους για να λατρευουμε το θεο μας?
ναι.
η γραμμη του κρατους και της εκκλησιας ειναι να μην γινουν αντιστοιχοι χωροι .

Posted Image

#9152 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

τι εννοεις? και τι συμβολιζει το >.<?

Εννοούσα πως ίσως γινόταν κάτι κακό...

Και το >.< σημαίνει "είμαι σε απόγνωση"(έχει και άλλες έννοιες γενικά)

#9153 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Για πολλα χρονια ζω στο εξωτερικο. Αυτες τις συζητησεις για μεταναστευση τις εκαναν πριν 30 χρονια στην Αγγλια, Γερμανια, Γαλλια αλλα η αποικιοκρατια ειχε τελειωσει.
Το αποτελεσμα ηταν να υπαρχουν μεγαλα βιομηχανικα συγκροτηματα στην Ευρωπη αλλα οχι φτηνοι εργατες για να τα δουλεψουν. Ετσι αποφασισαν να δωσουν διαβατηρια σε οποιον ζουσε στις αποικιες και ηθελε να δουλεψει στην Ευρωπη. πχ Πακιστανοι που πηγαν σε βιομηχανικες περιοχες της Βρεταννιας,
Ελληνες, Τουρκοι στην Γερμανια, Σουηδια.
Απλα τωρα μπηκαμε στην Ευρωπαικη Ενωση, εχει ανεβει το βιωτικο επιπεδο (ξερετε πολλα ελληνακια που να θελουν να δουλεψουν στα χωραφια?) και καποια πραγματα ειναι αναποφευκτα να συμβουν.
Οσο για την καθαροτητα των εθνων, δεν εχω ακουσει μεγαλυτερο παραμυθι.
Στο δημοτικο ηθελαν να μας πουν οτι ολοι καταγομαστε απο τα @@ του καθε αρχαιου Ελληνα φιλοσοφου. (λες και δεν υπηρχε Βυζαντιο, Τουρκοκρατια, μετακινησεις πληθυσμων στα Βαλκανια).

Posted Image

#9154 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 04 February 2008 - 14:01

ναι ρε ανθρωπε αλλα ουτε το πετρελαιο εκανε "666" δολαρια το βαρελι,ουτε η αμερικη/βρεταννια τα χε "τσουγκρισει" με τη Μεση Ανατολη.

που πήγαν τα χελώνακια σου? σε αλλα ποστ ειναι συγχρονισμένα ολα μαζι, σε άλλα ανα 2, κ τωρα χαθηκαν :colddd:

#9155 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 04 February 2008 - 14:01

Εννοούσα πως ίσως γινόταν κάτι κακό...

τι κακο να συμβει βρε αδερφε, επειδη ειδες δυο βυζαρες?
Posted Image

#9156 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 04 February 2008 - 14:02

Σορρυ Βουλα, αλλα το τελευταιο με την γιορτη τους ηταν ακυρο...με την ιδια λογικη, καποιος μη Ορθοδοξος Χριστιανος Ελληνας, θα επρεπε να αρχισει να κραζει επειδη κλεισαν ολο το κεντρο με τον θανατο του Χριστοδουλου..οταν αφορα θρησκειες, πρεπει να υπαρχει αλληλοσεβασμος και αλληλουποχωρηση..Εμενα με ενοχλησε πολυ οτι την πρωτη μερα του λαικου προσκηνηματος αργησα 3/4 στη δουλεια μου, αλλα δεν θα πω οτι δεν επρεπε να γινει λαικο προσκηνημα επειδη εγω ενοχληθηκα..
Οσον αφορα τους μεταναστες.Προσωπικα δε με ενοχλουν, καταλαβαινω οτι δεν ειναι τυχεροι σαν εμενα, που καθομαι μπροστα στο μονιτορ μου και μοιραζομαι τις σκεψεις μου μαζι σας, αλλα εχουν μερικες φορες σοβαρα προβληματα επιβιωσης. Η αληθεια ειναι, οτι η Ελλαδα δεν μπορει να τους αφομοιωσει πληρως, επαγγελματικα τουλαχιστον, αλλα οτι εχουν καλυτερες συνθηκες διαβιωσης απ'οτι στην χωρα τους ειναι αληθεια. Τουλαχιστον, εδω εχουν ενα σπιτι να μεινουν, εστω και μικρο που μπορουν να πληρωσουν, και ενιοτε στα χερια τους μπαινουν χρηματα. Στο κατω κατω, μην πει κανενας οτι μας παιρνουν τις δουλειες, γιατι οποιος Ελληνας εχει φτυσει αιμα να βγαλει μια σχολη, περιμενει να κατσει σε μια καρεκλα μπροστα απο ενα γραφειο. Ελαχιστοι ειναι αυτοι που καθονται και χτιζουν, κουβαλανε, καθονται καλοκαιριατικα στον καυσωνα κατω απο τον ηλιο να φτιαξουν αγωγους φυσικου αεριου ή να περασουν γραμμες τραμ επειδη εμεις σαν κρατος ξυνομασταν και ξεκινησαμε την κατασκευη για τους ολυμπιακους 1 χρονο πριν την τελετη εναρξης.
Ο υγειονομικος ελεγχος των μεταναστων, θα συμφωνησω ειναι κατι ουσιωδες και απαραιτητο, αλλα και κατι που δεν γινεται να υλοποιηθει. Μονο να σκεφτει καποιος ποσο κοστιζουν οι εξετασεις οταν παμε εμεις να κανουμε, φανταστειτε ποσο κοστιζουν οταν δεν εχεις ασφαλιση, αλλα πρεπει να γινουν ιδιωτικα.
Απο την αλλη, το να κατηγορουμε τους μεταναστες για την εγκληματικοτητα ειναι κατι εξωφρενικο. Ερευνες εχουν δειξει οτι οι μεταναστες ευθυνονται για ενα 20% των εγκληματων που γινονται...για τα υπολοιπα ευθυνομαστε οι Ελληνες, που απλα λογω "πονηριας" τα ριχνουμε στους ξενους.Ειναι χαρακτηριστικο του λαου μας η ευθυνοφοβια, και μην πει κανενας οχι...ολοι ακομα και στην πιο μικρη ευθυνη που πρεπει να αναλαβουμε, βρισκουμε πλαγιους τροπους να την αποφυγουμε. Αυτο ειναι και λογος για τον οποιο πολλοι ξενοι, φοβουνται να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους..γιατι ξερουν οτι τελικα θα βγουν ζημιωμενοι...
Τελος, ειναι αληθεια οτι υπαρχουν μειονοτητες που εχουν δημιουργησει προβληματα, αλλα εγω πιστευω πως ισχυει το ρητο "μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα", και αν βαλετε στο μειγμα και το φουσκωμα της παρα-πληροφορησης εχεις μια ωραιοτατη ξενοφοβια προς ολους αναιξερετως, κατι το οποιο ειναι τουλαχιστον αδικο.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#9157 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 February 2008 - 14:04

Λοιπον δνε ειναι προτασεις αυτες...-_-
Δλδ αν ημουν φοιτητρια αρχιτεκτονικης,φιλολογιας και δνε ξερω και εγω τι θα επρεπε να στειλουν φοιτητες αρχιτεκτονικης,φιλολογιας κλπ?

Δεν ειναι ο ρολος των εθελοντων να ελεγχουν τη διακινηση μεταναστων μεσα σε μια χωρα.
Δεν ειπα να τους πεταξουμε πια!Erisabetsu μην γινεσαι συναισθηματικη,σκεψου λογικα!

Ας θεσπισουν κανενα νομο να τους περνανε εξετασεις πριν μπουνε μες στη χωρα και ας συμμετεχουν εθελοντες φοιτητες και να διοριστει και κανενας ανεργος γιατρος επιτελους!(βολευουμε ετσι και τις δυο πλευρες)

Δεν ειναι σοβαρο τωρα να λεμε αιντε αμα δεν σου αρεσει κυνηγα εσυ οποιο μεταναστη βρεις μπροστα σου να του κανεις αιματολογικες!

Και δεν εινα ισωστο να απαλλασουμε την κυβερνηση απο το μονο νομιμο ρολο που εχει τρομαρα της,που ειναι οργανωση και η διαχειριση καταστασεων...
Δια χιλιοστη φορα δνε εχουμε αναρχια!

για πες ρε υψηλό iq αυτό θα λέγα?
η ποτε ακριβώς να τους κάνουν εξετάσεις? όταν τους μαζεύουν από την θάλασσα που τους πέταξαν οι λαθρέμποροι? η να τους βάλουμε στη νήσο ellis πριν μπούν στην ενδοχώρα?

#9158 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 04 February 2008 - 14:06

Στο δημοτικο ηθελαν να μας πουν οτι ολοι καταγομαστε απο τα @@ του καθε αρχαιου Ελληνα φιλοσοφου. (λες και δεν υπηρχε Βυζαντιο, Τουρκοκρατια, μετακινησεις πληθυσμων στα Βαλκανια).

Mην ονομαζεις παραμυθι μια επιστημονικα αποδεδειγμενη πραγματικοτητα!:fromabove:

Δεν ειπαμε οτι επειδη εισαι Πακιστανος θα εισαι βρωμικος.Ειπαμε οτι αν δεν εχεις λεφτα και προνοια του κρατους δεν θα εχεις εμβολια και υγιεινο περιβαλλον διαβιωσης.Και ναι τοτε ειναι πιθανον να αρρωστησεις.

Και εγω και εσυ θα ημασταν αρρωστοι αν ζουσαμε σε κρατος με υποδομες αιθιοπιας και δνε ειχαμε στην ηλιο μοιρα...

#9159 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 04 February 2008 - 14:06

Σορρυ Βουλα, αλλα το τελευταιο με την γιορτη τους ηταν ακυρο...με την ιδια λογικη, καποιος μη Ορθοδοξος Χριστιανος Ελληνας, θα επρεπε να αρχισει να κραζει επειδη κλεισαν ολο το κεντρο με τον θανατο του Χριστοδουλου..οταν αφορα θρησκειες, πρεπει να υπαρχει αλληλοσεβασμος και αλληλουποχωρηση..Εμενα με ενοχλησε πολυ οτι την πρωτη μερα του λαικου προσκηνηματος αργησα 3/4 στη δουλεια μου, αλλα δεν θα πω οτι δεν επρεπε να γινει λαικο προσκηνημα επειδη εγω ενοχληθηκα..
Οσον αφορα τους μεταναστες.Προσωπικα δε με ενοχλουν, καταλαβαινω οτι δεν ειναι τυχεροι σαν εμενα, που καθομαι μπροστα στο μονιτορ μου και μοιραζομαι τις σκεψεις μου μαζι σας, αλλα εχουν μερικες φορες σοβαρα προβληματα επιβιωσης. Η αληθεια ειναι, οτι η Ελλαδα δεν μπορει να τους αφομοιωσει πληρως, επαγγελματικα τουλαχιστον, αλλα οτι εχουν καλυτερες συνθηκες διαβιωσης απ'οτι στην χωρα τους ειναι αληθεια. Τουλαχιστον, εδω εχουν ενα σπιτι να μεινουν, εστω και μικρο που μπορουν να πληρωσουν, και ενιοτε στα χερια τους μπαινουν χρηματα. Στο κατω κατω, μην πει κανενας οτι μας παιρνουν τις δουλειες, γιατι οποιος Ελληνας εχει φτυσει αιμα να βγαλει μια σχολη, περιμενει να κατσει σε μια καρεκλα μπροστα απο ενα γραφειο. Ελαχιστοι ειναι αυτοι που καθονται και χτιζουν, κουβαλανε, καθονται καλοκαιριατικα στον καυσωνα κατω απο τον ηλιο να φτιαξουν αγωγους φυσικου αεριου ή να περασουν γραμμες τραμ επειδη εμεις σαν κρατος ξυνομασταν και ξεκινησαμε την κατασκευη για τους ολυμπιακους 1 χρονο πριν την τελετη εναρξης.
Ο υγειονομικος ελεγχος των μεταναστων, θα συμφωνησω ειναι κατι ουσιωδες και απαραιτητο, αλλα και κατι που δεν γινεται να υλοποιηθει. Μονο να σκεφτει καποιος ποσο κοστιζουν οι εξετασεις οταν παμε εμεις να κανουμε, φανταστειτε ποσο κοστιζουν οταν δεν εχεις ασφαλιση, αλλα πρεπει να γινουν ιδιωτικα.
Απο την αλλη, το να κατηγορουμε τους μεταναστες για την εγκληματικοτητα ειναι κατι εξωφρενικο. Ερευνες εχουν δειξει οτι οι μεταναστες ευθυνονται για ενα 20% των εγκληματων που γινονται...για τα υπολοιπα ευθυνομαστε οι Ελληνες, που απλα λογω "πονηριας" τα ριχνουμε στους ξενους.Ειναι χαρακτηριστικο του λαου μας η ευθυνοφοβια, και μην πει κανενας οχι...ολοι ακομα και στην πιο μικρη ευθυνη που πρεπει να αναλαβουμε, βρισκουμε πλαγιους τροπους να την αποφυγουμε. Αυτο ειναι και λογος για τον οποιο πολλοι ξενοι, φοβουνται να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους..γιατι ξερουν οτι τελικα θα βγουν ζημιωμενοι...
Τελος, ειναι αληθεια οτι υπαρχουν μειονοτητες που εχουν δημιουργησει προβληματα, αλλα εγω πιστευω πως ισχυει το ρητο "μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα", και αν βαλετε στο μειγμα και το φουσκωμα της παρα-πληροφορησης εχεις μια ωραιοτατη ξενοφοβια προς ολους αναιξερετως, κατι το οποιο ειναι τουλαχιστον αδικο.

+1002. ωραια τα ειπες.

#9160 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 04 February 2008 - 14:11

για πες ρε υψηλό iq αυτό θα λέγα?
η ποτε ακριβώς να τους κάνουν εξετάσεις? όταν τους μαζεύουν από την θάλασσα που τους πέταξαν οι λαθρέμποροι? η να τους βάλουμε στη νήσο ellis πριν μπούν στην ενδοχώρα?

Τα λεω αυτα παιρνοντας παραδειγμα απο αλλες χωρες που μπορουν και ελεγχουν αποτελεσματικα(πχ Ιταλια) και απο χωρες που καταστραφηκαν επειδη μερικοι ηλιθιοι κυβερνητικοι πριν 20 χρονια για να καλυψουν δικα τους ροζ σκανδαλα καποτε τους εβαλαν ολους μεσα(πχ Γαλλια)

Αλλα απο το κρατος υπαρχει ανοχη γιατι τα τρωνε καλα μεταξυ τους εκμεταλλευομενοι αυτες τις καταστασεις.

EDIT:Συγγνωμη μπορει να μην εχω παρακολουθησει καλα τη συζητηση(ε εχει παρει φωτια οπως βλεπετε)
αλλα μπορει καποιος να μου πει ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
Διοτι εχουν ολοι λυσαξει αλλα δεν ειδα κανεναν να κατηγορει να λεει ποτε οτι φταινε μονο οι μεταναστες για την εγκληματικοτητα...

#9161 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 04 February 2008 - 14:11

ανοιξαν οι καλπες του anime-reactor
:bike: L δαγκωτο
Posted Image

#9162 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 04 February 2008 - 14:14

οταν εμεις πηγαμε αμερικη/γερμανια/αυστραλια μας επετρεψαν να εχουμε τους δικους μας χωρους για να λατρευουμε το θεο μας?

last time I checked, τον ιδιο θεο λατρευουμε με αυτους....

αν θελετε ενα καλο παραδειγμα απο reverse-racism να πατε στην Αγγλια... Δεν επιτρεπεται καν "merry christmas" να πεις μην τυχον και ενοχλησεις κανα μουσουλμανο. παρολα αυτα τους αφηνουν να κοβουν τις κλειτοριδες απο τις κορες τους... αμα εισαι μουσουλμανος και πας για interview, θα σε προσλαβουν ασχετα αν αλλοι 10 λευκοι εχουν καλυτερα προσοντα απο σενα..(μην τυχον και αποκαλεσουν την εταιρια ρατσιστες..)

παρολα αυτα, ειδαμε ποσο τα εκτιμανε αυτα οι μουσουλμανοι της Αγγλιας... (μπαμ, μπουμ, παν παν... ) (και δεν εχει να κανει με το Ιρακ, αλλα με την νοοτροπια τους εναντια στον δυτικο τροπο ζωης)

Στο δημοτικο ηθελαν να μας πουν οτι ολοι καταγομαστε απο τα @@ του καθε αρχαιου Ελληνα φιλοσοφου. (λες και δεν υπηρχε Βυζαντιο, Τουρκοκρατια, μετακινησεις πληθυσμων στα Βαλκανια

αυτη τη καραμελα να μην την πιπιλανε καποιοι... εχουν γινει επιστημονικες ερευνες που αποδικνουν μεσω DNA οτι ειμαστε απο τους λιγους ευρωπαικους λαους που εχουμε καταφερει να διατηρησουμε τα γεννητικα μας χαρακτηριστικα και χρωμοσωματα αναλειωτα παρα το περασμα των αιωνων...

Posted Image

#9163 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 04 February 2008 - 14:16

.

Και όμως αυτό είναι άσχημο. Επειδή πέθανε ο Χριστόδουλος και ο κάθε Χριστόδουλος να κλείνουν σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες. Αυτό εγώ το βρίσκω υπερβολικό. Και το λαϊκό προσκύνημα το βρίσκω υπερβολικό, όπως και το ότι το κράτος πλήρωσε γαι την κηδεία και όχι η Εκκλησία που είναι πάμπλουτη. Εμένα με ενοχλούν αυτά, τα θεωρώ ότι προσπαθούν να κρατήσουν τον κόσμο υπόδουλο σε μία θρησκεία και ένα καθεστώς για να μην φωνάζει γενικώς. Σε ένα πράγμα είχε απόλυτο δίκιο ο Μαρξ, στο ότι "Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού."

Μάριλένα, έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά δεν λέω αυτό. Λέω ότι από την στιγμή που βλέπουν την χώρα μας και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες αντί να επιστρέψουν και να αλλάξουν και άλλους στην χώρα τους, και να καλυτερέψουν τα πράγματα για εκεί, δεν το κάνουν. Προσπαθούν να επιβληθούν στην φιλοξενούμενη χώρα, με διάφορους τρόπους όπως το παράδειγμα που έφερα με την μουσουλμανική εορτή (το να κλείσεις δρόμους το θεωρώ γενικά απαράδεκτο για θρησκευτικούς λόγους).

Δεν κατηγόρησα ποτέ για εγκληματικότητα, αν και είναι αποδεδειγμένο ότι όπου ανεβάινει ο πλυθησμός πολύ γρήγορα λόγω λαθρομετανάστευσης (ή αλλων συγκυριών), θα ανέβει και η εγκληματικότητα. Αλλά εδώ τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα. Επειδή και κάποιοι λαθρομετανάστες που δεν μπορούν είτε να εγκληματιστούνε είτε να βρούν δουλειά, θα αρχίσουν να κλέβουν, και κάποιοι τοπικοί εγκληματίες θα τους προσλάβουν να κάνουν βρώμικες δουλειές με λιγότερα χρήματα... Δηλαδή δεν φταίνε μόνο οι λαθρομετανάστες, αλλά και πολλά άλλα πράγματα και συγκυρίες. Όταν μία κοινωνία δεν μπορεί αν αφομοιώσει και να δώσει δουλειά σε όλους όσους βρίσκονται σε αυτήν (εξαιρουμένων των ανέργων που θέλουν να είναι άνεργοι), κάποιοι σίγουρα θα στραφούν στην εγκληματικότητα. Η αύξηση της εγκληματικότητας έχει να κάνει και με την ανεργία αλλά και με την εκμετάλλευση από τοπικούς παράγοντες.

#9164 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 04 February 2008 - 14:18

Για μένα που είμαι άθεος, όσο ενοχλητική είναι η εκκλησία τόσο είναι και το τζαμί(αν και προσωπικά δε με ενοχλούν, ειδικά τον ιμάμη γουστάρω να τον ακούω κάθε απόγευμα), και όσο και αν μου τη δίνουν οι θρησκείες, άλλο τόσο πιστεύω πως πρέπει να σέβομαι τα πιστεύω των ανθρώπων σ' αυτές.:nod: Τέλος όσο χαζό και ενοχλητικό αν το βρίσκω(που το βρίσκω) να κλείνουν τους δρόμους για επιτάφιους ή εμπορικά κέντρα για δεν ξέρω γω τί, θα το υποστώ γιατί είναι τρόπος ζωής κάποιων ανθρώπων, μειονότητα ή πλειονότητα. Τέλος:deadga6:
Posted Image

#9165 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 04 February 2008 - 14:20

αυτη τη καραμελα να μην την πιπιλανε καποιοι... εχουν γινει επιστημονικες ερευνες που αποδικνουν μεσω DNA οτι ειμαστε απο τους λιγους ευρωπαικους λαους που εχουμε καταφερει να διατηρησουμε τα γεννητικα μας χαρακτηριστικα και χρωμοσωματα αναλειωτα παρα το περασμα των αιωνων

ε ναι ρε συ, πως αλλιώς θα μας αναγνωρίσουν οι ΕΛ και θα μας βαλουν να καθήσουμε δεξία απο τους θρόνους τους.