Posted 04 February 2008 - 14:02
Σορρυ Βουλα, αλλα το τελευταιο με την γιορτη τους ηταν ακυρο...με την ιδια λογικη, καποιος μη Ορθοδοξος Χριστιανος Ελληνας, θα επρεπε να αρχισει να κραζει επειδη κλεισαν ολο το κεντρο με τον θανατο του Χριστοδουλου..οταν αφορα θρησκειες, πρεπει να υπαρχει αλληλοσεβασμος και αλληλουποχωρηση..Εμενα με ενοχλησε πολυ οτι την πρωτη μερα του λαικου προσκηνηματος αργησα 3/4 στη δουλεια μου, αλλα δεν θα πω οτι δεν επρεπε να γινει λαικο προσκηνημα επειδη εγω ενοχληθηκα..
Οσον αφορα τους μεταναστες.Προσωπικα δε με ενοχλουν, καταλαβαινω οτι δεν ειναι τυχεροι σαν εμενα, που καθομαι μπροστα στο μονιτορ μου και μοιραζομαι τις σκεψεις μου μαζι σας, αλλα εχουν μερικες φορες σοβαρα προβληματα επιβιωσης. Η αληθεια ειναι, οτι η Ελλαδα δεν μπορει να τους αφομοιωσει πληρως, επαγγελματικα τουλαχιστον, αλλα οτι εχουν καλυτερες συνθηκες διαβιωσης απ'οτι στην χωρα τους ειναι αληθεια. Τουλαχιστον, εδω εχουν ενα σπιτι να μεινουν, εστω και μικρο που μπορουν να πληρωσουν, και ενιοτε στα χερια τους μπαινουν χρηματα. Στο κατω κατω, μην πει κανενας οτι μας παιρνουν τις δουλειες, γιατι οποιος Ελληνας εχει φτυσει αιμα να βγαλει μια σχολη, περιμενει να κατσει σε μια καρεκλα μπροστα απο ενα γραφειο. Ελαχιστοι ειναι αυτοι που καθονται και χτιζουν, κουβαλανε, καθονται καλοκαιριατικα στον καυσωνα κατω απο τον ηλιο να φτιαξουν αγωγους φυσικου αεριου ή να περασουν γραμμες τραμ επειδη εμεις σαν κρατος ξυνομασταν και ξεκινησαμε την κατασκευη για τους ολυμπιακους 1 χρονο πριν την τελετη εναρξης.
Ο υγειονομικος ελεγχος των μεταναστων, θα συμφωνησω ειναι κατι ουσιωδες και απαραιτητο, αλλα και κατι που δεν γινεται να υλοποιηθει. Μονο να σκεφτει καποιος ποσο κοστιζουν οι εξετασεις οταν παμε εμεις να κανουμε, φανταστειτε ποσο κοστιζουν οταν δεν εχεις ασφαλιση, αλλα πρεπει να γινουν ιδιωτικα.
Απο την αλλη, το να κατηγορουμε τους μεταναστες για την εγκληματικοτητα ειναι κατι εξωφρενικο. Ερευνες εχουν δειξει οτι οι μεταναστες ευθυνονται για ενα 20% των εγκληματων που γινονται...για τα υπολοιπα ευθυνομαστε οι Ελληνες, που απλα λογω "πονηριας" τα ριχνουμε στους ξενους.Ειναι χαρακτηριστικο του λαου μας η ευθυνοφοβια, και μην πει κανενας οχι...ολοι ακομα και στην πιο μικρη ευθυνη που πρεπει να αναλαβουμε, βρισκουμε πλαγιους τροπους να την αποφυγουμε. Αυτο ειναι και λογος για τον οποιο πολλοι ξενοι, φοβουνται να διεκδικησουν τα δικαιωματα τους..γιατι ξερουν οτι τελικα θα βγουν ζημιωμενοι...
Τελος, ειναι αληθεια οτι υπαρχουν μειονοτητες που εχουν δημιουργησει προβληματα, αλλα εγω πιστευω πως ισχυει το ρητο "μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα", και αν βαλετε στο μειγμα και το φουσκωμα της παρα-πληροφορησης εχεις μια ωραιοτατη ξενοφοβια προς ολους αναιξερετως, κατι το οποιο ειναι τουλαχιστον αδικο.

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm