Και φυσικα μην ξεχνας οτι αλλες δυνατοτητες ειχε και εχει η Αμερικη να υποδεχεται μεταναστες, και αλλες εμεις... Εμεις απλα δεν εχουμε...
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:35
Και φυσικα μην ξεχνας οτι αλλες δυνατοτητες ειχε και εχει η Αμερικη να υποδεχεται μεταναστες, και αλλες εμεις... Εμεις απλα δεν εχουμε...
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:40
Nailed it.[...] τα λέμε αυτά άνετα όταν έχουμε τη πολυτέλεια του διαδυκτύου και τη δυνατότητα να παραγγέλνουμε κουκλάκια απο το εξωτερικό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο το οποίο δεν μας χρειάζεται στο ελάχιστο.
Οι όλες πολυτέλειες στις δυτικές χώρες βασίζονται στην εκμετάλευση υποβαθμισμένων χωρών.Ε,αν κάποιος έχει το θράσος να απαιτεί αυτοί οι άνθρωποι να συνεχίσουν να ζούξν στο μαύρο χάλι της εκεί κατάστασης και δεν έχει συνειδιτοποιήσει πόσο τυχερός (με τ κεφαλαίο) είναι,τότε αυτό δεν ξέρω πως να το ονομάσω.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:40
αυτο ειναι το λεγομενο outsourcing.. Ειμαι εναντια σε αυτο οσο και εσυ.. Αλλα οι μονοι που κερδιζουν απο αυτο ειναι τα αφεντικα των πολυεθνικων και οχι οι πολιτες των δυτικων χωρων. Θα κλεισει αμερικανικη/ευρωπαικη επιχειρηση τις ντοπιες εγκαταστασεις και θα χασουν τις δουλειες τους αμερικανοι/ευρωπαιοι για να ανοιξουν εγκαταστασεις στην Ινδια που δουλευουν για ενα κομματι ψωμι...Οι όλες πολυτέλειες στις δυτικές χώρες βασίζονται στην εκμετάλευση υποβαθμισμένων χωρών
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:43
δεν εχει νοημα να βαζεις την εγληματικοτητα των ελληνων μεταναστων ως παραδειγμα. Η εγκληματικη νοοτροπια δεν εχει να κανει με το DNA ενος λαου αλλα με το οικονομικο και μορφωτικο του επιπεδο. Τοτε ημασταν και εμεις σε χαλια κατασταση και για αυτο οι δικοι μας τοτε δεν ηταν υποδειγμα. Προς τιμην τους ομως ειναι απο τις φυλες που εχουν πια ενσωματωθει τελεια στην Αμερικανικη κοινωνια.
Υπαρχουν αλλες ομως ομαδες που δεν καταφερνουν οσο καιρος και αν περασει να αφομοιωθουν. Αυτο ειναι παντα ειτε λογω θρησκευτικων διαφορων η γεωπολιτικων συμφεροντων και προστριβων. Εγω σε αυτο το ζητιμα θελω να τραβηξω την προσοχη καθως και στους κινδυνους που ανεφερα στα προηγουμενα ποστ. Με ακουσες ποτε να διαμαρτυρομαι για τους κινεζους?
αυτο ειναι το λεγομενο outsourcing.. Ειμαι εναντια σε αυτο οσο και εσυ.. Αλλα οι μονοι που κερδιζουν απο αυτο ειναι τα αφεντικα των πολυεθνικων και οχι οι πολιτες των δυτικων χωρων. Θα κλεισει αμερικανικη/ευρωπαικη επιχειρηση τις ντοπιες εγκαταστασεις και θα χασουν τις δουλειες τους αμερικανοι/ευρωπαιοι για να ανοιξουν εγκαταστασεις στην Ινδια που δουλευουν για ενα κομματι ψωμι...
ειτε προκειται για φαμπρικα, ειτε για IT Developers....
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:47
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:49
Κερδίζουν και οι πολίτες των δυτικών χωρών. Χάρη στο outsourcing αυτό παράγονται πολλά από τα αγαθά που αγοράζουμε. Αν δεν τους εκμεταλλεύονταν, αυτά τα προϊόνται είτε δεν θα υπήρχαν καθόλου, είτε θα πωλούνταν σε τιμές τόσο υψηλότερες, που μάλλον δεν θα τα αγοράζαμε.αυτο ειναι το λεγομενο outsourcing.. Ειμαι εναντια σε αυτο οσο και εσυ.. Αλλα οι μονοι που κερδιζουν απο αυτο ειναι τα αφεντικα των πολυεθνικων και οχι οι πολιτες των δυτικων χωρων. Θα κλεισει αμερικανικη/ευρωπαικη επιχειρηση τις ντοπιες εγκαταστασεις και θα χασουν τις δουλειες τους αμερικανοι/ευρωπαιοι για να ανοιξουν εγκαταστασεις στην Ινδια που δουλευουν για ενα κομματι ψωμι...
ειτε προκειται για φαμπρικα, ειτε για IT Developers....
Αγνωστικιστής κι εδώ, και με ενοχλούν πολλαπλασίως οι κωδωνοκρουσίες και οι τηλεβόες των εκκλησιών. Αλλά που να το πεις και να σε πάρουν στα σοβαρά; Ο χριστιανισμός, άλλωστε, είναι κατεστημένο εδώ.Επίσης με ενόχλησε και κάτι άλλο τις προάλλες στην Ν. Ιωνία. Δεν ξέρω τί υπήρχε, κάποια θρησκευτική γιορτή ή κάτι, αλλά η μισή Ν. Ιωνία και οι δρόμοι της είχαν κλείσει επειδή οι Μουσουλμάνοι ανά την Αθήνα κάνανε μία θρησκευτική ουτε-καν-ξερω-τι... Δηλαδή αναγκάστηκα όλο το πρωϊ να ακούω τους ιμάμηδες κλπ να ψέλνουν ή ότι τέλος πάντων... Αυτό δεν είναι αφομοίωση των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία αλλά το αντίθετο.
Ας βρούνε ένα κτίριο να το κάνουνε τζαμί ή οτιδήποτε αλλά όχι στους δρόμους και να κλείνουνε την μισή Ν. Ιωνία!!!!
ΚΑι όπως έχω δηλώσει, είμαι αγνωστική (για το άθεη δεν έχω ακόμα αποφασίσει). Δεν πιστεύω σε καμμία θρησκεία.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:50
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:52
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:53
Αν δεν αλλάξουν αυτοί την χώρα τους, αν δεν κάνουν κάτι οι ίδιοι, ποιος θα το κάνει; Δηλαδή θα πάμε εμείς στην χώρα τους να απαιτήσουμε να αλλάξει για να μην έχουμε λαθρομετανάστες; Υπάρχουν άτομα τα οποία όταν μαζέψανε κάποια χρήματα επέστρεψαν.
Επίσης με ενόχλησε και κάτι άλλο τις προάλλες στην Ν. Ιωνία. Δεν ξέρω τί υπήρχε, κάποια θρησκευτική γιορτή ή κάτι, αλλά η μισή Ν. Ιωνία και οι δρόμοι της είχαν κλείσει επειδή οι Μουσουλμάνοι ανά την Αθήνα κάνανε μία θρησκευτική ουτε-καν-ξερω-τι... Δηλαδή αναγκάστηκα όλο το πρωϊ να ακούω τους ιμάμηδες κλπ να ψέλνουν ή ότι τέλος πάντων... Αυτό δεν είναι αφομοίωση των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία αλλά το αντίθετο.
Ας βρούνε ένα κτίριο να το κάνουνε τζαμί ή οτιδήποτε αλλά όχι στους δρόμους και να κλείνουνε την μισή Ν. Ιωνία!!!!
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:54
το outsourcing ειναι σχετικα καινουργιο φρουτο...Κερδίζουν και οι πολίτες των δυτικών χωρών. Χάρη στο outsourcing αυτό παράγονται πολλά από τα αγαθά που αγοράζουμε. Αν δεν τους εκμεταλλεύονταν, αυτά τα προϊόνται είτε δεν θα υπήρχαν καθόλου, είτε θα πωλούνταν σε τιμές τόσο υψηλότερες, που μάλλον δεν θα τα αγοράζαμε.
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:54
Dora the avenger!Dora's rant.....

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:55
ναι ρε ανθρωπε αλλα ουτε το πετρελαιο εκανε "666" δολαρια το βαρελι,ουτε η αμερικη/βρεταννια τα χε "τσουγκρισει" με τη Μεση Ανατολη.το outsourcing ειναι σχετικα καινουργιο φρουτο...
μια χαρα δεν τα βγαζαμε περα παλιοτερα οταν οι επιχειρησεις ηταν ακομα στα χερια αμερικανικου/ευρωπαικου εργατικου δυναμικου?
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:56
Όσο για τη δεύτερη παράγραφο,θα ήθελα πολύ να το σκεφτείς αυτό για κάθε μουλσουμάνο στο πως νιώθει και τι τραβάει κάθε χριστούγεννα,πάσχα,κτλ.Δεν είδα κανένα να αγανακτεί με το θόρυβο απ' τις καμπάνες την ανάσταση.
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:56
και εγω εχω γνωστους εκει, και εχω παει. Μια χαρα τα παμε σε γενικες γραμμες εμεις οι Ελληνες. Λες οτι βοηθαει το χρωμα, και αυτο ειναι εν μερει αληθεια, αλλα επισης βοηθαει το οτι ειμαστε ευρωπαιοι και η κουλτουρα μας δεν ειναι πολυ διαφορετικη απο την δικη τους. Τωρα για τα κιτς ρουχα, τι θες να πω?
μαλλον σε αλλη χωρα ζεις...
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:58
Όσο για τη δεύτερη παράγραφο,θα ήθελα πολύ να το σκεφτείς αυτό για κάθε μουλσουμάνο στο πως νιώθει και τι τραβάει κάθε χριστούγεννα,πάσχα,κτλ.Δεν είδα κανένα να αγανακτεί με το θόρυβο απ' τις καμπάνες την ανάσταση.