Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9136 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:35

Και φυσικα μην ξεχνας οτι αλλες δυνατοτητες ειχε και εχει η Αμερικη να υποδεχεται μεταναστες, και αλλες εμεις... Εμεις απλα δεν εχουμε...

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9137 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:40

[...] τα λέμε αυτά άνετα όταν έχουμε τη πολυτέλεια του διαδυκτύου και τη δυνατότητα να παραγγέλνουμε κουκλάκια απο το εξωτερικό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο το οποίο δεν μας χρειάζεται στο ελάχιστο.

Οι όλες πολυτέλειες στις δυτικές χώρες βασίζονται στην εκμετάλευση υποβαθμισμένων χωρών.Ε,αν κάποιος έχει το θράσος να απαιτεί αυτοί οι άνθρωποι να συνεχίσουν να ζούξν στο μαύρο χάλι της εκεί κατάστασης και δεν έχει συνειδιτοποιήσει πόσο τυχερός (με τ κεφαλαίο) είναι,τότε αυτό δεν ξέρω πως να το ονομάσω.

Nailed it. :nod:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#9138 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:40

Οι όλες πολυτέλειες στις δυτικές χώρες βασίζονται στην εκμετάλευση υποβαθμισμένων χωρών

αυτο ειναι το λεγομενο outsourcing.. Ειμαι εναντια σε αυτο οσο και εσυ.. Αλλα οι μονοι που κερδιζουν απο αυτο ειναι τα αφεντικα των πολυεθνικων και οχι οι πολιτες των δυτικων χωρων. Θα κλεισει αμερικανικη/ευρωπαικη επιχειρηση τις ντοπιες εγκαταστασεις και θα χασουν τις δουλειες τους αμερικανοι/ευρωπαιοι για να ανοιξουν εγκαταστασεις στην Ινδια που δουλευουν για ενα κομματι ψωμι...

ειτε προκειται για φαμπρικα, ειτε για IT Developers....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9139 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:43

δεν εχει νοημα να βαζεις την εγληματικοτητα των ελληνων μεταναστων ως παραδειγμα. Η εγκληματικη νοοτροπια δεν εχει να κανει με το DNA ενος λαου αλλα με το οικονομικο και μορφωτικο του επιπεδο. Τοτε ημασταν και εμεις σε χαλια κατασταση και για αυτο οι δικοι μας τοτε δεν ηταν υποδειγμα. Προς τιμην τους ομως ειναι απο τις φυλες που εχουν πια ενσωματωθει τελεια στην Αμερικανικη κοινωνια.

Ε?Τι????????
Ποιος έχει προσαρμοστεί?

Οι άνθρωποι που βλέπεις στις εφημερίδες και έχουν καταφέρει κάτι στο αμέρικα είναι κάποιοι από τους πάρα πολλούς μετανάστες των Η.Π.Α.Υπάρχουν πολλοί ανάλογοι Αλβανοί,Αφρικάνοι,Μουλσουμάνοι,κτλ.Κατά τα άλλα οι έλληνες των Η.Π.Α. παραμένουν απαράδεκτοι.Απλά ψάξε λίγο για το τι γίνεται στη Νέα Υόρκη.Αυτό το λέω έχοντας γνωστούς μου εκεί.

Επίσης,ένας λόγος για τον οποίο ΄χουνε πιο πολλές ευκαιρίες είναι το λευκό τους δέρμα,ω ναι,αυτό είναι κάτι που μετράει στις ευκαιρίες που σου δίνονται στις Η.Π.Α.Η τιμή των ελλήνων ποια είναι?Η εκμετάλευση παιδιών στη Νέα Υόρκη ή σε άλλες πόλεις?το ότι κυκλοφορούνε σε εμφανίσεις πιο κιτς απο ότι μπορεί να φανταστεί κανείς?

Υπαρχουν αλλες ομως ομαδες που δεν καταφερνουν οσο καιρος και αν περασει να αφομοιωθουν. Αυτο ειναι παντα ειτε λογω θρησκευτικων διαφορων η γεωπολιτικων συμφεροντων και προστριβων. Εγω σε αυτο το ζητιμα θελω να τραβηξω την προσοχη καθως και στους κινδυνους που ανεφερα στα προηγουμενα ποστ. Με ακουσες ποτε να διαμαρτυρομαι για τους κινεζους?

Αυτό μου λέει ότι σε ενοχλούν κάποιες συγκεκριμένες ομάδες πράγμα που μου φένεται ακόμη χειρότερο.Ο μετανάστης,είτε μουλσουμάνς είτε αλβανός είτε κινέζος είτε οτιδήποτε δεν πρόκειται να προκαλέσει πρόβλημα στη χώρα του αν αυτοί του φερθεί σωστά.Αν θές ένα λόγο για την όλη κατάσταση των μεταναστών στην Ελλάδα,οπρώτος που μπορείς να κατηγορίσεις είναι η ίδια η Ελλάδα και οι κατοικοί της για το τρόπο που τους φέρονται.

Και φυσικα μην ξεχνας οτι αλλες δυνατοτητες ειχε και εχει η Αμερικη να υποδεχεται μεταναστες, και αλλες εμεις... Εμεις απλα δεν εχουμε...

Το ίδιο ακριβώς λέει κάθε χώρα.Η Ελλάδα είναι όμως απο τις χώρες που εκμεταλεύεται και με το παραπάνω τους μετανάστες της και για αυτό κρατάει και ένα κάποιο οικονομικό επίπεδο χάρη στα φτηνά εργατικά χέρια που έχει,και οι κάτοικοί της έχουν και παράπονο απο πάνω.

αυτο ειναι το λεγομενο outsourcing.. Ειμαι εναντια σε αυτο οσο και εσυ.. Αλλα οι μονοι που κερδιζουν απο αυτο ειναι τα αφεντικα των πολυεθνικων και οχι οι πολιτες των δυτικων χωρων. Θα κλεισει αμερικανικη/ευρωπαικη επιχειρηση τις ντοπιες εγκαταστασεις και θα χασουν τις δουλειες τους αμερικανοι/ευρωπαιοι για να ανοιξουν εγκαταστασεις στην Ινδια που δουλευουν για ενα κομματι ψωμι...

Με τη διαφορά ότι αν δεν γίνει αυτό οι τιμές κάθε προιόντος που αγοράζεις και αγοράζω και γενικά αγοράζουμε,απο τις το τελευταίο dvd μέχρι τα τελευταία μοντέλα Nike θα πάνε στα ύψη.Οπότε no more pc,no more shopping therapy,no more buying.Στο θέμα της εργασίας έχεις δίκιο,αλλά όπως βλέπεις αυτό έχει και την αντίθετη του πλευρά....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9140 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:47

Εαν είναι λαθρομετανάστης ΝΑΙ! Θα το έλεγα ότι κανονικά δεν μπορεί να είναι εδώ και πρέπει να επιστρέψει. Η Ελλάδα δεν έχει υποδομές να δεχτεί μετανάστες, και να τους αφομοιώσει. Αυτό το βλέπουμε κάθε μέρα.
Το δήλωσα, δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες, ούτε με το αν είναι μαύροι, άσπροι κόκκινοι μπλέ. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Το θέμα είναι ότι η λαθρομετανάστευση δεν βοηθάει κανέναν, ούτε την Ελλάδα ούτε τους ίδιους. Αν δεν αλλάξουν αυτοί την χώρα τους, αν δεν κάνουν κάτι οι ίδιοι, ποιος θα το κάνει; Δηλαδή θα πάμε εμείς στην χώρα τους να απαιτήσουμε να αλλάξει για να μην έχουμε λαθρομετανάστες; Υπάρχουν άτομα τα οποία όταν μαζέψανε κάποια χρήματα επέστρεψαν.
Επίσης με ενόχλησε και κάτι άλλο τις προάλλες στην Ν. Ιωνία. Δεν ξέρω τί υπήρχε, κάποια θρησκευτική γιορτή ή κάτι, αλλά η μισή Ν. Ιωνία και οι δρόμοι της είχαν κλείσει επειδή οι Μουσουλμάνοι ανά την Αθήνα κάνανε μία θρησκευτική ουτε-καν-ξερω-τι... Δηλαδή αναγκάστηκα όλο το πρωϊ να ακούω τους ιμάμηδες κλπ να ψέλνουν ή ότι τέλος πάντων... Αυτό δεν είναι αφομοίωση των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία αλλά το αντίθετο.
Ας βρούνε ένα κτίριο να το κάνουνε τζαμί ή οτιδήποτε αλλά όχι στους δρόμους και να κλείνουνε την μισή Ν. Ιωνία!!!!

ΚΑι όπως έχω δηλώσει, είμαι αγνωστική (για το άθεη δεν έχω ακόμα αποφασίσει). Δεν πιστεύω σε καμμία θρησκεία.

#9141 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:49

Κερδίζουν και οι πολίτες των δυτικών χωρών. Χάρη στο outsourcing αυτό παράγονται πολλά από τα αγαθά που αγοράζουμε. Αν δεν τους εκμεταλλεύονταν, αυτά τα προϊόνται είτε δεν θα υπήρχαν καθόλου, είτε θα πωλούνταν σε τιμές τόσο υψηλότερες, που μάλλον δεν θα τα αγοράζαμε.

Επίσης με ενόχλησε και κάτι άλλο τις προάλλες στην Ν. Ιωνία. Δεν ξέρω τί υπήρχε, κάποια θρησκευτική γιορτή ή κάτι, αλλά η μισή Ν. Ιωνία και οι δρόμοι της είχαν κλείσει επειδή οι Μουσουλμάνοι ανά την Αθήνα κάνανε μία θρησκευτική ουτε-καν-ξερω-τι... Δηλαδή αναγκάστηκα όλο το πρωϊ να ακούω τους ιμάμηδες κλπ να ψέλνουν ή ότι τέλος πάντων... Αυτό δεν είναι αφομοίωση των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία αλλά το αντίθετο.
Ας βρούνε ένα κτίριο να το κάνουνε τζαμί ή οτιδήποτε αλλά όχι στους δρόμους και να κλείνουνε την μισή Ν. Ιωνία!!!!

ΚΑι όπως έχω δηλώσει, είμαι αγνωστική (για το άθεη δεν έχω ακόμα αποφασίσει). Δεν πιστεύω σε καμμία θρησκεία.

Αγνωστικιστής κι εδώ, και με ενοχλούν πολλαπλασίως οι κωδωνοκρουσίες και οι τηλεβόες των εκκλησιών. Αλλά που να το πεις και να σε πάρουν στα σοβαρά; Ο χριστιανισμός, άλλωστε, είναι κατεστημένο εδώ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#9142 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:50

Λοιπον πραγματικα δνε την καταλαβαινω τη διαφωνια με τις αποψεις μου.

ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ?
Ε συγγνωμη τωρα αλλα να μην φανταζεστε πραγματα.

Εγω προσωπικα μιλησα για την ελεγχομενη διελευση.

Δεν μπορειτε λοιπον να βγαινετε και να φωναζετε οτι προτινω να τους πεταξουμε!Λοιπον να διαβαζετε πραγματικα τις αποψεις καποιου και να μην διαφωνειτε για να διαφωνειτε...

Νομιζω οτι ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ συμφωνουμε οτι οι μεταναστες εχουν περασει πολλα,εχουν ερθει για μια καλυτερη τυχη και οτι ειναι θυματα του τροπου ζωης μας.
Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι για να επανορθωσουμε θα κολλησουμε οποιαδηποτε ασθενεια μεταφερουν και θα ανοιξουμε τις πυλες της Ελλαδας για να μπουν 5000000 μεταναστες ανεξελεγκτα.
Να τους βοηθησουμε,ναι!
Αλλα δεν τους βοηθαμε ιδιαιτερα με το να τους αφηνουμε ελευθερους στην τυχη τους.

Αυτα!Δεν δεχομαι κατηγορια για σκοτομαθημενο παιδακι που φοβαται τους ξενους!Δεν το δεχομαι διοτι ποτε δεν το ειπα! Μπορει στην 2α δημοτικου να μην συμπαθουσα τα αλβανακια αλλα κρατησε μονο μερικους μηνες επειδη τοσε ειχα IQ ραδικιου.
Εχω μεγαλωσει και δεν βρισκομαι σε μια γυαλα πια και ουτε ειμαι σκληροκαρδη φασιστρια.

(Απλως για να λεμε τα πραγματα εξω απο τα δοντια και να ηνμ υπονοουμε διαφορα)

#9143 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:52

[quote name='red pyramid']Ε?Τι????????
Ποιος έχει προσαρμοστεί?

Οι άνθρωποι που βλέπεις στις εφημερίδες και έχουν καταφέρει κάτι στο αμέρικα είναι κάποιοι από τους πάρα πολλούς μετανάστες των Η.Π.Α.Υπάρχουν πολλοί ανάλογοι Αλβανοί,Αφρικάνοι,Μουλσουμάνοι,κτλ.Κατά τα άλλα οι έλληνες των Η.Π.Α. παραμένουν απαράδεκτοι.Απλά ψάξε λίγο για το τι γίνεται στη Νέα Υόρκη.Αυτό το λέω έχοντας γνωστούς μου εκεί.[/quote]
και εγω εχω γνωστους εκει, και εχω παει. Μια χαρα τα παμε σε γενικες γραμμες εμεις οι Ελληνες. Λες οτι βοηθαει το χρωμα, και αυτο ειναι εν μερει αληθεια, αλλα επισης βοηθαει το οτι ειμαστε ευρωπαιοι και η κουλτουρα μας δεν ειναι πολυ διαφορετικη απο την δικη τους. Τωρα για τα κιτς ρουχα, τι θες να πω?

[quote name='red pyramid']
Αυτό μου λέει ότι σε ενοχλούν κάποιες συγκεκριμένες ομάδες πράγμα που μου φένεται ακόμη χειρότερο.Ο μετανάστης,είτε μουλσουμάνς είτε αλβανός είτε κινέζος είτε οτιδήποτε δεν πρόκειται να προκαλέσει πρόβλημα στη χώρα του αν αυτοί του φερθεί σωστά.Αν θές ένα λόγο για την όλη κατάσταση των μεταναστών στην Ελλάδα,οπρώτος που μπορείς να κατηγορίσεις είναι η ίδια η Ελλάδα και οι κατοικοί της για το τρόπο που τους φέρονται.[/quote]
εχω εξηγησει πολλες φορες οτι λογω των γεοπολιτικων συνθηκων ειμαι επιφιλακτικος απεναντι τους. Και δεν ειπα ποτε οτι πρεπει να τους κρεμασουμε, αλλα οτι δεν εχουμε καμμια υποχρεωση να τους δεχομαστε ανεξελεγκτα ιδιαιτερα οταν ισως και αθελα τους μπορει να μας δημιουργησουν εσωτερικα και εξωτερικα προβληματα στο μελλον.[/quote]

[quote name='red pyramid']
Το ίδιο ακριβώς λέει κάθε χώρα.Η Ελλάδα είναι όμως απο τις χώρες που εκμεταλεύεται και με το παραπάνω τους μετανάστες της και για αυτό κρατάει και ένα κάποιο οικονομικό επίπεδο χάρη στα φτηνά εργατικά χέρια που έχει,και οι κάτοικοί της έχουν και παράπονο απο πάνω.[/quote]
μαλλον σε αλλη χωρα ζεις...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9144 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:53

Αν δεν αλλάξουν αυτοί την χώρα τους, αν δεν κάνουν κάτι οι ίδιοι, ποιος θα το κάνει; Δηλαδή θα πάμε εμείς στην χώρα τους να απαιτήσουμε να αλλάξει για να μην έχουμε λαθρομετανάστες; Υπάρχουν άτομα τα οποία όταν μαζέψανε κάποια χρήματα επέστρεψαν.

Ναι,εμείς,αν όχι πηγαίνοντας εκεί κάνοντας κάτι με πράξεις για αυτό,απο το να δώσεις οικονομική βοήθεια,να υοθετήσεις κάποιο παιδί,να αλλάξεις απόψεις για αυτούς τους ανθρώπους κτλ.Απο τη στιγμή που απο τύχη,το ξαναλέω,ΤΥΧΗ δεν χρειάζεται να ζήσω μια αξιοθρύνυτη ζωή,το θεωρώ χρέος μου να κάνω κάτι για αντάλαγμα σε αυτο.

Όσο για τη δεύτερη παράγραφο,θα ήθελα πολύ να το σκεφτείς αυτό για κάθε μουλσουμάνο στο πως νιώθει και τι τραβάει κάθε χριστούγεννα,πάσχα,κτλ.Δεν είδα κανένα να αγανακτεί με το θόρυβο απ' τις καμπάνες την ανάσταση.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9145 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:54

Κερδίζουν και οι πολίτες των δυτικών χωρών. Χάρη στο outsourcing αυτό παράγονται πολλά από τα αγαθά που αγοράζουμε. Αν δεν τους εκμεταλλεύονταν, αυτά τα προϊόνται είτε δεν θα υπήρχαν καθόλου, είτε θα πωλούνταν σε τιμές τόσο υψηλότερες, που μάλλον δεν θα τα αγοράζαμε.

το outsourcing ειναι σχετικα καινουργιο φρουτο...

μια χαρα δεν τα βγαζαμε περα παλιοτερα οταν οι επιχειρησεις ηταν ακομα στα χερια αμερικανικου/ευρωπαικου εργατικου δυναμικου?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9146 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:54

Dora's rant.....

Dora the avenger! :terror2:

Βρε δε σε κατηγόρησε κανείς, απλά έτσι όπως το έθεσες αρχικά, φάνηκε σαν να φταίνε οι ίδιοι οι μετανάστες που έχουν αρρώστιες, ενώ αυτό θα έπρεπε να ελέγχεται απο το κράτος!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9147 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:55

το outsourcing ειναι σχετικα καινουργιο φρουτο...

μια χαρα δεν τα βγαζαμε περα παλιοτερα οταν οι επιχειρησεις ηταν ακομα στα χερια αμερικανικου/ευρωπαικου εργατικου δυναμικου?

ναι ρε ανθρωπε αλλα ουτε το πετρελαιο εκανε "666" δολαρια το βαρελι,ουτε η αμερικη/βρεταννια τα χε "τσουγκρισει" με τη Μεση Ανατολη.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#9148 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:56

Όσο για τη δεύτερη παράγραφο,θα ήθελα πολύ να το σκεφτείς αυτό για κάθε μουλσουμάνο στο πως νιώθει και τι τραβάει κάθε χριστούγεννα,πάσχα,κτλ.Δεν είδα κανένα να αγανακτεί με το θόρυβο απ' τις καμπάνες την ανάσταση.

Ναι δεν αγανακτουν διοτι βρισκονται στην Ελλαδα.
Εδνε θα αλλαξουμε και την χωρα μας για να μην ενοχλουνται οι υπολοιποι λαοι!
Τι λες τωρα red pyramid???????

#9149 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:56

και εγω εχω γνωστους εκει, και εχω παει. Μια χαρα τα παμε σε γενικες γραμμες εμεις οι Ελληνες. Λες οτι βοηθαει το χρωμα, και αυτο ειναι εν μερει αληθεια, αλλα επισης βοηθαει το οτι ειμαστε ευρωπαιοι και η κουλτουρα μας δεν ειναι πολυ διαφορετικη απο την δικη τους. Τωρα για τα κιτς ρουχα, τι θες να πω?

μαλλον σε αλλη χωρα ζεις...

Μάλλον ότι θέλουνε σου λένε οι γνωστοί σου....

Κοίτα,στα εξάρχεια είμαι συνέχεια,και με ελάχιστότατα λεφτά.Τους μετανάστες τους βλέπω και τους ζώ κάθε μέρα.Το αν ζώ σε άλλη χώρα,άσε με να το κρίνω εγώ που πρεπει να βλέπω αυτό το χάλι κάθε μέρα.Το τι βλέπεις στο κέντρο δεν λέγεται,και προσωπικός αυτό έχω δεί.Για κακομεταχείριση δεν το συζητάμε καν...

Εδιτ:Dora,κοίτα πάνω το ποστ του Kenny για απάντηση
Δημοσιευμένη  εικόνα

#9150 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2008 - 13:58

Ναι αλλά είχαν κλείσει ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ της Ν. ΙΩΝΙΑΣ μέσα ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ... Για σχεδόν ένα πρωϊ κάποιοι δεν δουλέψανε στα μαγαζιά τους επειδή οι δρόμοι για αυτοκίνητα κλπ ήταν κλειστοί.

ΌΣον αφορά τις καμπάνες έχω δηλώσει σε άλλους δημόσια ότι θα ήθελα να σταματήσουν να χτυπάνε κάθε Κυριακή πρωϊ επειδή το καλοκαίρι που έχω ανοιχτά ΜΕ ΞΥΠΝΑΝΕ!!!! Αναγκάζομαι να κλείνω παράθυρα κλπ ΕΠΕΙΔΗ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΞΥΠΝΑΝΕ...

Όσον αφορά το Πάσχα, εγώ βαρελότα ακούω και όχι καμπάνες...

Επίσης πιστεύω ότι έχουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και μακάρι σε πολλές περιπτώσεις να χτιζόταν κάτι πιο χρήσιμο όπως ένα σχολείο ή ένα ορφανοτροφείο.