Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 04 February 2008 - 13:09
και γενικά pizza έχεις μεγαλώσει σε πολύ αποστειρωμένο περιβάλλον μην εκφράζεις απόψεις, πριν ζήσεις καταστάσεις και πριν αποκτήσεις ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης.
Αyu σήκω και φύγε στην αγγλία να ζήσεις σαν μετανάστης και άσε την γκρίνια. έχεις κάνει την τρυπα ποιο δεξιά και από το λαός.
Posted 04 February 2008 - 13:15
καταλαβαινω απολυτα την αναγκη ενος τιμιου μεταναστη βιοπαλαιστη για μια καλυτερη ζωη, αλλα διστυχως ο κοσμος και η ζωη δεν ειναι διαφημιση της Benetton. Η θα τον εκμετελευτει ο ιδιωτης που θα τον δουλευει 24ωρο για μια μπουκια ψωμι, η θα γινει γεωπολιτικο πιονι της χωρας απο την οποια προερχεται. Για αυτο οπως εχω πει και σε αλλα παρομοια θεματα ειναι απαραιτητο να βαζουμε πρωτα την δικια μας επιβιωση και μελλον ως πολιτες αυτης της χωρας.
Ας διορθωσουμε πρωτα την χωρα μας, και μετα ας βοηθησουμε οσους επιπλεον μπορουμε.
Και πρωτου αρχισουν καποιοι να με ξαναστολιζουν με επιθετα, χιλιες φορες καλυτερα να ειμαι ο 'γραφικος' του φορουμ, παρα να αποδειχτω καποτε προφητικος...
Posted 04 February 2008 - 13:17
αν έκαναν σωστά τι δουλειά τους οι αρχές τις πάτρας τίποτα δεν θα είχε συμβεί μη κατηγοράς άτομα που δεν θα μάθεις ποτε τι έχουν περάσει για να έχουνε μια καλύτερη ζωή.
και γενικά pizza έχεις μεγαλώσει σε πολύ αποστειρωμένο περιβάλλον μην εκφράζεις απόψεις, πριν ζήσεις καταστάσεις και πριν αποκτήσεις ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης.
Επειδή και εγώ ασχολούμαι με το θέμα, το σπουδάζω για την ακρίβεια (τρομάρα μου
Τα εμβόλια που σε υποχρεώνουν να κάνεις όταν πας σε μία μακρινή χώρα, δεν είναι για φιγούρα.
Πραγματικά σε τέτοια θέματα πρέπει να υπάρχει έλεγχος. Δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος είναι μικροβιοφοβικός ή υπερβολικός στα θέματα της καθαριότητας. Είναι θέμα υγιεινής.
Posted 04 February 2008 - 13:19
Δεν ειπα οτι φταινε οι μεταναστες...
Ειπα οτι αυτη η χωρα πρεπει να γινει πιο αυστηρη στον ελεγχο και ας το ονομασουν μερικοι φασισιτκο αυτο.Δεν μπορει να μπαινει οποιος θελει διοτι θετεις σε κινδυνο την υγεια των πολιτων.
ΑΝ λοιπον γινοταν ελεγχος με'γεια τους και με χαρα τους!
Αλλα οχι να λεμε να μπατε σκυλοι αλεστε για συναισθηματικους λογους επειδη υπηρξαμε και εμεις ως Ελληνες μεταναστες...Ελε0ς...
Δεν ειναι ρατσιστικη αυτη η σταση,ειναι τα απαραιτητα μετρα προστασιας,μην τρελαθουμε.
Posted 04 February 2008 - 13:20
Ξέρω το πως είναι τα πράγματα σε αυτές τις χώρες, αυτό όμως δεν δίνει δικαίωμα σε κανέναν να έρχεται σε μιά ξένη χώρα ιδίως ως φιλοξενούμενος και να κάνει ότι θέλει και να ζητάει ότι θέλει. Αντίθετα, αυτοί που έρχονται εδώ πρέπει είτε να αφομοιώνονται και να ζούνε όπως εμείς, ή μετά από ένα διάστημα να επειστρέφουν σπίτι τους.
(Αυτό το τελευταίο το εφάρμοσε νομίζω με επιτυχία η Ισπανία, μετανάστες για 6-12 μήνες για συγκεκριμένες δουλειές με πληρωμή κανονικά και μετά επιστροφή στην χώρα προέλευσης).
Posted 04 February 2008 - 13:21
Ας διορθωσουμε πρωτα την χωρα μας, και μετα ας βοηθησουμε οσους επιπλεον μπορουμε.
-Πρώτα απ' όλα δεν είναι χώρα μας δλδ δεν είναι περιουσία μας για να λένε ποιος θα μπεί και ποιος θα βγεί.
-Δεύτερον όσο αφορά το θέμα εγκληματικότητα
http://www.iospress.gr/ios1999/ios19991128a.htm
ένας λαός που και καλά έχει ζήσει μετανάστευση και έχει ως μετανάστες all over the world πληθυσμό κοντά στα μισά του κανονικού του πληθυσμού καλό θα είναι να μην σχολιάζει για μετανάστευση με αυτό το τρόπο.
Όσο για τη Πάτρα,επειδή γυροφέρνω εκεί απο τη πρώτη στιγμή που ήρθα Ελλάδα καλό θα είναι οι υπεύθυνοι και οι κάτοικοι να μάθουν να καθαρίζουν λίγο τη πόλη τους απο μόνοι τους,γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ ποτέ τη πόλη σε αξιοπρεπή κατάσταση.
Posted 04 February 2008 - 13:22
ειναι δικαιωμα καθενος να πιστευει οτι θελει.Λοιπον δεν καταλαβαινω τι λενε μερικοι που ξεκινουν να υποστηριζουν την ελευθερη παρελαση εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστων σε καθε περιπτωση...
το οτι το ελληνικο κρατος και οι αντιστοιχες αρχες δεν κανουν τιποτα για αυτο ειναι αλλο θεμα.
σαφως και με αγγιζει το θεμα.Ειναι μαλλον ατομα που δνε τους αγγιζε ικαι ιδιαιτερα το ζητημα συνηθως(οχι παντα)
το να βλεπω κοσμακι να ξεσπιτωνεται και να κανει τοσα χιλιομετρα για μια καλυτερη ζωη ναι δεν ειναι οτι καλυτερο.
οι αρχες τις πατρας και οι αρμοδιοι φορεις κανουν οτι μπορουν.οπως ειπες λογω οτι ειναι μεγαλο λιμανι και μοναδικη τους εξοδος προς Ιταλια πολλοι προσπαθουν να μπουν παρανομα σε πλοια προς Ιταλια.Εδω στην Πατρα παντως υπαρχει μεγαλο προβλημα!Ολη η περιοχη του λιμανιου και της παραλιας εχει γινει χωρος μαζοξης μεταναστων,ανα πεντε μετρα ειναι μια παρεα 10 ατομων που σκοπο εχουν να μπουν λαθρεπιβατες σε καποιο πλοιο προς Ιταλια.
τοσο καιρο που ειμαι εδω,ελαχιστες ηταν οι φορες που οι ιδιοι δημιουργησαν προβλημα.ουτε κλεβουν ουτε επιτηθηντε σε νεαρες κορασιδες.Να μην αναφερω οτι δεν μπορεις να κυκλοφορησεις στην παραλια πια διοτι δνε υπαρχει καμια ασφαλεια...Αλλο ολα αυτα να ηταν ελεγχομενα,αλλα σε αυτη την κωλοχωρα δεν σε προστατευει κανεις!
αν εσυ τωρα εχεις ξενοφοβια δεν σου φταει και κανεις.
ναι τοτε να κανουν πχ μετρο για να ξανα-ανεβουν οι αντικειμενικες αξιες.Αλλα ας πουμε οτι εμπιστευεσαι τον κοσμο,που στις περισσοτερες φορες δεν εχει κακες προθεσεις και ουτε σε πειραζει εσενα.(αλλο που τελευταια οι πατρινοι ειχαν διαδηλωση κατα των μεταναστων διοτι πλακωσαν στο ξυλο κατι φυλακες και γενικοτερα εχουν υποβαθμισει μιας απο τις καποτε καλυτερες περιοχες της πατρας,μην πειτε τπτ διοτι ειναι σημαντικο η περιουσια σου να χανει την αξια της,και εσυ για να την αποκτησεις εκανες θυσιες και δουλεψες)
δεν ειναι λυση αυτη.
επισης δεν μου αρεσει αυτο με τις "καλες/κακες" περιοχες.
θυσιες κανουμε ολοι.
δεν νομιζω οτι οι πατρινοι πρεπει να εχουν και κανεναν παραπονο.
με 20.000 φοιτητες(και λιγους λεω) σε μια πολη των 150.000 κατοικων νομιζω οτι καλυπτουν τα εξοδα τους μονο με τα ενοικια.
και μην ξεχνας οτι κανενας Πατρινος δεν πειναει.
αντιθετα με τους λαθρομεταναστες.
επισης οι αρχες κανουν οτι μπορουν.Να αναφερθω στο πιο σημαντικο ζητημα λοιπον.Επειδη ειμαστε μια μικρη χωρα των 10 εκατομυριων,με ανυπαρκτη οργανωση και ολα τα σχετικα ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.
Τα περισσοτερα ατομα που ερχονται ως μεταναστες μεταφερουν ενα σωρο μικροβια διοτι στις χωρες τους τα εμβολια και η καθαριοτητα ειναι ειδη πολυτελειας.Κανεις δεν τους ελεγχει οταν μπαινουν στη χωρα και ετσι οι γιατροι κρουουν τον κωδωνα του κινδυνου για εμφανιση και εξαρση αρρωστιων που πριν 10 χρονια ηταν σπανιες.
Ναι τα κρουσματα φυματιωσης εχουν αυξηθει,οπως και οι υπατητιδα κλπ κλπ κλπ.
τι να τους κανουμε δηλαδη?
δεν φτανει που τους φερομαστε σαν ζωα,να τους παμε σε κανα ξερονησο να ψοφησουν και αυτοι και τα μικροβια?
τα παραπονα σας στις εκαστοτε κυβερνησεις και στις αρμοδιες αρχες.Και ναι ειναι αποδεκτο οτι για αυτη την κατασταση ευθυνεται η ανεξελεγκτη διελευση μεταναστων.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ.
ναι το ακουσα και αυτο ,και ειναι λιγο ασχημο εν ετη 2008 να χουμε αρωστιες που σκοτωναν πληθισμους ,χρονια πριν.Αποτελεσμα λοιπον ηταν στην Πατρα να βρεθουν 200 μεταναστες που ειχαν ψορα(ω ειναι φοβερα κολλητικη!αν δεν τους ειχαν βρει η μιση πατρα τωρα θε επρεπε να καψει τα ρουχα της,θα ειχαμε επιδημια)
Μαζευτηκαν γιατροι απο διαφορα μερη της Ελλαδας στον Αγιο Ανδρεα και εκαναν μυστικη συνελευση για το τι στο διαολο θα κανουν με αυτη τη σοβαρη κατασταση.
παλι νομιζω κατακρινεις αδικα το δικαιωμα του καθενος να πιστευει οτι θελει.Να λοιπον ενας καλος λογος για να ελεγχεις καθε μεταναστη που μπαινει στη χορα σου,εκτος και αν θελεις να θεσεις σε κινδυνο την υγεια των πολιτων σου(ποσο ελευθερια και αγαπη για τους λαους πια!)
εχω δει τρομερη κακομεταχειριση μεταναστη οπως επισης και ασχημες πραξεις απο λαθρομεταναστες προς τις αρχες.
αφου εμεις εχουμε αριστο συστημα υγειας νομιζω δεν πρεπει να φοβομαστε τιποτα.
Posted 04 February 2008 - 13:24
ας τους πετάξουμε στην θάλασσα... η καλύτερα ας τους κλείσουμε σε αποθήκες να τους κάψουμε να καούν και ta μικρόβια.
επειδή κάποιοι είναι ανίκανοι? ας στέλναν τους φοιτητές τις ιατρικής να βοηθήσουν τον ερυθρό σταυρο, ας κουνιόταν μερικοί αργόσχολοι να κάναν εθελοντική εργασία. μη κάθεστε και γκρινιάζετε αφού δεν κάνετε κάτι για να αλλάξετε αυτό που δεν σας αρέσει
Posted 04 February 2008 - 13:26
Ναι, το κράτος δεν είναι φιλανθρωπική οργάνωση. Αλλά οι πολίτες μιας χώρας μπορούν να είναι. Παρόλα αυτά, προτιμάμε να κλεινόμαστε στα καβούκια μας χρησιμοποιόντας ένα σωρό ηλίθιες δικαιολογίες όπως "βρωμάνε", "είναι μελαμψοί", "είναι μουσουλμάνοι", κτλ.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 04 February 2008 - 13:27
Δεν είμαι ούτε ρατσίστρια ούτε τίποτε από αυτά. Απλά, έχω δεί τί γίνεται με τους λαθρομετανάστες, και δεν βοηθάνε καθόλου αυτή την στιγμή την Ελλάδα. Αντίθετα, και οικονομικά να το πάρεις μάλλον κακό κάνουνε. Γιατί οι περισσότεροι δεν ξοδεύουν τα λεφτά στα μαγαζιά και να γίνεται κάποιος τζίρος αλλά τα στέλνουν πίσω στην χώρα τους είτε σε γράμματα είτε με Western Union... Δεν λέω αλλά... δεν θα ήταν καλύτερα την ίδια δουλειά που κάνει ένας μετανάστης να την έκανε ένας έλληνας, από την στιγμή που υπάρχει ανεργία και παραπονιούνται; και μετά μην παραπονιούνται ότι υπάρχει ανεργία όταν δεν πάνε να κάνουνε κάποιες δουλειές και κάποιοι παίρνουν μετανάστες. Το ίδιο πράγμα έβλεπα και στην Αγγλία. Να δουλεύουν σε φαστφουντάδικα π.χ. διάφοροι "μετανάστες" αλλά οι Άγγλοι να είναι πολύ ψωροπερήφανοι για να κάνουν κάποιες δουλειές.
Posted 04 February 2008 - 13:30
Δλδ αν ημουν φοιτητρια αρχιτεκτονικης,φιλολογιας και δνε ξερω και εγω τι θα επρεπε να στειλουν φοιτητες αρχιτεκτονικης,φιλολογιας κλπ?
Δεν ειναι ο ρολος των εθελοντων να ελεγχουν τη διακινηση μεταναστων μεσα σε μια χωρα.
Δεν ειπα να τους πεταξουμε πια!Erisabetsu μην γινεσαι συναισθηματικη,σκεψου λογικα!
Ας θεσπισουν κανενα νομο να τους περνανε εξετασεις πριν μπουνε μες στη χωρα και ας συμμετεχουν εθελοντες φοιτητες και να διοριστει και κανενας ανεργος γιατρος επιτελους!(βολευουμε ετσι και τις δυο πλευρες)
Δεν ειναι σοβαρο τωρα να λεμε αιντε αμα δεν σου αρεσει κυνηγα εσυ οποιο μεταναστη βρεις μπροστα σου να του κανεις αιματολογικες!
Και δεν εινα ισωστο να απαλλασουμε την κυβερνηση απο το μονο νομιμο ρολο που εχει τρομαρα της,που ειναι οργανωση και η διαχειριση καταστασεων...
Δια χιλιοστη φορα δνε εχουμε αναρχια!
Posted 04 February 2008 - 13:30
Υπαρχουν αλλες ομως ομαδες που δεν καταφερνουν οσο καιρος και αν περασει να αφομοιωθουν. Αυτο ειναι παντα ειτε λογω θρησκευτικων διαφορων η γεωπολιτικων συμφεροντων και προστριβων. Εγω σε αυτο το ζητιμα θελω να τραβηξω την προσοχη καθως και στους κινδυνους που ανεφερα στα προηγουμενα ποστ. Με ακουσες ποτε να διαμαρτυρομαι για τους κινεζους?
Και φυσικα μην ξεχνας οτι αλλες δυνατοτητες ειχε και εχει η Αμερικη να υποδεχεται μεταναστες, και αλλες εμεις... Εμεις απλα δεν εχουμε...
Posted 04 February 2008 - 13:31
Και να σας πληροφορήσω πως στη γειτονιά μου ζουν αρκετοί ξένοι και είναι όλοι τους και γαμώ τα παιδιά. Μια ευκαιρία να τους δώσεις και γίνονται χαλί να τους πατήσεις.

Posted 04 February 2008 - 13:33
Εγώ απλά λέω όσοι είναι λαθρομετανάστες να τους επιστρέφουν πίσω. Τους πιάσανε; Πίσω στην χώρα τους. Αλλά να το κάνουνε. Να γίνονται έλεγχοι για να μην μπάινουν και γενικά πιο αυστηρούς ελέγχους.
Οκ,τότε να πάρουμε κάθε ένα απο τους πολίτες τούτης της χώρας και να τους πάμε να πείς π.χ. σε ένα πακιστανό ότι πρέπει να πάει πίσω στη χώρα του ώστε να σκοτωθεί κατά πάσα πιθανότητα απο κανένα τρελάρα,να ζήσει σε μια χώρα με μηδαμινές πιθανότητες να κάνει κάτι αξιόλογο στη ζωή του εκεί,κτλ.
Αλλά τα λέμε αυτά άνετα όταν έχουμε τη πολυτέλεια του διαδυκτύου και τη δυνατότητα να παραγγέλνουμε κουκλάκια απο το εξωτερικό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο το οποίο δεν μας χρειάζεται στο ελάχιστο.
Οι όλες πολυτέλειες στις δυτικές χώρες βασίζονται στην εκμετάλευση υποβαθμισμένων χωρών.Ε,αν κάποιος έχει το θράσος να απαιτεί αυτοί οι άνθρωποι να συνεχίσουν να ζούξν στο μαύρο χάλι της εκεί κατάστασης και δεν έχει συνειδιτοποιήσει πόσο τυχερός (με τ κεφαλαίο) είναι,τότε αυτό δεν ξέρω πως να το ονομάσω.