Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9091 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 03 February 2008 - 20:50

Οκ μην πιανεστε τωρα.Εδω ο κοσμος καιγεται!:oo:

Ακουσα στις ειδησεις(οχι του star,αλλα του mega-ξερω απιστευτο) πτο ενας υποψήφιος στις ΗΠΑ αν βγει θελει να κανει τον Chuck Norris υποuργο αμυνης!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Οταν ειδα τη φατσα το Chuck εμεινα!Πραγματικα δεν το περιμενα να συμβει στα αληθεια αυτο...

Αλλα δεν ακουσα καλα ποιος ηταν αυτος ο υποψηφιος,αλλα μαλλον αυτος θα βγει τελικα,αφου εχει τον Chuck στο πλευρο του...:hahaha:

#9092 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 February 2008 - 21:06

θες να πεις καλυτερα, οτι ο Chuck Norris θα βγει πρωτα υπουργος αμυνης, και μετα θα διορισει προεδρο τον περι ου ο λογος υποψηφιο. Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#9093 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 03 February 2008 - 21:16

μου φαινεται οτι δεν καταλαβαινεις απο hints...

αλλα συνεχιζε εσυ το χαβα σου.. αλλωστε κλασικη αντιδραση των ομοιδεατων σου ειναι οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα να αρχιζετε τις προσωπικες προσβολες... κακο μονο στον εαυτο σου κανεις... και φυσικα στην εγκυροτητα των αποψεων σου που ουτως η αλλος πασχουν...

τι σχεση εχουν αυτα?
Σε συγκινα εγω με τους χρυσαυγιτες η ειπα οτι εισαι χρυσαυγιτης? εσυ γιατι με συγκρινεις η με κατονομαζεις αναρχικο? ξερεις τις αποψεις μου η τις πολιτικες πεποιθησεις μου? Ποιοι ειναι οι ομοιδεατες μου?
Αν θες επιχειριματα εχω να σου λεω μεχρι αυριο... αλλα προφανως ο σκοπος μου δεν ηταν αυτος...
Απλως ηθελα να δειξω την απαξιωση μου να ασχοληθω μαζι σου τπτ παραπανω τπτ λιγοτερο...
Απο τις ιδιες τις αποψεις φαινετε οτι δεν εχεις ιδεα την γινετε γυρω σου κ μιλας εσυ για εγκυροτητα αποψεων κ μου κρεμας ταμπελες?
Εσυ μου κανεις προσωπικη επιθεση οχι εγω εγω το αντιθετο αρνηθηκα να ασχοληθω...
Τωρα αν αυτα που λες ειναι προκλητικα μην περιμενεις να μην μιλησω κ καθολου πιστευω δικαιουμαι ενα αντιλογο...
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#9094 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 February 2008 - 21:17

Αν ο Chuck Norris γίνει υπουργός άμυνας των ΗΠΑ, η άμυνα της χώρας θα αποτελείται απο... τον ίδιο. :lol:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#9095 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 February 2008 - 21:25

αυτό είναι αδύνατον αφού οταν ο Chuck Norris Θυμώνει γίνεται Μάκης.

#9096 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 03 February 2008 - 21:54

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα,όταν έβγαλε στήν φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχτηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι"μεσάζοντες") σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by request").

ετοια θεματα θα επρεπε να γινονται topics και να διακινουντται μεσω chain-mails και οχι κατι ηλιθιες αγελαδες χωρις αυτια
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#9097 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 03 February 2008 - 22:04

αλλωστε κλασικη αντιδραση των ομοιδεατων σου ειναι οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα να αρχιζετε τις προσωπικες προσβολες... κακο μονο στον εαυτο σου κανεις... και φυσικα στην εγκυροτητα των αποψεων σου που ουτως η αλλος πασχουν...

Η πλάκα είναι οτι έχω μιλήσει πάααααααααρα πολλές φορές με ακροδεξιούς/ες που τους/τις ξέρω για τα πολιτικά τους πιστεύω και στο τέλος κάθε συζήτησης είτε βρίζουν φεύγοντας (ενώ πάντα τους μιλάω ήρεμα εφόσον δεν με προκαλέσουν) είτε φεύγουν απλά χωρίς να πούν τίποτις.
Ε συνήθως τους φωνάζω μια να σκεφτούν όσα τους είπα - μετά αυτοί αποφασίζουν τι είναι σωστό η λάθος - αλλά μάλλον τα ξεχνάνε αμέσως. D:

Και όπως είπε και ο Τοξάς μην "πηδάς σε συμπεράσματα" (που λεν και οι εγγλέζοι) χωρίς λόγο.
Εσείς οι δεξιοί είστε αυτοί που συνέχεια παραπονιέστε οτι σας βγάζουμε φασίστες.

Φιλικά πάντα ε.
Συζήτηση κάνομε.

HnH5aB0.jpg

#9098 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 03 February 2008 - 22:20

Τόξας

επειδη το λενε συχνα irl ειναι τοξάς ο τονος στο α...
οχι οτι εχει σημασια απλως κουβεντα να γινετε:hahaha:
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#9099 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 03 February 2008 - 22:28

Οκ, ποστ έντιτιντ.

HnH5aB0.jpg

#9100 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 03 February 2008 - 23:52

αυτό είναι αδύνατον αφού οταν ο Chuck Norris Θυμώνει γίνεται Μάκης.

Όπως γίνεται ο Yugi, Yami Yugi ένα πράγμα; :rolleyes:

oR4yYRl.gif

#9101 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 04 February 2008 - 00:01

Όπως γίνεται ο Yugi, Yami Yugi ένα πράγμα; :rolleyes:

Όπως λέμε Mario - Wario και Luigi - Waluigi ένα πράγμα; :rolleyes:

#9102 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 04 February 2008 - 00:07

Όπως λέμε Mario - Wario και Luigi - Waluigi ένα πράγμα; :rolleyes:

Όπως λέμε Goku και Vegeta Gogeta ένα πράγμα; :nosey:
Posted Image

#9103 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 04 February 2008 - 00:11

Εσυ μου κανεις προσωπικη επιθεση οχι εγω εγω το αντιθετο αρνηθηκα να ασχοληθω......

εδω γελανε και οι κοτες...

με προσβαλες, σου εκανε παρατηρηση ο mod, και μετα πουλησες και ειρωνικο υφος...

κοιτα ουτε εγω υπαρχει λογος να ασχοληθω παραπανω με το θεμα, μια που θα εχει παρομοια καταληξη με ολα τα παρομοια θεματα που εχουν προκυψει στο φορουμ... απλα δεν προκειται να συνενοηθουμε ποτε ... οι ουδετεροι σε αυτο το φορουμ εχουν μυαλο για να επιλεξουν τις αποψεις που αυτοι θα κρινουν σωστες...
Posted Image

#9104 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 04 February 2008 - 00:41

Να κάτι να ηρεμίσει τα πνεύματα.

Spoiler:

:P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear