Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9061 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 02 February 2008 - 20:39

ελεος πια
πρωσοπικά αν έμενε ο αλλος στο σπιτι μου και μετα ήθελε και λεφτά μια μέρα θα εβρίσκε μπροστά του έναν κουκουλοφόρο με σιδερολοστό....

αληθεια ε... σημερα το μεσημερι που ησουν?? (για να παρω τηλεφωνο την ασφαλεια...)

:hahaha::hahaha:

στα σοβαρα τωρα, αυτα που γινανε στην Αθηνα σημερα ηταν απαραδεκτα.. Δεν ειναι δυνατον να κατεβουν οι αλλοι με ροπαλα, μολοτωφ, και σιδερολοστους επειδη με το ετσι θελω γουσταρουν να εμποδισουν την συγκεντρωση των εθνικιστων..

το δικαιωμα του καθενος να εκφερει τις αποψεις του, μονο οταν τους συμφερει το θυμουνται..

και βλεπω τωρα στα καναλια κατι "αγγελουδια" των αντιεξουσιαστων να το παιζουν θυματα επειδη αντεδρασαν τα ΜΑΤ..
Posted Image

#9062 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 02 February 2008 - 20:43

Πάρτε και κάτι εποικοδομητικό απο εμένα.

δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά αυτή είναι hawt

#9063 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 02 February 2008 - 20:56

αληθεια ε... σημερα το μεσημερι που ησουν?? (για να παρω τηλεφωνο την ασφαλεια...)

:hahaha::hahaha:

στα σοβαρα τωρα, αυτα που γινανε στην Αθηνα σημερα ηταν απαραδεκτα.. Δεν ειναι δυνατον να κατεβουν οι αλλοι με ροπαλα, μολοτωφ, και σιδερολοστους επειδη με το ετσι θελω γουσταρουν να εμποδισουν την συγκεντρωση των εθνικιστων..

το δικαιωμα του καθενος να εκφερει τις αποψεις του, μονο οταν τους συμφερει το θυμουνται..

και βλεπω τωρα στα καναλια κατι "αγγελουδια" των αντιεξουσιαστων να το παιζουν θυματα επειδη αντεδρασαν τα ΜΑΤ..

οι χρυσαυγιτες εχουν τα ΜΑΤ με το μερος τους καθε φορα οι αναρχικοι μολοτοφ κ ροπαλα fair enough
(αν ειδες εξειδε η τηλεωραση χρυσαυγιτες που περνουσαν διπλα απο τα ματ με ροπαλα κ σιδερα κ οχι μονο δεν τους εκαναν τπτ τους βοηθουσαν κιολας)
Και btw δεν βρισκω τπτ το κακο στο να σπας μια τραπεζα....
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#9064 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 02 February 2008 - 21:41

Δεν εχει πολυ κοσμο σαβββατιατικο το φορουμ μας...πφφφφφφφφφφφφ...θα εβγενα κ εγω αλλα το ακυρωσα μιας κ εχουν ερθει τα συγκενολογια....DAMN..τις μισω αυτες τις φασεις....σημερα θημηθηκανε να ερθουν για τη γιορτη μ ελεορ πια....:sadist::Crying2:.....
τελοσπαντων κ αυριο μερα ειιναι...

#9065 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 02 February 2008 - 23:02

σορυ για το διπλο ποσταρισμα...ετσι κ αλλιως σπαμαρουμε εδω(μεσα σε λογικα πλαισια).....βρηκα ενα ωραιο site-ακι....μπορεισ να δεις τηλεοραση απο εκει..χεχε
ΤηλεΟ�Ο�αση.gr ...μπορει καποια καναλια να μην τα παιζει...οταν θα πιλεξετε το καναλι π θελετε θα το δειχνει ομως κολαει τα πρωτα λεπτα μετα δειχνει μια χαρα...:wis:...

ο καμενος:bleh:

#9066 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 02 February 2008 - 23:32

οι χρυσαυγιτες εχουν τα ΜΑΤ με το μερος τους καθε φορα οι αναρχικοι μολοτοφ κ ροπαλα fair enough
(αν ειδες εξειδε η τηλεωραση χρυσαυγιτες που περνουσαν διπλα απο τα ματ με ροπαλα κ σιδερα κ οχι μονο δεν τους εκαναν τπτ τους βοηθουσαν κιολας)
Και btw δεν βρισκω τπτ το κακο στο να σπας μια τραπεζα....

Εγώ βρίσκω. Γιατί δεν είναι περιουσία αυτού που τα σπάει. Δεν ανήκει σε αυτόν. Εαν αρχίσουμε να βλέπουμε έτσι τα πράγματα τότε δεν είναι κακό να έρθω να σπάσω το σπίτι σου, το αυτοκίνητο του διπλανού ή οτιδήποτε άλλο. Αυτά τα άτομα δεν έχουν σεβασμό προς κανέναν και τίποτα.

#9067 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 February 2008 - 01:10

Ζεί, ζεί ο Τεμπονέρας ζει, με Πέτρουλα, Λαμπράκη αυτός μας οδηγεί.

Άγιου μήπως ξέρεις ποιος σκότωσε τον Τεμπονέρα;

#9068 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 03 February 2008 - 01:11

@Darkchilde
Σε θεωρητικα πλαισια παντα (γιατι αυτα μου αρεσουν...:nosey:), το ατομο που θα σπασει την τραπεζα αντιτιθεται στο γενικοτερο θεσμο της ιδιοκτησιας, οποτε δεν δεχεται και τις εννοιες το αυτοκινητο/ σπιτι μου/ σου/ του... Αρα για ενα τετοιο ατομο ειναι ειλικρινεια στον εαυτο του. Συγκεκριμενα, θα το εκλαβει και ως μικρο πληγμα στον κοσμο της διακινησης πλασματικου χρηματος που ζουμε. Εξηγηση: το προστιμο για παραβαση κοκκινου ειναι 700Ε (μην πει κανενας,οχι, εχω την κληση μπροστα μου [και δεν ειναι δικη μου]), οσο και ο βασικος μισθος στην ελλαδα. Υπαρχουν και οικογενειες με παιδια ομως. Για να ξετιναξει κατι τετοιο, καποιος σπαει μια τραπεζα, τοπο οπου το χρημα αποκτα την αξια του ως μεσο πιεσης στην κοινωνια, εκτος απο την ανταλλακτικη.

Και κατι ακομα:
Αυτο δεν εχει καμια σχεση με την ιδεολογια μου, απλως πιστευω στη διαλλεκτικη και φερνω μια αντιθεση .αυτααααα. Thanx

#9069 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 03 February 2008 - 01:43

δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά αυτή είναι hawt

Aυτή? Το link είναι για random :P

Όσο για τα αστεράκια που ρώτισε κάποιος.. για κάποιο λόγο μου φαίνετε οτι δε λειτουργούν καλα.. :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#9070 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 February 2008 - 03:13

εγω παντως αστερακια δε βλεπω. Με λυπη αναφερω οτι πρεπει να κανω restart το pc καθως με τα αναγκαια ανοιχτα χρησιμοποιω 900mb ram.... απο τα πολλα reload page στον firefox τραβαει 280mb (39tabs) το anti spy/ad/mal ware εχει φτασει τα 90.... φτου ουτε 6 μερες δεν αντεξε χωρις reboot :( ( για την ιστορια τελευταια φορα που ηταν κλειστος ηταν 6 ιανουαριου οταν γυρισα απο τις διακοπες χριστουγεννων)

#9071 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 03 February 2008 - 09:39

το να σπας μια τραπεζα δεν εχει νοημα... χεστηκε η τραπεζα, ασφαλισμενη ειναι.. το μονο που γινεται ειναι να εχουν οι τραπεζες δικαιολογια να ανεβαζουν τα επιτοκια και οι ασφαλιστικες τα ασφαλιστρα. Δηλαδη εμεις ο λαος την πληρωνουμε... Το ιδιο ισχυουν και με τα McDonalds.. Αυτοι που την θα την πληρωσουν θα ειναι οι υπαλληλοι που θα φυγουν ως περικοπες για μειωση των εξοδων... Και φυσικα για τα υπολοιπα μαγαζια/αυτοκινητα που σπανε, δεν υπαρχει η μικρη αμφιβολια οτι την πληρωνει ο απλος λαος...

Οποτε μην προσπαθειτε να δικαιολογειτε αυτους που τα σπανε.. Ειναι απλα εθισμενοι στη βια και τιποτα αλλο..

Η πλακα ειναι οτι αυτοι που σπανε τα McDonalds την αλλη μερα εκει θα πανε να φανε... Πριν 4 χρονια τοτε που γινονταν τα μεγαλα αντιπολεμικα συλλαλητηρια στο Λονδινο, η ΚΝΕ ειχε στειλει καμια εκατοστη ατομα για να συμετασχουν στη πορεια. Τοτε ημουν στο Λονδινο και τους ειχα πετυχει λοιπον αυτους στην πλατεια Τραφαλγκαρ, και τους παρατηρουσα με τις σημαιες τους και τα αντι-αμερικανικα πανο τους... Το πιο αστειο ηταν οτι απο το πληθος των φαγαδικων που εχει η περιοχη, διαλεξαν ολοι μαζι για μεσημεριανο τα McDonalds...

Go figure... :gn2:

Τεσπα, με τον διαγωνισμο βλεπω δεν ασχοληθηκε κανεις... Τοσο δυσκολο ειναι να αναγνωρισετε καποια ειδωλα? Τι otaku ειστε???
Posted Image

#9072 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 03 February 2008 - 10:15

Κάθε 6 μήνες που είσαι μέλος του forum παίρνεις και ένα αστεράκι.

θενκς :wooi2: δλδ ποσο pro κ l33t εισαι :wooi2:

το να σπας μια τραπεζα δεν εχει νοημα... χεστηκε η τραπεζα, ασφαλισμενη ειναι.. το μονο που γινεται ειναι να εχουν οι τραπεζες δικαιολογια να ανεβαζουν τα επιτοκια και οι ασφαλιστικες τα ασφαλιστρα. Δηλαδη εμεις ο λαος την πληρωνουμε... Το ιδιο ισχυουν και με τα McDonalds.. Αυτοι που την θα την πληρωσουν θα ειναι οι υπαλληλοι που θα φυγουν ως περικοπες για μειωση των εξοδων... Και φυσικα για τα υπολοιπα μαγαζια/αυτοκινητα που σπανε, δεν υπαρχει η μικρη αμφιβολια οτι την πληρωνει ο απλος λαος...

φανταζομαι χαίρεσαι που νομαρχης θεσσαλονίκης ειναι ο Ψωμιάδης, που εινα το Λαος στη βουλή κ κανεις κ λίγο κεφι τη Βερα Λαμπρου.

#9073 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 03 February 2008 - 10:19

φανταζομαι χαίρεσαι που νομαρχης θεσσαλονίκης ειναι ο Ψωμιάδης, που εινα το Λαος στη βουλή κ κανεις κ λίγο κεφι τη Βερα Λαμπρου.

Δεν σου απαντω, γιατι μας διαβαζουν και παιδια... :hahaha::hahaha:
Posted Image

#9074 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 03 February 2008 - 10:27

ε προφανώς ολοι γουσταρουμε μεσα μας βέρα λαμπρου :congrats:
πέρα απο πλάκα παντως, οσοι σπανε τραπεζες δν τις σπανε για να **********, ειναι συμβολική κίνηση προφανώς. οχι πως δν υπάρχουν κ μπάχαλοι όπως πολύ σωστα αναφέρεις, που σπάνε τα παντα... αλλα τετοια ατομάκια τη μια μέρα θα'ναι ακροαριστεροι, την αλλη ακροδε3ιοι.

Η πλακα ειναι οτι αυτοι που σπανε τα McDonalds την αλλη μερα εκει θα πανε να φανε... Πριν 4 χρονια τοτε που γινονταν τα μεγαλα αντιπολεμικα συλλαλητηρια στο Λονδινο, η ΚΝΕ ειχε στειλει καμια εκατοστη ατομα για να συμετασχουν στη πορεια. Τοτε ημουν στο Λονδινο και τους ειχα πετυχει λοιπον αυτους στην πλατεια Τραφαλγκαρ, και τους παρατηρουσα με τις σημαιες τους και τα αντι-αμερικανικα πανο τους... Το πιο αστειο ηταν οτι απο το πληθος των φαγαδικων που εχει η περιοχη, διαλεξαν ολοι μαζι για μεσημεριανο τα McDonalds...

αλλο οι κνιτες.

#9075 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 03 February 2008 - 10:38

αλλο οι κνιτες.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7IDmF1O4cNM[/YOUTUBE]

LOL :hahaha:
Posted Image