Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#9076 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 03 February 2008 - 10:43

:nod::nod:

btw σημερα αφησα τα windows μια για παντα πίσω μου κ ειμαι με ubuntu αν κ ακομα χρησιμοποιω utorrent με wine, κ δν εχω καταφέρει να βάλω το ελληνικο λε3ικο στον firefox :<

#9077 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 03 February 2008 - 11:00

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7IDmF1O4cNM[/YOUTUBE]

LOL :hahaha:

:lol:θεος ο Ayu:hihi2:
Posted Image

#9078 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 03 February 2008 - 11:21

Εγώ βρίσκω. Γιατί δεν είναι περιουσία αυτού που τα σπάει. Δεν ανήκει σε αυτόν. Εαν αρχίσουμε να βλέπουμε έτσι τα πράγματα τότε δεν είναι κακό να έρθω να σπάσω το σπίτι σου, το αυτοκίνητο του διπλανού ή οτιδήποτε άλλο. Αυτά τα άτομα δεν έχουν σεβασμό προς κανέναν και τίποτα.

τωρα κατα ποσο η περιουσια της τραπεζας δεν ειναι το αιμα του κοσμακη ασε να το ξερω καλυτερα... Ποσο αγρια μας δουλευουν κ μας εκμεταλευονται δεν φανταζεσε αλλα indeed τα πληρωνει ολα η ασφαλιστικη δυστηχως...:nod:

Originally Posted by zolitas Posted Image
αλλο οι κνιτες.

+1

Τωρα απο εκει κ περα το να μιλας με τον ayu για τετοια πραγματα ειναι σαν να μιλαω με καμια θεια μου στο χωριο...
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#9079 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 February 2008 - 12:10

καλύτερα να μου κάψουν το σπίτι οι αναρχικοί παρά να μου το πάρει η τράπεζα.
ακόμη και ο ψωμιάδης μπροστά στους φασίστες της Χρυσής αυγής φαντάζει ακροαριστερός.

και πολύ θα ήθελα να δω τον Ayu αν ο πατέρας του ήταν μέλος της [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:LJl3uqrXWg6q-M:http://www.scrprecision.com/goodyear-logo-sm.gif[/IMG] αν θα είχε τις ίδιες πεποιθήσεις με αυτές που έχει τώρα.

#9080 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 February 2008 - 13:56

μια και τα 9000 posts τα περασαμε και δεν το γιορτασαμε ( οπως εγινε για τις 1000 μερες του site ), τωρα το επομενο γλεντι ειναι στις 666 σελιδες?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#9081 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 03 February 2008 - 14:16

Holy Shit
Ήξερε κανείς γι' αυτό;

Corrupt Greek Judges and sexual harassment inside the courthouse

#9082 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 February 2008 - 14:19

Τεσπα, με τον διαγωνισμο βλεπω δεν ασχοληθηκε κανεις... Τοσο δυσκολο ειναι να αναγνωρισετε καποια ειδωλα? Τι otaku ειστε???

Οι otaku είμαστε καλοί στο να αναγνωρίζουμε anime χαρακτήρες, όχι γιαπωνεζούλες. :nosey:

μια και τα 9000 posts τα περασαμε και δεν το γιορτασαμε, τωρα το επομενο γλεντι ειναι στις 666 σελιδες?

Whaddyer mean "δεν το γιορτάσαμε"; It's meme time again.

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#9083 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 03 February 2008 - 14:42

Holy Shit
Ήξερε κανείς γι' αυτό;

Corrupt Greek Judges and sexual harassment inside the courthouse

αυτό έχει γίνει στο δικαστικό μέγαρο τον Γρεββενών όταν κάποιοι ισχυροί έφτιαξαν οίκο ανοχής στα κελιά των κρατητηρίων. ναι το ξέραμε και δεν μπορεί να το κρύψει κανένας.

#9084 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 03 February 2008 - 14:50

Τωρα απο εκει κ περα το να μιλας με τον ayu για τετοια πραγματα ειναι σαν να μιλαω με καμια θεια μου στο χωριο...

Μου αρεσει που μιλας για τον Ayu λες και δεν ειναι παρων ενα πραγμα....

Για να χαλαρωσουμε λιγο παιδακια.Αν μη τι αλλο δεν θυμαμαι να γυρισε ποτε η μαυρη τρυπα γυρω απο πολιτικα ζητηματα ή προσωπικες αντεγκλισεις και να ειχαμε θετικη καταληξη:|

#9085 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 03 February 2008 - 15:55

Εγω μια ακόμη φορά κατάλαβα το παρακάτω
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΑΡΧΙΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ
μας εχουν πνιξει τα ΜΑΛΑΚΙΣΜ***
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#9086 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 03 February 2008 - 17:12

στα σοβαρα τωρα, αυτα που γινανε στην Αθηνα σημερα ηταν απαραδεκτα.. Δεν ειναι δυνατον να κατεβουν οι αλλοι με ροπαλα, μολοτωφ, και σιδερολοστους επειδη με το ετσι θελω γουσταρουν να εμποδισουν την συγκεντρωση των εθνικιστων..

το δικαιωμα του καθενος να εκφερει τις αποψεις του, μονο οταν τους συμφερει το θυμουνται..

Αυτό να το θυμόμαστε και όταν δεν μας συμφέρει...

φορ δε ίνφο,δεν πέφτει μόνο το ξύλο που βλέπετε στο χαζοκούτι κάποιοι.Τα ίδια άτομα που 'διαδηλώνανε' σήμερα τις 'απόψεις' τους έχουν κατά καιρούς(δλδ συνέχεια) κάνει ακριβώς τα ίδια με αυτούς τους οποίους κατηγορούν,δλδ ξύλο σε διαδηλωτές ή και απόλυτα άσχετους ανθρώπους.Αν αμφιβάλεται,απλά κάντε ένα tour στην ομόνοια και γενικά στην Αθήνα μεταμεσονύχτια.Μην ανυσιχείτε,γιαπωνεζούλες βρίσκετε και άλλες φορές....

Και μιάς και την ώρα των διαδηλώσεων ήμουνα αθήνα και συνάντησα και μέλος του φόρουμ,ξύλο έπεσε και απο τις 2 πλευρές.Ούτε οι χρυσαυγίτες χρειαζόντουσαν κάτι παραπάνω απο μια ελάχιστη αφορμή για να ξεκινήσουν ούτε οι 'αναρχικοί'...

κατάρα στην εξεταστική....

Εδιτ:Also

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα,όταν έβγαλε στήν φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχτηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι"μεσάζοντες") σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by request").

YouTube - Greek judge on hunger strike
Posted Image

#9087 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 03 February 2008 - 17:34

Πωπω δεν πιστευα οτι υπαρχαν ακομη ανθρωποι που υποστηριζαν τη δικαιοσυνη!
Πραγματικα αυτο το video πρεπει να διαδοθει οπως λενε και στα σχολια.Ισως μαλιστα να αξιζει και ξεχωριστο thread.

#9088 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 03 February 2008 - 19:52

Μου αρεσει που μιλας για τον Ayu λες και δεν ειναι παρων ενα πραγμα....

Ναι και?
Your point is...
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#9089 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 February 2008 - 20:23

παω να δω το asterix ελπιζω να ειναι οσο καλο νομιζω ;)

#9090 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 03 February 2008 - 20:46

Ναι και?
Your point is...

μου φαινεται οτι δεν καταλαβαινεις απο hints...

αλλα συνεχιζε εσυ το χαβα σου.. αλλωστε κλασικη αντιδραση των ομοιδεατων σου ειναι οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα να αρχιζετε τις προσωπικες προσβολες... κακο μονο στον εαυτο σου κανεις... και φυσικα στην εγκυροτητα των αποψεων σου που ουτως η αλλος πασχουν...
Posted Image