Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#90721 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2020 - 15:01

Για ένα φίλο ρωτάω, δεν τον ξέρς, είν' απ' το χωριό!  :canthelp:

rsrGbGx.gif

#90722 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2020 - 15:15

καπνίζεις Hazuki?!

wdasa.png

#90723 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2020 - 15:20

Εγώ όχι, εσύ τελικά μας είπες;

rsrGbGx.gif

#90724 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2020 - 15:41

Γουατ ταμπακ φουμε;

#90725 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2020 - 15:43

Τι ταμπακ φουμε η εισαγγελέας, μόνο ο Ρουπακιάς στη μπουζού πρότεινε και οι υπόλοιποι έξω!

rsrGbGx.gif

#90726 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2020 - 16:09

Αν πάρουν αναστολή για πόσο θα κυκλοφορούν ελεύθεροι?

wdasa.png

#90727 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2020 - 16:36

Μέχρι να βγει η απόφαση του εφετείου.
rsrGbGx.gif

#90728 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2020 - 20:44

πότε βγαίνει;

wdasa.png

#90729 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2020 - 22:07

Τι να βγει εδώ δεν έχουμε τελειώσει πρωτόδικα. Ε να μην θέλει καμιά πενταετία και το εφετείο. 

rsrGbGx.gif

#90730 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2020 - 00:03

Μπορεί το 2020 να έχουμε το πρόβλημα με τον covid... αλλά δεν βαριέσαι, επίσης έχουμε lightsabers τώρα.

Youtube Video

phmava.php

#90731 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2020 - 00:55

Δηλαδή οι ηλεκτροσυγκολλητές είναι irl jedi; Με τη μάσκα που φοράνε φέρνουν λίγο σε darth vedar...hmmm

#90732 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2020 - 09:14

Οι οξυγονοκολλητές ίσως καλύτερα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από phm: 20 Οκτώβριος 2020 - 10:20

phmava.php

#90733 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2020 - 09:38

2020 out of the window. Αντίιοοο!!!!!!! ΒΖΙΟΟΟΟΟΟΜ!!!!!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 20 Οκτώβριος 2020 - 09:40

wdasa.png

#90734 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2020 - 10:40

Εμμ, έχουμε ακόμα δύο μήνες και 11 μέρες. Τι συμβαίνει, Erudinam αγόρι μου?

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#90735 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2020 - 11:15

Εγω μετα απο 12 χρονια εκοψα το τσιγαρο και ειμαι τωρα 10 μηνες καθαρη  :hero:  (μιας που αναφερθηκε δλδ ειπα να παρω θεση :P )

Ωπ, για πες, τι επιπτώσεις είχε η διαδικασία;

Tον φλεβαρη θα κλεισω 2 χρονια χωρις τσιγαρο... μετα απο 17 συνεχη ετη καπνισματος!
εγω το εκοψα απο λαθος σε εξετασεις αιματος που τελικα δεν καταλαβαμε ποτε πως εγινε αλλα μαλλον ειχαν κανει σαλατα τις εξετασεις και πηρα αλλου γιατι εκανα 1 εβδομαδα μετα επαναληπτικες και δεν ειχα πουθενα αυτα τα νουμερα που ειχα πριν(χολιστερινη τρυγλικαιριδια και λοιπα)και οποιον γιατρο και αν ρωτησα ειπαν οτι η πρωτες τιμεςαν τις ειχα δεν θα επεφταν μια εβδομαδα μετα, οποτε ηταν σιγουρα λαθος.

επειδη κλασσικα μια απο της συμβουλες στην αρχη ηταν να ελατωσω το καπνισμα και επειδη επεσε σε μια εποχη που το ειχα σαν σκεψη  εμενα μου ηρθε βολικα..

Οι οποιες κακες επιπτωσεις που ειχα κρατησαν 2 εβδομαδες το πολυ και αυτες σε εμενα(λεω σε εμενα γιατι σε καθε εναν μπορει να διαφερει) ηταν:ζαλαδες για κανα 2 μερες,νευρα αρκετα ειδικα μετα απο στρεσσαρισμενη στιγμη,και κλασσικα πεινα...αυτα..αααα και εβαλα 5-6 κιλα και δεν τα εχω χασει ακομα.

Στα καλα ειναι οτι μενω σε διωροφο χωρις ασανσερ και στα μισα κλαταρα,τωρα ανεβοκατεβαινω 2 φορες για πλακα και δεν λαχανιαζω,εχω τρομερη αυξηση στο θεμα της οσμης και της γευσης,σε βαθμο που φαγητα που ετρωγα συχνα μετα την διακοπη νομιζα οτι η γευση τους ηταν 2 σκαλια πανω!και αντοχες σε πολλα αλλα πραγματα που παλια κουραζαν αρκετα γρηγορα.και μιας και ειμαι ο μεγαλος της παρεας και δεν ντρεπομαι να λεω πραγματα (σαν τους awkward θειους στα οικογενιακα τραπεζια) εγω ειδα και διαφορα στην σεξουαλικη ζωη μου και σε ποιοτητα και σε αντοχες,αυτο bonus για τα αγορακια!
!
να πω εδω οτι σε σχεση με την aeron παλι εγω δεν ειχα και δεν εχω τασεις πχ να ψαξω για τσιγαρα η να καπνισει ο αλλος διπλα μου και να το λιγουρευτω,βεβαια εγω ειμαι περιπτωσαρα μιας και ενω σαν καπνιστης και μαλιστα βαρυς(ενα καπνο στην μιαμιση μερα)με ενοχλουσε παντα ο καπνος στον διπλα μου οταν ερχοταν πανω μου η αν μπαινε σε εναν χωρο με καπνο..

τωρα που μιλαμε θα συμφωνησω με την aeron οτι δεν νομιζω οτι θα ξανακαπνισω ποτε...για μενα ειναι τρομερα τα +  που μου εδωσε και θυμαμαι πολυ καλα πως ημουν πριν το κοψω οποτε ναι,δεν νομιζω να το ξανακανω...!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 20 Οκτώβριος 2020 - 11:19