Για ένα φίλο ρωτάω, δεν τον ξέρς, είν' απ' το χωριό!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2020 - 15:15
καπνίζεις Hazuki?!
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2020 - 15:41
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2020 - 16:09
Αν πάρουν αναστολή για πόσο θα κυκλοφορούν ελεύθεροι?
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2020 - 20:44
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2020 - 00:03
Μπορεί το 2020 να έχουμε το πρόβλημα με τον covid... αλλά δεν βαριέσαι, επίσης έχουμε lightsabers τώρα.
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2020 - 00:55
Δηλαδή οι ηλεκτροσυγκολλητές είναι irl jedi; Με τη μάσκα που φοράνε φέρνουν λίγο σε darth vedar...hmmm
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2020 - 09:14
Οι οξυγονοκολλητές ίσως καλύτερα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από phm: 20 Οκτώβριος 2020 - 10:20
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2020 - 09:38
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 20 Οκτώβριος 2020 - 09:40
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2020 - 10:40
Εμμ, έχουμε ακόμα δύο μήνες και 11 μέρες. Τι συμβαίνει, Erudinam αγόρι μου?
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2020 - 11:15
Εγω μετα απο 12 χρονια εκοψα το τσιγαρο και ειμαι τωρα 10 μηνες καθαρη
(μιας που αναφερθηκε δλδ ειπα να παρω θεση
)
Ωπ, για πες, τι επιπτώσεις είχε η διαδικασία;
Tον φλεβαρη θα κλεισω 2 χρονια χωρις τσιγαρο... μετα απο 17 συνεχη ετη καπνισματος!
εγω το εκοψα απο λαθος σε εξετασεις αιματος που τελικα δεν καταλαβαμε ποτε πως εγινε αλλα μαλλον ειχαν κανει σαλατα τις εξετασεις και πηρα αλλου γιατι εκανα 1 εβδομαδα μετα επαναληπτικες και δεν ειχα πουθενα αυτα τα νουμερα που ειχα πριν(χολιστερινη τρυγλικαιριδια και λοιπα)και οποιον γιατρο και αν ρωτησα ειπαν οτι η πρωτες τιμεςαν τις ειχα δεν θα επεφταν μια εβδομαδα μετα, οποτε ηταν σιγουρα λαθος.
επειδη κλασσικα μια απο της συμβουλες στην αρχη ηταν να ελατωσω το καπνισμα και επειδη επεσε σε μια εποχη που το ειχα σαν σκεψη εμενα μου ηρθε βολικα..
Οι οποιες κακες επιπτωσεις που ειχα κρατησαν 2 εβδομαδες το πολυ και αυτες σε εμενα(λεω σε εμενα γιατι σε καθε εναν μπορει να διαφερει) ηταν:ζαλαδες για κανα 2 μερες,νευρα αρκετα ειδικα μετα απο στρεσσαρισμενη στιγμη,και κλασσικα πεινα...αυτα..αααα και εβαλα 5-6 κιλα και δεν τα εχω χασει ακομα.
Στα καλα ειναι οτι μενω σε διωροφο χωρις ασανσερ και στα μισα κλαταρα,τωρα ανεβοκατεβαινω 2 φορες για πλακα και δεν λαχανιαζω,εχω τρομερη αυξηση στο θεμα της οσμης και της γευσης,σε βαθμο που φαγητα που ετρωγα συχνα μετα την διακοπη νομιζα οτι η γευση τους ηταν 2 σκαλια πανω!και αντοχες σε πολλα αλλα πραγματα που παλια κουραζαν αρκετα γρηγορα.και μιας και ειμαι ο μεγαλος της παρεας και δεν ντρεπομαι να λεω πραγματα (σαν τους awkward θειους στα οικογενιακα τραπεζια) εγω ειδα και διαφορα στην σεξουαλικη ζωη μου και σε ποιοτητα και σε αντοχες,αυτο bonus για τα αγορακια!
!
να πω εδω οτι σε σχεση με την aeron παλι εγω δεν ειχα και δεν εχω τασεις πχ να ψαξω για τσιγαρα η να καπνισει ο αλλος διπλα μου και να το λιγουρευτω,βεβαια εγω ειμαι περιπτωσαρα μιας και ενω σαν καπνιστης και μαλιστα βαρυς(ενα καπνο στην μιαμιση μερα)με ενοχλουσε παντα ο καπνος στον διπλα μου οταν ερχοταν πανω μου η αν μπαινε σε εναν χωρο με καπνο..
τωρα που μιλαμε θα συμφωνησω με την aeron οτι δεν νομιζω οτι θα ξανακαπνισω ποτε...για μενα ειναι τρομερα τα + που μου εδωσε και θυμαμαι πολυ καλα πως ημουν πριν το κοψω οποτε ναι,δεν νομιζω να το ξανακανω...!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 20 Οκτώβριος 2020 - 11:19