Είδα την συζήτηση για το ps5 στο άλλο thread και είπα να shitpostάρω εδώ, μιας και δεν υπάρχει ανάλογο thread.
Me today:
Posted 17 September 2020 - 22:27
Είδα την συζήτηση για το ps5 στο άλλο thread και είπα να shitpostάρω εδώ, μιας και δεν υπάρχει ανάλογο thread.
Me today:
Posted 17 September 2020 - 22:41
Posted 18 September 2020 - 08:38
Posted 18 September 2020 - 09:26
Me today:
Youtube Video
Άλλο έπος από εκεί, μπουκάρανε με τα bots και τσάκισαν τα αποθέματα. Επίσης ps5 preorders μάλλον καπούτ για Ελλάδα. Χτες το βράδυ πλέον μόνο ο Κωτσόβολος δεχόταν. Οι υπόλοιποι μεγάλοι είχαν κλείσει.
Καλά τα Χριστούγεννα δεν θα χει μείνει τίποτα, από Μάρτη πάλι. Όποιος θέλει ps4 μάλλον στην φετινή Black Friday θα γίνει ξεστοκάρισμα.
Εδιτ---
Μας τα καναν τσουρέκια με την καταιγίδα, κυκλοφορώ δυο μέρες σαν ηλίθιος με την ομπρέλα κι αυτός έστριψε για Κρήτη. Τουλάχιστον βοηθάει στο να περνάει η ώρα στη δουλειά.
https://tovatraxi.com/science/fovoi-oti-o-koronoios-tha-enosei-tis-dynameis-tou-me-ton-iano/
Φόβους ότι ο κορωνοϊός μπορεί να ενώσει τις δυνάμεις του με τον Ιανό και να γίνει Κορωνοϊανός εκφράζουν επιστήμονες
Posted 19 September 2020 - 20:18
Σκεφτόμουν να κάνω stream στο twitch. Αν έχετε κάποιο feedback ή συμβουλή thanks in advance.
Η ανάληση θα είναι "λίγο" χαμηλή...256p...λόγου του περιορισμένου upload speed. Λέω να δείξω legends of runeterra ή αν έχετε να προτείνετε κάτι που θα σας άρεσε να δείτε
Posted 19 September 2020 - 20:28
ο.0 πρώτη φορά το βλέπω αυτό το παιχνίδι. Τώρα τι να σου πω, δεν ασχολήθηκα ποτέ με το twitch οπότε δεν έχω κάποια πρόταση. Ξέρω γω βάλε και κανένα άλλο παιχνίδι.
Έτσι από περιέργια γιατί να μην streamαρεις στο youtube; Πέρα από την μεγαλύτερη κοινότητα, έχει κάποιο άλλο φοβερό πλεονέκτημα η συγκεκριμένη πλατφόρμα;
Posted 19 September 2020 - 20:47
Δε νομίζω να έχω κάποιο πλεονεκτήμα οπου κι αν κάνω το stream προς το παρόν. Απλά είπα να ξεκινήσω από κάπου
Posted 19 September 2020 - 23:06
Posted 25 September 2020 - 13:43
Για καποιο λογο τον τελευταιο καιρο εχω λισει σε αυτο εδω , και δε θυμαμε και που το ειδα πρωτη φορα
Posted 25 September 2020 - 17:09
ψηνεστε να κανουμε ενα loby στο Among us?εχω ξεκινησει και παιζω λιγο κανα 2 μερες και εχει τρελη φαση.μπορεισ να κανεις join και απο κινητο και απο pc !σε οποιον αρεσει το παλερμο ειναι τελειο.
Posted 26 September 2020 - 16:01
τι νεα ρε παιδια?
Posted 26 September 2020 - 16:13
ψηνεστε να κανουμε ενα loby στο Among us?εχω ξεκινησει και παιζω λιγο κανα 2 μερες και εχει τρελη φαση.μπορεισ να κανεις join και απο κινητο και απο pc !σε οποιον αρεσει το παλερμο ειναι τελειο.
δεν ακουγεται κακη ιδεα
in other news
Posted 26 September 2020 - 19:57
πήγα μια βολτα στο Παρκο Σχιστού να δω με τα ιδια μου τα μάτια σε τι κατάσταση είναι..
άθλιο πραγματικά, σε πλήρη εγκατάλειψη με τα πάντα ρημαγμένα και καλυμμένα με αγριόχορτα και αγκάθια , χωρίς δέντρα και ξεραίλα παντού. Δεν υπάρχουν βέβαια σκουπίδια ακριβώς γιατί πλέον δεν πατάει ψυχή
Αντί για αγαλλίαση σφίγγεται η καρδιά σου εκεί. Δεν ξαναπατάω. Απορώ που το είχαν κλείσει πριν λιγο καιρό λόγω κινδύνου πυργκαγιάς. Δεν υπάρχει τίποτα να καεί εκεί.
Posted 27 September 2020 - 13:50
παιδια τι φαγατε?