Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#90466 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2020 - 14:03

εισαι ο Ν.Κ?

αρα σε λενε οντως Νικολάι Καραπετσωβ? Εισαι από Ρωσια?

γιατι σε απελυσαν?

wdasa.png

#90467 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2020 - 14:30

Πήρε αναβολή ή τίποτα άλλο (έφεση!) ; Η εκδίκασή έλεγε η ανακοίνωση ήταν στις 15/01/2020. 

rsrGbGx.gif

#90468 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2020 - 15:44

Καλά πλέον όλοι έτσι δίνουν τηλέφωνο. Μαστα, ρώτησα γιατί ξέρω ότι τα τηλέφωνα τους παίζουν μόνο αν έχεις dns τους δικούς τους. Μάλλον θα ισχύει τελικά μόνο για εταιρικούς πελάτες.

Forthnet vdsl εδώ (από καμπίνα ΟΤΕ). Εμείς ακόμη έχουμε κανονική γραμμή σταθερού τηλεφώνου, ευτυχώς, και όχι 5.000 splitters πάνω στο πριζακι.

Θυμάμαι που πήγα σε μία θεία μου με Vodafone (vdsl με τηλέφωνο voip) να της κάνω τη συνδεσμολογία και έπρεπε να βάλω το φίλτρο, μετά ξανά splitter στο πριζακι του τηλεφώνου για να γυρίζει πίσω στη γραμμή η τηλεφωνία, ώστε να χρησιμοποιεί και το άλλο τηλέφωνο της κρεβατοκάμαρας. I mean... Γιατί να έχεις 500 καλώδια να κρέμονται και να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο όταν δεν κόβεται το ρεύμα;

Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί οι πάροχοι παγκοσμίως προτιμούν την VoIP τηλεφωνία πια. Νομίζω ότι δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει.
_______
edit: karapetsov, man μου, μπράβο σου που τους κυνηγήσεις και εύχομαι να δικαιωθείς! Πρέπει να μάθουν οι επιχειρηματίες της εστίασης ότι οι εργαζόμενοί τους δεν είναι σκουπίδια...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 02 Σεπτέμβριος 2020 - 15:51

#90469 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2020 - 15:58

Σε εσένα τώρα που είσαι με τα αναλογικά. Το κέρδος μόνο σε θέμα διαχείρισης από πίσω στο backbone είναι τεράστιο. Συν ότι πλέον μπορούν να παρέχουν περισσότερες υπηρεσίες άλλο που οι δικοί μας ακόμα το ψάχνουν.

Ήδη η Vodafone αν το κινητό σου έχει τελευταίες εκδόσεις android μπορεί να σου παραδίδει κλήσεις που αφορούν το αριθμό του κινητού σου μέσω wifi.

Νταξ μπορεί να μην κάθεται πάντα αλλά το προσφέρουν τσαμπέ. Παλιότερα αν ήθελες να χεις καλύτερο σήμα μέσα στο σπίτι έπρεπε να πας να πάρεις το αντίστοιχο ματζαφλάρι που έκανε την συγκεκριμένη μετατροπή για οποιοδήποτε κινητό.

Απλά είχες μία μικρή gsm κεραία μέσα στο σπίτι σου!

rsrGbGx.gif

#90470 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2020 - 19:11

Πιστεύω ότι οι χωρίς έρεισμα βαθμοί του σχολείου φουσκώνουν τα μυαλά των παιδιών, αλλά και των γονέων. Θυμάμαι όταν έδινα εγώ, που μου έβαλαν στον έλεγχο όλα 20 (και κανά δυο 19 για ποικιλία) στη Γ' λυκείου και η μάνα μου είχε τρελαθεί, αλλά ευτυχώς την προσγείωσα :P ο ξάδερφος, όμως, όταν είδε τα 19-20αρια, του φούσκωσαν τα μυαλά και πήγαινε στο στάδιο για γυμναστική, ώστε να περάσει στις στρατιωτικές σχολές :hahaha:

Αλλά εντάξει, δεν τον κατηγορώ! Συνήθως σε αυτές τις ηλικίες τα μυαλά τόσο των παιδιών, όσο και των μαμάδων, είναι πάνω από τα κεφάλια τους.

Εξαρτάται και σε τι τάξη αναφέρεσαι. Πχ στα φιλολογικά το να πάρει κάποιος 14 θεωρείται κάτω από τη βάση!

#90471 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2020 - 14:35

ημουν καλος μαθητης στο λυκειο. αλλα μετα μου πηραν τα μυαλα τα θεατρα

wdasa.png

#90472 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2020 - 16:27

Erudinam έβλεπες/βλέπεις anime; Για πες πως μας βρήκες, έτσι από περιέργεια.
rsrGbGx.gif

#90473 Gamer

Gamer

Starting...

• Members
  • 37 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2020 - 17:49

Εξαρτάται και σε τι τάξη αναφέρεσαι. Πχ στα φιλολογικά το να πάρει κάποιος 14 θεωρείται κάτω από τη βάση!

Τα είχα κάνει σαλάτα στο Λύκειο, αλλά τουλάχιστον έγραψα 17-18 στα Αγγλικά (και μου φάνηκε χαμηλό για το στάνταρ μου) και 15 στην Έκθεση.

Είχα τεμπελοσκυλιάσει εντελώς. Από τα 19άρια του Γυμνασίου στα κάτω από τη βάση.

@Erudinam : απ'όσο έχω δει, την κατέχεις κι εσύ την αγγλική γλώσσα σε πολύ υψηλό βαθμό.

#90474 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2020 - 18:49

Σε εσένα τώρα που είσαι με τα αναλογικά. Το κέρδος μόνο σε θέμα διαχείρισης από πίσω στο backbone είναι τεράστιο. Συν ότι πλέον μπορούν να παρέχουν περισσότερες υπηρεσίες άλλο που οι δικοί μας ακόμα το ψάχνουν.

Ήδη η Vodafone αν το κινητό σου έχει τελευταίες εκδόσεις android μπορεί να σου παραδίδει κλήσεις που αφορούν το αριθμό του κινητού σου μέσω wifi.

Νταξ μπορεί να μην κάθεται πάντα αλλά το προσφέρουν τσαμπέ. Παλιότερα αν ήθελες να χεις καλύτερο σήμα μέσα στο σπίτι έπρεπε να πας να πάρεις το αντίστοιχο ματζαφλάρι που έκανε την συγκεκριμένη μετατροπή για οποιοδήποτε κινητό.

Απλά είχες μία μικρή gsm κεραία μέσα στο σπίτι σου!

Καλά, μόνο και μόνο από άποψη εξοπλισμού και χώρου στην καμπίνα/στο dslam, συμφέρει στον πάροχο να προσφέρει voip τηλεφωνία. Στον τελικό χρήστη, όμως, είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα. Άσε που πέφτει (ελάχιστα) η ταχύτητα του internet και το ping, λόγω της voip τηλεφωνίας...

Αυτό που περιγράφεις για την χρήση του WiFi ως "σήμα" κινητής είναι το VoWiFi. Οι πάροχχοι κινητής τηλεφωνίας και τα κινητά τηλέφωνα που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία "περνάνε" την κλήση μέσα από το wi-fi του σπιτιού και μπορείς να μιλάς σαν άνθρωπος χωρίς αυτό το μαντζαφλάρι που λες :P

Ίσως το παράδειγμα που ήθελες να θέσεις για την VoIP τηλεφωνία να ήταν ότι μπορείς να "πάρεις μαζί σου" τον σταθερό αριθμό σου, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την σταθερή συσκευή, αρκεί να έχεις internet. Δηλαδή είσαι εκτός σπιτιού (π.χ. είσαι στην Αλάσκα :P ), αλλά μπορείς να μπεις στην εφαρμογή του παρόχου για να πάρεις τηλέφωνο και να φανεί στην οθόνη του καλούμενου ότι τον καλείς από το σταθερό σου (210XXXXXXX). Η τεχνολογία δεν είναι καινούρια. Θυμάμαι το skype και το viber που παρείχαν δυνατότητα να έχεις προσωπικό γεωγραφικό ("σταθερό") αριθμό τουλάχιστον εδώ και μια δεκαετία.

Φαντάζομαι ότι πλέον η σταθερή και η κινητή τηλεφωνία δεν θα έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά και θα χρησιμοποιούνται interchangeably. Ειδικά με την έλευση του 5G λογικά θα δούμε ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων πολύ μεγαλύτερες από αυτές των οπτικών ινών.

Εντάξει, περισσότερο μίλησα για τη σχέση βαθμών σχολείου και βαθμών πανελληνίων, αλλά έχεις ένα δίκιο. Ας πούμε, ένα παιδί θεωρητικής κατεύθυνσης αν γράψει 12.000 θα μπει είτε θεολογία, είτε βιβλιοθηκονομία ( :P ). Αντίθετα, ένα παιδί τεχνολογικής ή θετικής με τα ίδια μόρια έχει μία μεγαλύτερη γκάμα επιλογών, οι οποίες μάλιστα είναι decent (Πληροφορική, μηχανολογία, νοσηλευτική, κλπ). Γι' αυτό είχα πει κάποτε ότι η θεωρητική έχει de facto βάση του 10, παρά το γεγονός ότι καταργήθηκε :P

#90475 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2020 - 18:58

Erudinam έβλεπες/βλέπεις anime; Για πες πως μας βρήκες, έτσι από περιέργεια.

έβλεπα παλιά και έμαθα το φορουμ από το one piece πριν χρόνια. Το 2008. δεν σου κρύβω βέβαια ότι είχα φάει και ban αρκετές φορές. θα μου πεις γιατί μπαίνω? δεν ξερω. αλλά αν πειράζει που γράφω κάπως αόριστα μπορώ να το σταματήσω.

wdasa.png

#90476 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2020 - 19:35

Όχι ρε απλά το χα απορία.
rsrGbGx.gif

#90477 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2020 - 23:28

ειδα αυτο και σας  θυμηθηκα μα τον Κουλι   :nooooo: 

Youtube Video

Imagination is the only limit!

#90478 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2020 - 09:54

Δεν ξέρω πως να το λάβω!; Όπως και να χει welcome back!

rsrGbGx.gif

#90479 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2020 - 12:51

πειτε τιποτα ρε παιδια. τι φάγατε/θα φατε για μεσημερι? εγώ σολωμό! νομιζω παει για ενα απο τα favourite food

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 05 Σεπτέμβριος 2020 - 12:51

wdasa.png

#90480 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2020 - 12:59

Πήγα βόλτα στο πάρκο σχιστου αλλά στο δρόμο με σταμάτησε ένας από πολιτική προστασία και μου ΠΕ πως λόγω πυρκαγιών απαγορευτελαι η είσοδος

Δεν πήγε χαμένος ο περίπατος όμως. Στο δρόμο πέτυχα εωτοτροπιες με 3 χελώνες(2 αρσενικά και 1 θυληκο) και τα βιντεοσκοπησα για ενθυμιο