Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#90451 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 31 August 2020 - 12:04

το θεμα ειναι οτι παντα μιλαμε για το ποιοι καταστρεφουν λιγοτερο την Ελλαδα. Αναρωτιεμαι, πιστευετε οτι υπάρχει κόμμα που να αξίζει την ψήφο μας?

wdasa.png

#90452 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 31 August 2020 - 14:26

Αν κάποιος σας κατέστρεφε το σπίτι θα τον επιλέγατε μετά να σας το φτιάξει; Αν όχι, πως νιώθετε που στην Ελλάδα κυβερνούν ξανά αυτοί που την κατέστρεψαν;

Μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ!

Η ιδέα ότι μερικοί κακοί πολιτικοί κατέστρεψαν την Ελλάδα είναι προβληματική ούτως η άλλως. Η Ελλάδα έχει προβλήματα εδώ και πάρα πολλά χρόνια καταρχήν που δεν είναι εύκολο να λύσεις.

Από εκεί και πέρα, όσο ο κόσμος έχει ανάγκη μια κυβέρνηση που θα βρει μαγικές λύσεις στα προβλήματα μας, τόσο θα ψηφίζει και παρατάξεις που του υπόσχονται πράγματα που δεν είναι εφικτό να γίνουν. Και μετά κλαιγόμαστε και λέμε, μας κορόιδεψαν. Εμ τα θέλουμε και τα παθαίνουμε.Αυτό βέβαια είναι πρόβλημα που υπάρχει σε όλα τα κράτη.

Τέλος, αρκετά προβλήματα γίνονται χειρότερα λόγο της κουλτούρα του, δεν βαριέσαι εγώ θα είμαι ο σωστός? Όλοι κλέβουν, παρανομούν, whatever.

phmava.php

#90453 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 31 August 2020 - 14:52

Μα συγνώμη προς το ξάδερφο αλλά όντως που πας με 10000, αφού δεν έγραψε τίποτα, ας ξαναδώσει του χρόνου.

Πιστεύω ότι οι χωρίς έρεισμα βαθμοί του σχολείου φουσκώνουν τα μυαλά των παιδιών, αλλά και των γονέων. Θυμάμαι όταν έδινα εγώ, που μου έβαλαν στον έλεγχο όλα 20 (και κανά δυο 19 για ποικιλία) στη Γ' λυκείου και η μάνα μου είχε τρελαθεί, αλλά ευτυχώς την προσγείωσα :P ο ξάδερφος, όμως, όταν είδε τα 19-20αρια, του φούσκωσαν τα μυαλά και πήγαινε στο στάδιο για γυμναστική, ώστε να περάσει στις στρατιωτικές σχολές :hahaha:

Αλλά εντάξει, δεν τον κατηγορώ! Συνήθως σε αυτές τις ηλικίες τα μυαλά τόσο των παιδιών, όσο και των μαμάδων, είναι πάνω από τα κεφάλια τους.

#90454 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 31 August 2020 - 16:08

βρηκα στον spitogato ενα ωραιο διαμερισμα μεγαλο, επιπλωμενο, με ιντερνετ και τα εξοδα νομιζω, πληρωμενα απο οτι καταλαβα. η αγγελια δεν υπαρχει πια στον spitogato αλλα ο τυπος μου Esteile email.

400 ευρω το μηνα.

Αυτος που το εχει ειναι Νορβηγος.

Το θεμα ειναι οτι το νοικιαζει μεσω airbnb. τι μπορω να ρωτησω για να καταλαβω αν δεν ειναι καμια απατη?

στις φωτογραφιες είδα μια αντανακλαση στο τζαμι που δειχνει δεντρο ενω στην οδο που γραφουν δεν υπαρχει δεντρο.

Edited by Erudinam, 31 August 2020 - 16:21.

wdasa.png

#90455 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 01 September 2020 - 10:39

I AM BACK B****** :8): και εχω τρομερο θεμα με το ιντερνετ :sadist:  :sadist:  :sadist: 

πριν 2 με 3 εβδομαδας αρχισα να εχω τρομερα συχνα αποσυνδεσεις στο ιντερνετ μου(cosmote 50mbps) αφου αλλαξα ενα ρουτερ που ειχα στο μαγαζι αλλα ηταν entry(δεν σηκωνει την 50αρα) και οχι plus δουλεψε λιγο καλυτερα αλλα και παλι ειχα αποσυνδεσεις,καλεσα το τεχνικο τμημα και μετα απο μερες εστειλαν εναν τεχνικο οπου φυσικα και δεν βρηκε τιποτα και οτι μαλλον θα φταιει κατι στην γραμη μου.με συμβουλεψε δε να αλλαξω ρουτερ γιατι λεει αυτο που ειχα δεν ηταν για την 50αρα(ειχα ξαναβαλει του σπιτιου εντωμεταξυ.)
αλλαξα την επομενη και μου εδωσαν το speedport plus της sercomm.
Απο την πεμπτη που το εβαλα μια απο τα ιδια και χειροτερα ακομα.εδειψνε οτι ολες η συσκευες ειναι συνδεδεμενες το μοντεμ ειχε ολα τα λαμπακια κομπλε και δεν ειχαμε ιντερνετ.αφου αγανακτησα με το τεχνικο τμημα απο το τηλεφωνο και μου εδωσαν ενα 10ημερο  αναμονη για να ξαναερθει ο τεχνικος αρχισα να σκαλιζω λιγο μονος μου.
Ειδα στο system messeges του μοντεμ τα παρακατω καθε φορα που ειχα αποσυνδεσεις.

error dns ipv6 disconncted
registering with voip (αριθμος τηλεφωνου μου)failed:dns error(v001)
timeout during ppp initialization(ipv6cp) R023
timeout during ppp initialization)ipcp)R023
prowding DHC information to requesting station failed.

χωρις να ξερω πολυ και τι κανω προφανοως και μη εχωντας και πολες επιλογες ειπα να αλλαξω τους DNS SERVERS.
στην αρχη εβαλα τους cloudflare dns και dns ipv6 δουλεψε δεν ειχα αποσυνδεσεις (μονο μια νομιζω) αλλα ειχα το θεμα με το οτι εδειχναν τα παντα συνδεδεμενα τα λαμπακια να δουλευουν κανονικα αλλα δεν ανοιγε καμια σελιδα .με ενα speed test εδειχνε κατω απο 1 mgbps η και καθολου.Εκανα ενα ρεσταρτ ξαναδουλευε αλλα μετα απο λιγο ξαναμανα..
αλλαξα μετα και εβαλα τους DNS της google.μου εκανε ενα restart μετα απο κανα λεπτο και απο τοτε δουλευει (τουλαχιστων 2 μερες.)

και ερωτω.ηταν αυτο το προβλημα?και αν ηταν oi dns που περνει αυτοματα το Modem απο την γραμμη γιατι το τεχνικο τμημα του οτε δεν το ειδε η δεν το σκεφτηκε σαν λυση?
και αν δεν ειναι αυτο τι μπορει να ηταν?

υγ ακομα περιμενω να ερθει ο τεχνικος του οτε

Edited by vectrapearl, 01 September 2020 - 12:33.

#90456 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 01 September 2020 - 13:24

Να τος ο παικτης! να τος!!!!!!!!!!!!!!!!

wdasa.png

#90457 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 01 September 2020 - 13:37

Όχι το dns δεν ήταν το πρόβλημα. Αν είσαι σίγουρος για την καλωδίωση μέσα στο σπίτι κατά πάσα πιθανότητα κάτι σου κάνανε από τα κεντρικά π.χ. reset to factory defaults.

rsrGbGx.gif

#90458 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 01 September 2020 - 16:08

νυστάζω. : (

wdasa.png

#90459 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 01 September 2020 - 19:03

Όχι το dns δεν ήταν το πρόβλημα. Αν είσαι σίγουρος για την καλωδίωση μέσα στο σπίτι κατά πάσα πιθανότητα κάτι σου κάνανε από τα κεντρικά π.χ. reset to factory defaults.

Αυτην την στιγμη που μιλαμε ειμαι με τους dns της google.εντωμεταξυ τα σφαλματα που γραφω τα εβλεπα καθε 2-3 λεπτα στο log επι μερες οχι απαραιτητα ολα μαζι καθε φορα λιγα απο αυτα η και ενα.
Οταν λεω αλλαξα εννοω οτι απο dynamic τα εβαλα fixed προφανως για να το περασω αλλα το ιδιο εκανα και σττο IPV6 που ειχε απο κατω και περασα και εκει dns google servers 
Τωρα να ειμουν τοσο κωλοφαρδος που με το που τους αλλαξα εκαναν και αυτοι απο τον οτε τις ρυθμησεις την ιδια στιγμη τι να πω?

ποιο συγκεκριμενα εβαλα αυτα
Οι DNS servers από την Google:
IPV4: 8.8.8.8 και 8.8.4.4
IPV6: 2001:4860:4860::8888 και 2001:4860:4860::8844    

Edited by vectrapearl, 01 September 2020 - 19:06.

#90460 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 01 September 2020 - 21:52

Ερμμ ναι, να αναιρέσω την προηγούμενή μου δήλωση, φαίνεται για dns σφάλμα.

Έτσι από περιέργεια, έχεις τηλέφωνο κανονικά;

rsrGbGx.gif

#90461 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 01 September 2020 - 23:24

Ερμμ ναι, να αναιρέσω την προηγούμενή μου δήλωση, φαίνεται για dns σφάλμα.
Έτσι από περιέργεια, έχεις τηλέφωνο κανονικά;

Τωρα ναι.με τα σφαλματα οχι γιατι οτε εχει κανει την παπαρια να βαζεις το τηλεφωνο μεσω μοντεμ για να γλυτωνεις μεν σπλιτερακια και φιλτρακια αλλα αμα δεν εχεις ιντερνετ δεν εχεις και τηλεφωνο.εντωμεταξυ με τα καντιλια που ακουσαν απο εμενα Αρχισε να παιρνει το τηλεφωνο η γυναικα μου μιας και ειναι στο ονομα της και για καποιο λογο που δεν τον καταλαβε της εκαναν φραγη στο τηλεφωνο μεχρι να φτιαχτει η βλαβη και ετσι το telephony στο μοντεμ ηταν παντα σβηστο.μετα εκανα ενα hard reset στο μοντεμ και μαλλον τους το ακυρωσα και ξαναειχα τηλεφωνο(οποτε ειχα ιντερνετ)τωρα ολα δουλευουν μια χαρα το μονο παραξενω ειναι οτι δεν μπορω να κανω speedtestπχ στο ookla Δεν ξεκιναει ποτε και δεν βρισκει σερβερ.σε κατι αλλα ελληνικα site μετραει αλλα ενω εχω 50αρα μου βγαζει κατι μετρησεις 60-62 mgbps

#90462 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 02 September 2020 - 09:39

Καλά πλέον όλοι έτσι δίνουν τηλέφωνο. Μαστα, ρώτησα γιατί ξέρω ότι τα τηλέφωνα τους παίζουν μόνο αν έχεις dns τους δικούς τους. Μάλλον θα ισχύει τελικά μόνο για εταιρικούς πελάτες.

rsrGbGx.gif

#90463 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 02 September 2020 - 12:24

Εγινε το δικαστηριο για εργατικη μου διαφορα με την γκουντις σημερα , ευχηθητε μου καλη τυχη

#90464 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 02 September 2020 - 12:52

Τι διαφορά είχες;

rsrGbGx.gif

#90465 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 02 September 2020 - 13:41

γενικοτερα καταχραστικη απολυση και δεδουλευμενα

ημουν αυτος εδω ο τυπας που λενε για μενα εδω

https://svedi.espivblogs.net/2019/09/24/paremvaseis-sta-goody-s-kallitheas-kai-n-smyrnis/