Καλά πλέον όλοι έτσι δίνουν τηλέφωνο. Μαστα, ρώτησα γιατί ξέρω ότι τα τηλέφωνα τους παίζουν μόνο αν έχεις dns τους δικούς τους. Μάλλον θα ισχύει τελικά μόνο για εταιρικούς πελάτες.
Forthnet vdsl εδώ (από καμπίνα ΟΤΕ). Εμείς ακόμη έχουμε κανονική γραμμή σταθερού τηλεφώνου, ευτυχώς, και όχι 5.000 splitters πάνω στο πριζακι.
Θυμάμαι που πήγα σε μία θεία μου με Vodafone (vdsl με τηλέφωνο voip) να της κάνω τη συνδεσμολογία και έπρεπε να βάλω το φίλτρο, μετά ξανά splitter στο πριζακι του τηλεφώνου για να γυρίζει πίσω στη γραμμή η τηλεφωνία, ώστε να χρησιμοποιεί και το άλλο τηλέφωνο της κρεβατοκάμαρας. I mean... Γιατί να έχεις 500 καλώδια να κρέμονται και να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο όταν δεν κόβεται το ρεύμα;
Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί οι πάροχοι παγκοσμίως προτιμούν την VoIP τηλεφωνία πια. Νομίζω ότι δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει.
_______
edit: karapetsov, man μου, μπράβο σου που τους κυνηγήσεις και εύχομαι να δικαιωθείς! Πρέπει να μάθουν οι επιχειρηματίες της εστίασης ότι οι εργαζόμενοί τους δεν είναι σκουπίδια...
Edited by Akihito, 02 September 2020 - 15:51.