Πέρασα στην επόμενη φάση για MEXT scholarship αλλά αυτό μου δημιούργησε ακόμα περισσότερο άγχος
Congrats!
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2020 - 22:48
Πέρασα στην επόμενη φάση για MEXT scholarship αλλά αυτό μου δημιούργησε ακόμα περισσότερο άγχος
Congrats!
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2020 - 00:34
Καλη συνέντευξη μπρο !
Thanks!!! Έχω ένα μήνα μπροστά μου να προετοιμαστώ ψυχολογικά
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2020 - 07:17
Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2020 - 09:28
τι επαγγελεσαι ειπαμε;
Πολιτικός Μηχανικός έχω τελειώσει και τελειώνω ένα μεταπτυχιακό Δανία τώρα
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2020 - 11:08
Η επιβολή γενικευμένης χρήσης μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, θα ήταν όχι γιατί μεταδίδεται πολύ ο ιός στους εξωτερικούς χώρους, αλλά για να αυξήσουμε την προσήλωση στη χρήση της μάσκας και στους εσωτερικούς χώρους
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2020 - 11:36
δηλαδη μας λενε θα εχετε μασκα και σε εξωτερικους μονο και μονο για να την φορατε και μεσα? Ο. ο
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2020 - 12:04
ο Μαγιορκινης το ειπε. στο πρωτο θεμα το γραφει
αλλα εγω αυτο καταλαβα. οτι για να ενθαρρυνουν τα μετρα στους εσωτερικους χωρους (λες και τα προστιμα δεν ειναι αρκετο) σας βαζουμε και στους εξωτερικους χωρους. λεει κατι αλλο?
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2020 - 13:30
Μα δεν υπάρχει κάνεις να επιβάλει τα πρόστιμα...τα πράγματα ήταν πάντα κάπως ελάστικα στη χώρα μας. Αν γίνουν πιο αυστήρα πιθανών να το κάνουν λάθος και θα καταλήξουμε σαν την Αμερίκη, τη Λευκορώσια και κάθε χώρα που διαμαρτύρεται.
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2020 - 15:55
Κόπηκα για την MEXT υποτροφία, φτου ξανά απ' την αρχή.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 24 Αύγουστος 2020 - 16:59
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2020 - 20:30
Με εχουνε πιασει τα υπαρξιακα μου και θελω να παω σε ψυχολογο να τον ρωτησω να μου πει την αποψη του.
Αλλα δεν εχω χρηματα για ψυχολογο και το ψυγειο ειναι αδειο.
Με εχει επιρεασει τοσο πολυ που δεν εχω και ορεξη να φαω.
Τι ειμαστε; Που οδηγουμαστε; Θα φερει ο μητσοτακης την αλλαγη; Θα γεμισει το ψυγειο; Θα υπαρχει τζαμπα γουαι; φαί! Ειμαστε αληθεια ενα τιποτα; Θα μας καταπιει ολους μια μαυρη τρυπα; Ειναι αληθεια αυτο που ζουμε; Μηπως ειστε ολοι ενα ολογραμμα και ονειρευομαι μονιμα; Μηπως χρειαζομαι ψυχιατρο;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 24 Αύγουστος 2020 - 20:37
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2020 - 12:48
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2020 - 22:56