Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#90421 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2020 - 22:48

Πέρασα στην επόμενη φάση για MEXT scholarship αλλά αυτό μου δημιούργησε ακόμα περισσότερο άγχος  :canthelp:

Congrats!

stasou%2520mygdala.jpg

#90422 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2020 - 00:34

Καλη συνέντευξη μπρο !

Thanks!!! Έχω ένα μήνα μπροστά μου να προετοιμαστώ ψυχολογικά  :gn2:

#90423 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2020 - 07:17

τι επαγγελεσαι ειπαμε;

wdasa.png

#90424 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2020 - 09:28

τι επαγγελεσαι ειπαμε;

Πολιτικός Μηχανικός έχω τελειώσει και τελειώνω ένα μεταπτυχιακό Δανία τώρα  :sleepy:

#90425 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2020 - 11:08

Η επιβολή γενικευμένης χρήσης μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, θα ήταν όχι γιατί μεταδίδεται πολύ ο ιός στους εξωτερικούς χώρους, αλλά για να αυξήσουμε την προσήλωση στη χρήση της μάσκας και στους εσωτερικούς χώρους

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?

wdasa.png

#90426 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2020 - 11:27

tin-foil-cats9.jpg

Take me to your leader! I come in peace!

Είπαμε, αφού δεν έκαναν στην ουσία τίποτα (καθόλου προσλήψεις, περισσότερες ΜΕΘ) προσπαθούν απλά να περιορίσουν την μετάδοση για να μην φάνε το κράξιμο του αιώνα, αν αρχίσουν να πεθαίνουν σωρηδόν γριές και γέροι.

rsrGbGx.gif

#90427 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2020 - 11:36

δηλαδη μας λενε θα εχετε μασκα και σε εξωτερικους μονο και μονο για να την φορατε και μεσα? Ο. ο

wdasa.png

#90428 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2020 - 11:55

Αυτό κατάλαβες; Δεν θα επιμείνω. Επίσης ρε καμάρι, που το διάβασες, δεν βρίσκω κανένα δημοσίευμα εκτός κι αν μετακόμισες Πάρο/Μύκονο μαζί με τους υπόλοιπους μολυσμένους!

Ή μήπως έφυγες από Κοζάνη, διακοπές Χαλκιδική και σε τσίμπησαν τα μέτρα!

rsrGbGx.gif

#90429 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2020 - 12:04

ο Μαγιορκινης το ειπε. στο πρωτο θεμα το γραφει

αλλα εγω αυτο καταλαβα. οτι για να ενθαρρυνουν τα μετρα στους εσωτερικους χωρους (λες και τα προστιμα δεν ειναι αρκετο) σας βαζουμε και στους εξωτερικους χωρους. λεει κατι αλλο?

wdasa.png

#90430 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2020 - 13:30

Μα δεν υπάρχει κάνεις να επιβάλει τα πρόστιμα...τα πράγματα ήταν πάντα κάπως ελάστικα στη χώρα μας. Αν γίνουν πιο αυστήρα πιθανών να το κάνουν λάθος και θα καταλήξουμε σαν την Αμερίκη, τη Λευκορώσια και κάθε χώρα που διαμαρτύρεται.

#90431 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2020 - 15:55

Πέρασα στην επόμενη φάση για MEXT scholarship αλλά αυτό μου δημιούργησε ακόμα περισσότερο άγχος  :canthelp:

Κόπηκα για την MEXT υποτροφία, φτου ξανά απ' την αρχή.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 24 Αύγουστος 2020 - 16:59

#90432 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2020 - 20:30

Με εχουνε πιασει τα υπαρξιακα μου και θελω να παω σε ψυχολογο να τον ρωτησω να μου πει την αποψη του.
Αλλα δεν εχω χρηματα για ψυχολογο και το ψυγειο ειναι αδειο.
Με εχει επιρεασει τοσο πολυ που δεν εχω και ορεξη να φαω.
Τι ειμαστε; Που οδηγουμαστε; Θα φερει ο μητσοτακης την αλλαγη; Θα γεμισει το ψυγειο; Θα υπαρχει τζαμπα γουαι; φαί! Ειμαστε αληθεια ενα τιποτα; Θα μας καταπιει ολους μια μαυρη τρυπα; Ειναι αληθεια αυτο που ζουμε; Μηπως ειστε ολοι ενα ολογραμμα και ονειρευομαι μονιμα; Μηπως χρειαζομαι ψυχιατρο;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από LethalMike: 24 Αύγουστος 2020 - 20:37

ezgif.com-resize.gif

#90433 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2020 - 12:48

Πήγα σε ψυχίατρο για μια βεβαίωση, του είπα πως στη διεύθυνση θέλουν να γράφει αυτό και αυτό, μου είπε αν δεν τους κάνει αυτό, να παν να γαμηθουνε.

Τελικά η μόνη παρηγοριά να αισθανθείς καλύτερα με ψυχολόγους είναι πως είναι πιο τρελοί από σένα...

Α, έκανε κουίζ η μάνα μου και ρώτα, πως λένε τον υπολογιστή στην οδύσσεια του διαστήματος; της λέω Σιρκα και απόρησα που το θυμήθηκαν. Τελικά η ερώτηση ήταν για την ταινία του Κιούμπρικ και τον Χαλ. Αυτό σημαίνει καμμενος

#90434 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2020 - 22:56

Εν τω μεταξύ βγήκαν οι βάσεις σήμερα. Κάθε χρόνο το ίδιο βιολί: το μαθηματικό της Σάμου, η άνοδος των στρατιωτικών σχολών, η κάθοδος των πολυτεχνικών σχολών και η δυσκολία των θεμάτων που διαμόρφωσαν τις βάσεις.

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι όλα είναι μάταια. Όσοι είστε του 1ου πεδίου, των θεωρητικών επιστημών, δεν θα βρείτε ποτέ δουλειά στο αντικείμενό σας. Όσοι πάτε οικονομικά με το όνειρο να γίνετε μεγαλοστελεχη σε εταιρείες, απλά θα δουλεύετε πωλητές ή τηλεφωνητές για το μαγαζάκι "ο Μήτσος". Όσοι πάτε στα Πολυτεχνεία, να ετοιμάζεστε ψυχολογικά να φύγετε έξω :P

Το χαζό μου το ξαδερφάκι δεν με άκουσε για να βάλει πληροφορική στο μηχανογραφικό του (γιατί ήταν ΤΕΙ παλιά) και τώρα πέρασε σε μία παρακμιακή σχολή που δεν θυμάμαι καν το όνομά ωτης με βάση 7.000. Πού πας μωρέ με 10.000 μόρια να το παίξεις μάγκας;; :kakaka:

Τέλος, στο 1ο πεδίο πού ακριβώς πηγαίνουν όσοι γράφουν 14.000-17.000 μόρια; Είδα μόνο:
17.000+: Στρατιωτικές σχολές, Νομικές, Ψυχολογιες
10.000-14.500: Σχολές φιλοσοφικής
Κάτω από 10.000: ΧΑΟΣ

#90435 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2020 - 11:14

Μα συγνώμη προς το ξάδερφο αλλά όντως που πας με 10000, αφού δεν έγραψε τίποτα, ας ξαναδώσει του χρόνου.

rsrGbGx.gif