http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=Captain%20Squallo
Και να σας παραθέσω και τη βιογραφία μου που δυστυχώς δεν χωρούσε στο πεδίο που έχετε ρυθμίσει
:
Γεννήθηκα στο Γκρέισβιλ της Αλαμπάμα, μια ήσυχη πόλη του Αμερικάνικου Νότου. Όμορφα που κυλούσε η ζωή στο Γκρέισβιλ. Τις Κυριακές με τον πατέρα μου πηγαίναμε στην εκκλησία. Και μετά περνούσαμε από το μαγαζάκι του κυρίου Τζώνσον για καραμέλες και ζαχαρωτά. Τα κυκλάμινα μοσχοβολούσαν στη μικρή μας γειτονιά και από το απέναντι μπαλκόνι, κάθε βράδυ, με νανούριζε ο ήχος από το μπάντζο του Τζέι Τζέι Λέστερ, ανακατεμένος με το θρόισμα των φύλλων, καθώς ο ζεστός καλοκαιρινός αέρας περνούσε μέσα από τις καστανιές και έφτανε μέχρι το παράθυρό μου. Ο πατέρας μου, όμως, ήταν μέθυσος, γυναικάς και χαρτοπαίκτης και ένα βράδυ η μητέρα μου μας πήρε, εμένα και τον αδερφό μου, τον Λουκ και ήρθαμε στην Ελλάδα. Έκτοτε ζω εδώ.
that owned

ειδικα ο τροπος που το διηγηθηκε η Νταλια ηταν ftw!

Ποιος μαλάκας δέχτηκε να κάνει τον Ryuk και πώς είναι έτσι ο L
o Ryuk ειναι CG,οπως
σε RAW ή με english subs??
όχι τίποτα άλλο αλλά μέχρι στιγμής μονο σε raw την έχω βρει...
k αν υπάρχει με english subs την θέλωωωω
Για την Death Note Movie μιλάω πάντα
αυτο ειναι το Τν-raw του Saiyaman...δεν ειναι υπερβολικα δυσκολο να καταλαβεις τι γινεται,αν εχεις διαβασει το μανγκα ή βλεπεις το ανιμε,εστω κι αν δε ξερεις jap...απο λιγο που ειδα,παει μεχρι ο σημειο με τη Naomi,που βεβαια του εχουν αλλαξει τα φωτα

ενω ακολουθει πολυ καλα το μανγκα μεχρι ενα σημειο,καπου προς το τελος τον χανει το δρομο :shit:
παντως δεν ειναι και καμια τρομερη ταινια...μονο στους πολυ hardcore φαv θα αρεσει,imo...(japanese ppl acting=sucky)