Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 02 February 2008 - 00:47
για μία κοπέλα που χάθηκε όταν γνώρισε κάποιον απο το ιντερνετ.
.... μπορείτε να φανταστείτε τι ακούω τώρα απο εκείνην;;
πολλαπλασιάστε το επι 15000000 και πάλι μόνο μια μικρή ιδέα θα έχετε.
φορ φακ σεηκ 27 είμαι
Posted 02 February 2008 - 00:49
ναι αλλα εισαι Ποντια.η μάνα μου βλέπει Νικολούλη
για μία κοπέλα που χάθηκε όταν γνώρισε κάποιον απο το ιντερνετ.
.... μπορείτε να φανταστείτε τι ακούω τώρα απο εκείνην;;
πολλαπλασιάστε το επι 15000000 και πάλι μόνο μια μικρή ιδέα θα έχετε.
φορ φακ σεηκ 27 είμαι
ξερεις δεν εχετε και την καλυτερη φημη.
Posted 02 February 2008 - 01:07
Και εμενα με πηρε τηλ πριν για τον ιδιο λογο...Να δω λεει την εκπομπη γιατι με ενδιαφερει...Τσαντιστηκα και αρνηθηκα!
Ε καλα η κοπελα αργοτερ μου ειπε ηταν λιγο...Εφευγε και αφηνε τα παραθυρα ανοιχτα για "να μπει καθαρος αερας"!Ελε0ς.
Μονο στο σπιτι μου το κανω αυτο που ειναι σε χωριο,στην ακρη ακρη και αυτο μονο οταν θα λειψω για κανα 2 ωρες...
Αν λοιπον τρως καραμελιτσες απο ξενους φυσιολογικο ειναι καποια μερα να σε απαγαγουν και δνε ειναι αναγκη καποια γνωριμια απο το νετ.Ε συμβαινουν 10000 απαγωγες και ειναι 10 ιντερνετικες.Μαλλον μπορει να συμπερανει κανεις οτι το νετ ειναι πιο σιγουρο.
Ή μηπως πρεπει να φοβουμαι γαρ?Κανεις δεν ξερει αν ο PoM ειναι σατανιστης και αρχισει να μας απαγαγει μια μερα ολους για να μας θυσιασει...
EDIT:Ξεχασα να αναφερω οτι η κοπελα ηταν απο την Πατρα!
Posted 02 February 2008 - 01:17

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 02 February 2008 - 01:27
ναι αλλα εισαι Ποντια.
ξερεις δεν εχετε και την καλυτερη φημη.
Η μάνα μου είναι υπερπόντια είπαμε,
αλλά η μάνα της πίτσας τι δικαιολογία έχει;
Πίτσα πες τη μάνα σου ότι ένα άτομο που είναι αρκετά έξυπνο να μπει στην ιατρική μόνο αν διαβάζει πάρα πολύ θα καταλήξει σαν την κοπέλα.
Posted 02 February 2008 - 01:46
Για να αναφερω ομως τωρα κατι αλλο που μολις τωρα ανακαλυψα!!!
Και οσον αφορα το κατα ποσο το lucky star ειναι slice of life δεν ξερω εγω αν εχω δικαιωμα να το σχολιασω τωρα(γιατι ναι ειναι φοιτηταμπουρας που δεν κανει τπτ το δημιουργικο αυτη τη στιγμη )
Αλλα βεβαια δεν ειναι ετσι ενας ανθρωπος για πολυ καιρο!Θα ερθει η ωρα που προσωπικα θα πρεπει να διαβαζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ(σε λιγες μερες) και θα ερθει και η περιοδος που θα κανω εφημεριες χωρις να κοιμαμαι.
Και πιστευω οτι υπαρχουν ηδη ατομα εδω μεσα που ηδη δουλευουν και γενικοτερα δεν περνουν αργοσχολα την ημερα τους στον υπολογιστη και στην καφετερεια ολη την ωρα.Αρα νταξ μπορει οι μισοι να ειμαστε ετσι,αλλα αυτη η κατασταση εχει ημερομηνια ληξης και μαλιστα πολυ συντομη.Αρα ειναι τοσο προσωρινη που δεν μπορω να το ονομασω καθημερινη ζωη μου.(αν το κανει καποιος και συνηθεια ειναι ανθυγιεινο πια!)
Για το συγκεκριμενο post μου ελαβα αρνητικο rep.Οτι και καλα θιγω τα ατομα που ειναι 30+ και δουλευουν 12ωρα!
ΜΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΛΕΩ?Θα τρελαθω!Δεν λεω οτι απλως οι ναθρωποι που δουλευουν εχουν περιορισμενο ελευθερο χρονο και δεν μπορουν να χαζολογανε με φιλους και με anime απο το πρωι μεχρι το βραδυ?Δεν λεω οτι εχουν υποχρεωσεις?Δεν ξερω αν εγινα misunderstood,ισως δεν το εξεφρασα καλα...
Αλλα οχι και να παρω αρνητικο rep ενω εννοουσα ακριβως το αντιθετο.
Ή μηπως αυτοι που δουλευουν 12 ωρες τις περνανε στη δουλεια και τις αλλες 12 τις περνανε διασκεδαζοντας?Φυσικα και οχι,people sleep,get stuck in the traffic,have other obligations etc etc.So δεν ζουν τοσο ξεγνοιαστα.
Μαλλον δεν εκφραστhκα καλα...-_-
Posted 02 February 2008 - 01:50
Posted 02 February 2008 - 01:54
Τα avatars των 5 συνταγματαρχών γιατί τα έχεις παρατεταγμένα;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Ο λογος για το DtB

Δεν παρατάμε τα contests να βάλουμε αυτό το banner στο forum;
Spoiler:
u have my vote as well...
αν και αν το βάλουμε θα χάσουν όλα τα άλλα και δεν λέει.
Posted 02 February 2008 - 01:56
edit:δεν σκαω για το rep,σκαω για το γεγονος οτι καποιος μπορει να παρεξηγηθηκε και να νομιζει οτι τον προσεβαλα και ετσι να σχηματισει τη χειροτερη εικονα για εμενα (καλα αφου με πειραζει αυτο στο νετ,στην πραγματικη ζωη μετα απο παρεξηγηση πρεπει να πεσω να πεθανω)
(omg εχω το κομπλεξ του good girl που τοσες πολλες φορες εμφανιζεται στα anime και τα manga,μολις τωρα το καταλαβα)
Posted 02 February 2008 - 02:00
i see my topicz O_OΔεν παρατάμε τα contests να βάλουμε αυτό το banner στο forum;
Spoiler:
Posted 02 February 2008 - 02:02
Τα avatars των 5 συνταγματαρχών γιατί τα έχεις παρατεταγμένα;
Για να δείξουμε ότι δεν είμαστε μια κοινότητα άρτζι μπούρτζι και λουλάς! Υπάρχει ιεραρχία, υπάρχουν κανόνες που όλοι (!) σέβονται, υπάρχει οργάνωση.
Επίσης, για να καταλάβει από την πρώτη στιγμή το νέο μέλος ποιες κατουρημένες ποδιές πρέπει να φιλήσει αν θέλει να τα πηγαίνει καλά με όλους σ' αυτήν την κοινότητα.
Posted 02 February 2008 - 02:05
Δεν παρατάμε τα contests να βάλουμε αυτό το banner στο forum;
Για το άνωθεν Banner δεν θα δεχθούμε παράταση επειδή θα μπει στο site χωρίς κλήρωση, θα κερδίσει τα δώρα και για τους τρεις συμμετέχοντες, θα είναι μόνιμο, και ας είναι και εκτός ορίων