Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#8956 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 February 2008 - 00:47

η μάνα μου βλέπει Νικολούλη
για μία κοπέλα που χάθηκε όταν γνώρισε κάποιον απο το ιντερνετ.
.... μπορείτε να φανταστείτε τι ακούω τώρα απο εκείνην;;
πολλαπλασιάστε το επι 15000000 και πάλι μόνο μια μικρή ιδέα θα έχετε.
φορ φακ σεηκ 27 είμαι

#8957 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 02 February 2008 - 00:49

η μάνα μου βλέπει Νικολούλη
για μία κοπέλα που χάθηκε όταν γνώρισε κάποιον απο το ιντερνετ.
.... μπορείτε να φανταστείτε τι ακούω τώρα απο εκείνην;;
πολλαπλασιάστε το επι 15000000 και πάλι μόνο μια μικρή ιδέα θα έχετε.
φορ φακ σεηκ 27 είμαι

ναι αλλα εισαι Ποντια.
ξερεις δεν εχετε και την καλυτερη φημη.

Posted Image

#8958 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 02 February 2008 - 01:07

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Και εμενα με πηρε τηλ πριν για τον ιδιο λογο...Να δω λεει την εκπομπη γιατι με ενδιαφερει...Τσαντιστηκα και αρνηθηκα!
Ε καλα η κοπελα αργοτερ μου ειπε ηταν λιγο...Εφευγε και αφηνε τα παραθυρα ανοιχτα για "να μπει καθαρος αερας"!Ελε0ς.
Μονο στο σπιτι μου το κανω αυτο που ειναι σε χωριο,στην ακρη ακρη και αυτο μονο οταν θα λειψω για κανα 2 ωρες...

Αν λοιπον τρως καραμελιτσες απο ξενους φυσιολογικο ειναι καποια μερα να σε απαγαγουν και δνε ειναι αναγκη καποια γνωριμια απο το νετ.Ε συμβαινουν 10000 απαγωγες και ειναι 10 ιντερνετικες.Μαλλον μπορει να συμπερανει κανεις οτι το νετ ειναι πιο σιγουρο. :P

Ή μηπως πρεπει να φοβουμαι γαρ?Κανεις δεν ξερει αν ο PoM ειναι σατανιστης και αρχισει να μας απαγαγει μια μερα ολους για να μας θυσιασει... :hahaha:

EDIT:Ξεχασα να αναφερω οτι η κοπελα ηταν απο την Πατρα!:oo:

#8959 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 02 February 2008 - 01:17

Ασχετο, αλλα τι παθατε ολοι και τους βγαλατε εξω και τους μετραγατε σημερα?...τους σκληρους δισκους εννοω...εγω εχω εναν εξωτερικο 500αρη, εναν εξωτερικο 250αρη, εναν εσωτερικο 250αρη, και 2 εσωτερικους 80αρηδες....εκ των οποιων δε θυμαμαι ποσα ειναι γεματα και ποσα οχι..ολοι ειναι western digital, γιατι απο τους πρωτους που ειχα, τους 80αρηδες, ειμαι πληρως ικανοποιημενη....οσο για τις απαγωγες, αν ειναι να σου τυχει, θα σου τυχει..αν δεν γνωρισεις τον απαγωγεα μεσω ιντερνετ, θα τον γνωρισεις σε μπαρ...ποτε δεν μπορεις να ξερεις ποιος ειναι καποιος που γνωριζεις, τουλαχιστον στην αρχη. Το πως μπορει καποιος να προστατευτει?δεν ξερω..μαλλον δεν μπορει..
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#8960 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 February 2008 - 01:27

ναι αλλα εισαι Ποντια.
ξερεις δεν εχετε και την καλυτερη φημη.

Η μάνα μου είναι υπερπόντια είπαμε,
αλλά η μάνα της πίτσας τι δικαιολογία έχει;

Πίτσα πες τη μάνα σου ότι ένα άτομο που είναι αρκετά έξυπνο να μπει στην ιατρική μόνο αν διαβάζει πάρα πολύ θα καταλήξει σαν την κοπέλα.

#8961 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 02 February 2008 - 01:46

Καλα η μανα μου εκτος απο υπερπροστατευτικη ειναι και εχθρος της τεχνολογιας,κατα βαθος πιστευει οτι ολοι στο νετ ειναι 50χρονοι που μας κοροιδευουν,ενω ο πατερας μου πιστευει οτι οι μισοι ειναι τυποι απο εταιριες που απλα προωθουν anime games κλπ

Για να αναφερω ομως τωρα κατι αλλο που μολις τωρα ανακαλυψα!!!:oo:Καθως αποφασισα να αλλαξω λιγο το προφιλ υστερα απο τοσα χρονια...Ειδε και τα τελευταια rep μου και εμεινα!

Και οσον αφορα το κατα ποσο το lucky star ειναι slice of life δεν ξερω εγω αν εχω δικαιωμα να το σχολιασω τωρα(γιατι ναι ειναι φοιτηταμπουρας που δεν κανει τπτ το δημιουργικο αυτη τη στιγμη )
Αλλα βεβαια δεν ειναι ετσι ενας ανθρωπος για πολυ καιρο!Θα ερθει η ωρα που προσωπικα θα πρεπει να διαβαζω απο το πρωι μεχρι το βραδυ(σε λιγες μερες) και θα ερθει και η περιοδος που θα κανω εφημεριες χωρις να κοιμαμαι.
Και πιστευω οτι υπαρχουν ηδη ατομα εδω μεσα που ηδη δουλευουν και γενικοτερα δεν περνουν αργοσχολα την ημερα τους στον υπολογιστη και στην καφετερεια ολη την ωρα.Αρα νταξ μπορει οι μισοι να ειμαστε ετσι,αλλα αυτη η κατασταση εχει ημερομηνια ληξης και μαλιστα πολυ συντομη.Αρα ειναι τοσο προσωρινη που δεν μπορω να το ονομασω καθημερινη ζωη μου.(αν το κανει καποιος και συνηθεια ειναι ανθυγιεινο πια!)

Για το συγκεκριμενο post μου ελαβα αρνητικο rep.Οτι και καλα θιγω τα ατομα που ειναι 30+ και δουλευουν 12ωρα!:oo:
ΜΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΛΕΩ?Θα τρελαθω!Δεν λεω οτι απλως οι ναθρωποι που δουλευουν εχουν περιορισμενο ελευθερο χρονο και δεν μπορουν να χαζολογανε με φιλους και με anime απο το πρωι μεχρι το βραδυ?Δεν λεω οτι εχουν υποχρεωσεις?Δεν ξερω αν εγινα misunderstood,ισως δεν το εξεφρασα καλα...
Αλλα οχι και να παρω αρνητικο rep ενω εννοουσα ακριβως το αντιθετο.

Ή μηπως αυτοι που δουλευουν 12 ωρες τις περνανε στη δουλεια και τις αλλες 12 τις περνανε διασκεδαζοντας?Φυσικα και οχι,people sleep,get stuck in the traffic,have other obligations etc etc.So δεν ζουν τοσο ξεγνοιαστα.
Μαλλον δεν εκφραστhκα καλα...-_-

#8962 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 02 February 2008 - 01:50

Δεν παρατάμε τα contests να βάλουμε αυτό το banner στο forum; :wooi2:

Spoiler:

#8963 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 02 February 2008 - 01:50

now we've lost it....:head:
Spoiler:

Spoiler:

θα το ψηφησω κ εγω αυτο

#8964 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 02 February 2008 - 01:54

Posted Image

Τα avatars των 5 συνταγματαρχών γιατί τα έχεις παρατεταγμένα; :bleh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#8965 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Μα να μη μπορω να το βρω σε streaming sites με english subs, μονο καιτ ισπανικα εχει, ελεος :oo:

Ο λογος για το DtB

Posted Image

#8966 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Spoiler:

u have my vote as well...
αν και αν το βάλουμε θα χάσουν όλα τα άλλα και δεν λέει.

#8967 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 02 February 2008 - 01:56

Επισης αν το βαλουμε αυτο το banner δεν θα εχουμε ποτε ξανα νεα μελη :hehehe:

edit:δεν σκαω για το rep,σκαω για το γεγονος οτι καποιος μπορει να παρεξηγηθηκε και να νομιζει οτι τον προσεβαλα και ετσι να σχηματισει τη χειροτερη εικονα για εμενα (καλα αφου με πειραζει αυτο στο νετ,στην πραγματικη ζωη μετα απο παρεξηγηση πρεπει να πεσω να πεθανω)
(omg εχω το κομπλεξ του good girl που τοσες πολλες φορες εμφανιζεται στα anime και τα manga,μολις τωρα το καταλαβα)

#8968 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 02 February 2008 - 02:00

Spoiler:

i see my topicz O_O

#8969 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 02 February 2008 - 02:02

Τα avatars των 5 συνταγματαρχών γιατί τα έχεις παρατεταγμένα; :bleh:

Για να δείξουμε ότι δεν είμαστε μια κοινότητα άρτζι μπούρτζι και λουλάς! Υπάρχει ιεραρχία, υπάρχουν κανόνες που όλοι (!) σέβονται, υπάρχει οργάνωση. :calm:

Επίσης, για να καταλάβει από την πρώτη στιγμή το νέο μέλος ποιες κατουρημένες ποδιές πρέπει να φιλήσει αν θέλει να τα πηγαίνει καλά με όλους σ' αυτήν την κοινότητα. :hehehe:

:hahaha:

#8970 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 February 2008 - 02:05

Posted Image

Για το άνωθεν Banner δεν θα δεχθούμε παράταση επειδή θα μπει στο site χωρίς κλήρωση, θα κερδίσει τα δώρα και για τους τρεις συμμετέχοντες, θα είναι μόνιμο, και ας είναι και εκτός ορίων

:nod:

E5VV38U.jpg