Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#8941 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 01 February 2008 - 22:26

2x200, 1x250, 1x500 Σύνολο 1.1 Tb, Συν ένα κάρο DVD...

#8942 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 February 2008 - 22:39

σα πολυ δεν ειμαστε με πολλα gb? δε κανουμε καμια μαζικη παραγγελια 750GB HD να μας βγει και φτηνοτερα?:oo::hahaha::fromabove:

#8943 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 01 February 2008 - 22:43

ρε ξεκαρφωμα αλλα ξερει κανεις στα ποσα Hz παει η ακτινοβολια του wireless router?
κ τι κακο κανει μια οθονη tft χωρις ακτινοβολια ή με ελαχιστη...?

Ετσι μ ειρθε γτ τις τελευταιες μερες ειμαι λιγο αρβαλα κ εχω καει...μ φενεται...
πραμα π πρεπει να κοπει μαχερι επιγοντος γτ μενουν 3 μηνες σχεδον για πανελλαδικες...damn πολυ κρατησε το μεγαλο διαλλειμα π αραζω αλλα καιρος να σοβαρευτουμε..κ συντομα..:sadist:

#8944 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 February 2008 - 22:55

TFT= no radiation
wireless router δε ξερω αλλα αμα εισαι 1-2 m μακρια του εισαι λογικα gg καθως ολες αυτες οι ακτινοβολιες ισχυει νομιζω ακτινοβολια= ταδε ποσο / τετραγωνο της αποστασης η κατι τετοιο. me tired me awake 40 hours, me going out for beers bb

#8945 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 01 February 2008 - 23:03

Είναι σπασίκλας,είναι ζώο,είναι αντιπαθέστατος,υποκριτής και φλώρος,αλλά μέσα σε όλα αυτά είναι και παιχταράς και επίσημα και παίκτης των Los Angeles Lakers,οπότε του συνχορούμε όλα τα υπόλοιπα.

Paul f#$%^n Gasol!!!
Posted Image
Posted Image

#8946 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 01 February 2008 - 23:10

Awesome
:bike::fromabove: awesome!

#8947 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 01 February 2008 - 23:15

ζεστο??? Omg ιεροσυλια !!! μα τους θεους και τους δαιμονες θα τριζουν τα κοκκαλα του ιδρυτη tης cornflakes..... απαπαπ με πιασε ριγη.... σε καλο σου .. ακου εκει ζεστο γαλα στα cornflakes

Τι λες ρε; :wooi2:
Ειδικά χειμώνα βράδυ, και αν έχεις και τα κοκορένια που δεν λιώνουν και ΠΟΛΥ, είναι ό,τι πρέπει! :gn2:

CORNFLAKES. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. :bath:

oR4yYRl.gif

#8948 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 01 February 2008 - 23:24

ξερει κανας μανγκουλας πως να βαλω link διπλα απο το ονομα...στο μσν?

#8949 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 01 February 2008 - 23:36

ρε ξεκαρφωμα αλλα ξερει κανεις στα ποσα Hz παει η ακτινοβολια του wireless router?
κ τι κακο κανει μια οθονη tft χωρις ακτινοβολια ή με ελαχιστη...?

Ετσι μ ειρθε γτ τις τελευταιες μερες ειμαι λιγο αρβαλα κ εχω καει...μ φενεται...
πραμα π πρεπει να κοπει μαχερι επιγοντος γτ μενουν 3 μηνες σχεδον για πανελλαδικες...damn πολυ κρατησε το μεγαλο διαλλειμα π αραζω αλλα καιρος να σοβαρευτουμε..κ συντομα..:sadist:

minimum 3m. φιλος μου που δουλευει στον οτε και ειναι ηλεκτρολογος μηχανικος μεταπτυχιακος στους ενεργειακους, μου ειπε οταν τον ρωτησα οτι καλυτερο αν το αποφυγεις τελειως αλλα αν δεν μπορεις, οσο πιο μακρια γινεται

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#8950 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 01 February 2008 - 23:51

ξερει κανας μανγκουλας πως να βαλω link διπλα απο το ονομα...στο μσν?

Βάζεις το URL... :hahaha: Εκτός αν εννοείς να κάνει από γράμματα redirect σε link, πράγμα που δεν γίνεται... :nosey:

αυτό είναι αλήθεια τελικά;
Spoiler:

oR4yYRl.gif

#8951 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 01 February 2008 - 23:52

Οπα οπα παντα τα φοβομουνα αυτα!
Να ρωτησω:εγω που εχω wireless και δνε εχω συνδεδεμενη την κεραια και γενικα δεν εχω προσπαθησει καν να ελεγξω αν δουλευει κινδυνευω?
Χωρις κεραια λογικα δεν εκπεμπει ε?(για 1000οστη φορα ναι ειμαι ηλιθια στους υπολογιστες)

#8952 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 01 February 2008 - 23:59

Βάζεις το URL... :hahaha:

δεν με φωτησες...π.χ θελω να βαλω 1 link για 1 video στο utube...το url π θα το βαλλω??????πες μ συγκεκριμενα...:congrats:

#8953 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 02 February 2008 - 00:00

Οπα οπα παντα τα φοβομουνα αυτα!
Να ρωτησω:εγω που εχω wireless και δνε εχω συνδεδεμενη την κεραια και γενικα δεν εχω προσπαθησει καν να ελεγξω αν δουλευει κινδυνευω?
Χωρις κεραια λογικα δεν εκπεμπει ε?(για 1000οστη φορα ναι ειμαι ηλιθια στους υπολογιστες)

Λογικά εκπέμπει. :P Έχω την αίσθηση ότι η κεραία είναι απλώς για να μεγαλώνει το σήμα. :P
Πάντως βλακείες είναι αυτά. Νομίζω ότι τα router εκπέμπουν λιγότερο από τα κινητά, και αν σκεφτείτε πόσο πολύ χρησιμοποιούνται τα κινητά (παιδιά κοιμούνται μαζί τους.&-), χωρίς κάποιες επιπτώσεις, δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει κύνδηνος. Ε, πάντως ας πει κάποιος πιο ειδικός... :

oR4yYRl.gif

#8954 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 02 February 2008 - 00:02

Κανονικά κάτι πρέπει να εκπέμπεται πάλι, η κεραία απλά βοηθάει στην καλύτερη εκπομπή και λήψη σήματος, απλά δεν θα εκπέμπει στην ίδια εμβέλεια, έκτος και άμα το έχεις απενεργοποιήσει από το κατάλληλο κουμπί επάνω στον ρούτερ.

Αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος μου φαίνεται ότι το κινητό εκπέμπει πολύ περισσότερη βλαβερή ενέργεια σε σχέση με έναν ρούτερ.
Posted Image

#8955 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 02 February 2008 - 00:16

Λογικά εκπέμπει. :P Έχω την αίσθηση ότι η κεραία είναι απλώς για να μεγαλώνει το σήμα. :P
Πάντως βλακείες είναι αυτά. Νομίζω ότι τα router εκπέμπουν λιγότερο από τα κινητά, και αν σκεφτείτε πόσο πολύ χρησιμοποιούνται τα κινητά (παιδιά κοιμούνται μαζί τους.&-), χωρίς κάποιες επιπτώσεις, δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει κύνδηνος. Ε, πάντως ας πει κάποιος πιο ειδικός... :

Κανονικά κάτι πρέπει να εκπέμπεται πάλι, η κεραία απλά βοηθάει στην καλύτερη εκπομπή και λήψη σήματος, απλά δεν θα εκπέμπει στην ίδια εμβέλεια, έκτος και άμα το έχεις απενεργοποιήσει από το κατάλληλο κουμπί επάνω στον ρούτερ.

Αλλά χωρίς να είμαι σίγουρος μου φαίνεται ότι το κινητό εκπέμπει πολύ περισσότερη βλαβερή ενέργεια σε σχέση με έναν ρούτερ.

re το κινητο εκπεμπει περισσοτερο...τι συζηταται τωρα?
το θεμα ειναι αν κανει κ το router κακο...π κανει ακομη κ αν ειναι λιγο...ειδικα για αυτους π πετσωνουν ολη μερα...αντε γεια...απλος το ρωτησα αυτο για να συγκρινω με αλλες ακτινοβολιες κ να δω αν κ πως μπορω να το αποφιγω...εγω συγκεκριμενα απεχω 1,5 μετρα μακρια τ....δε γινεται να μην εχω wireless γτ ειναι κ η πωρομενη η αδερφη μ στο διπλανο room με pc κ το χρησημοποιουν γενικα πατερες μανες κτλ....τη καλυτερη δουλεια την κανουν αυτοι π εχουν ασχετους γονεις με pc...βαζουν το κανονικο modemακι τους κ αντε γεια...

θα μ πει κανεις για το μσν?