Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#89791 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2020 - 13:07

Για τα καθημερινά πιθανον ναι σε μεγαλο βαθμό, αν κ οχι ολα.

Tokyo sonata μ αρεσε
The japanese wife ηταν ωραιο π δα τελευταια αν κιαυτο ηταν συμπαραγωγή με Ινδια.
river's edge επισης αν κ λιγο αρωστο ισως αυτο να σε τράβαγε περισσότερο μιας κ δν εχει τοση μονοτονια πιθανόν οσο αλλα...
Yurigokoro
To the Ends of the Earth(tabi no owari sekai no hajimari)

Ισως το ντοραμα, το giri haji, που ηταν και συμπαραγωγη αλλα και νετφλιξ να σε κρατησει καλυτερα κ περισσότερο απ ολα, τα αλλα ειναι πιο ειδιεαιτερα νμζω,.απλα αναφερω καποια π ετυχε να δω προσφατα κ μαρεσαν...
πιθανον πανε στη κατηγορια π αναφέρεις σε ενα βαθμό, ειναι κιη κουλτούρα τους τέτοια, δεν θα δεις δυτικοτροπα στοιχεια ταινιων σιγουρα. Δεν ξερω τι ταινιες σ αρέσει να βλεπεις κιολας :(

Δεν θυμαμαι κ τιτλους ευκολα, αν κατσω ισως θυμηθω και πιο mainstream ταινιες :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 11 Μάιος 2020 - 13:09

フカフカ

#89792 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2020 - 13:15

επισης θα ηθελα κατι σε στυλ my boss my hero (korean movie)

δηλαδη σκοτεινο/δραματικο με στοιχεια κωμωδιας.

wdasa.png

#89793 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2020 - 15:17

Δεν είχα ιδέα πως υπήρχε αυτό το καταφύγιο οικοσιτων ζώων στην Ιεράπετρα, με δωρεές κυρίως από Ευρώπη και ΗΠΑ. Καλά στην Κρήτη η κατάσταση με τα ζώα ξεφευγει

https://takisshelter.org/

#89794 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2020 - 17:14

μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο της Κορεατικης σειρας School 2017

λοιπον, εχω να πω οτι οι Κορεατες ειναι πιο ποιοτικοι απο τους Ιαπωνες. ειναι νομιζω πιο κοντα στα αμερικανικα και ευρωπαικα στυλ. δειχνουν αυτο που ειναι να δειξουν χωρις να φλυαρουν οπως κανουν οι ιαπωνεζοι με κακογουστα πλανα και διαλογους.

wdasa.png

#89795 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2020 - 20:10

Ειναι και πιο επειρεασμενοι απτη δυση, λεω εγω τωρα... Αν δεις παλιο κορεάτικο κινηματογράφο διαφερει αρκετα. (Κλ κ ιαπωνικο δλδ εδω π τα λεμε) Τωρα το "πιο κοντα στα δυτικα στανταρ" δεν ξερω αν ειναι καλό απαρετητα απλα σίγουρα ειναι πιο οικοιος και κατανοητός τροπος αφήγησης , σκηνοθεσιας, για τους δυτικους. Λιγο πολυ κ το ποιντ μου γτ κανουν καλύτερη επιτυχία εδω, εμω οι άλλοι οχι. Οπως κ το Kpop σε συγκριση με κινεζικη η ιαπωνικη αντίστοιχη. Ειναι πιο κοντα στα εδω πρότυπα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 11 Μάιος 2020 - 20:11

フカフカ

#89796 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2020 - 20:17

περιμενω προτασεις

wdasa.png

#89797 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2020 - 00:57

λοιπον, εχω να πω οτι οι Κορεατες ειναι πιο ποιοτικοι απο τους Ιαπωνες. ειναι νομιζω πιο κοντα στα αμερικανικα και ευρωπαικα στυλ. δειχνουν αυτο που ειναι να δειξουν χωρις να φλυαρουν οπως κανουν οι ιαπωνεζοι με κακογουστα πλανα και διαλογους.

This is so wrong on so many levels I don't even know where to begin. Korean cinema is awesome, but it doesn't hold a candle to the history and influence and quality and volume of amazing films Japan has graced us with.

Τώρα αν αναλώνεστε σε edgy ταινίες επιπέδου τηλεταινίας η κρίνεται μόνο από τον μοντέρνο pop ιαπωνικό κιν/φο ε δε φταίει κανείς άλλος.. Φυσικά είναι και θέμα γούστου, αλλά ταινίες επιπέδου Kurosawa, Kobayashi, Mizoguchi etc, ε αν τις βρίσκεις κακόγουστα πλάνα και διαλόγους, τι να πώ. :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MoRmEnGiL: 13 Μάιος 2020 - 00:58

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#89798 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2020 - 01:17

Κακογουστα και φλύαρα ρε παιδι μου, τσ τσ τσ :P
Αυτοι οι γιαποπεζοι ....
Καπου το ματι μου τη προσπερασε τη λεξη χαχαχ

Αλλα δεν ειναι να παμε κ τοσο πισω ιστορικα να μιλαμε για kurosawa κτλο, και σημερα εχει μπολικο αξιολογο πραμα δλδ αρκει να μη βλεπεις joshikousei(high school) romance XD

Δεν ξερω τι προρασεις να κανω παντος, εκανα καποια αλλα κιαυτα φλυαρα θα ναι υποθέτω, αφου το pace της δυσης δεν ειναι οτι υπαρχει σε τετοιο ιδιο βαθμο εστω...
Για μενα ειναι αρκετα ανωτερος κ πιο θεατρικος ο ιαπωνικος κινηματογράφος αλλα οκ καπου ειναι και γουστα ισως τι να πεις.

Nagisa oshima ισως να προσθετα σε αγαπημενους αξιολογους.
Σημερινο μεν και αρκετα νεο ισως, αλλα θα τον πω τον Hirokazu koreda (εχει κανει κιαλλα ωραια οχι μονο το shoplifters) XD μαραθωνιαζα ταινιες του τις προάλλες. Το shinjitsu, το γαλόφωνο ισως αρεσει καλύτερα;;.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 13 Μάιος 2020 - 01:39

フカフカ

#89799 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2020 - 11:18

πειτε μου μια καλη ταινια ιαπωνεζικη απο το 2010 και μετα. απο οσο εχω ψαξει απο το imdb δεν εχω βρει κατι καλο. τα περισσοτερα ειναι κατι drama μονοτονα.

wdasa.png

#89800 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2020 - 11:59

The whispering star
Our little sister
Little forest
Ξερω γωωω, αλλα ειπαμε κιαυτα μονοτονα...
Ισως ειναι καλυτερο να τσεκαρεις detective drama , πολυ πιο ριχα προφανως αλλα εχουν καλες εναλαγες κ σε κρατανε να μη βαριεσαι ευκολα.
Εμενα μ'αρεσει η 'μονοτονια'
フカフカ

#89801 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2020 - 16:37

river's edge επισης αν κ λιγο αρωστο ισως αυτο να σε τράβαγε περισσότερο μιας κ δν εχει τοση μονοτονια πιθανόν οσο αλλα...

Αυτό είναι βασισμένο σε ένα παλιό manga?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#89802 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2020 - 18:09

Νομιζω πως ναι, ειναι το ιδιο. Τωρα δεν το χω διαβασει για να σ πω τι διαφορες υπαρχουν η ποσο καλη μεταφορα ήταν...
Της Okazaki kyoko manga αν λεμε το ιδιο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 13 Μάιος 2020 - 18:11

フカフカ

#89803 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2020 - 18:34

In other news, βρήκα έναν πολύ αξιόλογο Ιάπωνα καλλιτέχνη μέσω ένος OVA από τα Ghibli, ονόματι Naohisa Inoue. Με προφανείς επιρροές από σουρρεαλισμό (από τα αγαπημένα μου ρεύματα) και ιμπρεσσιονισμό, έχει δημιουργήσει τον φανταστικό κόσμο της "Iblard".

Δείγματα της δουλειάς του:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ γουστάρω.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#89804 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2020 - 19:09

Οι προφανείς επιρροές από σουρρεαλισμο είναι δική σου ερμηνεία ή επιβεβαιωμένες; Ντάξει to be fair παραπέμπει ελαφρώς, απλώς αναρωτιέμαι.

O6rrvsU.jpg

#89805 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2020 - 19:38

Επιβεβαιωμένες, αλλά είναι γεγονός ότι παραπέμπουν πολύ περισσότερο σε ιμπρεσιονισμό παρά σε σουρρεαλισμό. Θα έλεγα πάντως ότι δίνει μια εντύπωση σουρρεαλιστικής διάθεσης, αν και είναι σίγουρα "μαζεμένη".

8J90AKf.jpg

that's a dude!