H μεταδοτικότητα, η έλλειψη μερικής ανοσίας και το extreme πνευμονικό οίδημα είναι που τον κάνουν πιο θανάσιμο.
Και σε αντίθεση με τον ιό της γρίπης, δεν υπάρχει ούτε αντι-ιικό φάρμακο, ούτε εμπειρία από προηγούμενες επιδημίες.
Posted 19 April 2020 - 17:11
H μεταδοτικότητα, η έλλειψη μερικής ανοσίας και το extreme πνευμονικό οίδημα είναι που τον κάνουν πιο θανάσιμο.
Και σε αντίθεση με τον ιό της γρίπης, δεν υπάρχει ούτε αντι-ιικό φάρμακο, ούτε εμπειρία από προηγούμενες επιδημίες.
Posted 20 April 2020 - 11:56
Αναρχια την ειδαμε κ νομιζουμε οτι ηρθε η νέα χουντα...
Εγώ το δικαιολογώ γιατί συμβαίνει, ο βομβαρδισμός της πληροφορίας σε άναρχη μορφή, και η έλλειψη απάντησης του γιατί εφαρμόσαν pedal to medal μέτρα κακείν κακώς δημιούργησε το κλίμα ότι η Κυβέρνηση είναι οι κακοί, και θέλουν τον έλεγχο/φυλακισμό/κατάλυση της εκκλησίας.
Ακόμη η κάλυψη ακόμα και απο την κρατική τηλεόραση συν το καιροσκοπικό (aka ωραία πανδημία άρα το να agument το αίσθημα του πανικού = more money) χαρακτήρα ενημέρωσης δεν βοήθησαν την κατάσταση.
Απο την άλλη θεωρώ το να υπογράφουμε χαρτί για το που πάμε it was kinda overboard. Εφόσον συμορφωθήκαμε συν ότι και τα media δεν καλύπταν 100% αντικειμενικά το ζήτημα.
Βέβαια, από την άλλη 100% αντικειμενική αντίληψη δεν θα υπάρχει λόγο κάποιο εσωτερικού bias αλλάκαι κοινωνικού περίγυρου.
Τέλος, παρατήρησα ένα φαινόμενο στην οικογένειά μου η αδερφή μου αλλά και η μάνα μου για την αντίληψη του κόσμου βασίζονται σε γείτονες ή και άτομα που γνωρίζουν ώστε να σχηματίσουν την αντίληψη τους για τον κόσμο πχ. για τον κορονοϊό. Από την άλλη, παρατήρησα, ότι λόγο του ότι δεν έχω δυσκολεύομαι το να επικοινωνώ άμεσα με τον κοινωνικό μου περίγυρο βασίζομαι περισσότερο στο youtube και στην αναζήτηση της πληροφορίας. Ως εκ τούτου έκανα την εξής υπόθεση τελικά λες να βασιζόμαστε για την αντίληψη του κόσμου μας στο ότι μας είναι γνώριμο πχ. για εμένα μου είναι γνώριμο το internet περισσότερο ενώ στη μάνα μου η κοινωνική επαφή.
Τι έχετε να πείτε για το τελευταίο;
Edited by pc_magas, 20 April 2020 - 12:43.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 20 April 2020 - 13:01
νοικιαζω σπιτι στην Αθηνα και γενικα ολη μου η ζωη ειναι στην Αθηνα. ειχα επιστρεψει στο πατρικο μου σπιτι για καποιες δουλειες οταν ξεσπασε αυτο με τον ιο.
διαβασα οτι οι μετακινησεις εκτος νομων θα γινεται απο 15 Ιουνιου, και ηδη εχω μιλησει για δουλεια στην Αθηνα στην οποια δεν εχει γινει ακομη προσληψη. θα γινει με το που ανοιξουν σιγα σιγα τον Μαιο.
πως μπορω να επιστρεψω στην Αθηνα?
Posted 20 April 2020 - 13:25
Αναρωτιέμαι πόσοι βλέπετε την ενημέρωση από τον Τσιόδρα πριν βγάλετε αυθαίρετα συμπεράσματα περί καταιγισμού και έλλειψης εξηγήσεων. Είναι σαφές ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ειλικρινής. Ποτέ δεν προσπάθησε να σπείρει φόβο. Ήταν ξεκάθαρος ως προς το *γιατί* ο ιός είναι θέμα ανησυχίας. Δεν έχει αποκρύψει τίποτε και οι απαντήσεις του στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων είναι κατατοπιστικότατες και στοχευμένες.Εγώ το δικαιολογώ γιατί συμβαίνει, ο βομβαρδισμός της πληροφορίας σε άναρχη μορφή, και η έλλειψη απάντησης του γιατί εφαρμόσαν pedal to medal μέτρα κακείν κακώς δημιούργησε το κλίμα ότι η Κυβέρνηση είναι οι κακοί, και θέλουν τον έλεγχο/φυλακισμό/κατάλυση της εκκλησίας.
Edited by Angel.tze, 20 April 2020 - 14:17.
that's a dude!
Posted 20 April 2020 - 14:06
αυτο που λενε οτι τα μετρα θα ισχυσουν για τις ευπαθεις ομαδες δηλαδη θα αναγκαζουν αυτες τις ομαδες να μενουν μεσα? διαβαζω τον τσιοδρα να λεει οτι οι ηλικιωμενοι θα κανετε καιρο να αγκαλιασετε τα εγγονια σας.
δηλαδη τι εννοει?
οτι με το ζορι θα μεινουν μεσα οι ευπαθεις ομαδες? αμα ο αλλος θελει να ρισκαρει και να ζησει ελευθερος, θα τον εμποδισει η κυβερνηση σε αυτο?
επισης, φανταζομαι τα εγγονια συνηθως επισκεφτονται τους παππουδες τους στο σπιτι. οταν ο τσιοδρας λεει αυτο που ειπε, πως ακριβως θα εμποδισει τον νεο με το παιδι του να δουν τον παππου στο σπιτι?
Posted 20 April 2020 - 14:14
Αντιλαμβάνεσαι όμως πως, εάν έχει κολλήσει τον ιο, υπάρχει μια σοβαρή περίπτωση να τον μεταδώσει σε αλλους, οι οποίοι πιθανότατα δεν θέλουν να τον κολλήσουν με τη σειρά τους? Το ζήτημα ειναι να σκεφτούμε συλλογικά και όχι να δούμε πως εμείς θα βολευτούμε.αμα ο αλλος θελει να ρισκαρει και να ζησει ελευθερος
Edited by Angel.tze, 20 April 2020 - 14:15.
that's a dude!
Posted 20 April 2020 - 14:34
υπαρχει και η ψυχικη υγεια ομως.
επισης, αν ειναι τοσο επικινδυνα τα πραγματα να μεινουμε ολοι μεσα. γιατι να ρισκαρουμε την ζωη μας?
Posted 20 April 2020 - 14:46
υπαρχει και η ψυχικη υγεια ομως.
επισης, αν ειναι τοσο επικινδυνα τα πραγματα να μεινουμε ολοι μεσα. γιατι να ρισκαρουμε την ζωη μας?
that's a dude!
Posted 20 April 2020 - 17:22
Edited by GhostPrince, 20 April 2020 - 17:30.
Posted 21 April 2020 - 05:22
This is what professional shitposting looks like.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 21 April 2020 - 12:27
μπορει καποιος να μου πει για ποιο λογο κραζουν τον Τσιοδρα?
Posted 21 April 2020 - 15:45
O εργαζόμενος Takumi Fujiwara του Bunta είναι απαραίτητο να μετακινείται εντός των ορίων της περιφέρειας Shibukawa για λόγους εργασίας που αφορούν την Fujiwara Tofu Store μεταξύ των ωρών 1 π.μ. και 6 π.μ.
Η ταυτοπροσωπία του ανωτέρου εργαζομένου θα γίνεται μετά κόπων και βασάνων.
Posted 21 April 2020 - 17:45
O εργαζόμενος Takumi Fujiwara του Bunta είναι απαραίτητο να μετακινείται εντός των ορίων της περιφέρειας Shibukawa για λόγους εργασίας που αφορούν την Fujiwara Tofu Store μεταξύ των ωρών 1 π.μ. και 6 π.μ.
Η ταυτοπροσωπία του ανωτέρου εργαζομένου θα γίνεται μετά κόπων και βασάνων.
Hahahahaha από το γέλιο έγινα Rimuru o Μέγας.
Άσε έφριξα συζητούσα με την μάνα στο πως προκλήθηκε ο Κορονοϊος και ήταν πεπεισμένη πως ήταν από πείραμα εύρεσης φαρμάκου για το AIDS. Μα εάν η Κίνα ήθελε να δοκιμάσει το AIDS γιατί to begin with να μην δοκιμάσει στο ιο του AIDS.
Και μετα μου λες γιατί δεν συζητάς καλύτερα να μην μιλώ καθόλου και στις βλακείες να την σπάω.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 22 April 2020 - 09:16
Δυστηχως η teamviewer εχει παρει παρα πολυ λιγους ΙΤ κυριως παιρνει προγραματιστες, και οσους εχει παρει εχει αρκετα υψηλα κριτιρια που ακομη δυστηχως δεν τα καλυπτω, ανοιγουν τα μαγαζια λιανικου εμποριου ωμος οποτε σε λιγο καιρο θα ξαναειμαι τεχνικος τα πρωινα
Ελα ολοι ξερουμε πως εγινε, Καποιος εκει περα ειχε μια ορεξη για φρικασε με νυχτεριδα και τσουπ κορδονοιος