Όντως το να κριτικάρεις (βέβαια την κατάκριση του @Ghostprince την έκανα trigger εγώ ) όπως και να κάνεις trigger την κατάκριση είναι άσχημα ειδικά σε περιστάσεις που χρειαζόμαστε συνεργασία.
Βέβαια, οφείλω να ζητήσω συγνώμη στον φίλτατο @Ghostprince και να του εξηγήσω ότι όταν εννοούσα hardware εννοούσα μεταφορικά το ανθρώπινο σώμα με έναν ποιο familiar προς εμένα όρο, ομοίως με αυτό εννοούσα την ψηχη λέγοντας software χωρίς όμως να θέλω να υπονοήσω ότι είμαστε robots or computers. (Βέβαια κάλλιστα μπορούμε να γίνουμε cyborgs πχ. ο παππούς με τον βηματοδότη)
Ακόμη μιας και έθεσες το θέμα της κατάκρισης πολλές φορές κατακρίνουμε χωρίς να έχουμε πλήρως την εικόνα της κατάστασης του άλλου. Από την άλλη σε κάποιες περιστάσεις πχ. εθνικές εκλογές έμμεσα πρέπει να κρίνουμε και να καταδικάσουμε αποφάσεις που κρίνουμε λάθος βάση με ότι γνωρίζουμε σε έναν κόσμο που πράκτικά υπάρχει way too much information που είναι σαν να μην ξέρουμε τίποτα ή να ξέρουμε βάση πληροφοριών που δίνουν άλλοι και το δίνουν με το δικό τους σκοπό και την επίτευξη δικών του στόχων.
Βέβαια, υπάρχει και η στοχευμένη παροχή μίγματων αληθοφανών ψεμμάτων:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 12 April 2020 - 11:03
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 12 April 2020 - 11:13
εν τω μεταξυ σημερα ειχα την ευκαιρια 4-5 φορες να ευχαριστηθω το luccid dreaming αλλα δεν το εκανα επειδη τρομαξα.
αρχικα, σηκωθηκα απο το κρεβατι μου και ενιωθα ζαλισμενος. ξαφνικα, συνειδητοποιώ οτι το σωμα μου, ενω ημουν ορθιος, διαπερνουσε το κρεβατι μου σαν φαντασμα.
σε γρηγορη ταχυτητα βρεθηκα στην κουζινα και μιας και ειχα την αισθηση οτι κοιμομουν, καταλαβα οτι ηταν luccid dreaming.
ειπα "τι ωραια θα περασουμε καλα" αλλα οταν αρχισα να σκεφτομαι οτι δεν πρεπει να σκεφτω κατι σκοτεινο/κακο μιας και εχω τον ελεγχο τον ονειρο μου, φρικαρα και ηθελα να ξυπνησω, οποτε πιεστηκα καπως και ξυπνησα.
μετα απο λιγο, με ξαναπηρε ο υπνος και ξαναμπηκα σε luccid dreaming λεω "ε οχι παλι" και πιεζω παλι τον εαυτο μου και ξυπναω. και αυτο γινοταν συνεχομενα ανα δευτερολεπτα σχεδον.
φανταζομαι πολλοι θα ηθελαν να ηταν στην θεση μου, μιας και ειχα την ευκαιρια 5 φορες να ευχαριστηθω τα ονειρα μου και εγω ολες τις ευκαιριες τις πεταξα,
Posted 12 April 2020 - 12:34
that's a dude!
Posted 12 April 2020 - 13:33
Anyway, πολλες φορες οταν εχει τη συνπεριφορα κ τα μυαλα που εχει κάποιος ,προφανως καποιος π εχει αλλη αντιλειψη καλυτερα να μην ανακατεύεται κιολας μαυτη τη μεριδα ανρθωπων γτ μονο κακο θα τ συμβεί. Οσο ρατσιστικό κιαν ακουγεται. Το ιδιο ισχυει κ με ολους αυτους τους φανατικους π υποστηριζουν διθεν φεμινισμο, διθεν θρησκείες, αθλητισμό, πολιτική βαλε οτι θες στη λιστα η νοοτρπια δεν αλλαζει. Κιοι περισσοτεροι δεν γνωριζουν καν αυτο π κ καλα υποστηριζουν. Αυτο ειναι π με σοκαρει περισσοτερο απ ολα.
Καταλαβαίνω οτι ειναι ψυχολογικο κ χρειάζονται οι θρησκείες απο μια αποψη κ θα χρειαζονται κ παντα πιθανον αλλα καλο θα ηταν να ψαχνωμαστε κ λιγο μην ακουμε τη καθε ασυναρτησία π λεει ο καθε παπας ή ημημαθεις στο ίντερνετ. Δεν θελει πολυ γ να το πανε γ σταυροφορια μερικοι.
Βλακεια δυστυχως υπαρχει σε μεγαλα ποσοστα, ειναι ουτοπικο να περιμενουμε να κατανοησουν κιολοι σε βαθως οτιδηποτε ή να υπαρξει συνεννοηση. Anyway.
Και το κριτικαριζμα κακο ειναι κ μονο σε αλλο κριτικαριζμα αντανακλαει, αλλα καπου σαλταρεις οταν ακους παραλλογες θεωρίες ολη την ωρα.
φλατ ερθερς κ μονοκεροι ...

Posted 12 April 2020 - 19:05
Από την άλλη όμως μου κάνει trigger πως ξεκίνησε αυτή η ιδέα του φανατισμού και συγκεκριμένα της ιδέας του ότι μανσόνοι κυβερνούν τον κόσμο και θέλουν να τον υποδουλώσουν/καταστρέψουν. Και στην τελική ακόμα και εάν μανσόνοι θέλουν να ελέγξουν τον κόσμο όλο κάλλιστα ο Θεός με την προσευχή μας μπορεί να παρέμβει, I mean έστειλε τον Υιό του τον έκανε άνθρωπο (χωρίς να σταματά να είναι Θεός ο Ιησούς at the same time) και τσάκισε τον θάνατο literraly as universe's boss (pretty much αυτό θα εορτάσουμε σε ~1βδομάδα), άρα δεν μπορεί να παρέμβει και στο ζήτημα αυτό;
Ι GNU/L I N U X
Posted 12 April 2020 - 19:45
Γτ ιστορικα δεν ειναι οτι σωθηκαν απο καμια πανδημια οι πιστοι οποιασδήποτε θρησκειας, Κ ας μην αρχιζουμε τα δεν πιστευε αρκετα γιαυτο πεθανε ο ταδε ή να αμφισβητούμε τα φαρμακα. Σωθηκαν ψυχικα, ψυχολογικα πιθανον , εχει την αναγκη να πιστευει σε κατι ο ανθρωπος οτι κιαν ειναι αυτο, βρησκει δυναμη κιενεργια, απτο να μη πιστευει σε τπτ απολύτως, αλλα θαυματα τετοιου τυπου δεν συμβαινουν σε αυτη τη διασταση δυστυχως.
Ο χριστινισμος εχει παρει και βασιστει και σε παραπολλα στοιχεια απτη μυθολογια κ την αρχαια ελλαδα γενικότερα παρολαυτα, αν το δει κανεις φιλοσοφικα κ απομακρυνθει καπως απτο θεος κτλπ, εχει πολλα σε βαθως που δυστυχως οι περισσότεροι πιστοι της τα αγνωουν παντελώς και μενουν στο θα γινει το θαυμα που ΕΓΩ θελω κ ζηταω κιοο γυρο μ στο καιαδα, π ναι άρρωστο αν τ σκεφτουμε. Και ολες οι θρησκειες δλδ σου λενε εναν καπως εναν πιο υγειη τροπο του πως να ζεις αν δεν αρχισεις τις παρερμηνείες. Κ δεν μπορω να κτλβω γτ αρχιζει ολη αυτη η επιθετικη σταση προς τους μη ακολουθους ή κ αντιστοιχα το αναποδο δλδ, κιο θεος μ ειναι καλυτερος απτον δικο σου κιαλα τετοια ωραια. Αν ηταν τοσο εκδηκιτικος ο οποιοςδηποτε θεος οσο πιστευουν μερικοι, καλυτερα μακρια ...
Τα μασονικά κιοι θεωριες με ευραιους δεν ξερω απο που και γιατι ξεκινησαν ή φταίει η περιοδος Χίτλερ, προφανως πολιτικα, αλλα οπως και πολλα αλλα μαλλον απλα θελουμε να εχουμε εναν "κακο" που να ριχνουμε το φτεξιμο ολων των γεγονότων πανω του σε ολες τις περιοδους, μαλλον δν εχει κ τοσο σημασια τι ή ποιος θα ειναι αυτος.
Εδω βγαίνουν κ λενε οτι την εβγαλε ο αντίχριστος τη covid19 διάφοροι, σε πολλα δεν μπορεις να βρεις λογικη τι ακριβως αναζητανε κ γιατι τα λενε αυτα π λενε χωρις κ καμια βαση δλδ...
Κ προβατα δλδ αν πιασεις φανατιζμενο κοσμο.
Γενικα ας γιορτάσει ο καθενας οτι πιστευει, η βλακεια των βαϊραλ και του να βγαινει να λεει ασυναρτησιες ο καθενας , περα απο χαζο, ειναι κ τουλαχιστον επικίνδυνο οταν αρχιζουν να τον πιστευουν πολλοι στη συνέχεια..κ γεμιζουμε φεηκ νιους παντου κ συνομοσιες..που χουν μεγαλυτερη απειχηση απτα κανονικα αρθρα στο κοσμο.
Και βεβαια συμβαινει με τα παντα αυτο οχι μονο με τις θρησκείες. Ανέφερα σε καποια φαση και τους 5Κ γτ μονημως γινοτανε αυτο το πραμα, να μιλανε γ πραματα π ακουσαν απο τον ταδε τυχαιο χωρις να εχουν ψαξει τπτ για το ταδε ανιμε και να ακιρωνουν οποιαδήποτε αντιθεση αποψη ακομα κιοταν ηταν εντελώς λαθως αυτα π λέγανε ...
Θα μ πεις γτ να ασχοληθεί κ κανεις με αυτα τα ατομα, τους αφήνεις στην αγνοια κ εισαι ηρεμος...
Απλα τωρα παραχεστηκε με το καθομαι σπιτι ολο αυτο, ...οταν ξαφνικα δν εχει κ κανεις κτ καλυτερο να κανει...στο θεό αυτα τα αρθρα κιοι καυγάδες...

Δεν ξερω γιατι καθομαι κ τα γραφω τωρα...μαλλον το χα αχτι μαυτα π διαβαζω τελαυταια...
Edited by GhostPrince, 12 April 2020 - 19:46.
Posted 12 April 2020 - 20:26
Καποια εχουν πλακα παντως.
Εδω και ενα χρονο βλεπω συνεχως βιντεακια για τους φλερφερς και τινφοϊλερς (scimandan κλπ)
Επιπεδιστες, κρεασιονιστες, αντι-διαστημιστες, κουφιογηινιστες κ.α., μια σουπα απεραντου γελιου
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 12 April 2020 - 23:59
Όντως το να κριτικάρεις (βέβαια την κατάκριση του @Ghostprince την έκανα trigger εγώ
) όπως και να κάνεις trigger την κατάκριση είναι άσχημα ειδικά σε περιστάσεις που χρειαζόμαστε συνεργασία.
Βέβαια, οφείλω να ζητήσω συγνώμη στον φίλτατο @Ghostprince και να του εξηγήσω ότι όταν εννοούσα hardware εννοούσα μεταφορικά το ανθρώπινο σώμα με έναν ποιο familiar προς εμένα όρο, ομοίως με αυτό εννοούσα την ψηχη λέγοντας software χωρίς όμως να θέλω να υπονοήσω ότι είμαστε robots or computers. (Βέβαια κάλλιστα μπορούμε να γίνουμε cyborgs πχ. ο παππούς με τον βηματοδότη)
Ακόμη μιας και έθεσες το θέμα της κατάκρισης πολλές φορές κατακρίνουμε χωρίς να έχουμε πλήρως την εικόνα της κατάστασης του άλλου. Από την άλλη σε κάποιες περιστάσεις πχ. εθνικές εκλογές έμμεσα πρέπει να κρίνουμε και να καταδικάσουμε αποφάσεις που κρίνουμε λάθος βάση με ότι γνωρίζουμε σε έναν κόσμο που πράκτικά υπάρχει way too much information που είναι σαν να μην ξέρουμε τίποτα ή να ξέρουμε βάση πληροφοριών που δίνουν άλλοι και το δίνουν με το δικό τους σκοπό και την επίτευξη δικών του στόχων.
Βέβαια, υπάρχει και η στοχευμένη παροχή μίγματων αληθοφανών ψεμμάτων:
Youtube Video
Βρε μην τους συνερίζεσαι αυτούς, είναι εντελώς noobαδες από θεολογία. Προσεύχονται στα 10 fps, τον Θεό τον βλέπουν 240p, το 4k ούτε με τηλεσκόπιο. Τα BIOS της ψυχής τους θέλουν επειγόντως format.
εν τω μεταξυ σημερα ειχα την ευκαιρια 4-5 φορες να ευχαριστηθω το luccid dreaming αλλα δεν το εκανα επειδη τρομαξα.
αρχικα, σηκωθηκα απο το κρεβατι μου και ενιωθα ζαλισμενος. ξαφνικα, συνειδητοποιώ οτι το σωμα μου, ενω ημουν ορθιος, διαπερνουσε το κρεβατι μου σαν φαντασμα.
σε γρηγορη ταχυτητα βρεθηκα στην κουζινα και μιας και ειχα την αισθηση οτι κοιμομουν, καταλαβα οτι ηταν luccid dreaming.
ειπα "τι ωραια θα περασουμε καλα" αλλα οταν αρχισα να σκεφτομαι οτι δεν πρεπει να σκεφτω κατι σκοτεινο/κακο μιας και εχω τον ελεγχο τον ονειρο μου, φρικαρα και ηθελα να ξυπνησω, οποτε πιεστηκα καπως και ξυπνησα.
μετα απο λιγο, με ξαναπηρε ο υπνος και ξαναμπηκα σε luccid dreaming λεω "ε οχι παλι" και πιεζω παλι τον εαυτο μου και ξυπναω. και αυτο γινοταν συνεχομενα ανα δευτερολεπτα σχεδον.
φανταζομαι πολλοι θα ηθελαν να ηταν στην θεση μου, μιας και ειχα την ευκαιρια 5 φορες να ευχαριστηθω τα ονειρα μου και εγω ολες τις ευκαιριες τις πεταξα,
Όλη η φαινομενολογία του Maurice Merleau-Ponty σε ένα post.
Τα μασονικά κιοι θεωριες με ευραιους δεν ξερω απο που και γιατι ξεκινησαν ή φταίει η περιοδος Χίτλερ, προφανως πολιτικα, αλλα οπως και πολλα αλλα μαλλον απλα θελουμε να εχουμε εναν "κακο" που να ριχνουμε το φτεξιμο ολων των γεγονότων πανω του σε ολες τις περιοδους, μαλλον δν εχει κ τοσο σημασια τι ή ποιος θα ειναι αυτος.
Εδω βγαίνουν κ λενε οτι την εβγαλε ο αντίχριστος τη covid19 διάφοροι, σε πολλα δεν μπορεις να βρεις λογικη τι ακριβως αναζητανε κ γιατι τα λενε αυτα π λενε χωρις κ καμια βαση δλδ...
Κ προβατα δλδ αν πιασεις φανατιζμενο κοσμο.
Ο αντισιμητισμός είναι κυριολεκτικά αρχαίο φαινόμενο, οι θεωρίες συνομωσίας αντιθέτως είναι αρκετά πρόσφατες. Νομίζω πως είναι ουσιαστικά τρόποι να ερμηνεύει κανείς τον κόσμο με πεπαλαιωμένες έννοιες, αλλά σε μία συνθήκη υπερπληροφόρησης και παραπληροφόρησης, στην οποία οι έννοιες έχουν χάσει τη σημασία τους και έχουν καταστεί χειραγωγήσιμη πληροφορία. Αυτή η συνθήκη που κάποιος πρέπει να φταίει για όλα οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογική εξέλιξη πράγματι έδωσε την εξουσία σε ορισμένα άτομα και ομάδες να ελέγχουν την πληροφορία για να καθορίζουν την αλήθεια, με τη θρησκεία και τη φιλοσοφία να μην μπορούν να προσαρμοστούν. Η μαζική ανάγκη, τέλος, για εκλαϊκευση της γνώσης, επίσης σύγχρονο φαινόμενο, δημιουργεί αφενός μία ακραία δυνατότητα χειραγώγησης, αλλά και μιας αντι-χειραγώγησης, που λειτουργεί όμως ακριβώς με τον ίδιο (και χειρότερο, για την ακρίβεια) τρόπο. Οι "υψηλές έννοιες" και τα "πνευματικά βιώματα" καθίστανται κάτι σαν ένας μύθος, μια υπόσχεση για κάτι που διεκδικεί ο άνθρωπος που έχει χάσει την επαφή του με τις παραδοσιακές μεθόδους αναστοχαστικής επικοινωνίας με το σύμπαν και το μόνο που του έχει απομείνει είναι η πληροφορία, άρα στηρίζεται στα μέσα που υποτίθεται ότι μάχεται.
Posted 14 April 2020 - 00:40
Ωραία πράγματα
that's a dude!
Posted 14 April 2020 - 20:43
Μολις κουρέυτηκα ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ για πρώτη φορά ήταν εντάξει no maijor bald spots εκτός λίγο κοντά στο αυτί που το καθάρισα, βέβαια το ότι έπαιξα με μεγάλο νούμερο χτένι στην κουρευτική μηχανή που την κατέχω έδω και 2-3 ώρες βοήθησε πολύ και στην τελικά απλά το ξύρισα με το ίδιο νούμερο. Αλλά ok πρώτη φορά και είναι somewhat decent.
Ι GNU/L I N U X
Posted 14 April 2020 - 20:47
Με παρακαλαει ο πατερας μου να τον κουρεψω και φοβαμαι οτι αν πεσει στα χερια μου θα τον κοροιδευουν ολοι στη δουλεια μετα.... Δεν εχει και πολλα μαλλια αλλα ο τι κ αν εχει αν τα στραβοκοψω θα φανει. Πειτε μου καποια μαρκα απο καπελα να του προτεινω αν δε μου πετυχει
When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Posted 14 April 2020 - 20:57
Γιατί η DC, ενώ φαίνεται ότι το κατέχει, κάνει τόσο μέτριες live-action ταινίες. Έπεσα στα openings από το cartoon του justice league και θυμήθηκα πώς καθηλωνόμουν μπροστά στην τηλεόραση, κάθε μέρα στις 11:30 στο star
Posted 14 April 2020 - 21:30
Με παρακαλαει ο πατερας μου να τον κουρεψω και φοβαμαι οτι αν πεσει στα χερια μου θα τον κοροιδευουν ολοι στη δουλεια μετα.... Δεν εχει και πολλα μαλλια αλλα ο τι κ αν εχει αν τα στραβοκοψω θα φανει. Πειτε μου καποια μαρκα απο καπελα να του προτεινω αν δε μου πετυχει
Δοκίμασε με κουρευτική και χτενάκι μεγάλου αριθμού (πχ. το 4 που δοκίμασα) πάρτο όλο με ένα χτενάκι και δώσε πόνο, είναι απλό η μόνη προσοχή είναι στις άκρες που δεν βάζεις χτενάκι αλλά το κόβεις κάθετα βέβαια η άκρες είναι και οι λιγότερο εμφανείς.
Ι GNU/L I N U X
Posted 15 April 2020 - 01:16
Λοιπόν για να μην μασήσει η μηχανή αν υπάρχει πυκνό μαλλί καλύτερα πρώτα να τα χεις κόψει λίγο με ψαλίδι.
Επίσης φρόντισε η μπαταρία να είναι τέρμα γεμάτη κι αν γίνεται στη πρίζα κατά τη διάρκεια του κουρέματος.
Τέλος απαραίτητα λουσμένο μαλλί κι αν γίνεται continioter για να έχει μαλακώσει η τρίχα και να μην υποφέρει το υποψήφιο θύμα.
Στα του κουρέματος, ξυρίζω πάντα δύο σκάλες πιο πάνω το πάνω μερος του κεφαλιού σε σχέση με τα πλάγια. Ταιριάζει στο δικό μου κεφάλι και του θύματος μου οπότε μπορείτε να το δοκιμάσετε. Ξυρίζεται κόντρα στη φορά της τρίχας. Επίσης ξυρίζεται από κάτω προς τα πάνω τα πλάγια αλλά σαν να φοράει κάποιο στέμμα το θύμα. Έτσι θα σας μείνει ένα συμμετρικό πάνω μέρος. Αν το θύμα έχει φαβορίτες ξυρίζεται από το αυτί και πάνω και για τις ίδιες τις φαβορίτες επιλέγεται σκάλα που να ταιριάζει με το υπόλοιπο γένι. Αν είναι ημερών η σκάλα για το πάνω μέρος του κεφαλιου είναι οκ. Αν το θύμα έχει μούσι κάνα δύο σκάλες πιο πάνω από αυτή για το πάνω μέρος του κεφαλιού για να καθαρίσουν. Κρυφό σημείο το κόκκαλο στο σαγόνι πίσω από την φαβορίτα.
Posted 15 April 2020 - 03:55
Hazuki περιμενω να ανεβασεις βιντεο με τουτοριαλ για αντρικο χτενισμα/κουρεμα/ξυρισμα. Αν δεν το δω θα τον αφησω τον πατερα μου να γινει χιπης μεχρι το τελος της κυρα-ντινας και ας παει μετα σε κομμωηριο
When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...