Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94074 replies to this topic

#89341 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 23 January 2020 - 00:16

Κατέβα Αθήνα και πήγαινε στην shihou στο Ίλιον να σε στρώσει! ~product placement!

Κατσε να παρουμε πτυχιο σχολη τωρα τν ιουνιο και κατεβαινω, με βλεπω να αρχιζω για MeXT εν τελει τ χρονου κιεγω σιγα σιγα , ασχετους τι θα γινει με το n1 XD αλλα ναι δν θελω κ να το αφήσω :(
Noted shihou* XD

Edited by GhostPrince, 23 January 2020 - 00:17.

フカフカ

#89342 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 23 January 2020 - 00:52

Έλα είναι η κοπελιά που λέγαμε στο meeting. Πάρε facebook page αν σε ενδιαφέρει.

https://www.facebook.com/japaneselang.school/

rsrGbGx.gif

#89343 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 946 posts

Posted 23 January 2020 - 08:11

Και εγω οπως το περιμενα, ο χειροτερος βαθμος που εχω παρει.

Κραϊς ιν Τζαπανιζ

Γκοστ, η Αγγελικη-σενσεϊ ειναι οντως πολυ καλη και θα σε βολεψει μαλλον απο πλευρας αποστασης.

Ο Βουνοστομης απο την αλλη, εχει πολυ ψαγμενα πραγματα στη διδασκαλια του.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#89344 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 23 January 2020 - 20:10

Και εγω οπως το περιμενα, ο χειροτερος βαθμος που εχω παρει.

Κραϊς ιν Τζαπανιζ

Γκοστ, η Αγγελικη-σενσεϊ ειναι οντως πολυ καλη και θα σε βολεψει μαλλον απο πλευρας αποστασης.

Ο Βουνοστομης απο την αλλη, εχει πολυ ψαγμενα πραγματα στη διδασκαλια του.

Κατσε να παρουμε πτυχιο σχολη τωρα τν ιουνιο και κατεβαινω, με βλεπω να αρχιζω για MeXT εν τελει τ χρονου κιεγω σιγα σιγα , ασχετους τι θα γινει με το n1 XD αλλα ναι δν θελω κ να το αφήσω :(
Noted shihou* XD

Ας το γιορτάσουμε με Low Bap

https://www.youtube.com/watch?v=tsiRRNJ_XUk&list=RDQMoV8p2kbjl4Q&start_radio=1

Και σαφώς με το:

Youtube Video

Και σαφώς βέβαια άσπρο πάτο, γιατί με τα Ιαπωνικά Ξεπατωθήκαμε. Μας βγήκε ο πάτος φορώντας τα πατομπούκαλα, seriously.

Γι αυτό ας κρατήσουμε χαμηλό προφίλ και ας βγούμε βόλτα με το lowrider μας:

?u=https%3A%2F%2Fwallpapertag.com%2Fwall

#89345 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 31 January 2020 - 10:11

Oh well, σε περίπτωση που για κάποιο λόγο θέλετε να δείτε live action του One Piece, netflix has you covered.

https://deadline.com/2020/01/one-piece-live-action-series-based-on-manga-classic-ordered-netflix-tomorrow-studios-1202845657/

Ρε, ειλικρινά, κάνανε το Deathnote, φάγανε το άπειρο hate και πάνε για double getto με One Piece και Cowboy bebop.

Και άντε το bebop είναι πιο adult σειρά, είναι και scifi κάτι μπορεί να γίνει. Το One Piece; Τι φάση, ότι έχουν το budget να κάνουν με gfx τις κινήσεις του Luffy.

To φειλ είναι ισχυρό!

rsrGbGx.gif

#89346 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 01 February 2020 - 22:10

Εγώ πάλι έχω μια απορία που είναι ζήτημα ζωής και θανάτου: Το RWBY είναι cartoon η anime;

#89347 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 01 February 2020 - 22:22

Νομίζω ότι είναι κάτι δικό του, οπότε θα χρησιμοποιούσα την αναφορά στο wikipedia

American anime-style

δεν είναι inspired π.χ. όπως το Avatar, τεχνικά είναι ένα American made, anime styled, animated series

rsrGbGx.gif

#89348 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 01 February 2020 - 22:54

Τότε γιατί το έχει το kissanime; Αααα πήρε μπροστα ο IDE anime made in USA το έποιασα.

Edited by pc_magas, 01 February 2020 - 22:55.

#89349 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 February 2020 - 12:26

Στο aniDB βέβαια, το βγάζει στην ειδική κατηγορία που δεν είναι anime. Το ίδιο αποτέλεσμα βγάζει εάν ψάξεις για Thundercats, Avatar, κλπ

https://anidb.net/anime/4552

:P 

E5VV38U.jpg

#89350 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 03 February 2020 - 20:20

ασε, περιμενα το ruby rose να τελειωνε στον 6ο κυκλο και βλεπω πως βαλαν και αλλο τοσο και μαλλον σε 5-6 χρονια να τελειωσει οριστικα. Στην 5η σαιζον που το σταματησα δεν μου πολυαρεσε και τοσο σε σχεση με τους πρωτους κυκλους. Οσο βελτιωνεται στον τεχνικο τομεα, τοσο χειροτερο γινεται. Για αυτο θα το δω οταν τελειωσει για τα καλα

τελος παντων, ευτυχως που στο σχολειο διπλα εχει γουρουνια, οποτε οτι περισσευει απο χαλασμενα φρουτα και λαχανικα, τροφες, φλουδες κλπ τα τρωνε με τη μια με μεγαλη ευχαριστηση. Με μαθανε!

Youtube Video

#89351 Titan64

Titan64

Anime Newbie

• Members
  • 37 posts
  • LocationKamome Gakuen

Posted 04 February 2020 - 15:13

Εσείς από που αγοράζετε manga; (Στα αγγλικά)

Εγώ έχω χρησιμοποιήσει το bookdepository

Edited by Titan64, 04 February 2020 - 15:14.

#89352 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 04 February 2020 - 15:57

Δεν νομίζω ότι υπάρχει εναλλακτική, μόνο από bookdepository, οτιδήποτε άλλο είναι ακριβότερο οπότε απλά πας solaris και το παραγγέλνεις από εκεί.

rsrGbGx.gif

#89353 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 04 February 2020 - 18:59

Κι εγώ από bookdepository, πλην 2-3 εξαιρέσεων, όπως τους πρώτους τόμους του Vinland π.χ., που τα είχε τότε πιο φθηνά στο public και από τσιγκουνιά για οικονομία τα πήρα από εκεί.

ySss0UF.jpg

#89354 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 04 February 2020 - 21:43

Από την άλλη ένα Manga και μια κονσόλα, είναι μια καλή επένδυση εάν έχεις μια στιγμή αφραγγία. Σε εμένα τα manga ήταν αυτά τα οποία πούλησα ASAP όταν έκανα το master και δεν δούλευα.

Άρα το tip είναι:

1. Αγόραζε manga ειδικά volume1

2. Διάβασέ τα

3. Κλείστα σε σελοφάν που τραβάς τον αέρα.

4. Κρύψτα καλά.

Προσωπικά καλύτερα να επενδύσεις σε Manga γιατί και να σε κλέψουν ίσως να τα αγνοήσουν και τελείως, να μην πω και πως τα κρύβεις και καλύτερα δεν έχουν και μεταλικά στοιχεία έτσι τα ξέρεις μόνο εσύ.

Edited by pc_magas, 04 February 2020 - 21:44.

#89355 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 11 February 2020 - 17:41

Βαθυστόχαστη και σημαντική ανακοίνωση (δεν τίθεται θέμα συζήτησης):

Ο Charizard είναι αηδιαστικά overrated.

Edited by Angel.tze, 11 February 2020 - 17:42.

8J90AKf.jpg

that's a dude!