Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#88906 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 18 July 2019 - 18:13

67338341_2492737697414418_85618652197840

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#88907 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 July 2019 - 18:20

Βάλε και τα άλλα που έλεγε ότι ήταν σε άμυνα και γλίστρησε το μαχαίρι και χτύπησε το Φύσσα στην καρδιά... Όλη η απολογία του Ρουπακιά σήμερα ήταν από κακή κωμωδία, να σου γυρίζουν τα άντερα. Μιλούσε και πολύ σιγά μουρμουριστά, έγινε τεράστια προσπάθεια μετάδοσης των λεγομένων του από όσους ήταν μέσα. Από τις αντιδράσεις της έδρας δεν τον πίστευε κανείς, για μένα δεν τίθεται ζήτημα ότι θα τη φάει, το θέμα είναι να τη φάνε και οι από πάνω που τα ενορχήστρωσαν όλα.

xbJ3b2w.jpeg

#88908 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 18 July 2019 - 18:49

Οι απο πάνω έχουνε τις πλάτες της ΝΔ ;)

#88909 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 18 July 2019 - 18:52

Νομίζω ότι το ερώτημα είναι αν χρησιμοποιεί κανείς το unofficial patch, εγώ εφόσον δεν το έβαλα από την αρχή είπα να go all the way, τουλάχιστον για το πρώτο playthrough, (δεν ξέρω αν θα έχω κουράγιο για άλλο), που ενώ θέλω να πιστεύω ότι δε χρειάζεται και ότι το παιχνίδι ήταν μια χαρά εξ αρχής, υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι επιβεβαιώνονται όσοι λένε ότι γίνεται unbeatable προς το τέλος, ειδικά αν έχεις χάσει αρκετά sidequests, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να αναπληρώσεις ποτέ τα χρήματα και τα skill points. Στην αρχή δεν ήξερα τι με περίμενε και δεν έκανα οικονομία, και αρνούμαι να κάνω αποστολές που δε μου αρέσουν, επίσης προσπαθώ να μην κάνω καθόλου savescam για να εντείνω την αφηγηματική διάσταση της εμπειρίας. Ακόμα και τα συνεχόμενα frenzies που σκοτώνουν ακόμα και npcs που μόλις έχω βοηθήσει (είμαι Gangrel) λειτουργούν τόσο υπέροχα αφηγηματικά, που θα προσπαθήσω να κρατήσω το ανεκτίμητο αυτής της εμπειρίας.

^ Θα σε ξενερώσω... Χωρίς το unofficial patch έχει fatal bug που δεν μπορείς να συνεχίσεις το παιχνίδι... : (

Edited by ZeLiGa, 18 July 2019 - 18:53.

#88910 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 18 July 2019 - 19:39

όμως νομίζω πως ο τύπος το παρατράβηξε λιγάκι,

ya think?

---

Από το ρεπορτάζ, είμαστε αυτή την στιγμή ανάμεσα σε blackpilled NEETcel και τρελαμένο YouStoleMyIdea guy. RIH

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#88911 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 18 July 2019 - 20:46

Ε το ότι ήταν καθυστερημένος / οι το ξέρουμε από αυτό που έκανε, δε χρειάζεται επιβεβαίωση.

Ο κόσμος δε μπάει καλά λέμε έχει ζορίσει το πράμα.

#88912 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 18 July 2019 - 21:12

:rip: :rip: :rip:

Δεν ξέρω πως μπορώ να περιγράψω την όλη φάση.

phmava.php

#88913 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 July 2019 - 21:17

Μόνο μην δω κανα αβαταρ ζε σουι kyoani θα πέσουν τα μπαν σαν κεραυνός

xbJ3b2w.jpeg

#88914 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 18 July 2019 - 21:32

Για όσα, όμως, μου γράψατε, είναι καλό στον άνθρωπο να μη αγγίζει γυναίκα. Για τις πορνείες, όμως, κάθε ένας ας έχει τη δική του γυναίκα, και κάθε μία ας έχει τον δικό της άνδρα.

(Προς Κορινθίους Α’, 7: 1-2)

Το εν λόγο εδάφιο το βλέπω ως εξής:

Όσον δι αφορά εις τα ζητήματα που μου γράψατε, απαντώ τα εξής. Καλόν είναι εις τον άνθρωπον να μη εγγίζει και να μην γνωρίζη διόλου γυναίκα.

Δια τον κύνδυνον όμως της παρεκτροπήςε εις πορνείαν, ας έχη καθένας σύζηγον του και καθεμία ας έχη τον ιδικόν της άνδρα.

Εγώ το αντιλαμβάνομαι σαν ότι αντί να έχεις 1.000.000 συντρόφους ας έχεις 1 σύζηγο και αυτό ισχύει και για τα 2 φύλα.

Επιπλέον, δες τον στίχο 28 στην Προς Εφεσίους επιστολήν του Απόστολου Παύλου:

Έτσι οφείλουν οι άνδρες να αγαπούν τας γυναίκας των σαν τα ίδια των σώματα. Εκείνος που αγαπά την γυναίκαν του, τον εαυτό του αγαπά.

Ακόμη δες παρακάτω στον στίχο 29 Παρακάτω στην προς Εφεσίους επιστολήν:

Διότι κανείς ποτέ δεν εμίσησε την σάρκα του, αλλά την τρέφει καλά και την περιθάλπτει, καθώς και ο Κύριος τρέφει και περιθάλπτει την Εκκλησίαν.

Επιπλέων παραπάνω στην Προς Εφεσίους Επιστολήν λέει στον στίχο 25:

Οι άνδρες εξ άλλου να αγαπάτε τας γυναίκας σας, καθώς και ο Χριστός ηγάπησε την Εκκλησίαν και παρέδωκε τον Εαυτόν του εις θάνατον υπερ αυτής.

Ακόμη για τον στίχον:

Κεφαλή της γυναίκας, είναι ο άνδρας.
(Προς Κορινθίους Α’, 11: 3)

Τι εννοεί "κεφαλήν"  εννοεί κάποιον που καταχράζετε την εξουσία; Εφόσον ο ίδιον ο Απόστολος Παύλος παρακάτω στο κεφάλαιο 11 στον στίχο 11 και 12 πλήρως:

11. Πλήν όμως μην νομίζετε ότι η εξουσία αυτή του ανδρός είναι απεριόριστος. Διότι μετά την δημιουργίσν των πρωτόπλαστων, ούτε άνδρας γεννάται χωρίς γυναίκα, ούτε γυναίκα χωρίς άνδραν, σύμφωνα με τους νόμουςπου όρισεν ο Κύριος.

12. Διότι καθώς η γυναίκα προήλθεν από τον άνδρα, έτσι από τότε και ο άνδρας γεννάται δια μέ σου γυναικός, όλα δε τα κτίσμαα και μαζί με αυτάν και ο άνδρας, έχουν τηναρχην και την ύπαξιν από τον Θεόν.

Άρα αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι η γυναίκα είναι ισάξιο και αναπόσπαστο μέρος του άνδρα και το αντίστροφο.

Επιπλέον περι κεφαλής, θα το δούμε κατά το πως το βλέπω εγώ από τους στίχους 23 - 25 (τον στίχο 25 τον προανέφερα):

23 Ζητεί δε ο Κύριος την υποταγήν αυτήν,διότι ο άνδρας είναι κεφαλή της γυναικός, όπως ο Χριστόν είναι κεφαλή της Εκκλησίας. Κατά τούτο δε ο Χριστός διακρίνεται, καθότι αυτός είναι συγρόνως και σωτήρ του σώματος, ήτοι της Εκκησίας.

24 Αλλά καθώς η Εκκλησία υποτάσσεται εις τον Χριστόν, έτσι και αι γυναίκες ας υποτάσσωνται εις τους ευσεβείς και Θεοσεβούμενους άνδρας των εις όλα.

25 Οι άνδρες εξ άλλου να αγαπάτε τας γυναίκας σας, καθώς και ο Χριστός ηγάπησε την Εκκλησίας και παρέδωκε τον εαυτόν του εις θάνατον υπερ αυτής.

Δηλαδή παρόλο που ο άνδρας είναι η κεφαλή (όπως το βλέπω) πρέπει να είναι κατά τα πρότυπα του Ιησού Χριστού, εαν δούμε τι είδους κεφαλή ήταν ο Ιησούς Χριστός:

1. Μια κεφαλή που έπλυνε τα πόδια των μαθητών του, προς ένδειξη ταπείνωσης.
  2. Μια κεφαλή που ΠΕΘΑΝΕ για εμάς.
  3. Μια κεφαλή που αδίκως κατηγορήθηκε. (Για να το κατανοήσεις πρέπει να δεις και τα γεγονότα ΠΟΙΟ πριν την Σταύρωση ακόμα και την είσοδο στην Ιερουσαλήμ.)

Χμμ πιστεύετε πως μια κεφαλή αυτή είναι μια άνιση κεφαλή η οποία αδικεί, χτυπά και βιάζει; Μια κεφαλή που δεν δίνει ίσα αξιώματα;

Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ένας άνδρας πρακτικά που κακοποιεί μια γυναίκα, μέσα από την Αγία Γραφή, πρακτικά κακοποιεί το ίδιο του το σώμα. Και ότι η Γυναίκα ναι μεν δεν φαίνετε ότι δεν έχει ίσα δικαιώματα αλλά GUESS WHAT έχει και είναι τιμώμενη.

Ακόμη για το εδάφιο:

Όταν κάποιος πάρει γυναίκα, και νυμφευθεί μαζί της, και συμβεί να μη βρει χάρη στα μάτια του, επειδή βρήκε σ’ αυτήν κάποιο άσχημο πράγμα, τότε ας γράψει σ’ αυτήν γράμμα διαζυγίου, και ας το δώσει στο χέρι της, και ας τη διώξει από το σπίτι του.

(Δευτερονόμιον, 24: 1)

Ο ίδιος ο Ιησούς περι του ζητήματος αυτού, είπε Στο κατά Ματθαίον Κεφ Ε:

31 Ελέχθη ακόμη εκείνος που θα χωρίση και θα διώξη την γυναίκαν του, ας δώση έγγραφος διαζύγίου.

32 Εγώ όμως σας λέγω, ότι εκείνος που θα διώξη την γυναίκα του, χωρίς να υπάρχη αιτία μοιχείασ, συντελεί εις το να ηγίνη αυτή μοιχαλις, εαν συζευχθή άλλον, Και εκείνος που θα νυμφευθή διαζευμένη γυναίκα γίνετε μοίχος.

Ακόμη στο Κατα Μάρκον Κεφάλαιον Ι λέγει:

2 Και αφού τον επλησίασαν οι Φαρισαίοι, τον ηρώτησαν, εάν επιτρέπεται εις άνδρα να χωρίζει την γυναίκα το. Του έκαμαν δεν την ερώτησιν αυτήν πειράζοντες τον, δια εύρουν αφορμήν να τον κατηγορίσουν, ότι περιώριζε την ελευθερίαν εις το ζήτημα του διαζυγίου τούτο δε και πλείστους εκ του λαού θα δυσαρεστεί, ισως δε και εις Ηρώδην θα τον εξέθετεν.

3 Αυτός δε απεκτίθη και τους είπε: Ποιάν εντολήν σας έδωκεν ο Μωϋσής περί αυτού;

4 Αυτοί δε είπον ο Μωυσής επέτρεψεν εις τον άνδραν να γράψει έγγραφον, εις τον οποίον να βεβαιώνετε ότι έκαμεδιαζύγιον με την γυναίκα του και τότε να την χωρίση.

5 Και ο Ιησούς απεκρίθη και τους είπεν Ο Μωϋσής απέβλεψε προς την σκληρότητα των καρδιών σας και άξεστον και απολίτισνον φύσιν σασ και δι αυτό έγραψε την εντολήν αυτήν, δια να σας προφυλάξη από μεγαλύτερα κακά. Διότι εις φόνον ακόμην δύνατον να φθάσετε, δια να απαλλαγήτε από την ανεπιθύμητον γυναίκα σας.

Δηλαδή ΠΑΛΙ για να προστατέψει τη γυναίκα το έκανε ο Μωυσής.

Και αν κάποιος πουλήσει τη θυγατέρα του για δούλη, δεν θα αφεθεί όπως αφήνονται οι δούλοι. Αν δεν αρέσει στο αφεντικό της, που την αρραβωνιάστηκε για τον εαυτό του, τότε θα την απολυτρώσει· δεν έχει εξουσία να την πουλήσει σε ξένο έθνος, επειδή της φέρθηκε άπιστα.

(Έξοδος, 21: 7- 8 )

Πάλι context wise πάλι προστατεύει και τιμά την γυναίκα. Λέει σε απλά Ελληνικά όπως το βλέπω ότι εάν πουλήσεις την κόρη για δούλη τότε δεν θα την έχει σαν εμπόρευμα να την δίνει από εδώ και από εκεί.

Άρα υπάρχουν εξίσου παραδείγματα που η ίδια η Εκκλησία τιμά και νοίαζεται για την γυναίκα. Και κατά τον Ιησού μάλιστα ορίζει και μέτρα προστασίας.

Άρα ας βάλλουμε σαν note: Να διαβάζουμε όλη την Διαθήκη και όχι αποσπασματικά.

(PS δεν κάνω πολυτονικό λόγο ότι δεν ξέρω πως.)

Αχ ωραίο Debate ηταν.

Edited by pc_magas, 18 July 2019 - 21:36.

#88915 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 18 July 2019 - 21:49

Μα που μπήκα στο eklhssia.gr ? :

#88916 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 18 July 2019 - 22:13

KF6LViQ.png

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#88917 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 18 July 2019 - 22:14

^ Θα σε ξενερώσω... Χωρίς το unofficial patch έχει fatal bug που δεν μπορείς να συνεχίσεις το παιχνίδι... : (

Κάνω πως δεν το άκουσα και συνεχίζω ακάθεκτος. Θα το τελειώσω και θα δείτε τι έχει να γίνει.

Μα που μπήκα στο eklhssia.gr ? :

Ίσως και στο Πενταπόσταγμα.

O6rrvsU.jpg

#88918 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 18 July 2019 - 22:55

Κάνω πως δεν το άκουσα και συνεχίζω ακάθεκτος. Θα το τελειώσω και θα δείτε τι έχει να γίνει.

Μου θυμίζεις εμένα που πεισματικά προσπαθώ να τελειώσω το adventure του ctr nitro fueled χωρίς boost απλά για να αποδείξω ότι γίνεται λολ

Also... Feminist discrimination against men XΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΣΤΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Δεν ξέρω γιατί συνεχίζω να εκνευρίζομαι με κάτι τέτοια σκουπίδια που δεν τους αξίζει ούτε μια τρίχα από το αποτέτοιο μου αλλά εκνευρίζομαι ~sue me

Επίσης τί σημασία έχει αν σου άρεσαν ή δεν σου άρεσαν τα anime της Kyoani wtf τί είναι αυτή η ρητορική της σκατοψυχιάς ξέρω γω...

Και πάνω σε αυτή τη συναισθηματική φόρτιση διαβάζω και αναλύσεις της Αγίας Γραφής που σε λίγο θα την βγάλουμε πρωτοφεμινιστικό κείμενο και θα με βλέπετε και εμένα στα δικαστήρια να λέω "μια απλή ανθρωποκτονία ήταν και το κάνατε ολόκληρο θέμα!"

xbJ3b2w.jpeg

#88919 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 18 July 2019 - 23:28

Ρε συ pc magas μπαίνεις στο τριπάκι να ερμηνεύεις πράγματα όπως εσύ θες και χάνεις την ουσία. Δεν απαντάς ούτε στα μισά απ όσα παραθέτω, και ακόμα και σε αυτά που απαντάς λες "εναλλακτικές" για το τι θα μπορούσαν να σημαίνουν που εμένα, χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, μου φαίνονται μπαρούφες και προσπάθειες να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.

1) Δεν απάντησες ούτε σε ένα από τα παραθέματα που λένε ξεκάθαρα "η γυναικά να υποτάσσεται στον άνδρα", "Η γυναίκα έχει χρέος να έχει εξουσία επάνω στο κεφάλι της.", "Οι γυναίκες σας ας σιωπούν μέσα στις εκκλησίες· επειδή, δεν είναι επιτρεπτό σ’ αυτές να μιλάνε, αλλά να υποτάσσονται, όπως λέει και ο νόμος."

Δεν απαντάς σε ΑΥΤΟ

Αν μια νέα παρθένα είναι αρραβωνιασμένη με άνδρα, και τη βρει κάποιος στην πόλη, και κοιμηθεί μαζί της, τότε, θα τους βγάλετε έξω και τους δύο, στην πύλη τής πόλης εκείνης, και θα τους λιθοβολήσετε με πέτρες, και θα πεθάνουν· τη νέα, επειδή δεν φώναξε, ενώ ήταν μέσα στην πόλη· και τον άνθρωπο, επειδή ταπείνωσε τη γυναίκα τού πλησίον του· και θα εξαφανίσεις το κακό από ανάμεσά σου. Αλλά, αν κάποιος βρει τη νέα στο χωράφι, την αρραβωνιασμένη, και ο άνθρωπος τη βιάσει, και κοιμηθεί μαζί της, τότε ο άνθρωπος μόνον θα θανατώνεται, που κοιμήθηκε μαζί της· στη νέα, όμως, δεν θα κάνεις τίποτε· δεν υπάρχει αμάρτημα θανάτου στη νέα· επειδή, όπως όταν ορμήσει κάποιος ενάντια στον πλησίον του και τον φονεύσει, έτσι είναι και το πράγμα αυτό· επειδή, τη βρήκε στο χωράφι, η αρραβωνιασμένη νέα φώναξε, αλλά δεν υπήρχε κάποιος να τη σώσει. 
 Αν κάποιος βρει μια νέα παρθένα, μη αρραβωνιασμένη, και την πιάσει και κοιμηθεί μαζί της, και βρεθούν· τότε, ο άνθρωπος που κοιμήθηκε μαζί της θα δώσει στον πατέρα της νέας 50 σίκλους ασήμι, κι αυτή θα είναι γυναίκα του, επειδή την ταπείνωσε, δεν μπορεί να την αποβάλει όλες τις ημέρες τής ζωής του.
(Δευτερονόμιον, 22: 23-29)

Δηλαδή η αγια γραφή λέει ότι αν βιάσεις μια γυναίκα, πράξη άνετα εφάμιλλη του φόνου, λες ένα "σόρυ ρε μπρο" στον πατέρας της, σκάει μερικά φράγκα και όλα κομπλέ. Α ναι, πλήγωσε γυναίκα άρα και το ίδιο του το σώμα ο κακομοίρης ο βιαστής, ας τον λυπηθούμε κιόλας.

Δηλαδή μου λες ότι δεν πειράζουν όλα τα ΣΚΑΤΑ που ρίχνει η εκκλησία στη γυναίκα, επειδή την τιμάει σε κάποια εδάφια. Οπότε σαν Note, θα πρότεινα και γω να "διαβάζουμε όλη την Διαθήκη και όχι αποσπασματικά."

Και έλα δώσε μου εσύ τώρα ερμηνείες όταν η διαθήκη σου λέει ότι ο βιασμός δεν είναι και κάτι. Όλα κουλ.

Extra gift, 

Και η Θάμαρ πήγε στο σπίτι τού αδελφού της Αμνών, που ήταν πλαγιασμένος. […] Και όταν του πρόσφερε σ’ αυτόν να φάει, την έπιασε, και της είπε: «Έλα, κοιμήσου μαζί μου, αδελφή μου». Κι εκείνη τού είπε: «Μη, αδελφέ μου, μη με ταπεινώσεις». […] Δεν θέλησε, όμως, να ακούσει στη φωνή της· αλλά, ασκώντας μεγαλύτερη δύναμη από εκείνη, τη βίασε, και κοιμήθηκε μαζί της. […] Και ο Αβεσσαλώμ ο αδελφός της είπε σ’ αυτή: «Μήπως ο Αμνών ο αδελφός σου βρέθηκε μαζί σου; Όμως, τώρα, σώπασε αδελφή μου· αδελφός σου είναι· μη καταθλίβεις την καρδιά σου γι’ αυτό το πράγμα».

(Σαμουήλ Β’, 13: 8-20)

Πικρότερη, κι από τον θάνατο, είναι η γυναίκα τής οποίας η καρδιά είναι παγίδες και δίχτυα, και τα χέρια της δεσμά· ο αρεστός μπροστά στον Θεό θα ξεφύγει απ’ αυτή· ενώ ο αμαρτωλός θα συλληφθεί σ’ αυτή. Δες, βρήκα τούτο, λέει ο Εκκλησιαστής, εξετάζοντας ένα προς ένα, για να βρω τον λόγο· τον οποίο ακόμα η ψυχή μου αναζητάει, αλλά δεν βρίσκω· έναν άνδρα ανάμεσα σε χίλιους βρήκα· όμως, μία γυναίκα ανάμεσα σε όλες τούτες δεν βρήκα.

(Εκκλησιαστής, 7: 26-28)

Ο άνδρας δεν έχει χρέος να σκεπάζει το κεφάλι του, επειδή είναι εικόνα και δόξα τού Θεού· ενώ η γυναίκα είναι δόξα τού άνδρα. Για τον λόγο ότι, ο άνδρας δεν προέρχεται από τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα από τον άνδρα· επειδή, δεν κτίστηκε ο άνδρας για τη γυναίκα, αλλά η γυναίκα για τον άνδρα.

(Προς Κορινθίους Α’, 11: 7-9)

Η γυναίκα ας μαθαίνει μέσα σε ησυχία με κάθε υποταγή· σε γυναίκα, όμως, δεν επιτρέπω να διδάσκει ούτε να αυθεντεύει επάνω στον άνδρα, αλλά να ησυχάζει. Επειδή, ο Αδάμ πλάστηκε πρώτος, έπειτα η Εύα. Και ο Αδάμ δεν απατήθηκε· αλλά, η γυναίκα, αφού εξαπατήθηκε, διέπραξε παράβαση.

(Προς Τιμόθεον Α’, 2: 11-14)

Τι λέτε ρε μαγκες, η εκκλησία τις τιμά τις γυναίκες. Δείχνετε κακοπροαίρετα εδάφια και αλλοιώνετε την κοινή γνώμη.

#88920 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 19 July 2019 - 01:04

Να δεις οτι ο πυρομανης θα βγει κρυφοοτακου που δεν του αρεσαν τα κοριτσακια της κυοανι.
Ότι άλλο δεν με πείθει.
Καταπιεσμενος συνεργατης και καλα, αφήστε τα αυτα τα πασέ. xD
フカフカ