Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#88711 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 08 June 2019 - 22:06

Και κάπως έτσι το παιδικό όνειρο εργασίας στην Ιαπωνία τελειώνει εδώ. Ιαπωνία ή αξυρισιά διαλέγω το 2ο.

Αν μη τι άλλο αν γίνει τέτοιο κακό και βγούνε τα μούσια απ' τη μόδα και ξαναεπικρατήσουν τέτοιες νόρμες και στην Ελλάδα, o γνωστός εργατικός-κομμουνιστικός πυρήνας anime.gr ήδη έχει 2 άτομα-μέλη που θα σταθούν απέναντι στο σύστημα.

O6rrvsU.jpg

#88712 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 08 June 2019 - 22:15

Youtube Video

rsrGbGx.gif

#88713 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 June 2019 - 22:21

3rTi09K.jpg

xbJ3b2w.jpeg

#88714 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 08 June 2019 - 23:25

Το ξύρισμα είναι του σατανά, εγώ έχω ευαίσθητο δερματάκι σα κώλος μωρού, και κάθε φορά που ξυρίζομαι γίνομαι σαν κώλος μπαμπουίνου. Γιαυτό το κάνω 4-5 φορές το χρόνο, τις υπόλοιπες τριμάρισμα με μηχανή η full caveman.

Ευτυχώς δεν έχω γενικά πολλές τρίχες ούτε στο κεφάλι ούτε στη μούρη ούτε στο σώμα. Οπότε με ένα μήνα αξούριστος είμαι ακόμα απ τη μεριά της ανθρωπότητας στο δίπολο άθρωπας - γορίλας βουνού.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#88715 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 08 June 2019 - 23:35

Λυπάμαι σύντροφε αλλά δεν ταιριάζεις με το ιματζ της οργάνωσης, ίσως σου βρούμε κάποια δουλειά στα κεντρικά γραφεία, ασυρματιστής or something

xbJ3b2w.jpeg

#88716 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 09 June 2019 - 01:39

Εγώ από την άλλην έχω και μακρύ μαλλί και σπάνια ξυρίζομαι. Μου έχουν πει ότι μοιάζω με κομμουνιστή μόνο και μόνο λόγω της εμφάνισής μου. Έχουν δίκιο πάντως, γιατί τέτοιες τάσεις τις έχω :P

Αυτό που έχω παρατηρήσει γενικότερα είναι ότι οι άνθρωποι που είναι κομμουνιστές φαίνονται, είτε είναι η εμφάνιση είτε η στάση είτε ο τρόπος που μιλούν και παραθέτουν επιχειρήματα και το βρίσκω ενδιαφέρον. Ειδικότερα, οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί που έχω γνωρίσει και που μου έχουν κάνει μάθημα σε όλα τα χρόνια που βρισκόμαι στο σχολείο είναι ξεκάθαροι αριστεροί.

Edited by Angel.tze, 09 June 2019 - 01:44.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#88717 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 09 June 2019 - 01:52

Εγώ από την άλλην έχω και μακρύ μαλλί και σπάνια ξυρίζομαι. Μου έχουν πει ότι μοιάζω με κομμουνιστή μόνο και μόνο λόγω της εμφάνισής μου. Έχουν δίκιο πάντως, γιατί τέτοιες τάσεις τις έχω :P

Τα βλέπεις τώρα mono?

Και καλά ότι δεν είχαν δίκιο όσοι έλεγαν ότι εδώ πέρα θέλετε να τους κάνετε όλους κομμουνιστές. Το επόμενο βήμα θα είναι να γίνει και ομοφυλόφιλος και τότε καήκαμε.

O6rrvsU.jpg

#88718 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 June 2019 - 02:03

Πρόσωπο βγαζουν αρκετη τριχα κιαυτοοι καλε, απλα με χρονικη καθιστεριση σε πιο μεγαλες ηλικιες πικνωνει και οχι σε ολους, σωμα τπτ βεβαια. Το σωμα το εφηβου αργει να αλλαξει στους ασιατες περιέργως
Μικροτερος κιεηω σκεφτομουν το λαζερ γτ με εκνευριζε το ξυρισμα κιακομα μεκνευριζει καο δεν μαρεσουν τα γενια αλλα το συνηθισα εν τελη

Και στο στρατο σε υποχρεωνουν να ξυριζεσαι που δεν εχει καμια λογικη εντομεταξυ.

Edited by GhostPrince, 09 June 2019 - 02:07.

フカフカ

#88719 Hisahito85

Hisahito85

Red Pineapple

• Members
  • 63 posts

Posted 09 June 2019 - 05:11

Πρόσωπο βγαζουν αρκετη τριχα κιαυτοοι καλε, απλα με χρονικη καθιστεριση σε πιο μεγαλες ηλικιες πικνωνει και οχι σε ολους, σωμα τπτ βεβαια. Το σωμα το εφηβου αργει να αλλαξει στους ασιατες περιέργως
Μικροτερος κιεηω σκεφτομουν το λαζερ γτ με εκνευριζε το ξυρισμα κιακομα μεκνευριζει καο δεν μαρεσουν τα γενια αλλα το συνηθισα εν τελη

Και στο στρατο σε υποχρεωνουν να ξυριζεσαι που δεν εχει καμια λογικη εντομεταξυ.

Δεν έχουν τόσες πολλές τρίχες στο πρόσωπο...έχουν αλλά όχι τόσες...α και το φρυδάκι ξυρισμένο εννοείται έτσι...γενικά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει με τους Ιάπωνες..παθαίνω κάτι πολιτισμικά σόκ...πχ του λέω μ αρέσει το μακιγιάζ και έχω κανει μαθήματα και ξέρω να βάφω ρε παιδί μου και σε χρόνο μηδέν μου δείχνει φώτο του με μακιγιαζ στο κινητό..."θα με βάψεις "? (μου λέει).

Μου έχει διευκρινισει ότι δεν είναι γκει...

pic.jpg

#88720 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 June 2019 - 07:53

Οι συγγενείς μου στο Πέραμα ξεπερνούν σε θρησκευτικοτητα προς το ΚΚΕ ακόμα και τους πιο φανατικούς Χριστιανούς. Ακόμα και σε κηδείες. Εννοείται φυσικά το μουσι.

Τα βλέπεις τώρα mono?
Και καλά ότι δεν είχαν δίκιο όσοι έλεγαν ότι εδώ πέρα θέλετε να τους κάνετε όλους κομμουνιστές. Το επόμενο βήμα θα είναι να γίνει και ομοφυλόφιλος και τότε καήκαμε.

Σε παρακαλώ σύντροφε, αυτά τα κηρύγματα είναι των αποστατων του ΚΚΕ εσωτερικού και των ρεβιζιονιστων αστων Ευρώ-κομμουνιστών.

#88721 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 09 June 2019 - 10:14

Οι συγγενείς μου στο Πέραμα ξεπερνούν σε θρησκευτικοτητα προς το ΚΚΕ ακόμα και τους πιο φανατικούς Χριστιανούς. Ακόμα και σε κηδείες. Εννοείται φυσικά το μουσι.

Νομίζω ότι ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι :P

Πάντως, το σπίτι μου με έκανε κομμουνιστή και το anime.gr δυναμικά συνεχίζει να με επηρεάζει. Keep it up

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#88722 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 09 June 2019 - 11:56

Τα βλέπεις τώρα mono?

Νομίζω ότι το σχέδιό μου να καταλάβω τον κόσμο με ένα στρατό από αξύριστους, αναρχοάπλυτους, θολοκουλτουριάρηδες, κομμουνιστές ομοφυλόφιλους βαίνει καλώς. Αν φέρει και ο mormengil όλες τις γάτες που ταΐζει το έχουμε άνετα.

Εγώ πάντως επειδή σιχάθηκα το ξύρισμα και τα κεριά και όλες αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις αποτρίχωσης κάνω λειζερ σχεδόν παντού γιατί δεν έχω αρκετά ισχυρή προσωπικότητα να κυκλοφορώ με τρίχες παρόλο που αυτή είναι η φυσική μου κατάσταση. Κάνω την επανάστασή μου όμως και δεν βγάζω τα φρύδια μου! ~Take that patriarchy!!!~

xbJ3b2w.jpeg

#88723 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 09 June 2019 - 13:40

Δεν έχουν τόσες πολλές τρίχες στο πρόσωπο...έχουν αλλά όχι τόσες...α και το φρυδάκι ξυρισμένο εννοείται έτσι...γενικά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει με τους Ιάπωνες..παθαίνω κάτι πολιτισμικά σόκ...πχ του λέω μ αρέσει το μακιγιάζ και έχω κανει μαθήματα και ξέρω να βάφω ρε παιδί μου και σε χρόνο μηδέν μου δείχνει φώτο του με μακιγιαζ στο κινητό..."θα με βάψεις "? (μου λέει).
Μου έχει διευκρινισει ότι δεν είναι γκει...

Ειναι φυσιολογικο να βαφονται οι αντρες στην ασια, η να κυκλοφορουν με βενταλιες πχ το καλοκαιρι, η βενταλια ισα ισα βγαζει και μια κοολ εικονα, καμια σχεση με γκει. Ειδικα κορεατες πχ το χουνε στανταρ στη καθημερινοτα το μεηκ απ..
Ιαπωνες δεν θα λεγα οτι βαφονται ειδιετερα κιεχουν και το ναρουραλ στυλ ανδρες γυναικες δλδ, ελαχιστο μακιγιαζ ισα για να κριψει καμια ριτιδα , δεν βαζουν το πολυ της δυσης ειδιετερα..
Αλλα και τα στερεοτυπα γενικα οποτε ναι λογικο να σου φαινονται περιεργα..

Edited by GhostPrince, 09 June 2019 - 13:44.

フカフカ

#88724 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 June 2019 - 14:23

Νομίζω ότι ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι :P

Πάντως, το σπίτι μου με έκανε κομμουνιστή και το anime.gr δυναμικά συνεχίζει να με επηρεάζει. Keep it up

Ένας είναι και ραπερ, παρέα από παλιά με active member
Ήταν αυτός που συμμετείχε στο σποτάκι του ΚΚΕ και τον έκανε παρωδία η ελληνοφρενεια βάζοντας το Μπομπ ο μάστορας. Είχε μιλήσει τηλεφωνικα και στην τηλεόραση όταν δολοφονήθηκε ο Παύλος Φυσσας και ήταν παρόν και το βόδι ο Πάγκαλος και σχολίασε μετα

#88725 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 09 June 2019 - 21:04

Χαχαχαχαχαχα

Άσε που ο στρατός δεν είναι βιολογική λειτουργία του άντρα και σε πολλές χώρες οι γυναίκες πάνε στο στρατό. Οπότε αν ξανακούσω άλλη μια φορά σαν απάντηση για οποιαδήποτε διαπροσωπική και συστημική καταπίεση δέχονται οι γυναίκες ότι εντάξει οι άντρες πάνε στρατό, θα αυτοαναφλεχθώ. Βάλτε τα με τον καπιταλισμό, τον ιμπεριαλισμό και την πατριαρχία αγόρια, μην το χρησιμοποιείτε σαν ηθικό αντίβαρο της καταπίεσης μας.

Μα δεν το εξέφρασα υπό τέτοια μορφή, και σαν Στρατό εννοούσα τον Ελληνικό και πάλι σαν οπλίτης και όχι αξιωματικός. Πχ. Υπάρχουν χώρες που η Γυναίκες πάνε στρατό και σε μερικές πχ. το Ισραήλ νομίζω και σε μερικές από αυτές έχουν υποστεί ΚΑΙ σεξουαλική κακοποίηση από ανώτερους αξιωματικούς πχ. Βόρειος Κορέα.

Δυστυχώς για την επανάσταση τριμάρω τα πλαϊνά γιατί δεν παλεύεται η ζέστη άσε που μοιάζω με μοναχό και μου τη δίνω.

Με την ψιλή!!!

Εγώ πάλι 1 φορά την εβδομάδα ξυρίζομαι με ηλεκτρική για τα πολλά-πολλά και ένα ξυραφάκι (η και τσιμπιδάκι) για όσα δεν μπορώ να πάρω με την ηλεκτρική και σώθηκα από κόψιμο. Τα γένια μου μερικές φορές παίρνουν κάτι στροφές και δεν τα ποιάνει η Ηλεκτρική.