Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#88696 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 05:21

Ως καθηγητης αγγλικων ζεις λιγο εκτος συστηματος θα λεγα , αποφεύγεις τα οποια σκληρα ωραρια και πρεσουρ που θα χε οποιοδιποτε αλλο επάγγελμα εκει περα. Κιουτε τα τελεια ιαπωνικα θελει κανεις νομιζω για να το κανει, ενα μπεισικ λεβελ συνεννόησης και καλα αγγλικα αρκουν ισως. Καλη επιτυχία με τις συνεντεύξεις :) Με το interview culture που χουν θα ναι περιεργα εκει μαλλον, απο θεμα manners xD να μας πεις εντυπωσεις :P
フカフカ

#88697 Hisahito85

Hisahito85

Red Pineapple

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 08:53

Ως καθηγητης αγγλικων ζεις λιγο εκτος συστηματος θα λεγα , αποφεύγεις τα οποια σκληρα ωραρια και πρεσουρ που θα χε οποιοδιποτε αλλο επάγγελμα εκει περα. Κιουτε τα τελεια ιαπωνικα θελει κανεις νομιζω για να το κανει, ενα μπεισικ λεβελ συνεννόησης και καλα αγγλικα αρκουν ισως. Καλη επιτυχία με τις συνεντεύξεις :) Με το interview culture που χουν θα ναι περιεργα εκει μαλλον, απο θεμα manners xD να μας πεις εντυπωσεις :P

Ως καθηγητής Αγγλικών δε χρειάζεται να γνωρίζεις ούτε μια λέξη Ιαπωνικά. Προσωπικά την εμμονή τους με τους native speakers δε μπορώ να την καταλάβω ειλικρινά. Εμείς ας πούμε μάθαμε Αγγλικά απο Ελληνες δασκάλους και μιλάμε πολύ καλά πιστεύω. 

Δεν έχω φέρει τα κατάλληλα ρούχα μαζί μου οπότε και δανείστηκα απο μια συγκάτοικο.. είμαι αστείο θέαμα πραγματικά...αλλά είναι μέρος της εμπειρίας.

Ευχαριστώ πολύ!

pic.jpg

#88698 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 12:25

Μιας και που μιλάμε για εργασία στην Ιαπωνία ...

https://www.iforinterview.com/iaponia-diamartyria-gia-ta-psila-takounia-sti-douleia/

https://www.theguardian.com/world/2019/jun/03/women-in-japan-protest-against-having-to-wear-high-heels-to-work-kutoo-yumi-ishikawa

https://www.youtube.com/watch?v=DJ3ZTPC0URY

https://twitter.com/hashtag/kutoo?lang=el

και η απάντηση του υπουργού υγείας ...

https://www.reuters.com/article/us-japan-women-high-heels/japanese-minister-responds-to-kutoo-campaign-by-saying-high-heels-appropriate-idUSKCN1T70FB

rsrGbGx.gif

#88699 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 12:59

Να τον δω να τα φοράει αυτός, δεν θα άντεχε ούτε δύο μέρες συνεχόμενα... Σιχτιρ

xbJ3b2w.jpeg

#88700 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 14:33

Να δω εγώ πως θα την βγάλω πέρα που θέλω να πάω MEXT. Ευτυχώς, θα είναι στον τομέα της πληροφορικής. Btw ο Ιάπωνας ομιλητής στο https://www.meetup.com/Ministry-of-Testing-Athens/events/261139362/ μια χαρά κατείχε το Αγγλικό.

Εμείς σαν άνδρες δύσκολα καταλαβαίνουμε κάποιους γυναικείους πόνους όπως και οι γυναίκες δεν κατανοούν το πως είναι να είσαι στον στρατό, και αυτό λόγο των κοινωνικών συγκυρίων και βιολογίας (εννοώ ότι ο άνδρας δεν έχει περίοδο) που ΔΕΝ δίνουν τη δυνατότητα γι αυτά τα βιώματα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 08 Ιούνιος 2019 - 14:36

#88701 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 15:00

Καλα ειναι ακραια τα custom που χουνε ενδιμασιας, δεν ειναι μονο τα τακουνια θα λεγα αν κιαυτο ισως ειναι πιο σοβαρο, αλλα το ολο ντισιμο οι γραβατες και τα κουστουμια να βλεπεις τους σαλαριμαν ...ανδρες γυναικες σε τετιους τομεις και κυκλοφορουν με τετοια ρουχα μεσα στο κατακαλοκαιρο με τις τσαντες και τους φακελους ειναι αξιοθεατο απο μονο του. Δεν ξερω πως επιβιωνουν καθε φορα που βγαινουν απτην εταιρια η αν εχουν καποιο ιντερβιου..

Κλασικος βαρεμενος ο υπουργός αλλα δεν θα σχολιασω XD

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 08 Ιούνιος 2019 - 15:01

フカフカ

#88702 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 15:49

Εμείς σαν άνδρες δύσκολα καταλαβαίνουμε κάποιους γυναικείους πόνους όπως και οι γυναίκες δεν κατανοούν το πως είναι να είσαι στον στρατό, και αυτό λόγο των κοινωνικών συγκυρίων και βιολογίας (εννοώ ότι ο άνδρας δεν έχει περίοδο) που ΔΕΝ δίνουν τη δυνατότητα γι αυτά τα βιώματα.

Δεν έχω περίοδο οπότε δε φαντάζομαι να σας ενοχλεί να είστε υποχρεωμένες να περπατάτε πάνω σε αυτά τα πράγματα που είναι αποδεδειγμένα επιβαρυντικά για την υγεία. (εκτός από αντιαισθητικά)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 08 Ιούνιος 2019 - 16:21

O6rrvsU.jpg

#88703 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 17:49

Χαχαχαχαχαχα

Άσε που ο στρατός δεν είναι βιολογική λειτουργία του άντρα και σε πολλές χώρες οι γυναίκες πάνε στο στρατό. Οπότε αν ξανακούσω άλλη μια φορά σαν απάντηση για οποιαδήποτε διαπροσωπική και συστημική καταπίεση δέχονται οι γυναίκες ότι εντάξει οι άντρες πάνε στρατό, θα αυτοαναφλεχθώ. Βάλτε τα με τον καπιταλισμό, τον ιμπεριαλισμό και την πατριαρχία αγόρια, μην το χρησιμοποιείτε σαν ηθικό αντίβαρο της καταπίεσης μας.

xbJ3b2w.jpeg

#88704 Hisahito85

Hisahito85

Red Pineapple

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 18:06

Εν τωμεταξύ όλα αυτά μου φαίνονται εντελώς ξεπερασμένα. ...Πιστεύω ότι το μοντέλο εργασίας έχει αλλάξει και σιγα σιγα θ αρχίζει ν αλλάζει και στην Ιαπωνία. Κάτι που δε μου χε περάσει από το μυαλό είναι ότι οι σαλαριμεν πρέπει να ξυρίζονται κάθε μέρα οπότε πολλοί πάνε και κάνουν λειζερ στο πρόσωπο....

pic.jpg

#88705 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 18:11

Όχι σαν τον αντμιν σας που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό με hockey playoff beard και τρομάζει τα παιδάκια στις παιδικές χαρές...

Πωπω ακραίο μου φαίνεται να κάνεις ριζική αποτρίχωση λόγω κοινωνικών συμβάσεων... Χαχαχαχαχα φαντάσου να το ζούσαν αυτό οι γυναίκες στη Δύση ούτε καν λόγω εργασιακών κανόνων απλά και μόνο γιατί συμφωνήσαμε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να έχουν τρίχες χαχαχχαχα ~oh wait~

xbJ3b2w.jpeg

#88706 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 18:17

Και κάπως έτσι το παιδικό όνειρο εργασίας στην Ιαπωνία τελειώνει εδώ. Ιαπωνία ή αξυρισιά διαλέγω το 2ο.
rsrGbGx.gif

#88707 Hisahito85

Hisahito85

Red Pineapple

• Members
  • 63 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 18:25

Όχι σαν τον αντμιν σας που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό με hockey playoff beard και τρομάζει τα παιδάκια στις παιδικές χαρές...

Πωπω ακραίο μου φαίνεται να κάνεις ριζική αποτρίχωση λόγω κοινωνικών συμβάσεων... Χαχαχαχαχα φαντάσου να το ζούσαν αυτό οι γυναίκες στη Δύση ούτε καν λόγω εργασιακών κανόνων απλά και μόνο γιατί συμφωνήσαμε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να έχουν τρίχες χαχαχχαχα ~oh wait~

μα η τρολια είναι ότι δεν έχουν τρίχες....αποτριχώνουν το χνούδι στο μουστάκι ξέρω γω...

pic.jpg

#88708 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 18:29

Και κάπως έτσι το παιδικό όνειρο εργασίας στην Ιαπωνία τελειώνει εδώ. Ιαπωνία ή αξυρισιά διαλέγω το 2ο.

Είμαστε πολύ κοντά!!!!

CNYSzEu.jpg

xbJ3b2w.jpeg

#88709 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 18:32

Δυστυχώς για την επανάσταση τριμάρω τα πλαϊνά γιατί δεν παλεύεται η ζέστη άσε που μοιάζω με μοναχό και μου τη δίνω.
rsrGbGx.gif

#88710 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Ιούνιος 2019 - 21:40

Νέος κανονισμος: Αν δεν είσαι crossdresser δεν προσλαμβανεσαι