Posted 08 June 2019 - 05:21
Posted 08 June 2019 - 08:53
Ως καθηγητης αγγλικων ζεις λιγο εκτος συστηματος θα λεγα , αποφεύγεις τα οποια σκληρα ωραρια και πρεσουρ που θα χε οποιοδιποτε αλλο επάγγελμα εκει περα. Κιουτε τα τελεια ιαπωνικα θελει κανεις νομιζω για να το κανει, ενα μπεισικ λεβελ συνεννόησης και καλα αγγλικα αρκουν ισως. Καλη επιτυχία με τις συνεντεύξεις
Με το interview culture που χουν θα ναι περιεργα εκει μαλλον, απο θεμα manners xD να μας πεις εντυπωσεις
Ως καθηγητής Αγγλικών δε χρειάζεται να γνωρίζεις ούτε μια λέξη Ιαπωνικά. Προσωπικά την εμμονή τους με τους native speakers δε μπορώ να την καταλάβω ειλικρινά. Εμείς ας πούμε μάθαμε Αγγλικά απο Ελληνες δασκάλους και μιλάμε πολύ καλά πιστεύω.
Δεν έχω φέρει τα κατάλληλα ρούχα μαζί μου οπότε και δανείστηκα απο μια συγκάτοικο.. είμαι αστείο θέαμα πραγματικά...αλλά είναι μέρος της εμπειρίας.
Ευχαριστώ πολύ!
Posted 08 June 2019 - 12:25
Μιας και που μιλάμε για εργασία στην Ιαπωνία ...
https://www.iforinterview.com/iaponia-diamartyria-gia-ta-psila-takounia-sti-douleia/
https://www.youtube.com/watch?v=DJ3ZTPC0URY
https://twitter.com/hashtag/kutoo?lang=el
και η απάντηση του υπουργού υγείας ...
Posted 08 June 2019 - 12:59
Να τον δω να τα φοράει αυτός, δεν θα άντεχε ούτε δύο μέρες συνεχόμενα... Σιχτιρ
Posted 08 June 2019 - 14:33
Να δω εγώ πως θα την βγάλω πέρα που θέλω να πάω MEXT. Ευτυχώς, θα είναι στον τομέα της πληροφορικής. Btw ο Ιάπωνας ομιλητής στο https://www.meetup.com/Ministry-of-Testing-Athens/events/261139362/ μια χαρά κατείχε το Αγγλικό.
Εμείς σαν άνδρες δύσκολα καταλαβαίνουμε κάποιους γυναικείους πόνους όπως και οι γυναίκες δεν κατανοούν το πως είναι να είσαι στον στρατό, και αυτό λόγο των κοινωνικών συγκυρίων και βιολογίας (εννοώ ότι ο άνδρας δεν έχει περίοδο) που ΔΕΝ δίνουν τη δυνατότητα γι αυτά τα βιώματα.
Edited by pc_magas, 08 June 2019 - 14:36.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 08 June 2019 - 15:00
Edited by GhostPrince, 08 June 2019 - 15:01.
Posted 08 June 2019 - 15:49
Εμείς σαν άνδρες δύσκολα καταλαβαίνουμε κάποιους γυναικείους πόνους όπως και οι γυναίκες δεν κατανοούν το πως είναι να είσαι στον στρατό, και αυτό λόγο των κοινωνικών συγκυρίων και βιολογίας (εννοώ ότι ο άνδρας δεν έχει περίοδο) που ΔΕΝ δίνουν τη δυνατότητα γι αυτά τα βιώματα.
Δεν έχω περίοδο οπότε δε φαντάζομαι να σας ενοχλεί να είστε υποχρεωμένες να περπατάτε πάνω σε αυτά τα πράγματα που είναι αποδεδειγμένα επιβαρυντικά για την υγεία. (εκτός από αντιαισθητικά)
Edited by Kamui, 08 June 2019 - 16:21.
Posted 08 June 2019 - 17:49
Χαχαχαχαχαχα
Άσε που ο στρατός δεν είναι βιολογική λειτουργία του άντρα και σε πολλές χώρες οι γυναίκες πάνε στο στρατό. Οπότε αν ξανακούσω άλλη μια φορά σαν απάντηση για οποιαδήποτε διαπροσωπική και συστημική καταπίεση δέχονται οι γυναίκες ότι εντάξει οι άντρες πάνε στρατό, θα αυτοαναφλεχθώ. Βάλτε τα με τον καπιταλισμό, τον ιμπεριαλισμό και την πατριαρχία αγόρια, μην το χρησιμοποιείτε σαν ηθικό αντίβαρο της καταπίεσης μας.
Posted 08 June 2019 - 18:06
Εν τωμεταξύ όλα αυτά μου φαίνονται εντελώς ξεπερασμένα. ...Πιστεύω ότι το μοντέλο εργασίας έχει αλλάξει και σιγα σιγα θ αρχίζει ν αλλάζει και στην Ιαπωνία. Κάτι που δε μου χε περάσει από το μυαλό είναι ότι οι σαλαριμεν πρέπει να ξυρίζονται κάθε μέρα οπότε πολλοί πάνε και κάνουν λειζερ στο πρόσωπο....
Posted 08 June 2019 - 18:11
Όχι σαν τον αντμιν σας που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό με hockey playoff beard και τρομάζει τα παιδάκια στις παιδικές χαρές...
Πωπω ακραίο μου φαίνεται να κάνεις ριζική αποτρίχωση λόγω κοινωνικών συμβάσεων... Χαχαχαχαχα φαντάσου να το ζούσαν αυτό οι γυναίκες στη Δύση ούτε καν λόγω εργασιακών κανόνων απλά και μόνο γιατί συμφωνήσαμε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να έχουν τρίχες χαχαχχαχα ~oh wait~
Posted 08 June 2019 - 18:25
Όχι σαν τον αντμιν σας που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό με hockey playoff beard και τρομάζει τα παιδάκια στις παιδικές χαρές...
Πωπω ακραίο μου φαίνεται να κάνεις ριζική αποτρίχωση λόγω κοινωνικών συμβάσεων... Χαχαχαχαχα φαντάσου να το ζούσαν αυτό οι γυναίκες στη Δύση ούτε καν λόγω εργασιακών κανόνων απλά και μόνο γιατί συμφωνήσαμε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να έχουν τρίχες χαχαχχαχα ~oh wait~
μα η τρολια είναι ότι δεν έχουν τρίχες....αποτριχώνουν το χνούδι στο μουστάκι ξέρω γω...
Posted 08 June 2019 - 18:29
Και κάπως έτσι το παιδικό όνειρο εργασίας στην Ιαπωνία τελειώνει εδώ. Ιαπωνία ή αξυρισιά διαλέγω το 2ο.
Είμαστε πολύ κοντά!!!!
Posted 08 June 2019 - 21:40