Ghost θα σαι Aθήνα; Πότε;
Επίσης
Discuss!;
Παραδόξως το βλεπα, φαίνεται μλκια αλλά για χαζομάρα καλά πάει!
Posted 30 April 2019 - 22:08
Posted 30 April 2019 - 22:13
O Sonic είναι απαίσιος. Γιατί έχει δύο ξεχωριστά μάτια?!
H ταινία προσπαθεί να προσελκύσει κοινό παρουσιάζοντας κάτι απαίσιο και τα καταφέρνει, γιατί θα πάω να το δω οπωσδήποτε. Δεν είναι σοβαρή ταινία και ούτε θα το παίξει σοβαρή. Απλά δείτε τον Sonic και το γεγονός ότι επέλεξαν τον Jim Carrey να κάνει τον Eggman (μην με παρεξηγείτε, τον αγαπώ τον Carrey και νομίζω ότι θα παίξει φανταστικά τον ρόλο του αυγουλανθρωπου).
Αν πρέπει πάντως να κάνω μια διάκριση ανάμεσα σε δύο ταινίες μεγάλων franchise που δεν παίρνουν στα σοβαρά τον εαυτό τους και προσπαθουν να προσελκύσουν κόσμο με αυτό τον τρόπο, θα πω ότι το detective pikachu το κάνει πολύ σωστά ενώ το Sonic όχι τόσο.
that's a dude!
Posted 30 April 2019 - 22:18
Το σκεύτικες για waifu;
H waifu δεν το σκέφτεται για μένα.
Τουλάχιστον μετά το trailer του sonic θα επιστρέψουμε σε πιο χαρούμενες εποχές 2000 αν είναι τόσο χαζομάρα όσο φαίνεται θα πάω να το δω κινηματογράφο αν πνιγώ και με κάνα ποπ κορν θα είναι ονειρική βραδιά.
Posted 01 May 2019 - 10:53
Πιο πολυ με ενδιαφερει ο Τασος Κωστης γιατι ειναι απο τους ζωντανους θρυλους των ελληνικων μεταγλωττισεων και που δεν εχουν ακομα σταματησει. Αλλα σε μια ωρα τί να προλαβει να πει και να απαντησει.Το comicdom ποτέ δεν μου άρεσε, να θέσω μια πιο επίκαιρη ερώτηση: Θα πάει κανείς στο comic con (την επόμενη βδομάδα γίνεται παίδες)?
Posted 01 May 2019 - 11:51
that's a dude!
Posted 01 May 2019 - 16:46
Τώρα αυτό το παρουσιάζει ως λύση ή ως αιτία;
Σαν λύση-υποκατάστατο IRL Wife.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 02 May 2019 - 00:14
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Είναι ο ένας από τους τρεις λόγους που θα πάω, με τους άλλους δύο να είναι ο Ρόσα και συνάντηση με φίλους από τη Θεσσαλονίκη.
Ο Κωστής πάντα μου άρεσε και θέλω πολύ να δω τι έχει να πει με αυτή την εμπειρία που έχει.
Με ενδιαφέρει η εμπειρία του στα στούντιο της ΕΡΤ. Μου φαίνεται τότε κάναν τις μεταγλωττίσεις με θεατρική προσέγγιση, δηλ ηχογραφούσαν περισσότερα από ένα άτομα στο ίδιο στούντιο, όπως γίνεται και στα ανιμε. Στις ταινίες αντίθετα συνήθως μόνο ένας ηχογραφείται τη φορά.
Posted 02 May 2019 - 12:22
that's a dude!
Posted 04 May 2019 - 09:46
lol μετα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κραξιμο που εριξαν τα fan boys του sonic(ημαρτον παναγια μου) ο σκηνοθετης βγηκε μπροστα με ενα tweet και ειπε οτι ακουσαν τους φανσ(γκουχθα πηγαιναμε απατοιγκουχ γκουχ)και θα ξανασχεδιασουν τον sonic ...!!!
Posted 04 May 2019 - 09:57
Θα του βγάλουν τα δόντια μάλλον, στο Ιαπωνικό trailer λένε release τον Δεκέμβρη, δεν ξέρω τι προλαβαίνουν να κάνουν!
---edit---
Είδα πάλι το international trailer και είναι για release Νοέμβριο στην Αμερική. -_-
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορούν να κάνουν δραματικές αλλαγές στο μοντέλο του Sonic όπως έχουν βγει μερικές εικόνες.
Από την άλλη οριακά γουστάρω αυτή την ταινία. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΛΟΠΑ, δεν γίνεται να κάνεις ταινία με τον Sonic και να βγει καλή, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Το studio το ξέρει, οπότε είπανε πάμε να βάλουμε τα δυνατά μας να βγάλουμε την χειρότερη δυνατόν ταινία, να την δουν από περιέργεια και να μας κράζουν μέχρι να πέσει το internet.
Ούτε marketing, ούτε τίποτα, απλά ένα trailer!
Μυρίζομαι την μαύρη ευστροφία του ανερχόμενου καπιταλιστή/golden boy που κάθεται σε κάποια καρέκλα στο Holywood και παίζει με τα nerdουλα και οριακά χαίρομαι!
Αν θέλουν true sonic ας παίξουν τα παιχνίδια, 30+ χρονών γομάρια και κάθονται και γκρινιάζουν ότι θα είναι μάπα.
ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!
Βασικά τελείωσα την εργασία μου γι αυτό η χαρά κατά άλλα τον μπάσταρδο τον καιρό, μας χάλασε την συνάντηση και σταμάτησε να βρέχει.
Ο ΜΟRMENGIL ΦΤΑΙΕΙ! Μου είπε ότι θα βρέξει καρέκλες! ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΙΠΕ! ΦΑΤΕ ΤΟΝ!
Edited by Hazuki, 04 May 2019 - 12:49.
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ! ΚΤΧ
Posted 05 May 2019 - 09:09
ΔΕ ΦΤΕΟ ΕΤΣΙ ΜΟΥΠΕ ΤΟ ΜΕΤΕΟ ΓΡ ΙΑΣΟ ΚΟΚΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ
Δεν περίμενε κανείς τίποτα από σονικ ταινία, απλά οπτικα είναι χυδαίο το ντιζάιν.
Edited by MoRmEnGiL, 05 May 2019 - 09:12.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 05 May 2019 - 18:04
Posted 05 May 2019 - 18:58
Παντως περισσοτερο με ενδιαφερει το σιγουρο sequel με τους Sonic & friends. Τι Lola Bunny, αν βαλουν τη μανα της Cream θα γινει χαμος!