Θα του βγάλουν τα δόντια μάλλον, στο Ιαπωνικό trailer λένε release τον Δεκέμβρη, δεν ξέρω τι προλαβαίνουν να κάνουν!
---edit---
Είδα πάλι το international trailer και είναι για release Νοέμβριο στην Αμερική. -_-
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορούν να κάνουν δραματικές αλλαγές στο μοντέλο του Sonic όπως έχουν βγει μερικές εικόνες.
Από την άλλη οριακά γουστάρω αυτή την ταινία. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΛΟΠΑ, δεν γίνεται να κάνεις ταινία με τον Sonic και να βγει καλή, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Το studio το ξέρει, οπότε είπανε πάμε να βάλουμε τα δυνατά μας να βγάλουμε την χειρότερη δυνατόν ταινία, να την δουν από περιέργεια και να μας κράζουν μέχρι να πέσει το internet.
Ούτε marketing, ούτε τίποτα, απλά ένα trailer!
Μυρίζομαι την μαύρη ευστροφία του ανερχόμενου καπιταλιστή/golden boy που κάθεται σε κάποια καρέκλα στο Holywood και παίζει με τα nerdουλα και οριακά χαίρομαι!
Αν θέλουν true sonic ας παίξουν τα παιχνίδια, 30+ χρονών γομάρια και κάθονται και γκρινιάζουν ότι θα είναι μάπα.
ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!
Βασικά τελείωσα την εργασία μου γι αυτό η χαρά κατά άλλα τον μπάσταρδο τον καιρό, μας χάλασε την συνάντηση και σταμάτησε να βρέχει.
Ο ΜΟRMENGIL ΦΤΑΙΕΙ! Μου είπε ότι θα βρέξει καρέκλες! ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΙΠΕ! ΦΑΤΕ ΤΟΝ!
Edited by Hazuki, 04 May 2019 - 12:49.
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ! ΚΤΧ