Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#88516 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 30 April 2019 - 21:24

Ghost θα σαι Aθήνα; Πότε;

Επίσης

Youtube Video

Discuss!;

Παραδόξως το βλεπα, φαίνεται μλκια αλλά για χαζομάρα καλά πάει!

rsrGbGx.gif

#88517 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 30 April 2019 - 22:08

Ειμαι τωρα λαηβ, ζωντανά!
Αν και μεετινγκ δεν ξερω αν θα τ καταφέρω να προλάβω... πετάω ιδια μερα νμζω :/
フカフカ

#88518 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 30 April 2019 - 22:13

O Sonic είναι απαίσιος. Γιατί έχει δύο ξεχωριστά μάτια?!

H ταινία προσπαθεί να προσελκύσει κοινό παρουσιάζοντας κάτι απαίσιο και τα καταφέρνει, γιατί θα πάω να το δω οπωσδήποτε. Δεν είναι σοβαρή ταινία και ούτε θα το παίξει σοβαρή. Απλά δείτε τον Sonic και το γεγονός ότι επέλεξαν τον Jim Carrey να κάνει τον Eggman (μην με παρεξηγείτε, τον αγαπώ τον Carrey και νομίζω ότι θα παίξει φανταστικά τον ρόλο του αυγουλανθρωπου).

Αν πρέπει πάντως να κάνω μια διάκριση ανάμεσα σε δύο ταινίες μεγάλων franchise που δεν παίρνουν στα σοβαρά τον εαυτό τους και προσπαθουν να προσελκύσουν κόσμο με αυτό τον τρόπο, θα πω ότι το detective pikachu το κάνει πολύ σωστά ενώ το Sonic όχι τόσο.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#88519 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 posts

Posted 30 April 2019 - 22:18

Το σκεύτικες για waifu;

H waifu δεν το σκέφτεται για μένα.

Τουλάχιστον μετά το trailer του sonic θα επιστρέψουμε σε πιο χαρούμενες εποχές 2000 αν είναι τόσο χαζομάρα όσο φαίνεται θα πάω να το δω κινηματογράφο αν πνιγώ και με κάνα ποπ κορν θα είναι ονειρική βραδιά.

09pntFA.png?1

#88520 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 01 May 2019 - 10:53

Το comicdom ποτέ δεν μου άρεσε, να θέσω μια πιο επίκαιρη ερώτηση: Θα πάει κανείς στο comic con (την επόμενη βδομάδα γίνεται παίδες)?

Πιο πολυ με ενδιαφερει ο Τασος Κωστης γιατι ειναι απο τους ζωντανους θρυλους των ελληνικων μεταγλωττισεων και που δεν εχουν ακομα σταματησει. Αλλα σε μια ωρα τί να προλαβει να πει και να απαντησει.

#88521 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 posts

Posted 01 May 2019 - 11:51

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Είναι ο ένας από τους τρεις λόγους που θα πάω, με τους άλλους δύο να είναι ο Ρόσα και συνάντηση με φίλους από τη Θεσσαλονίκη.
Ο Κωστής πάντα μου άρεσε και θέλω πολύ να δω τι έχει να πει με αυτή την εμπειρία που έχει.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#88522 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 01 May 2019 - 16:46

Τώρα αυτό το παρουσιάζει ως λύση ή ως αιτία;

Σαν λύση-υποκατάστατο IRL Wife.

#88523 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 May 2019 - 00:14

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Είναι ο ένας από τους τρεις λόγους που θα πάω, με τους άλλους δύο να είναι ο Ρόσα και συνάντηση με φίλους από τη Θεσσαλονίκη.
Ο Κωστής πάντα μου άρεσε και θέλω πολύ να δω τι έχει να πει με αυτή την εμπειρία που έχει.

Με ενδιαφέρει η εμπειρία του στα στούντιο της ΕΡΤ. Μου φαίνεται τότε κάναν τις μεταγλωττίσεις με θεατρική προσέγγιση, δηλ ηχογραφούσαν περισσότερα από ένα άτομα στο ίδιο στούντιο, όπως γίνεται και στα ανιμε. Στις ταινίες αντίθετα συνήθως μόνο ένας ηχογραφείται τη φορά. 

#88524 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 posts

Posted 02 May 2019 - 12:22

Αυτή είναι πράγματι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση για να του κάνουμε. Θεωρώ ότι το να βρίσκονται ταυτόχρονα αρκετοί ηθοποιοί στο στούντιο είναι καλύτερο γιατί πρακτικά μιλάμε για αλληλεπίδραση και δεν είναι απλώς ένας τύπος που μιλάει μόνος του και πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Αν υπάρχει κάποιος απέναντι, είναι πιο εύκολο κατ'εμε να ενσαρκώσουν τους ρόλους τους.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#88525 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 03 May 2019 - 15:15

Next step after sonic live action ...

Spoiler:

rsrGbGx.gif

#88526 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 04 May 2019 - 09:46

lol μετα το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κραξιμο που εριξαν τα fan boys του sonic(ημαρτον παναγια μου) ο σκηνοθετης βγηκε μπροστα με ενα tweet και ειπε οτι ακουσαν τους φανσ(γκουχθα πηγαιναμε απατοιγκουχ γκουχ)και θα ξανασχεδιασουν τον sonic ...!!!

#88527 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 04 May 2019 - 09:57

Θα του βγάλουν τα δόντια μάλλον, στο Ιαπωνικό trailer λένε release τον Δεκέμβρη, δεν ξέρω τι προλαβαίνουν να κάνουν!

---edit---

Είδα πάλι το international trailer και είναι για release Νοέμβριο στην Αμερική. -_-

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορούν να κάνουν δραματικές αλλαγές στο μοντέλο του Sonic όπως έχουν βγει μερικές εικόνες.

Από την άλλη οριακά γουστάρω αυτή την ταινία. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΛΟΠΑ, δεν γίνεται να κάνεις ταινία με τον Sonic και να βγει καλή, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Το studio το ξέρει, οπότε είπανε πάμε να βάλουμε τα δυνατά μας να βγάλουμε την χειρότερη δυνατόν ταινία, να την δουν από περιέργεια και να μας κράζουν μέχρι να πέσει το internet.

Ούτε marketing, ούτε τίποτα, απλά ένα trailer!

Μυρίζομαι την μαύρη ευστροφία του ανερχόμενου καπιταλιστή/golden boy που κάθεται σε κάποια καρέκλα στο Holywood και παίζει με τα nerdουλα και οριακά χαίρομαι!

Αν θέλουν true sonic ας παίξουν τα παιχνίδια, 30+ χρονών γομάρια και κάθονται και γκρινιάζουν ότι θα είναι μάπα.

ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

Βασικά τελείωσα την εργασία μου γι αυτό η χαρά κατά άλλα τον μπάσταρδο τον καιρό, μας χάλασε την συνάντηση και σταμάτησε να βρέχει.

Ο ΜΟRMENGIL ΦΤΑΙΕΙ! Μου είπε ότι θα βρέξει καρέκλες! ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΙΠΕ! ΦΑΤΕ ΤΟΝ!

Edited by Hazuki, 04 May 2019 - 12:49.
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ! ΚΤΧ

rsrGbGx.gif

#88528 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 05 May 2019 - 09:09

ΔΕ ΦΤΕΟ ΕΤΣΙ ΜΟΥΠΕ ΤΟ ΜΕΤΕΟ ΓΡ ΙΑΣΟ ΚΟΚΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

Δεν περίμενε κανείς τίποτα από σονικ ταινία, απλά οπτικα είναι χυδαίο το ντιζάιν.

Edited by MoRmEnGiL, 05 May 2019 - 09:12.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#88529 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 May 2019 - 18:04

To Sonic Boom ηταν αρκετα καλο παντως, οπως και η παλια 2d ταινια. 1000 φορες να βαζαν το στουντιο που εκανε τα καρτουν του Sonic Mania.

Παντως περισσοτερο με ενδιαφερει το σιγουρο sequel με τους Sonic & friends. Τι Lola Bunny, αν βαλουν τη μανα της Cream θα γινει χαμος!

#88530 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 05 May 2019 - 18:58

Παντως περισσοτερο με ενδιαφερει το σιγουρο sequel με τους Sonic & friends. Τι Lola Bunny, αν βαλουν τη μανα της Cream θα γινει χαμος!

WLozMFO.png

LfNX0dh.png